- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanscs
aktív tag
válasz
mailman #54301 üzenetére
Köszi a segítséget, de sajna így sem működik.
Közben még azt vettem észre, hogy a GPS se megy.
Nincs jel. Lehet van valami összefüggés a kettő között.
Mindegy visszaküldöm a telefont, mert szerintem hibás.
Lebeszéltem már a bolttal is.Tényleg valaki nem tudja, hogy kb mennyi a postaköltség Kínába egy ilyen telefonnak?
-
mailman
tag
válasz
mailman #53360 üzenetére
Ma volt idom jatszani a Cubot P9-cel, framaroot siman viszi es ami jo hir hogy az MTK Droidtools 2.4.8b ismeri, siman menti. Meg egy CWM kene a teljes boldogsaghoz. Mobileuncle-ben nincs Engineering mode, ezt kulon appal kell megoldani, illetve IMEI-t sem tud menteni. Lassan belakom, de Novaval a sebesseg meg mindig jo, az akkuido a nagy kijelzo miatt eros hasznalatnal sztem 1 nap lesz. Hangminoseg mindket oldalon kifogastalan ami az utobbi teloim balszerencsejet tekintve nekem jo hir. Harombetus navi Faster GPS-szel megtamogatva 3 perc alatt talalt 8 holdat hidegen. Osszessegeben nagyon szolid cucc ennyi penzert, egyre jobban tetszik.
-
válasz
mailman #53242 üzenetére
THL telefonok frissítése szerintem megfelelőnek mondható.
A ZOPO-ról is jót hallottam, a Lenovo sem alszik.
Igaz, ezek esetén főverzóiváltásról sem hallottam még (néhány kivételtől eltekintve), majd meglátjuk, hogy a X Hongmi mivel büszkélkedhet.
Nyugtával dícsérd a n/p/apot, főleg az adóellenőrt. -
Zeki
nagyúr
válasz
mailman #53238 üzenetére
Nem kell hogy a webshopok szívják fel...
ez az alibaba/aliexpress világrekorder értékesítése 1 nap alatt. -
Gyuc
aktív tag
-
Gyuc
aktív tag
válasz
mailman #51410 üzenetére
Megtalálja a CWM-et és amikor rányomok mondja hogy bootol recoveryben,elfogadom és bejön a nyitott hasu robot piros 3szöggel majd a power gombra a recovery menü.Aztán rámegyek hogy csináljon backupot és nem történik semmi...aztán arra hogy reboot és akkor nem lép csak aksi kivéttel.
-
-
Endell
csendes tag
válasz
mailman #49156 üzenetére
Helló
Honnan lehet W200-ra vagy GT99-re vagy G3S-re MIUI romot letölteni, ha már úgy is HONAMI napot tartunk
Vagy egyáltalán hol éredems elkezdeni a keresést a Google nyitólapján kívül?Köszi
Egyébként a Xiaomi honlapján semmi info arra vonatkozólag, hogy jön a WCDMA-s változat.
-
Crytek
nagyúr
válasz
mailman #49167 üzenetére
Én sok mindenben eltérek a "köznéptől"
Én az LG 2x-emmel is sokáig 2.3.6-on voltam amikor már mindenki a 4.1-et hekkelte rá.
Csakis azért raktam fel a 4-et mert a wifi szarakodott a régivel.Én csak netezek a telefonon é nagyon ritkán játszok, szóval nekem jó a régi android is.
-
Crytek
nagyúr
-
RVR400
veterán
válasz
mailman #48336 üzenetére
Találtam egy érdekességet S4 Active témában. Szóval gyanúsan megéri az X6 azt a majd 600 dollárt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces videók
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest