-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bakterka #47136 üzenetére
Mostanában egy ideje nem vettem Zopo-t, de előtte nagyon jó tapasztalataim voltak vele.
A 980-C2-t hamar akarták kihozni, így a kezdeti szériákkal volt némi probléma, ahogy pl a ZTE v987 vagy Jiayu G3 esetében is voltak gyermekbetegségek (és sok más készülék esetén is), de ez már egy ismert tény, hogy első szériát nem érdemes megvenni... -
válasz
bakterka #47136 üzenetére
Keress rá a topikban.
C2 vel nagyon nem voltam jóban, és a ZP810 sem volt valami nagy szám.
Itt most az összeszerelés minőségét kell érteni, mert hardverben mindkét teló király volt, csak az összeszerelés, minőségellenörzés hagy némi kivánnivalót maga után (s)zopóéknál.
Nekem a zopo sz*pó...Én csak THL-t, Lenovot, vagy ZTEt fogok venni.
De inkább első 2,Najó leírok egy pár dolgot, hogy ne kelljen keresgélned:
C2 ghost touch(ugrál az érintőképernyő), a kapacitív gombok világítása is tré volt, a hangszórója is torzan szólt telefonálás közben, újraindításkor 30% ugrott az akkuból, meg ilyen apróságok...
Most hallottam egy C3 ról, hogy a 16 gigás tárhelyből csak 1,2 látszik, olyan mintha 4 giga rom lenne csak benne, holott olyan modell nincs is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- LTE frekvenciák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mini-ITX
- Bittorrent topik
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest