- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
Van esetleg már valakinek Mijue M10 készülék? Használható a kamerája?
-
plokij
csendes tag
Sziasztok!
Mielőtt telefont vettem itt olvasgattam így most én is beszámolok a telefonomról: TCL-idol-X-S960. Ezt vettem. Akkor még 334$ volt. A TCL megvette az Alcatelt, Európában Alcatel néven futnak a telefonok (két kártyás természetesen nem). Megrendeltem 28 nap múlva megérkezett, minden rendben volt (Singapore post) . Egyéb költség nem volt :-)
Szempontjaim ezek voltak:
full hd, szép kép
max 5" és minél kisebb keret.
gyors (ne legyenek döccenések, antutu 31-32e pont jó)
2 kártyás, passzív is jóTeljesítményben hozza amit ígértek. nincs akadás. aránylag "kicsi". Energiatakarékos üzemmódban (csak telefon) több napig is bírja, egyébként naponta töltöm.
Van a telefonon updater program, de nem működik, kínaiul ír valamit.
Android 4.2.2 frissítése nem javallott 4.3-ra
Pár kínai felirat van benne, jó lenne egy tiszta angol (vagy magyar) Android verzió.
Első lemerülés után állt be az akku mérő pontosra (először egyszerűen kikapcsolt)
Bluetooth kapcsolat az autómmal nem mindig jó.
Általánosságban nagyon meg vagyok elégedve 67eFt tokkal kitűnő ár volt érte.
Privát üzit előbb észre veszem. -
b0bcat
addikt
-
_Hodor_
tag
válasz
#46372352 #74193 üzenetére
Majd jönnek a profibbak a tippekkel, én csak azért osztom meg amatőrként a tippem, mert anno egy hölgynek é nis ilyen paraméterekkel kerestem telót. (végül meggyőztem h nagyobbat vegyen)
tehát: Jiayu G2F viszont én ahol hirtelen ránéztem mindenhol out of stock volt
Ui: minidealt és etotalkot néztem csak (ezekben bízok igazán) -
forzaroma
tag
válasz
tahepa #74167 üzenetére
Gondolom már sokaknak van nagy tapasztalata ezzel kapcsolatban, nekem ez az első kínai rendelésem.
Hogyha jelen pillanatban így állok akkor mikorra várható a telefonom véleményetek szerint?
Posting Date Status Date Status Description
16-05-2014 23-05-2014 Arrived at overseas (Country code: HU) -
fotosjani
aktív tag
válasz
hungobungo #74182 üzenetére
Lehet engem is érdekelne egy majd.
-
-
fotosjani
aktív tag
Ha már ZTE, nekem tetszik a ZTE Star 1 is
LTE, MSM8928, Android 4.4, 2GB RAM 16GB eMMC, FHD, -
myk74
senior tag
válasz
hungobungo #74179 üzenetére
Köszi!Nekem pont nem kellene rá Miui.Gondolom be tudod szerezni?
-
Holnap jön ki a ZTE V5 (akár a V967s utódjának is tekinthetjük).
Várom már (bár a 8926 helyett mehetett volna bele a 8228-as is)
De a mérete pont ideális lenne nekem, jobban tetszik, mint a Hongmi 1s -
WOT-H-A-C
veterán
Én egy kori sört várok meg 2 db medvetalpnyi rántott húst!!!
-
sbe561
tag
Ajánlatokat várok 50E-ig "jó" kamerával rendelkező szögletes telóra ami max 140mm.
Előre is köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz
Laza... #74154 üzenetére
Magában
Upo: Elhiszem. Lehet fals info, vagy csak valaki hallott valamit, ezért kérdeztem rá. Csak MTK-s telóm volt eddig. Nekem a SoC-ból is annyi fontos, hogy gördülékenyen kezelje a HD felbontást, 1 navi elketyegjen, GPS jó legyen, menjen a dual SIM. Játszani nem játszok, az kb lényegtelen.
-
trialboj
őstag
Dual sim-es telefonban melyik slotot érdemes használni ha csak 1 simkártyám van? A mobilnet rendkívül fontos. A WCDMA van slot 1-nek jelölve, eddig viszont GSM-et használtam, mivel abba normal méretű simkártya ment.
-
Upo
addikt
válasz
Chaser #74148 üzenetére
A dual standby az nem soc függő, úgy képzeld el, hogy nagyon gyorsan kapcsolgatja felváltva a kártyákat a hálózatra, nincs fent soha egyszerre mind a 2 (az a dual active), szoftverből megoldható a dolog. A moto G dual sim is akkor fake? Az is snapdragon 400 és nekem viszi mind a 2 kártyát.
-
Chaser
legenda
válasz
Laza... #74149 üzenetére
Meglesz majd. Nem klón/kamu miatt, maga ez a SoC elvileg nem kezel dualt, valahol ezt olvastam. Azt is, hogy GPS-ben sokkal jobb mint az MTK, attól én se estem hanyatt. A WP-s telóm GPS-e kenterbe veri az összes nálam járt MTK-s lenovot az biztos. 45k lenne a teló MD-ről tréfával, annyiért elég jó. Bár ha lenne ennek is 8mag/2GB verziója +40$-ért lehet megkockáztatnám
szerk: jah +kezelési ktsg 1.5k azt kifelejtettem
-
Chaser
legenda
válasz
fateless #74145 üzenetére
Az 1s-t nézegetem, egyre esélyesebb. Nagy akku nem feltétlen kell, persze nem árt az ha van
De minőségre mindenütt jót írnak, MIUI az meg egyértelmű előny, nekem biztos
. Ára sem vészes, a benne levő SoC is talán jobb GPS terén. Gorilla van, dual SIM-et kezeli normálisan, bár olvastam olyat hogy ez a SoC nem is kezeli, ennek még utánanézek, ez fontos.
-
tahepa
senior tag
Ma hozta a kicsi ződ emberke a május 10--én rendelt Cubot GT99 -es cuccot....sarc nélkül...
-
b0bcat
addikt
válasz
szunyooo #74143 üzenetére
Nyilván senki nem szeret sarcot fizetni, de egyrészt nem tudunk okosabbat mondani annál, mint hogy készülj úgy, hogy lesz sarc, másrészt pedig erre van külön topic.
-
válasz
Chaser #74053 üzenetére
Na igen, a Hongmi (és gondolom a Hongmi 1s) nagyon jó készülék. Egyszerre volt nálam egy Hongmi és egy G4c (ami nagyjából ugyanaz, mint az általad nézett G4s). A Hongmit használni igazi élmény volt, rendkívül jól összerakott készülék. A G4 sorozat előnye viszont a nagy akku és a sokkal jobb kihangosított hangerő (GPS mellé és néha telefonáláskor nagyon jól jön).
A sógorom kisegített a választás kényszeréből azzal, hogy a Hongmit választotta, de magamtól nehezen hoztam volna döntést...
Ha lesz MIUI a G!S-re, akkor az csudi készülék lehet...Mcleod #74065
NE VEDD MEG! -
szunyooo
tag
Csak az Aliról feladják valami sima csomagban...Minidealnek meg lehet meg van a csomagolása és már az alapján is vámolják. nem?
-
Vvarpi
tag
válasz
To_Pet #74120 üzenetére
A te problémádat nem a telefon hanem a szolgáltató okozza.
Ha rendesen beállítottad az átirányít, ha foglalt vagy nem elérhető szolgáltatást, akkor ha az asztalon van a simkártyád és nem egy telefonban, akkor is működnie kell.
Kivéve ha a teleorr másképp nem dönt.
Az én vodkás simem sem enged t-mobilos hálózatra irányítani még pénzért sem.
Fordítva viszont működik.
Hívd fel a szügyfélszolgálatot és kapcsoltasd be velük az átírányítást. -
Laza...
addikt
válasz
szunyooo #74132 üzenetére
Sehol nincs nagyobb esély. Mindig lutri, alapból + ÁFA tartalommal kell számolni. Ha mégsem vámolják meg, akkor szerencséd volt, de mindig be kell kalkulálni az ÁFA-t is. Aliról sem jön nagyobb eséllyel meg ÁFA mentesen semmi, viszont nagyobb az esély hogy hamis terméket/nem a leírásoknak megfelelőt kapsz
-
fudi2002
nagyúr
Én a g4s gps-ről tudok nyilatkozni, minden csodahack-et ellőttem, most 5-6 méteres a pontosság, valóban kell 1 perc mire észheztér, nekem ez belefér. Éles teszt eddig csak baranyában volt, ott tökéletesen működött. Budapesten majd kipróbálom, nyilván ott a pontatlanság jobban kijön. Amúgy én elvem az, hogy fényképezni fényképezővel, navigálni gps-el, telefonálni telefonnal. Szal én ezt egy plusznak fogom fel, nem helyettesítőnek.
-
szunyooo
tag
Ez a minideal.net megbízható?
-
To_Pet
tag
Hello!
Erre tudna valaki valami bölcset mondani?:Na most odáig jutottam, hogy ha T-mobileos kártyán (ez a fő kártya slot) beszélek, akkor becsörög a telenorosra (ez a sima gsm slot) érkező hívás. Viszont ha a telenoroson beszélek, akkor nem jön semmilyen értesítés. De még a hívó telefonon sem (másik telenoros készülék) jelez semmit, egyszerűen csak szétkapcsol. Ha ez így a normális működés, akkor mégis csak két telefont kell hordanom magammal
-
tobias40
veterán
Hi!
Van egy ZTE 987-es telóm.
Hogyan és hova másoljam az sd kártyán lévő .vcf kiterjesztésű kontaktokat hogy mind a két sim-emről elérjem őket?
Nem találok sehol ilyen menüpontot hogy "kontaktok másolása" vagy hasonlót!Köszi a helpet!
-
szunyooo
tag
Üdv. Erről a telefonról valaki tud véleményt mondani : Doogee Dagger DG550 ? honnan tudom beszerezni jó árban , én csak az aliexpresszt ismerem.Thanks
-
válasz
bodnarzoltan #74104 üzenetére
Igen.
Mivel pedig még nem root-olt, ezért javaslom az SP flashtool-os mentést. Ehhez persze kell a scatter file, amit pedig MTKDroidTools-zal a legyegyszerűbb megcsinálni - nem kell root -, de az usb driver a számítógépen legyen telepítve és a telefonon a fejlesztői lehetőségeknél be kell kapcsolni az usb hibakeresést. -
citkar
addikt
válasz
sanyee75 #74110 üzenetére
Jó a T100s is. Annyiból jobb is, hogy nagyobb a tábora, Ioceant kevesen vesznek, kevés telefonnal is van kinn a piacon, ennél fogva egzotikusabb is
Ahogy elnéztem az X8-t és az a pár szó amit mondtak róla, azt sugallja elég jó, valószínűleg erre cserélem az X7-m. Számomra csak egy hátránya van, hogy 5 col fölé mentek. -
-
gbaor
csendes tag
válasz
fudi2002 #74106 üzenetére
A forma meg az többi tetszik a Jiayu-ban, csak a GPS nem. Mert az nem jó, hiába javítottam az antennán. jobb lett, de egy öreg Samsung Galaxy Ace leveri, mint vak a poharat....
Nagyon lassan találja fel magát, a rakparton közlekedve nem tudja pl, hogy alsó vagy felső rakparton megyek-e? Ez nekem nem jó. -
fudi2002
nagyúr
Nekem messze nincs nagy tapasztalatom ilyen telók terén, csak olvasásból. Annyival nem esznek kevesebbet, mint amennyivel kisebb az akku. Amúgy most vettem G4S-t 2/16-ost, no ez jó. Nekem szempont volt a nagy akku, ár, sebesség, de lehetőleg kis méret, szintén nem csípem a cserepeket.
-
bodnarzoltan
tag
válasz
bodnarzoltan #74103 üzenetére
Mtk6592 nél is ugyan az a mentés menete mint a 658x és 657x nél. Ugyan azok a progik kellenek?
-
djapor96
senior tag
HTM S129-ről van valakinek tapasztalata? Asszonynak nagyon bejövős.... valahol valami jó ár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X4 Pro - 6/128
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest