- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Vjankovics82 #75460 üzenetére
erre valaki?
-
beg
veterán
válasz maggi1886076 #75494 üzenetére
Olyan oldal nincs. Rendelj eu raktárból, vagy keresd meg Hungobungo kollégát, hátha lesz valami jó ötlete
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Mottie
őstag
válasz Killerlaca #75496 üzenetére
Szia, nekem gyári FB app van fent és FB Messenger. Akkor is jelez, ha nem kéne (értsd amikor a gépen is meg van nyitva és már láttam az infot).
-> 1,5 GB plusz frissítés PBE-n
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
tolvaj!
őstag
válasz Killerlaca #75496 üzenetére
vowney v5 MT6589 gyári szoft. ezek vannak fent nekem is és tökéletesen szinkronizál ajkár wifin, akár 3G-n. A droid beállításokban a fiókoknál be van állítva a szinkronizálás? a facebook kliensben be van kapcsolva az üzenet szinkronizálás?
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy aki használ facebook-ot a telefonján annak jelez ha történik valami.
Nekem be van állítva, hogy mindennél jelezzen és óránkét frissítsen, de semmi jelzést nem kapok.Ez van fent:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana&hl=hu+
Ez:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&hl=huEz így jó vagy valami kimaradt esetleg?
Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
tolvaj!
őstag
válasz axlfsi #75493 üzenetére
1 nem tilos, csak offba kell tenni.
2 a minideal az tuti megbízhatóbb mint sok más bolt ( igen itt a hangyásra gondoltam de az sem rossz bolt )
3 első körben nem HW- ra gondoltam ha jól elolvasod az elavultságot, hanem a gyorsuló tempóban történő program kiadásokat. Van nagyon sok hasznos program ami nem indul el már csak 4.x androidon... sőt hallottam olyan programról is ami frissítés után már nem indult el 2.3-as droidon, de 4.0-án igen. És igen, valóban drága a hobbim, de nem a telefonok és nem a számtek az, hanem a hangszeres zene...Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
maggi1886076
addikt
sziasztok!
Honnan, melyik kínai oldalakról érdemes rendelni telefont? Olyan kellene, ahol nem kell vámot, adót fizetnem utána.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
axlfsi
veterán
válasz tolvaj! #75484 üzenetére
1. szimpla simes telefonok emlitese szigoruan tilos (vicc)
2. oneplus-t arulnak mar masutt (csak nem tudom mennyire megbizhato) de nyilvan joval dragabban
3. ez, hogy "kifutott" szerintem manapsag "hasznalhatatlan" es irrelevans szempont. Minden telefon (ha elobb nem) fel ev utan kifutott valamilyen szinten, mert olyan technikai ujitasok es ujdonsagok latnak napvilagot, boduletes tempoban, hogy valamennyi telefonra ervenyesitheto ez a jelzo rovid tavon.
Ha nalad ez ilyen fontos, akkor eleg draga a hobbid, annyi biztos˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
citkar
addikt
Így van, ha megfelel az ember elvárásainak kár cserélni. Én általában azért cserélek, mert megunom az előző készüléket (most is ebben a cipőben járok), így viszont ráérek keresgélni, nem sürget semmi és lehet, hogy csak fél év múlva veszem meg, ami meggyőzött. Asztali gépnél más a helyzet, ott játszom is és általában amúgy is használt alaktérszékből rakom/raktam össze, ott a külsőség nem számít, de hát elavulnak, pl az utolsót, amit három éve raktam össze már fejleszteni kellett volna, de épp most adtam el, mert a sok utazás miatt laptopra váltottam.
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz tihibaby #75490 üzenetére
az lehet, de ha nagyon kell akor is "csak" 400 a minidealen. szerintem megéri az árát még így is, csak ugyen az áfa is rájön sajnos.... bár ha azt nézem akkor is cca 110E ből va egy olyan készülékem, ami stabilan évekig el van látva szoftver frissítéssel, és nincs kitéve a google 18 hónapos terméktámogatásának, hiszen eleve közösségi szoftver van a készüléken kezdetektől. Arról nem beszélve, hogy ez az architektura elérte a határát. innen már csak utasításkészlet váltással lehet tovább lépni, tehát a készülék egy jódarabig korszerű marad. Amúgy meg a remény hal meg utoljára, én is küldtem egy jelentkezési emlit
-
beg
veterán
válasz axlfsi #75486 üzenetére
Ja ez is ilyen majd egyszer aktiválós? Amit élő ember nem tud leütni, mert vagy 404-et kapsz, vagy olyan tetű lesz az oldal, hogy mire kifizetnéd már elfogy. Ante híres akciója... Sok szerencsét hozzá.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
axlfsi
veterán
Nem értesz hozzá. Olvasd el mégegyszer az oldalt
Szerk.: xiaomifestival GMT+8 az akció kezdete.
(#75485) fateless Tehát akkor, mondhatni kifejezetten nem jó ez az ár (mivel volt már olcsóbb, várhatóan lesz is még!).
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
veterán
válasz axlfsi #75481 üzenetére
Ennél azért rendesebb akciót vártam, még ők is adták 276-ért két hete, így ez nem valami nagy durranás.
Az első napi Hongmi 1s volt a legjobb ár a három közül.beg #75483
Frissíts rá délben, akkor nem lesz Sold out kiírva, csak addig van így."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tolvaj!
őstag
válasz axlfsi #75481 üzenetére
a oneplus oldaláról hivatalosan 300 ért rendelheted meg a 16 gb-os oneplus one-t. snapi 801, 3gb ram, gyári cyanogenmod rom. szvsz inkább az 300 ért mint egy "kifutott" xiaomi ha már elég az egy kártya
[ Szerkesztve ]
-
sanyee75
tag
Sziasztok! A needrom-on van THL t100-ra 4.3-as android. Valaki próbálta már? Vagy megéri felrakni 4.2.2 helyett? Van e lényegi változás?
Huawei Pulse, SE Arc, THL T100s, Jiayu G4SL, Huawei P7
-
klogw
aktív tag
válasz citkar #75479 üzenetére
Olcsóbban akartam megúszni, de ha kihozzák az új Honor 3c-t 240 alatt, valószínű rászánom magam annak megvételére. A hw nagyon ígéretes, a specifikáció alapján évekig jó lesz. Én nem szeretem sűrűn cserélgetni a kütyüimet. Mobilom is volt, amit 8 évig használtam, a sz.gépem is 10 éves. Ha nem játékbuzi az ember, nincs szüksége állandó cserére.
-
citkar
addikt
Több is jobban tetszik (de hangsúlyozom teljes mértékben szubjektíve), alapvetően a kicsit szögletesebbekkel szimpatizálok, mint pl a THL T100S vagy 11, vagy ami eddig mindent visz az Iocean X8, ez utóbbiról is jókat írnak, bár a mérete már nekem sem előny (túl nagy, de még belefér kategória) és a fényképezője ugyan jó, de szó mi szó a Hongmié és az 1S-é jobb.
Igazából már szőrszálhasogatásnak tűnhet, hogy így válogatok, de hát viszonylag nagy a paletta, egész sok jó minőségi telefon van, olcsóbban-drágábban, mindenki válogathat s veheti azt, ami számára meggyőző.Ha ezek egyikéhez hasonló Xiaomi Dual SIM-es kijönne (vagy az MI3 Dual SIM-es és kicsit olcsóbb lenne) komolyan érdekelne, mondjuk 300 USD alatt (nekem ez egy felső lélektani határ, de alapvetően 200 körül nézelődöm többségében).
De mint írtam, ha a minőségibb gyártóknál nézelődsz, szerintem már sokat dob a latba a (szubjektív) szimpátia, hisz mind jó (persze van ami, pl a Hongmi esetében a kamera kiemelkedő, de pl nekem az egy bizonyos szint felett már nem olyan fontos).
[ Szerkesztve ]
-
csiga25
csendes tag
válasz RufuszX #75471 üzenetére
Ohh de jó, kiváncsian várom, meg hogy mennyit bír ezzel a 4400 as akksival. Remélem nem csaka cimke annyi rajta, pl lenovo p780 9.1 mm vasgagságába 4000 mah óra fért, bár az asszem nem li-polys hanem ion.
4 napot kibír akkor teljesen jó lenne nekem, talán ebbe is van beéptve olyan funkció h be lehet állítani mikor kapcsolja ki magát és mikor be. -
citkar
addikt
válasz Chaser #75472 üzenetére
El is hiszem, ha külsőleg meggyőzne, nem nagyon válogatnék. Nem ronda, csak valami sokkal jobban tetszik és ugyan drágább (a kamerája valószínűleg nem is ilyen jó, bár nekem megfelelő)mégis azt választom ami jobban tetszik (persze mérlegelve, hogy megfelelő minőségű-e).
Azt várom kicsit dizájnosabb (számomra tetszetősebb) Xiaomi Dual SIM-es legyen -
csiga25
csendes tag
Segítségeteket kérném ! A lentebb belinkelt telefon felől érdeklődnék van e valakinek tapasztala konkrétan erről a típusról. Igaz a Thl márkát sem ismerem, de nagyonn megtetszett a nagy akku benne. Nem játékra kell, uh kb mind1 a cpu meg gpu benne, rootlni se akarom meg ilyenek. Alap használat melett, telefon, fényképezzés , 3g, fb stb melett szépen működnek ezek a thl-ek? Összeszerelési minőségük milyen ?
válaszokat előre is köszönöm, és elnézést offért, nem találtam ennek a típusnak külön topikothttp://www.minideal.net/thl-4400-smartphone-android-4-2-mtk6582-quad-core-with-5-inch-1280x720-corning-gorilla-glass-ips-screen-5mp-8mp-cameras-support-otg.html
-
Chaser
legenda
válasz aytukabozs #75461 üzenetére
Akkor nem bánom, normál áron se küldték el a telókat két hét alatt inkább fizetek a mininek +20-at
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gipsztigris
addikt
válasz fateless #75463 üzenetére
A szándék nem ez volt, hanem eredetiben akartam linkelni, csak véletlenül a rossz ablakot másoltam.
Bocs!(#75453) sajtjani
Szerintem ugyanazt mint rengeteg más "fix" akkus telefonnal. Ha tönkremegy az akksi, kicserélik! Mindegyikben cserélhető, csak egy picit macerásabb a cseréje.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
CoolBoy323
nagyúr
-
veterán
válasz gipsztigris #75445 üzenetére
Legközelebb légy szíves, eredetiben linkeld! Telefonról szenvedek a visszaállítással, de ha valaki akarja, két kattintással lefordíttatja magának újmagyarra.
Kösz."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Vjankovics82
senior tag
Valaki nem tudja hogy a gombsor vílágìt-e a jiayu g2f-be ès hogy van benne èrtesítőled! Jiayu g2f èri meg jobban vagy egy kicsit drágább a g3c?
-
pezo00
tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok és egy kis segítségre lenne szükségem mert nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb ár/érték arányában ezek közül.
Jiayu g4s vagy g4c
Jiayu g5s
Xiaomi hongmi redrice
vagy ha van más jó ajánlat mindent meghallgatokIgazából a legjobban a g5s tetszik de annak félek az akksijától hogy nem fogja bírni, munkaidőben sokat megy a mobilnet és az zabálja az akksit. Ha van személyes tapasztalat az lenne a legjobb
Köszi előre is a segítséget!
-
Laza...
addikt
Felraksz egy play store-t, és kész, nem? Utána már azt teszel fel amit amit akarsz
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
GRaul
őstag
válasz Laza... #75452 üzenetére
köszi de ez 01001es.
Én ezt szeretném felrakni. [link]wwenigma: FEl tudok rakni romot. nekem az a bajom, hogy nincs play, gmail stb.
De ah nézem lehet h a Gapps megoldaná a bajom. mindjárt kipróbálom[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
sajtjani
tag
Apropó TCL kedvelőknek, úgy látom itt a legolcsóbb TCL S720. Mit csinálnak vele ha tönkre megy a battery benne?
-
Chaser
legenda
-
wwenigma
Jómunkásember
Officialba amit leszed abba nincs? Itt van az XDA-s topikja, soksok infóval.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
GRaul
őstag
sziasztok
Van egy TCL S950 idol x telom
Szeretném a legfrissebb official szoftot felrakni rá.
De egy problémám van vele, mert már fent volt, hogy nincs play áruházom.
Hogyan tudnám rootolni/ feltenni a play-t.
Köszönöm a segítséget előre is.
CWM fent van, az alól rakom fel a romokat mindig.
Üdv MisiPhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
axlfsi
veterán
válasz bkiky01 #75444 üzenetére
Sajnos még én sem találtam rá, hogy ilyen optika van benne, de itt a srác elég sokat fotózott vele. Nekem kifejezetten tetszik, korrekt.
Szerk.: basszus, itt eleve annyi az ára, mint a mai napon akciós Antelife-on és még adnak hozzá szilikon tok ajándékot is és egy fóliát.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz gipsztigris #75445 üzenetére
Hú de megijedtem most hogy miért fordít a króm mikor kikapcsoltam a fordítást
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
gipsztigris
addikt
Volt már? GizChina teszt Xiaomi Redmi 1S
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
bkiky01
senior tag
Xiaomi Hongmi Note kamerájáról tud valaki valamit, esetleg tesztkép?
Vajon Honor 3C helyett inkább Note-ot válasszam?
Nem ismerem Note kameráját, nem tudom, h sony-e, BSI??
Support, ami kérdőjeles..(KitKat..)
Vélemény?
-
Styx43
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kb. 1,5 éve rendeltem egy HDC one (hx9299a) telót.
1 hete történt hogy bekapcsoltam, és a kijelző nem működik rendesen..
Látszik a világítás, de fekete az egész, csak néha bevillan és látszik valami, az érintésre egyébként reagál, mivel rezeg amikor nyomkodom. Próbáltam már stock romot visszatenni lemeríteni feltölteni de semmi változás. Tehát rendeltem egy UMI x1 pro-t.
Ha mégis valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a hiba oka megköszönném -
tolvaj!
őstag
válasz Laza... #75428 üzenetére
igen... csak a véletlen műve lehet. a concorde soha semilyen körülmények között nem szitáz át terméket pláne nem iNEW telefonokat ........
(#75431) RBJ
ne kérdezd milyen megfontolásból, de annó felmásztam a hírlevelükre és úgy maradt
-
klampfer
tag
Üdvözlet az Uraknak,
A fentiekhez reagálva és nem vitaindítónak Star tapasztalat:
Páromnak ~2hónapja készletkisöprés akcióban 69$-ért rendeltem egy Star B92M telót. (Nem hujjogatni, igen csak kétmagos, 1G/4G és majd 1 éve jött ki ) Páromnak telefonálásra, SMS-re és Viberre több mint Bőőőőven elég. Magyar oldalakon minimális, de Orosz, XDA és olasz fórumokon több ezer hozzászolásból jó tapasztalatokat illetve needromrol el sem érhető máig folyamatosan frissített romokat találtam.
Mit kaptam az Áfás áron ~88$-ér?
Tény a kibontás után 15 perccel TWRP és egy régóta fejlesztett és minden hibát javított Custom Rom (IWT NEXT "localizált gps.conf-al") került a telora, igy ezt vegyétek figyelembe:
Egy nagyon jó! minőségű és anyaghasználatú telefont egy tényleg elképesztően jó kijelzővel és valóban 2000mAh-es Akkukkal (2db) illetve egy kukába való fülhalfatóval. (gondolom a nagyon akciós ár miatt szilikon tokot már nem is adtak mellé) Wifi, GPS, bluetooth stb... mind tökéletes (Igen, GPS is az HW-es mokolás nélkül is) egy átlag felhasználóként általam egész használhatónak tartott kamerával.
Nem akarom túl ragozni, minden szempontból hibátlan és jó telefon és azért nem kevés több 100e-s telefonokkal is van/volt/lesz is személyes tapasztalatom, így szerintm van összehasonlítási alapom aminek fényében is tényleg nagyon elégedett vagyok vele.Tény, ez csak 1db a sok Star típus (ráadásul kifutott) több millió gyártott telefonjából amiről nyilatkozhatok, de ez akárki akármit mond jó
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
sajtjani
tag
válasz aytukabozs #75426 üzenetére
Megint a szokásos Star W92
-
axlfsi
veterán
Nem tudom, valaki felfigyelt-e már rá, de ha megfigyeljük, hogy a képeken feltüntetett telefonok és hogy eddig mely telefonok voltak akciózva, akkor ezt a tendenciát követve, holnap egy MI3 lesz akciózva... Valaki esetleg tervez leütni egyet?
Kíváncsi vagyok mennyi lesz...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
kcsa
veterán
válasz axlfsi #75411 üzenetére
Magadat, vagy minket győzködsz arról hogy jó lesz Antelife-tól rendelni?
Én vagyok az egyik páciens - nem a posta nyomkövetésével van a gond, mivel DHL-el rendeltem, ami kvázi azonnali.
Majd' másfél hét és három kör PayPal hiszti kellett hogy egyáltalán feladják, gondolom a gari is ilyen jó lehet.Amondó vagyok, nem sokkal drágább, legyen MiniDeal - na AZ korrekt jellemzően.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
terra052
őstag
válasz buca84 #75134 üzenetére
Akkor az ígért root leírás a Doogee DG800 Valencia készülékhez
KIZÁRÓLAG A SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE VÉGEZD EL AZ ALÁBBIAKAT, HA ELRONTOD, KIHAGYOD VALAMELYIK LÉPÉST, TÉGLÁZHATOD A KÉSZÜLÉKED!
Először töltsd le az alábbiakat:
1. usb driverek PC-re, SP Flash Tool program,a módosított recovery [link]
2. superSU alkalmazás [link]
3. eredeti ROM [link]
Tömörítsd ki őket egy mappába a PC-n.
Az Update_superSU….zip és SuperSU Pro …apk-t másold a telefon külső SD kártyájára. A kitömörített eredeti ROM mappájában található recovery.img fájlt cseréld ki az elsőként letöltött, módosított recovery.img-re.
Indítsd el az SP Flash Tool programot, a scatter fájlt tallózd be az eredeti ROM mappájából. Amikor betöltötte a tartalmat a program ablakába, minden sor előtt van pipa. Ezeket mind vedd ki, kivéve a recovery elől! Ezzel fogod cserélni csak a recoveryt.
Ha kész, nyomj F9-et, figyelmeztet, hogy óvatosan stb,stb. Kapcsold ki a telefont, vedd ki az akkut, és csatlakoztasd a PC-re. Ha még nem volt telepítve a driver, az eszközkezelőben a sárga háromszög jelöli majd a telefont, az elsőként letöltött mappában találod a drivert XP,W7 stb, ebből telepítsd a szükségeseket. Ha kész, elindul a folyamat, majd egy zöld kör jelenik meg, kész a flashelés, DE CSAK HA MEGJELENT A ZÖLD KÖR JELZÉS!
Lehúzhatod a telefont, akku mehet vissza. Indítsd recovery módban, hangerő fel+power gombbal.
CWM indul, innen egyszerű lesz, hangerő gombokkal le-fel lehet navigálni, „install zip from sd card”, a power gombbal tudod kiválasztani, majd „choose zip…”, power gombbal kiválasztod, megjelenik az sd kártya tartalma, ki kell választani az „Update SuperSU…zip”-et, power, megerősítést kér, odalapozol, power, majd legalul „go back”-et választva visszalépsz a CWM főmenüjébe és „reboot system now”-t válaszd ki power gombbal, újraindul, már root joggal
Keresd meg és telepítsd a supersu…apk-t, állítsd be benne indítás után:
1. activate superuser be
2. survival mode (túlélő mód) be
3. re-authentication (újra megerősítés) kikapcsolni
4. állandó hozzáférés be
5. teljes hozzáférésEnnyi, innen rootolt a készülék.
Köszönet a módszerért busote-nak és az xda közösségnek.
werkmania.hu
-
tolvaj!
őstag
megjött az első fecske.
ha volt már akkor bocsi!Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
XmoD
senior tag
válasz CoolBoy323 #75418 üzenetére
Nyiregyen meg tudod sasolni most hetvegen eloben is
-
XmoD
senior tag
hmm megjott a dg 150 hozzam is. Erdekes egy darab de kulsore tetszetos es massziv hatast kelt Kivancsi leszek mennyire fogja birni sogornak a port
-
Csezi
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm most kapott kézhez egy ilyen telót:
[link]
minden szép és jó,csak a hangszóró,amit telefonálás közben használ az ember,nem igazán akar működni...
Benne van működik,mert ha audió profilt vált,néha működik...
Találkozott már valaki hasonlóval,esetleg valaki megtalálta már rá a megoldást?
Minden tanácsot szívesen fogadok...! -
Vvarpi
tag
válasz aytukabozs #75410 üzenetére
Már régen frissítenem kellett volna az aláírásomat, mert már a sokadik készülék jár nálam.
Nem vettem forrongásnak, csak az utóbbi időben erősen elharapóztak a kioktató és letorkoló hozzáoszlások.
Az elejétől végigolvastam már a fórumot és nem volt ez mindig így.
Valószínűleg nem rosszindulatból ajánlgatja, csak elkapta a hév vagy a lelkesedés.
Szerintem ne nézzünk mindenkit olyan ostobának, hogy egy ilyen ajánlás alapján rohan és vesz egy star-t.
Ha meg mégis, akkor csak magára vessen.Azt mondják az okos ember más kárán tanul.
Egyébkén sokaknak elmegy a kedve a fórumozástól, ha egy bejegyzés miatt 10 -en esnek neki, mert nem értünk vele egyet.
Néha még olvasni is rossz volt ami itt ment.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Tika79 #75390 üzenetére
Én a Coolpad-ot választanám.
Bár abban a legkisebb az akku, de az is 2500-as. Egyébként hardver szempontjából nagyon hasonló a G4s-hez (2GB RAM, Octacore). Számomra a Coolpad van olyan jó márka, mint a Jiayu (nem csak azért, mert sokkal többet adnak el belőle). Nekem tetszene az 5"-es kijelző mérete is.
Persze nagyon jó a G4 sorozat is (gondolom az S-sel sincs gond).
A Lenovoval annyi a gondom, hogy egy már korosabb darab. (Ez nem von le az értékéből)Tudom, hogy ez nagyon szubjektív, de nem hiszem, hogy könnyen lehetne az igények ismerete híján objektív tanácsot adni...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
sajtjani
tag
válasz wincmd32 #75397 üzenetére
Nyolcadik napja van nálam. Hát nem tudom a Te használatodban kibír e egy napot. Nálam egy sim-mel állandó 3g-vel nagyon kevés kijelzó idővel 24 h után 60%-on van kb. Mondom ez a nagy fényerejü HD kijelző habzsolja az akkut. Telefonáláskor alig merül. Egy közel félórás beszélgetés után megnéztem 1 %-ot merült, gondolom nem kell erőlködnie a GSM részének. Csak a kijelzőidővel lehet spórolni.
-
axlfsi
veterán
válasz tolvaj! #75404 üzenetére
Jogos! Abszolút jogos, csak manapság annyira elszálltak egyik-másik telefonnál a PPI-vel, hogy már fura egy újonnan kijött (kvázi felső(bb) kategóriás telefontól) a 300 alatti. Teljesen elég, nekem is ott van a PPI és a felbontás is és gyönyörű.
Szerk.: pont ugyanazok a méretek (IPS vs. Super AMOLED -ről nem tudok nyilatkozni):
REDMI NOTE
DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size 720 x 1280 pixels, 5.5 inches (~267 ppi pixel density)SAMSUNG GALAXY NOTE 2
DISPLAY Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Size 720 x 1280 pixels, 5.5 inches (~267 ppi pixel density)(#75406) aytukabozs Ahh, értem. Hát nem tudom, de PayPal -os a fizetés, meg egyébként sem arról híres az Antelife, hogy nem postázná, amit megveszel. Ellenben, - nem tudom Ti, hogy vagytok vele - de én mapanság az Ázsiai régióból érező szállítmányok (nem telefon) nyomkövetésével kapcsolatban azt vettem észre, hogy meglehetősen késik az információ. Nevezetesen, sokkal korábban feladják, mintsem, hogy az megjelenne a rendszerben. Gyakorlatilag, a hazánkba érkezés előtt pár nappal jelennek meg olyan információk, hogy X nappal/héttel korábban feladva, köztes állomások, stb... Szerintem ettől nem kell félni.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz Vvarpi #75409 üzenetére
Mi is van az aláírásodban? Hát ez se' Star...
de komolyra fordítva, nem jól értelmezted a mai forrongás tárgyát.
Hogy ki milyen telót vesz magánügy.
Hogy milyen noname készülékeket tesztel, szintén.
Még abban is egyetértünk hogy nagy szolgálatot tesznek ezzel a topicnak.De itt konkrétan az történt hogy egy 'kínaitelefonszűz' fórumozó tanácsot kért mit vegyen, és erre valaki aki tapasztalattal nem rendelkezik épp csak rendet egy STAR modellt, benyögte hogy azt (mert jók a speckói) !
Aztán ebből indult a polémia, amibe becsatlakozott egy másik STAR fan, csak ő legalább olyan akinek már volt a kezében ez is, meg több más típus is a gyártótól.[ Szerkesztve ]
-
Vvarpi
tag
Szerintem nem kellene leoltani mindenkit aki nem a jól bevált és itt márkásnak mondott telefont vesz.
Ez a topik sem létezne, ha nem lennének bátor(esetleg vakmerő) és vállalkozó szellemű fórumtársak akik helyettünk tesztelik ki és osztják meg velünk a tapasztalataikat ezekről a ma még noname telefonokról.
Hol tartanának azok a ma már "márkásként" definiált készülékek, amiket sokan oly lelkesen ajánlgatnak?
Ha senki nem vett volna anno Thl, Jiayu, Zopo, stb. készüléket, mert azok nem márkásak(dzsunkák), akkor most nem ez lenne a fórum 75409.-ik hozászolása.
Emlékeztek még az első Zte telefonokra? Aztán mi lett belőle.
Személy szerint én szeretnék látni még sok véleményt, tesztet és személyes élménybeszámolót ezekről a ma még ismeretlen készülékekről.Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak akik pénzt időt és energiát nem kímélve segítettek sokunknak meghozni egy jó döntést a saját készülékünk megvásárlásához.
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz aytukabozs #75406 üzenetére
Ez azért elég izgi:
Network WCDMA:850/2100MHz or 900/2100MHz
Lehet sasolni hol, mi van? Vagy hol írják el, aztán mást kapsz
Never give up!
-
aytukabozs
addikt
válasz axlfsi #75401 üzenetére
Bocs pontatlanul fogalmaztam, 1 hete várják a FELADÁST!
Merthogy az egyiküknek még TN sincs!
A másiknak van pár napja de csak ma mozdult.(#75405) Chaser
Há' te meg ménem a gyári oldalon keresed az infót ami érdekel?
IPS az![szerk]
rossz link javítva[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Tika79 #75390 üzenetére
Hongmi note
JIAYU G2F WCDMA. Azt vágom, hogy a felbontás nem HD, elírták. De arról nem találok pontos infot hogy IPS van-e benne vagy sem. Ha IPS kisebb felbontás ellenére is elég kellemes áron van. Ha nem IPS még akkor is elég korrekt ennyiért.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
klogw
aktív tag
válasz aytukabozs #75384 üzenetére
Én szeretek, amit csak lehet különösebb kényelmetlenség nélkül, vezetékkel megoldani:
így is épp elég EM sugárzás van körülöttünk.
-
aytukabozs
addikt
válasz Tika79 #75400 üzenetére
Én a lenovót venném, és mielőtt valaki betámadna nem szalmai hanem érzelmi alapon.
Valahogy márkaként abban bíznék meg legjobban (még akkor is ha a másik 2 sem éppen dzsunka gyártók, sőt) éshát a 4000-es akksi is csábító, mert eléggé zavar a napi szintű töltögetés, még akkor is ha ez csak nyavajgás mert szg-ppel dolgozom tehát elvileg akár egész nap töltődhet a telefonom.(#75401) axlfsi
A külföldi rendelős topican 1 hete várják, ugyanettől a bolttól de másik akcióban.
Pont ezért fura hogy most megint akcióznak vele.(#75403) klogw
Ez is egy érv, részemről úgy vagyok vele hogy csak wifiből állandóan van körülöttem 8-10, mégegy random jelleggel rövíd ideig már nem oszt nem szoroz.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz tolvaj! #75373 üzenetére
Na igen! Egy fél pillanatra én is megijedtem, mert egyszerűen nem értettem, hogy miért nincs kint a hivatalos oldalon... De legalább az 1GB-os változat ott lenne, de még az sem... Fura.
Valaki vett ma (velem) vagy én leszek az első fecske?
Nekem egy Note2-m van és ezt az asszonynak szántam... De lehet féltékeny leszek rá Meglátjuk. A paraméterei hibátlanok (habár a ppi, felbontás lehetne egy fokkal jobb is talán...)
#75402 atyukabozs: egy hét nem hosszú idő, pláne ha sima postával jön (én azzal vettem, hátha... Úgyhogy nem is várom 3 hétnél korábban)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970