- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz
csapee
üzenetére
Kifejtenéd bővebben.
Én is a Honor 6 H60-L12 és a Galxy S5 Duos között vacilálok.
Az alábbiakat szedtem össze érvekként:
Miért is nem egy kategória? A Snapi 801 igencsak pariban van a Kirinnel (he nem jobb). A meória valóban a Honornál jobb. A támogatás már nem biztos. A Honor DHL és Áfa után árban ugyanannyi... viszont ,ha garis gondod van küldheted Kínába... Tudom a Duos-nál is csak bolti gari lesz ,de az legalább itt.
A méret ismét a Honor oldalára billenti a mérleget ,viszont a Duos víz és porálló.
A Honor 6 LTE-je tudja a Cat6-ot ,de nálunk még a Cat4 is csak most kezd bejönni. stb, stb, stb.
Ami a 100K-s árat illeti ,azt egy Hardveraprós srác hirdeti. Előre el kell utalni neki az összeget és ő majd utána megrendeli és postán elküldi. Semmi Paypal ,vagy más vevővédelem... Én ,mivel személyesen nem ismerem ,így ismeretlenül nem utalnék 100K-t senkinek. Tudom bizalom kérdése. Na ne. Vajon Ő miért nem bízik annyira ,hogy átvételkor kelljen fizetni. A Samut megvehetem egy boltban ,ott is van bizonytalanság ,de mégis jobban elérhető ,ha gond van.
Kár ,hogy az Edigital nem forgalmazza a dual simes verziót. Így azt hiszem ,hogy sajnos nem lesz Honor 6-om ,de még várok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest