- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
-
buca84
őstag
válasz LantosBerry8 #75896 üzenetére
Keresőbe Doogee DG800.
Senator tesztelte eddig. -
klogw
aktív tag
válasz LantosBerry8 #75896 üzenetére
Jobb felső sarok, gyorskeresés itt.
-
LantosBerry8
senior tag
Doogee dg800 valenciát használ valaki? Mik a tapasztalatok? Üzemidő? Gps? Fényképező? Szoftver? Ár/érték arány?
-
őstag
válasz ejnyebejnye #75892 üzenetére
Itt [link] hasonlítsd össze, ami szembetűnik papírforma szerint, az az, hogy a THL üzemideje rém gyenge. Én az F1-et választanám és azt is választottam. Útban van éppen.
Tech-No-Logical World.
-
klogw
aktív tag
válasz ejnyebejnye #75892 üzenetére
thl 4400
-
ejnyebejnye
tag
Sziasztok!
THL w200s vagy Coolpad F1?
Nem bírok dönteni, akinek van ötlete ne tartsa magában! (Doogee Dagger 550-et akartam először, de túl nagynak találom az 5.5"-t) -
Indy1
tag
Lenovo K900 pandawillen csak 199,99$
It
http://www.pandawill.com/lenovo-k900-smartphone-intel-powered-20ghz-55-inch-fhd-screen-2g-16g-android-42-black-p79716.htmlPersze bevalljak hogy nincs raktaron de megprobaljuk beszerezni. Nem ugrottam bele
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -Faceless- #75888 üzenetére
Itt ebben a topikban?
Nem a rendeléses topikban?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-Faceless-
őstag
Itt írják, hogy támogatja az eu raktáros szállítást, de nem látom sehol, hogy mennyi plussz költséggel jár, és azt se látom hol kellene kiválasztani.
Tudnátok segíteni, hogy ez most hogy működik? -
-
Bertiee
senior tag
válasz Depression #75882 üzenetére
Erre is rájöhet még az áfa, úgyhogy a te linked jobbnak tűnik. Köszi!
-
Bertiee
senior tag
válasz Depression #75878 üzenetére
Maga a készülék ár/tudás arányban jó, vagy ebben az árban lenne jobb vétel? Ha igen, elfogadnék 1-2 tippet!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
MAC72
tag
válasz steve1977 #75865 üzenetére
Nálam egy UMI X1-et váltott. Valóban, épphogy kicsit hosszabb, viszont keskenyebb.
Az UMI GPS-e nálam sem működött rendesen. Ez viszont tényleg használható. Végig jól navigált kis utcákban is. Az országúton nagy sebességgel haladva is elindítottam a hárombetűst és pillanatok alatt megtalálta a helyzetem. -
Depression
veterán
válasz Bertiee #75874 üzenetére
Ászf :
" A postázás közvetlenül külföldről történik a vásárló címére. A szállítást végző cégek: DHL,
China Post, Hong Kong Post, Deutsce Post, Singapure Post, Magyar Posta.
A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség
keletkezhet ( http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf ), mely
esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak
megfizetése a címzettet terheli."Semmit nem érő boltok az ilyenek.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
terra052
őstag
válasz dzsoke2 #75868 üzenetére
ifixit.com: "Solution for when your power button does not work: take the battery out of the phone. plug it into your USB (without battery) you will hear computer beeping. Put the battery back into your phone."
Kb: akku ki-pc usb-re rádugni-pc jelzi az eszközt-akku be.werkmania.hu
-
trebrona
nagyúr
válasz Bertiee #75874 üzenetére
Bár már volt róla szó, de számold hozzá a +áfát:
A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség keletkezhet (http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf), mely esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak megfizetése a címzettet terheli.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Ez a készülék ennyiért megéri? Ismeri valaki ezt a shopot? Vajon korrekt?
[ Szerkesztve ]
-
terra052
őstag
válasz dzsoke2 #75868 üzenetére
Ugyanígy jártam, annyi különbséggel, hogy visszakapcsolt és utána nem ment a power gomb. Most jön a cseregomb, 1600HUF
A visszakapcsolás elvben sehogy, próbáld ki az akku ki-töltő bedug-akku be kombót, Samsungnál volt valami ilyesmi megoldás, ha jól rémlik, de egyáltalán nem vagyok biztos bennewerkmania.hu
-
Bagira01
veterán
válasz Viktor0610 #75870 üzenetére
1GB ram miatt én is erre jutottam, viszont a 6572 gps-e elvileg jobb. A mostani GT90-em is körberöhögi a régi G2-m gps teljesítményét
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
MODERÁTOR
-
Bagira01
veterán
Sziasztok! 70$-èrt Jiayu F1 vagy G3 èri meg jobban?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Sajnos nagyon ügyetlen voltam és beleejtettem a telóm (thl w100 rol van szó)a fürdővizbe és a baja a következő rádugom tőltőre kijelző működik semmi hiba,tölt rendesen.Ezzel arra céloztam hogy elvileg működőképes,de a bibi ott van hogy a power gomb nem működik.Van valakinek valami ötlete hogy tudnám bekapcsolni,lehetőleg pc nélkül.
-
steve1977
tag
Visszaolvasva a g4s-ről általad írtakat, megnyugodtam, hogy jó döntés volt megrendelnem A képek egy umi x1s hd kijelzőjén gyönyörűek. A GPSsel a g4s saját topikjában voltak rossz vélemények, de jó, hogy legalább működik, az x1s-hez disputoltam új antennát, de azzal sem megy nálam. Köszönöm, hogy megosztottad itt a tapasztalait!
-
MAC72
tag
válasz prodata2 #75855 üzenetére
Jelenleg Gyulán élek.
Én a nagy akkuidő és a 4,7" kijelző ellenére kompaktnak mondható méret miatt választottam a G4S-t.
Találtam 5"-os, vagy hasonló telefonokat a környezetemben, próbáltam zsebre tenni őket, de kényelmetlennek tűntek. Persze lehet, hogy csak megszokás kérdése, de farmer zsebben nekem azok már nagyok.
Meg aztán nincs egy nagy lapát kezem sem. Ezzel a telefonnal méretileg kiegyeztem.
Mindenkinek más szempont fontos. -
prodata2
tag
válasz -Faceless- #75850 üzenetére
szép telefon az tény és 5.5-inch ) DOOGEE DAGGER DG550
-
prodata2
tag
válasz -Faceless- #75850 üzenetére
Idő még van , várom a fizut Még egyenlőre nincs eldöntve melyiket rendelem meg de a G4S és a coolpad f1 eddig a nyerő nálam fentebb meg nem akarok menni már .
-
MAC72
tag
válasz prodata2 #75842 üzenetére
Csoportos rendelés
+mivel vidéki vagyok, 1800Ft postaköltséget fizettem. -
include777
aktív tag
Üdvözletem !
Bár nagyrászt kínából rendelt telefonokról szól a topic, én itt mo-n vettem egy 2 kártyás 2 magos 1 giga rammal rendelkező telefont egész korrekt áron (27e ft volt áfá-val, 2 év garanciával).
Erről a telefonról írnék nektek 1 összegzést, hátha valakinek felkelti az érdeklődését.
A telefon modecom xino z25 x2.
A telefon doboza stílusos, de semmi flikkfakk, extra.
A dobozban a telefon 1 aksi, töltő, usb kábel, magyar nyelvű használati, és egy füles, ami a 300 ft-os fülesektől jobban szól, de a 2e ft-s lg fülesem hangját meg sem közelít.
A két sim kártya normál sim, nem kell faragni
Maga a telefon műanyag, a gombok a helyükön, nincs recsegés, ropogás, kézben stabil, nem csúszik.
Az android 4.2.2-es, magyar nyelv benne.
Előre szinte alig van valami rá telepítve (hálistennek), egy updater van rajta +ban.
CPU-Z szerint gyárilag root-olt.
Egy helyen találtam érdekes dolgot, ha nincs beledugva a fülhallgató, és elindítom a rádiótm akkor lengyel nyelvű üzenet tájékoztat arról, hogy dugjam be a fülest. Alapvetően lengyel piacra jött ez a telefon, ott elég sok fórumot átnyálaztam + google fordító is segített.
1500 ma-s aksi van benne, ami normál használat mellett bírja, de ha netezik az ember, nem csak emailt olvas, vagy játszik, érdemes rárakni töltőre + melegszik 1 kicsit használat közben. A kijelzője nekem tökéletesen megfelel döntve is látható. Erős napfényben azért oda kell figyelni, de látható, olvasható rajta minden. A hangja amolyan "szokol rádiós", de ezért az árért nem is vártam többet. Telefonálás közben a hangerő jó. Gps. Még nagyon nem mélyedtem bele, de a 3 betűs gyártó legújabb programjával hol kissebb, hol nehezebben, de talált jelet. Ha elvesztette a jelet valami miatt, akkor 5-10 mp-n belül újra megtalálta.Wifi: stabil, de nem a legjobb vevő van benne, találkoztam már jobbal is, itt panelban 3 fal után még 2 csíkon stabil, melóhelyen 2 fal mögötti routerre macerásan csatlakozik (ha csatlakozott, akkor stabilan tartja magát, nem dobálja el a wifi csatlakozást).
Kamera 2Mp-s, van benne kategória, fényképet lehet vele készíteni, de felőlem ki is lehetne hagyni belőle, mert nincs szükségem rá. Aki kamera miatt akar venni telót, ezt NE vegye meg, mert még jó beállításoknál is eléggé rosszak a képek minőségei.
Antutu 11e pontot dobott rá.
Nekem ezért az árért teljesen megfelelt. A "hibáit" a készüléknek észre sem veszem.
Remélem tudtam valakinek is segíteni ezzel a kis véleménnyel erről a telefonról.keep calm and learn powershell
-
prodata2
tag
válasz terra052 #75843 üzenetére
A doogee nem a kamerában veri a társait hanem az árában és a kijelzője is szép + a design jobban tetszik én egy doogee DG2014 turbón gondolkoztam sokáig . De ahogy a teszteket nézegetem egy picit fentebb csúsztam az árban . De ki tudja még ... Szeretnék legalább 2 évre tervezni .
-
Laza...
addikt
-
tlala
addikt
-
klogw
aktív tag
válasz DAVE_CH1 #75839 üzenetére
Korábbi thl-ek itt népszerűek voltak. Ez az 5000-es nem biztos, hogy megér ennyit, a 4400-as majdnem egy 100-assal olcsóbb a minidealen. A fullhd nem biztos, hogy sokat számít élményben 5colon a hd-hez képest, csak az akksit eszi. Amivel valóban több, az a Sony objektív meg az NFC.
-
DAVE_CH1
tag
THL-5000 már rendelhető.
Mennyire jó a thl? Tapasztalat?Xiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
gipsztigris
addikt
Somatom kartársnak ajánlom! Elég részletes bemutató.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dominó85 #75834 üzenetére
Jol latod. [link] Ettol fuggetlenul nincs koze ahhoz amivel kapcsolatban felhoztad.
Ilyen kicsi 4,5"-5" között nem latom ertelmet egyebkent szinte még a 720p-nek sem, bar egy 64-es kártyára fér bőven (átlag 6G/film körül a normalisan elkészítetteknek) , már amelyik teló kezeli az SDXC formátumot.
MAC72: nahh ezek mar korrekt kis képek, nincs széleken lilásodás és csak kis kromatikus aberráció látható ha 1:1 méretben nézzük.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dominó85
addikt
válasz wwenigma #75824 üzenetére
Igen egy konténer ami jóval többet tud, mint egy avi vagy mp4 konténer. De mondtam, nem ide tartozik ez a téma. Ahogy látom te mindig mindenkinél okosabb is vagy.
CoolBoy323
Avatar Extended Collectors Edition 720P 2*1,9GBMAC72
Teljesen jók a Jiayu G4S képek. Minimális a zajosodás, az élek totál rendben vannak és a színhűség is korrekt. Kromatikus aberrációnak jele nincs. Haverom nagyon fog örülni a G4S-ének, ha megérkezik neki.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
testo92
csendes tag
válasz Tharkoul #75829 üzenetére
Törmören : Minideal-es ár * 1,27 ( áfa amit itt kell majd fizetni a futárnak) a DHL + 16 $ de hamarabb itt van ( erre is vonatkozik az áfa ) de cserébe nincs vám kezelési költség, ami 1500 Ft ( ez akkor van ha ingyenes postával kéred).
De figyelmedbe ajánlom ezt a topikot és az összefoglalójátGarancia meg: 3000 Ft körül vissza kell küldened, aztán vagy kapsz újat vagy megjavítják és vissza küldik
szerk úgy látom ugrottak többen is a kérdésre
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Tharkoul #75826 üzenetére
Hidd el, nem fogsz akksikat cserélgetni. Ahhoz, hogy legalább egy kis értelme legyen, kellene egy külső töltő is.
De én amondó vagyok, hogy vegyél hozzá egy külső akksit, azzal jobban jársz, legyen bármely telefon a választásod.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Zeki
nagyúr
válasz Tharkoul #75829 üzenetére
Garancia van, de vissza kell küldened Kínába.
A vámon 27% Áfa megy rá, meg 1500Ft postai kezelési díj. Kivéve ha DHL-el kéred, akkor gyorsan megjön, és csak az Áfa megy rá.
De rendelhetsz tőlük is, Fedex küldéssel megoldják, hogy nálunk már nem vámolják meg.[ Szerkesztve ]
-
Tharkoul
tag
válasz Depression #75827 üzenetére
Rendben, köszönöm. Amúgy ha mégis azt mondanám, hogy külföldről rendelem be (mert visszaolvastam amúgy posztolás előtt, és tudom amúgy is, hogy jóval olcsóbban is be lehet szerezni a telefonokat), akkor ha pl. ettől a minidealtől rendelek, akkor tőlük is van garancia? Illetve lesz meglepetés díj a határon, vagy az már fix összeg lesz?
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Szerintem igazán az Androidos TV BOX-oknál hasznos az OTG, ott már jól jön az egér, meg a wireless billentyűzet....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Depression
veterán
válasz Tharkoul #75826 üzenetére
Hidd el, nem fogsz akksikat cserélgetni. Ahhoz, hogy legalább egy kis értelme legyen, kellene egy külső töltő is.
De én amondó vagyok, hogy vegyél hozzá egy külső akksit, azzal jobban jársz, legyen bármely telefon a választásod.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Tharkoul
tag
Üdv!
Lassan érik már egy új telefon, de nem igazán tudok dönteni. Nem szeretnék 55-nél többet áldozni rá, valamiért ez egy ilyen lélektani határ. Vodás vagyok, így vagy csak az, vagy független jöhet szóba.
Ebben a szegmensben nem igazán találtam jó telefont. Ami ennyiért volt, az nem nyújtott annyit, hogy igazán megérte volna - legalábbis szerintem, legalábbis a Desire 500-ra nagyon húztam a számat. Édesanyámnak a napokban vettünk egy Alcatel 992D-t, ami 33-ért egy szuper kis telefon, leszámítva a kamerát és hogy túl erős a kontraszt, simán elgyepálja a G300-asomat.De gondolnom kell a jövőre is. Szeretnék egy kicsit nagyobb telefont, amin kényelmesebben lehet böngészni, egy olyat, ami időtálló lesz. Alapvetően mondhatjuk úgy, hogy nekem a két mag is elegendő lenne, de inkább megint minimum egy olyat szeretnék, ami kihúzza 2, esetleg három évig is.
Így aztán hajlottam a kínai telefonok felé. Eredetileg egy Logout cikk nyomán eljutottam a Zopo zp780-ig, ami nagyon tetszett, de még annál is szimpatikusabb volt a Jiayu G4C.
3000mAh akksi, 4x1.3GHz, Mali 400, 1GB RAM, Antutu alatt ~16,5k pont 4.7"-en 1280x720-as felbontással, szóval szuper a képe is (jelenlegihez mérten). Kameráról nem volt különösebb teszt, csak a videót láttam meg pár fotót, de videózni úgyse sűrűn fogok, fotókat meg gyorsan kezeli és rossz képe nem lehet (pontosabban szólva: rosszabb, mint a G300-nak, amivel így, bár rootból tuningolva, de meg vagyok elégedve).Szóval hardverileg oké így elsőre, tetszik, 53e forint egész baráti ár érte. De a kérdés nyilvánvalóan az, hogy nektek mi a véleményetek róla. Tudtok-e jobbat nála, pl. Zopo 780 jobban megérné-e esetleg.
Ahogy néztem, a Zopo zp780 egy picivel nagyobb, az már 5", kisebb a felbontása (így hardver is minimálisan erősebb alatta). Ami tragikus az az, hogy csupán 1800mAh-s akksi van hozzá, de cserébe szinte ingyen adnak hozzá plusz egyet, amivel kb ugyanott vagyok, talán még egy picit tovább is bírja, mint a másik, ha cserélem, így esetleg ez sem okozna akkora problémát, hacsak nem felejtem otthon. De talán egy napig úgyis bírja, úgysem lógok 0-24-ben 3G-n. De cserébe olcsóbb, 53e helyett csupán 48.000 forint.Nekem ez a kettő volt szimpatikus, mert 1,5 órán belül van a bolt, illetve van rájuk egy év garancia is. Ami miatt nehéz dönteni az az, hogy akksi legyen nagyobb, vagy a kijelző. A 4"-hoz képest a 4.7 is hatalmas előrelépés lesz, de azért 5"-al talán tovább elégedett leszek. Csak hát az 1800 mAh az nem sok, jelenlegi is 1, nagyon maximum 1,5 napig bírja, így bár nem játszom, de lehet, hogy este már rohannék vele a töltőhöz - ha nincs nálam a pót (USB-n nem tudom tölteni, mert nem vagyok gépközelben). Szerintetek érdemes arra alapozni, hogy két akksi lesz nálam, de egy picivel nagyobb a kijelző, vagy válasszam azt, ami tuti bírja 3000 miatt és szebb a képe is? Ha szerintetek van ezeknél jobb is max 55.000-ig, nagyon szívesen meghallgatlak titeket, azonban nem szeretnék külföldről úgy rendelni, hogy hetekig tart, míg végre megérkezik, így aztán a garanciáztatás is körülményes.
Előre is köszönöm!(másik topicból lettem átirányítva ide, szóval remélem nem fogok már több helyen floodolni)
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dominó85 #75822 üzenetére
Jó hogy az mkv az csak egy konténer meg az avi is - nem kodek - , de hagyjuk...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
MAC72
tag
válasz prodata2 #75768 üzenetére
Jiayu G4S képek.
A képek a gyári kamera alkalmazással készültek, vaku nélkül. Minden automata beállításon volt.
Csak fókuszált, és ellőttem. Sajnos nem értek a fotózáshoz, nem tudom mikor mit kéne állítgatni.
Amire én használom arra jó. Szerintem olyan közepes szinten van a kamera, látva az eddig mások által linkelt különböző telefonokkal készült fotókat.
Később ha még érdekel, csinálok pár képet sötétben is. -
Dominó85
addikt
válasz CoolBoy323 #75821 üzenetére
Szerintem a te forrásod rossz. Amúgy meg videótömörítéssel és reencodolással igen sokat foglalkoztam anno. Egy jó .mkv tud kissebb is lenni egy csíra .avi-nál. De ez már nagyon nem a topikhoz tartozik. Mindenki oldja meg ahogy tudja.
* Péter - 06302461862 *
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Dominó85 #75820 üzenetére
1db 720p-s film sincs 4GB alatt!!
Valamit benéztél!Épp azért szedem ilyen minőségben, mert TV-n nézem az esetek +90%ában. De amikor 3h:30min-t utazok, akkor jól jön egy film a "miniTV"-n. És nem le akarok tölteni újat xvid-be, hanem csak ctrl-c ctrl-v ha már megvan ugyi... érted már???
ios-en meg wp-n még a fájlmásolás is halál, ne viccelj már, h az tudná az OTG-tDe most úgy látszik megvan a megoldás: Paragon exFAT, NTFS & HFS+
Ezzel a progival NTFS pent is rá lehet dugni a telóra, és simán lekezeli minden gond nélkül
Programmal ugyan, de legalább megy zsír, nem fogok unatkozni a vonaton -
Dominó85
addikt
válasz CoolBoy323 #75819 üzenetére
Jó ég milyen xar tömörítéssel szedsz te filmeket?
Nálam 2-2,5 órás 720p tartalom nem haladja megy a 3GB-t és többnyire 2*1,4GB szokott lenni. És csak ismétlem magam, hogy aki FullHD vagy 4K felbontású tartalmakat néz 4,5-5,5 colos telefonokon az meg is érdemli, ha nem egy 106cm-es 4K vagy FullHD televízión nézi azokat... Aki pedig ennyire pixelhuszár, az vegyen majd egy 16K felbontású 106cm-es TV-t hogy arányaiban közel azonos 1000dpi mellett tudjon 4K és FHD tartalmakat nézni. Nehogy csorba essen a dpi érzékenységén. Egy 720*400-as SD film és egy 720P film között akkor veszed észre a különbséget, ha 10 cm-ről nézed. Az meg eleve beteg dolog és hamarosan szemorvosi eset lesz. De mondom, akkor ha az OTG és droid egyelőre nem tudja kielégíteni valakinek a csillapíthatatlan tech-buzulásos-mániáját, akkor vegyen WP-t, iOS-es telefont, de ne a droidot okolja az amúgy full felesleges dolgokért.* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz CoolBoy323 #75813 üzenetére
Semmire nem használható? Nos én egeret, klavit, pendriveot (filmek, zene stb) simán rádugtam és használtam a Hongmi-n. Az hogy egyesek 6GB-os UltraFullHD meg 18K felbontású filmeket néznének rajta 16 csatornás audió mellett 4,5-7"-on azoknak tudok ajánlani egy két dokit.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz hungobungo #75809 üzenetére
Ez bármely telóra feltelepíthető apk vagy egy komplett csomag apk telepítőben kimondottan Lenovo telókra?
* Péter - 06302461862 *
-
CoolBoy323
nagyúr
Most en is szivok az OTGvel, mert exFAT-on nem latja a telefon meg ntfs-kent sem. Fat32-nel meg ott a 4GB korlat.
Jo dolog ez az otg, csak semmire nem hasznalhato -
wwenigma
Jómunkásember
válasz whatnot #75811 üzenetére
Karácsonyra röntgent kaptak a jézuskától a vámosok és szorgosan használják...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz hungobungo #75809 üzenetére
Ez a verzio nem csak a kamera appot és galériát telepíti, hanem felrak egy kinai nevu cuccot ami SMS kuldesre is ker permissiont. Vmi info rola? Ikonja alapjan QR kód olvasó.
[ Szerkesztve ]
-
hungobungo
senior tag
válasz terra052 #75799 üzenetére
Kipróbálnád pl. a Lenovo Super Camera appot is, hogy azzal milyen fotókat tudsz lőni [link]? Nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal kevésbé "taknyosak" vele a képek.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
forzaroma
tag
Van esetleg valakinek Doogee DG2014 telefonja? Lenne néhány kérdésem a használatával kapcsolatban , de inkább privátban!
Realme GT2
-
Lilithin
csendes tag
Köszönöm szépen én is
Jó lesz, amire használni akarom. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz terra052 #75802 üzenetére
Arra gondoltam hogy az a virágos kép jól sikerült, a többi pedig hozza a szabvány mobilos minőséget.
-
csubuka
addikt
válasz gipsztigris #75775 üzenetére
Egy szóval sem istenítettem Írtam, hogy "vérestorkú" szerkezet, rengeteg sebből vérzik, igazad van. Ámde akinek a kamera köré épített telefon kell olcsón, az nem talál ennél olcsóbban "kamerafont"... Meg én megreklamáltam az anténél, alapból 10 dodó kedvezménnyel vettem, lejött belőle még ennyi, így már 80 körül van... a magam kütyüje, amivel lehet random fotózgatni elfogadhatóan és végképp nem kell aggódni érte. Ó és elérhető vagyok közben telón Az a funkciója működik még... persze akad akinek megsült, mert túl sokat túráztatta 1.4 Ghz-en és olyankor az akksi is felkúszik 40 fok fölé lazán, a többi bélésről nem is beszélve... Óvatosan kell kezelni. Ha 1 gigán járatod akkor nem megy 40 fölé az akksi sem. Valóban eddig a legtávolabbi telefon az out-of-the-box használatú kategóriától számra. "Kalandos" na...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...