- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
válasz
fateless #56142 üzenetére
Megjötta csomag, kibontottam, vártam hogy szoba hőmérsékletű legyen. Aksi be, Simkártyák nélkül próbálgattam. Bebootolt szépen, próbáltam bekapcsolni a wifit/BT-t de nem ment ahogy a videón látszik. Majd írtam a kínainak, mutattam videót, mondta hogy csináljak egy teljes visszaállítást. Megcsináltam, ugyebár újrabootol, és ment a wifi is és BT is bekapcsolt. Ekkor próbáltam a GPS-t, de mivel nincs rootolva, ezért a Mobileuncle-ben nem volt benne az Engineer Mode ( MTK ), így nem tudtam elvégezni a GPS beállításokat. EPO-t letöltötte amúgy, kimutatta a holdak helyét, de nem talált konkrétan egyet sem ( 1-2 percig próbáltam)
Minimálisan belaktam a telefont.
Majd kikapcsoltam a telefont, azzal a tudattal voltam, hogy minden okés a hangerő gomb kivételével, a gps meg majd harootolva lesz okés lesz ( próbáltam mindenféle rootolást, nem jött össze a bineáris letöltése miatt).
Tegnap bekapcsoltam, de megint nem sikerült működésre bírni se a wifit se a BT-t. Nem csináltam teljes takarítást még, nem létezik hogy gondol egyet és nem érhetőek el a modulok... Így mégis hogy lepjem meg vele barátnőmet karácsonyra?
Van egy Rootolt needromos rom, ha a dispute eldől, lehet felteszem azt, addig nem nagyon kellene módosítgatni szerintem.
-
Crytek
nagyúr
válasz
fateless #55754 üzenetére
Dual sim sosem érdekel!Akkor érdekelne ha a T adna 1GB-os netet 1000ft-ért azért már vennék dualos telót de mivel csak árucsatolással ad ilyen netet (simet) vegyél mellé Ipadot így nem kell dual teló.
Másikra meg virágzik a kínai mobil piac világszerte igen: De ezt a sok világszerte használó embert megnézném mennyit szoptak már hányadik "hulladékot" használják már stb stb.
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #55030 üzenetére
Akartam mondani, hogy a számlálója nem stimmel, én mindig ráfrissítek, és kb 5 perc alatt már van 2-3 másodperc eltérés a visszaszámlálásnál. Én eljutottam a Buy now után a darab és a cikk kiválasztásra, csak a következő ablak már nem jött be, csak a Sold out írás. Jah, 20 db-os akciót már sikerült megcsípnem, de az 5 db-osakat mission impossible...
Nekem Pandán nem jön össze, mivel Happy Hour-os vásárlásnál valahogy sosem teszi bele a telefonszámomat a rendelésnél az adatokhoz, és mire beírom és befrissítem, addigra már csak a második kör van. Érdekes módon normál rendelésnél mindig ott van a telefonszámom magától... -
-
dethroner
veterán
válasz
fateless #54204 üzenetére
Csak azért kérdezem ezt, mert erről a lenovomobile.cc oldalról rendeltünk hétfő reggel egy telefont. Az oldal lehetőséget ad arra is hogy bejelentkezés nélkül, vendég profillal vásárolni. Hát, mi így tettünk, remélem nem fogunk rácseszni. Nem paypal, hanem közvetlen bankkártyás fizetés volt, amit tegnap le is vontak a számláról. Minden nap írunk emailt és belső levelet is, de semmi reakció nincs, nem kapunk semmi választ. Szerintetek mit lehet ebből kihozni, lesz ebből telefon?
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #52168 üzenetére
Hali.
Nem vonom ketsegbe a szavaidat, de ilyeneket csak toled olvastam eddig. Viszont olyat mar rengeteget olvastam hogy valamilyen modon megkarositottak a vasarlot a kinai webshopok, es ez azert sikerult, mert a vasarlo bizott az eladoban es nem inditott paypal vitat amig volt lehetosege. En abszolut nem ajanlom senkinek sem, hogy az altalad leirt "udvarias tarsalgassal" probaljon elintezni problemas ugyet kinai webshopokkal,mert ez vagy bejon, vagy nem, de altalaban az utobbi. Nem kell tusko birkakent beszelni veluk, de bizni sem szabad bennuk egyaltalan! Ha a 44. napra nincs visszautalva a penz, akkor meg kell nyitni a paypal vitat, fuggetlenul attol hogy mit mond az elado!
Instantwater-nek igaza van, szerintem ot meg nem tudtak lehuzni, epp amiatt amit irt -
Tejes Pite
aktív tag
válasz
fateless #52199 üzenetére
A Pandawill hiába olcsóbb... Megbízhatatlanok, lassúak, és még nem olvastam sikeres garancia érvényesítésről náluk. Ellenben a tmallbox-nál több embernek is cserélték a hibás telefonját. És ott van Justinka is, aki készségesen válaszolgat skype-on...
Azon a pár dollár különbségen sokkal több dollár múlhat. -
válasz
fateless #52168 üzenetére
Hát akkor te mázlista vagy.
Eddig még az összes műszaki cikkes kínai eladóm akivel valami gond volt, linkelni próbált, vagy időhúzással vagy valami mással.
Egyedül a ruhás eladók voltak normálisak akik szó nélkül küldtek újat a hibás termékből, vagy szóltak előre, hogy apró hibája van a terméknek, és ad mellé ajámdékot, ha kérm úgy is.
Te szerencsésebb vagy :-) -
RVR400
veterán
válasz
fateless #51601 üzenetére
Meg az MTK6575 és MTK6515 is SGX531-gyel van. Szóval egy valós Antutu teszteredménnyel talán megállapítható, hogy milyen proci lehet benne. De szerintem még akkor sem tudni, hogy milyen ROM kellene rá. Ilyenkor kell írni az eladónak, hogy ha esetleg van hozzá valami frissítés, akkor prezentálja.
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #51536 üzenetére
Hali.
11 eve vagyok ebay-en, ezalatt szamtalanszor akadt megoldando ugyem (jelenleg is van ketto, egyiket epp tegnap beszeltem meg az eladoval) es eddig mindig sikerult megoldani a problemakat, ugyanis partnerek voltak a kommunikacioban. Viszont ez a tetves minideal egyszeruen szarik az emberre. Tiz napig nem jott valasz a panaszomra. Meddig kellett volna meg varnom? A chaten is kerdeztem, az eredmeny hogy letiltottak a chatrol. En biztos vagyok, hogy a csomagomat is szandekosan nem vettek at, ezzel is huzva az idot.Amugy szerintem az a bajuk velem, hogy a gond a telefonnal amit jeleztem nekik, szerintuk nem problema es nem akartak vele foglalkozni, amit en nem neztem jo szemmel es bejelentettem oket paypalnal, ott pedig megirtam nekik hogy nem bizom bennuk, mert csak akkor voltak hajlandok valaszolni amikor nyitottam a paypal vitat.
Az en esetemben nem a kommunikacio modja a gond, hanem annak a hianya, es nem az en reszemrol hanem a minideal reszerol.
Amugy nem en vagyok az elso, mar olvastam itt tobb esetet amikor honapokig volt a postan a csomag, mert nem voltak hajlandok ertemenni. Ez a hires (vagy inkabb hirhedt) minideal ugyfelszolgalat, es garancia.Annyit meg, hogy hivatalos ugyekben mindig annak megfeleloen jarok el.
Az, hogy itt neha kisse szabadabban fogalmazok, (de egyaltalan nem durvan), nem jelenti hogy hivatalos ugyekben is ezt a fajta kozlesi modot hasznalom. -
imicip
csendes tag
válasz
fateless #51318 üzenetére
Köszi a linket, még meggondolom a vételt, mert a jutyubon feltett videó szerint sűrűn fókuszál, élesít, eléggé idegesítő.
És a tapasztalt felhasználóktól kérdezném, hogy 5.5-5.8" között melyik telót javasolnátok, melyen minden jól működik (hopsz, bilibe esett a kezem, és felébredtem), legalább HD, stabil, nem igényli a buherálást?
Köszi -
-
-
Endell
csendes tag
válasz
fateless #50669 üzenetére
Helló!
Ezt jó hallani.
Nyilván én is hallottam 2 hónap után kicserélt BMW-ről, mert annyi baja volt, meg sok éven keresztül teljes megelégedéssel használt Skodáról is.
Még nem használtam mtk6589-s telefont, remélem hamarosan fogok.
Előbbi írásomat a korábbi kommentek alapján és a Youtube-on található videókra alapoztam.Egyébként a MobilarenaTV-ben elhangzott, hogy kb. 80e-n nyithat, amennyiben megjelenik itthon is.
Már csak arról a fránya RedRice-ról lenne hír.
-
szuand1
tag
válasz
fateless #50669 üzenetére
ez a hasonlat tetszik. Teljesen egyetértek, nekem a w100 mozgás közben is 3-4 m pontosságot ír , a w11 meg ugyan azon körülmények között 2-3m-t ír. Mindkét teló mikor megjött kapott egy agps és egy epo pipát ill megkapták a fastergps progit és mégis gyors pontos mind a kettő.
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #50242 üzenetére
Be voltam lépve és fel is voltam készülve. Amint lenyomtam az Add to cart gombot kb 1 percet kellett várni, mire betöltődött a következő oldal. Aztán mire megint kattintottam, még eltelt 1.5 perc. Aztán mire pont ott lettem volna, hogy fizetek, addigra átváltott 125-re, még jó, hogy tanultam itt valaki árából, aki a végére kifizette a nagyobb árat, mert nem nézte meg a 4. lépésben is az árat.
Nincs vele bajom, de még a 115-öt megérte volna számomra, a 125-öt már nem erőltetem. Nyilván, akinek ilyen telóra van szüksége igazán, az jól jár ezzel az árral is. -
vadkörte
addikt
válasz
fateless #49685 üzenetére
Egy ismerősöm (jól menő ügyvéd=van $, nem fillérbaszó fajta) húga a marhapörköltbe ejtette bele a néhány hónapos iPhone 3GS-ét. A szaft szépen befolyt a kijelző üvege alá. Elvitték szervizbe, a srác átnézte és csak annyit mondott: Nem akarjátok ti ezt megjavítattni...
Elég drága tanulópénz volt, bárki járhat így. Bár még mindig nem fért a fejembe, hogy tudta beleejteni a teába...
Szárítottam már én is volt barátnőm vízbe esett Samu S5230-át napokon keresztül darabokra szedve. Fél évig semmi baja sem volt, de aztán jöttek a gondok csőstök. Végülis szolgáltatói engedélyjel kicserélték egy Mini-re. Szerencséjére nem látszottak (még) korróziós nyomok. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fateless #48806 üzenetére
Nem hiszem én sem, h tényleg kiadják... Teljesen új a G4 is, szerintem azt sem győzik gyártani a G3S mellett.
De ne legyen igazunk
Az S1-ről már kiderült korábban, biztos nem láttad, h csak single sim-es lesz, mini írja rosszul dual simesnek
A G5 meg undorító szifon klón!! Ezzel a kopizással akkorát esett a szememben a jiayu
-
Jazz
veterán
válasz
fateless #47797 üzenetére
Kevés lehet az 512 (mondjuk inkább úgy hogy érezhető néha a hiány), komolyabb használatnál. Office, navigátor, file kezelő, jegyzet programok, kamera, mp3 lejátszó, diktafon, naptár, böngésző....ez már sok neki. Érezhető hogy tele a tár.
(hiába lövi ki automatán a progikat az intelligens memória kezelés a ram-ból)
-
weinmaker
őstag
válasz
fateless #47834 üzenetére
Nem vártam tőle semmi különöset, csak megjegyeztem, hogy sima használat mellett semmi különbséget nem érzek. A kamera nem tudom, hogy csak az enyémben rossz, vagy a többiben is az lesz.
Amúgy a GPS sem jobb most hosszabb próbálgatás után. Igaz, hogy elsőre nagyon gyorsan talált jelet, de most meg tök sokára.Ha ezek nem gyógyulnak nagyon bosszús leszek, mert pont emiatt vettem ilyen chip-es gépet, mivel mindenki ezeket istenítette (persze a kameráról most nem beszélek).
Na mindegy, nagyom várom, hogy legyen pár tulaj még, és kiderüljenek az okosságok. -
weinmaker
őstag
válasz
fateless #47830 üzenetére
Semmi extra programot nem futtattam, csak sima telefon, sms, menü, egy kis web, google play. Nem akadozott, de érzetre nem éreztem gyorsabbnak, ráadásul az evolve sokkal gyorsabban is bootolt be.
Kíváncsi leszek, ha neked is jön egy ilyen, hogy mik lesznek a tapasztalataid. Nekem így egy nap után nem túl rózsás. Különösen kíváncsi leszek a kamerára, mert az viszont botrányosan lassú, és darabos mozgású.
-
weinmaker
őstag
válasz
fateless #47814 üzenetére
Érdekes amit írsz. A Lenovo a760 pont ilyen procival van szerelve (8225Q), amit én semmivel sem érzek gyorsabbnak mint az előző mtk6577-es kétmagos telómat. Engem egyelőre nem győzött meg, hogy mekkora ász. A GPS valóban gyorsabb, de pl. az a hivatalosan megvett endomondo azt mondta, hogy nem támogatott (szal egy pofon egyből).
TTS-t nem sikerült rátenni még, a menü tele kínai vacakokkal.
Az előző telefonom egy evolve fx420-volt amit annyira nem szerettem, de több tekintetben már jobbnak látom, mint ezt.Még valami ami igen nagy baj, hogy támogatás 0.
-
Terentius
őstag
válasz
fateless #47814 üzenetére
Érdekes,hogy nagyon sok helyen hallom-és most tőled is-ezt az "általános felhasználást".Kérem szépen valaki mondja már meg nekem,hogy mit értünk ezen?Egy okostelefont mi másra lehet használni általános felhasználáson kívül?Telefonálás,net,játék,filmezés,zenehallgatás,navigáció,fényképezés.Ezzel kb. ki is merült egy mai okostelefon felhasználási lehetősége.Saját tapszanyalat alapján nem gondolom,hogy egy Galaxy S4-et több vagy jobb módon lehetne használni,mint egy MT6589-el felszerelt telefont.
-
nimfas
addikt
válasz
fateless #47717 üzenetére
Tudtok ilyen telokat mondani amik vagy egy szinten vannak a T-s telokkal esetleg a 3D teren gyorsabbak is, az általatok említett cpu+gpu párossal.
Előre is köszi!
Csak mert ahogy nézem a mókás teloknak gondot okoz a GPS (jelenlegi telom HTC Sensation bármilyen progival talál holdat, szóval csak van valami benne, valami nem klappol)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
fateless #47389 üzenetére
Rawulf egyik régebbi hozzászólása szerint augusztus ekeje óta ilyent gyártanak Jiayu-ék,
3000 mAh akksi kerül bele (tán csak átmatricázták a 2750-eseket)
és a G3S topikból több ember is rendelte és megkapta már Turbósan,
JY-G3T G3S-Turbo, 1,5GHz-s mt6589T SoC-cal .Ja igen ez szpali figyelmébe.
De mi azzaz etoWalk? Alternativa?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest