- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
csapee #97238 üzenetére
Igen, tudom, azt is ajánlottam már a tesómnak, csak az 5" miatt nem tudom, jó lenne-e. De majd eldönti. Írtam neki pár telót, lehetőséget, úgyhogy nem rajtam múlik.
janaman01: értem, köszi. Igazából szerintem a netet is alig-alig használja, nem hogy mindkét kártyáról! Az egyik száma amúgy német, a másik magyar lenne. A magyar nem vagyok benne biztos, de talán Dominos. Úgyhogy ha használja is a netet, azt szerintem a németről. Megmondom, hogy próbáljon meg barátkozni, ismerkedni a Honor-al, nézegesse
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest