- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
janaman01 #97235 üzenetére
Ja, értem. Csak nem tudtam, miért írtad ezt, de akkor jól van. Hát jó volna, mert bár nem nekem lesz a teló, hanem nővéremnek (csak állandóan variál, már mondtam neki 2-3 lehetőséget, nem 2 SIM-es telóból, most meg azt mondja, hogy lehet jó lenne 2 SIM-es
), és nem hinném, hogy akarna valami "noname" kínai telót. Félre ne értsen senki, ezzel nem azt mondom, hogy mind hulladék, csak ő inkább valami nevesebbet venne 100e alatt. És ezt találtam. Próbáltam keresni pár véleményt, külföldi oldalakon is. Van ahol a kameráját kifogásolták, meg specifikációk alapján a 2. SIM nem 3G képes. Mondjuk nem tudom ez mennyire gond, vagy hogy a többi teló is ilyen-e).
WOT-H-A-C: most hogy mondod, rákerestem, és tényleg érdeklődött 1-2 ember, csak sajna egyértelmű, érdemleges választ, ajánlás ahogy látom, nem született.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Képregény topik
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest