Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
osztszoroz #76102 üzenetére
Szia!
Nekem volt ilyen gond egyszer egy cubot gt99-el! Az érdekessége azt volt, hogy csak az egyik kártyával történő hívásnál csinálta. A probléma forrása az volt, hogy a gsm antenna közvetlenül a mikrofonpanel felett volt.
Mivel a teleszar/telenor térereje hát elég hogyan is mondjam.... ezért a telefon igazodott és megnövelte az adóteljesítményt és ezzel frankón összegerjesztette a mikrofon áramkörét. De aránylag könnyen orvosolható a dolog egy 10x15mm-es fóliával(youtube) leárnyékoltam a mikrofon áramkörét azóta tökéletes. Hozzáteszem az sem volt mindegy, hogy hogyan fogtam a telefont mert ha rendesen belefeküdt a tenyerembe akkor a kezem elnyelt akkora EM sugárzást, hogy nem gerjedt. DE az érdekes, hogy sem a német, sem a magyar telekom-os (t-mobile, D1) nem csinálta. Most is ugyanazon a helyen, a telenor-nak nincs térereje csak 2-es a tmobil meg full. Nem falu és nem a préri!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest