- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bakterka #47136 üzenetére
Mostanában egy ideje nem vettem Zopo-t, de előtte nagyon jó tapasztalataim voltak vele.
A 980-C2-t hamar akarták kihozni, így a kezdeti szériákkal volt némi probléma, ahogy pl a ZTE v987 vagy Jiayu G3 esetében is voltak gyermekbetegségek (és sok más készülék esetén is), de ez már egy ismert tény, hogy első szériát nem érdemes megvenni... -
válasz
bakterka #47136 üzenetére
Keress rá a topikban.
C2 vel nagyon nem voltam jóban, és a ZP810 sem volt valami nagy szám.
Itt most az összeszerelés minőségét kell érteni, mert hardverben mindkét teló király volt, csak az összeszerelés, minőségellenörzés hagy némi kivánnivalót maga után (s)zopóéknál.
Nekem a zopo sz*pó...Én csak THL-t, Lenovot, vagy ZTEt fogok venni.
De inkább első 2,Najó leírok egy pár dolgot, hogy ne kelljen keresgélned:
C2 ghost touch(ugrál az érintőképernyő), a kapacitív gombok világítása is tré volt, a hangszórója is torzan szólt telefonálás közben, újraindításkor 30% ugrott az akkuból, meg ilyen apróságok...
Most hallottam egy C3 ról, hogy a 16 gigás tárhelyből csak 1,2 látszik, olyan mintha 4 giga rom lenne csak benne, holott olyan modell nincs is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged