- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless
üzenetére
Hali.
Nem vonom ketsegbe a szavaidat, de ilyeneket csak toled olvastam eddig. Viszont olyat mar rengeteget olvastam hogy valamilyen modon megkarositottak a vasarlot a kinai webshopok, es ez azert sikerult, mert a vasarlo bizott az eladoban es nem inditott paypal vitat amig volt lehetosege. En abszolut nem ajanlom senkinek sem, hogy az altalad leirt "udvarias tarsalgassal" probaljon elintezni problemas ugyet kinai webshopokkal,mert ez vagy bejon, vagy nem, de altalaban az utobbi. Nem kell tusko birkakent beszelni veluk, de bizni sem szabad bennuk egyaltalan! Ha a 44. napra nincs visszautalva a penz, akkor meg kell nyitni a paypal vitat, fuggetlenul attol hogy mit mond az elado!
Instantwater-nek igaza van, szerintem ot meg nem tudtak lehuzni, epp amiatt amit irt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 Fekete 128GB 79% akku
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest