-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
janaman01 #97235 üzenetére
Ja, értem. Csak nem tudtam, miért írtad ezt, de akkor jól van. Hát jó volna, mert bár nem nekem lesz a teló, hanem nővéremnek (csak állandóan variál, már mondtam neki 2-3 lehetőséget, nem 2 SIM-es telóból, most meg azt mondja, hogy lehet jó lenne 2 SIM-es
), és nem hinném, hogy akarna valami "noname" kínai telót. Félre ne értsen senki, ezzel nem azt mondom, hogy mind hulladék, csak ő inkább valami nevesebbet venne 100e alatt. És ezt találtam. Próbáltam keresni pár véleményt, külföldi oldalakon is. Van ahol a kameráját kifogásolták, meg specifikációk alapján a 2. SIM nem 3G képes. Mondjuk nem tudom ez mennyire gond, vagy hogy a többi teló is ilyen-e).
WOT-H-A-C: most hogy mondod, rákerestem, és tényleg érdeklődött 1-2 ember, csak sajna egyértelmű, érdemleges választ, ajánlás ahogy látom, nem született.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest