Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PanUser
tag
válasz blackfox #120401 üzenetére
Olvasgass bele ebbe a témába is. Még csak most érkeznek meg az első példányok, 1-2 hét múlva lesz igazán többeknek is tapasztalata a telefonról.
Kérdésedre válaszolva:
elég vegyes vélemények vannak az UMI márkáról. Akiknek van, azoknak a többsége elégedetten használja...
(én is rendeltem a Touch-ból, remélem még egy hét és megérkezik) -
beg
veterán
válasz blackfox #117391 üzenetére
Hát előbb mondom meg ilyen messziről, hogy ellik-e a szomszédod tehene vagy sem.
Lehet fődarab (alaplap), szalagkábel, kontakthiba, forrasztás, hibás digitizer. Válassz, de én inkább szervizbe mennék vele.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
KTU
addikt
válasz blackfox #107988 üzenetére
Ha csak 2 hete fizettél, simán elhúzzák, kivéve ha írásba adta e-mailbe az eladó hogy x időre feladja.
Na ezt mellékeld.
Ha ilyen nincs, akkor várhatsz a csomagra.
A honlapon írt 24h shipping nem számít.Tegnap hoztak 1 csomagot amit május 11.-én rendeltem.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
beg
veterán
válasz blackfox #107988 üzenetére
Szombat éjjel 23 perc alatt nem kaptál választ. Most mi lesz, beírod még 2 másikba is? Most büntiből nem linkelem a paypal topikot, ahol rákeresve a dispute és claim szóra sok hasznos információt találnál.
De hogy valami biztatót is mondjak, nekem 50 napja áll egy claim a paypalon, szóval további jó türelmetlenkedést.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nyisziati
veterán
válasz blackfox #97691 üzenetére
Van bőven piacuk, hidd el. Ne belőlünk indulj ki, a legtöbb embernek fogalma sincs, mennyivel olcsóbban megúszhatná a telóvásárlást egy kis várakozással és némi körültekintéssel. Meg egy VISA/Mastercard is kell persze.
.
Pont ma ajánlottam a lehetőségeket egy kolléganőmnek, aki ámulva mondta: "hát mi eddig használtan vettük 40 ezerért a telefonokat!".
.
Úgyhogy van piaca a dolognak.
.
/ilyen kérdések mellett meg pláne: "és nagyképernyős? meg androidos? meg ezt/azt a programot föltehetem rá? és zenél is?" /[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz blackfox #97687 üzenetére
Hivatalos? Sima viszontelado...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
beg
veterán
válasz blackfox #88550 üzenetére
Akkor az már akkor IMEI hibás volt, amikor "nyerte". Mp3 lejátszónak jó lett volna, de így már... Ez az az eset, mikor a hozzá nem értés lelkesedéssel párosul utánaolvasás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz blackfox #88546 üzenetére
2 lehetőséged van
1. kinyomozod milyen hw van a telefonban valojaban és ehhez megprobalsz romot vadszni de az eselye hogy talasz kb 0.0001%
2. szolsz a haverodnak hogy vegye fel az eladòval a kapcsolatot irja le neki mi tortent es kerje meg kellő alázattal hogy ossza meg a gyári romot mert másikkal nem fog menni.
A blogomban van egy leíras klonokhoz!!
Menteni most sem keso!!
A flash-elest csak akkor csinald ha meg van a gyari rom!!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz blackfox #88543 üzenetére
Gyári romot pakold vissza rá, hard reset és lassuk hogy helyrejön-e. Bootolas kozbe ne piszkald. Egyes romok indulaskor flashelik a touch firmware-ét...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
-
kcsa
veterán
válasz blackfox #85281 üzenetére
Teljesen. Ha ezt átolvasod, te is látni fogod
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Laza...
addikt
válasz blackfox #76198 üzenetére
Nem egy ismeretlen kínai márka, mégis azt mondom, a legjobb ha pl. itt a fórumokban szétznézel, mert a legfontosabb hogy legyen a teló körül egy közösség, ez is egyfajta támogatás. Amiről semmit nem találsz (vagy csupa rosszat) az nagy ívben kerülendő. Nagyjából ez egy ökölszabály ha úgy tetszik
Never give up!
-
svgyula
addikt
válasz blackfox #69032 üzenetére
Szia! Azontúl, hogy mindenki használhatja a "kuglit" mint fordítót és kérdezhet is. Ennyi pénzért az alapverzió is igen jó ár!
A másik mindenki saját magának rendel ha neked azt mondom vegyél egy csepel biciglit mert csak 70eFt te megveszed anélkül, hogy megkérdeznéd az eladót hány kerékkel adják?
Azok a "luzerek" akik anélkül vásárolnak hogy megnéznének más oldalakat is hát menthetetlenekHa minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Dominó85
addikt
-
krics
tag
válasz blackfox #66377 üzenetére
Igy igaz, az aliexpressen a Hongkong Goldway a tuti eladok koze tartozik, mar vagy 10-12 telot vettem onnan, mind hibatlanul megjott. Annyira menok, hogy mar oket is hamisitjak, sokszor lattam mar olyat, hogy gyengebb eladok a Hongkong Goldway oldalarol lenyult zold hatteres keppel reklamozzak a sajat termekuket.
[ Szerkesztve ]
-
hzx0
aktív tag
válasz blackfox #49212 üzenetére
Pl ugyan azon a hálozaton elvileg nem lehet 2 vagy több készülék azonos imai számmal. Elöfordult hogy romot frissités után nálam annak az imai száma volt a telefonomba aki lementette a friss romot és megosztotta a nedromon. De ez csak egy ötlet. Ezt könyen kilehet zárni egy másik szolgáltató simmel.
-
hunaqua
addikt
válasz blackfox #19499 üzenetére
Kapható már a W8. Az Ali-n lévő "nagy" kereskedők is hirdetik már, 2-3 napos postával.A ThL az első fecske.
Nagyon nem is lehet meglepődni rajta,hiszen az 1ik legnépszerűbb,és legnagyobb belpiacos márka.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Hulot
tag
válasz blackfox #12615 üzenetére
blackfox: Nekem jó tapasztalatom van velük. Ügyfélbarátabb mint sok csak telefonnal foglalkozó kóceráj bolt. A Paypalt ne sajnáld, drágábban vásárolsz ha velük bonyolítasz.
Ez és B92M S3 klónok. Ennyiért nem valószínű a quad core, talán MTK6588. Kérdezz rájuk nyugodtan (milyen proci, memória, felbontás, akku - mert itt igen jókat írtak alá)![ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz blackfox #12618 üzenetére
Mivel a Tegra tartalmazza a GPU-t is, ahogy az MTK6577 is, így kevéssé valószínű, hogy a kettőt összerakták volna. Amit b0bcat kiemelt, hogy a képen még el is van írva, az "r" betű felesleges... szóval jó eséllyel hamisított a kép (főleg ha kicsit lejjebb nézel, ott meg már Exynos van benne a kép alapján)... vedd meg máshol a telefont. i9300 klón itt is van, és gyanítom sok más helyen is.
-
devast
addikt
válasz blackfox #9484 üzenetére
Exynos-ban mali400 van, nem sgx531. Képernyő felbontás 2x van benn, egyik 1280x720 másik meg 800x480.
Ha ilyent találsz, amibe belezavarodsz, nyugodtan lépd át és vissza se nézzél. Találni fogsz még kb 10millió ilyen hirdetőt/leírást aliexpressen.
@Mikuland: Az sem stimmel, mert a SMDK4x12 aza samsung soc devkit-je.... abban meg nincs sgx531.
ps: 99%, hogy mtk6577 vagy 6575 van benne, 512 rammal, csak szépen a build.prop-ban átírkáltak mindent.[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
válasz blackfox #9484 üzenetére
Szerintem ez a valós, ez is egy s3 klón.....Beringazek kollegánál volt ilyen.
Néztem meg hallgattam a kínait...azért az Antutu-ban az 3000-es erdmény elég vékony a 6577 procihoz képest nem?
GPS: Support GPS, A-GPS támogatása
WIFI: WIFI támogatott
Bluetooth: Bluetooth 4,0 támogatott
CPU hardver: SMDK4x12
CPU modell: ARMv7 Processor (VFPv3, NEON)
CPU frekvencia: 166,833 ~ 1001.0MHZ
Képernyő felbontás: 480x800
GPU eladó: Imagination Technologies
GPU renderer: PowerVR SGX531
GPU változata (OpenGL)
OpenGL ES 2.0
Memória mérete (elérhető / összesen): 503,0 MB
RAM mérete (elérhető / összesen): 474,7 MB
SD-kártya méret (elérhető / összesen): 2113,0 MB
Külső SD kártya mérete (elérhető / összesen): 7785,1 MB
Kamera: 8.0 mega pixel 3264x2448
Android verzió: 4.0.4[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
DJGABI
addikt
válasz blackfox #5799 üzenetére
Ha a JB miatt akarod, akkor felejtős, egyrészt 4.1.5 nem létezik, másrészt valószínűleg csak egy átírt 4.0: leleményes kis kínaiak [link]
Acer Liquid Duo a MA!TV-ben [link]
A modaco teszt gondolom már megvolt [link][ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest