- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinmentor
csendes tag
Lehet inkább befizetek egy ilyenre Lenovo K860! Amennyiben igaz a specifikáció...
-
berigazek
őstag
válasz szabi__memo #6497 üzenetére
Olcsó cuccra nem kapsz Trackinget,ha csak nem fizetsz pluszba még ezért.
A Trackinges nem igen szokott eltünni!Ja...mikor megkérdeztem a hootabletet,hogy fekete színben van-e raktáron,azt mondták,hogy van...
Ez furcsa,mert fekete színben NEM létezik csak sötét kékben kerek földön :-)[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
szabi__memo
nagyúr
2x. Bocsi
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Mennyi idővel számoltok, hogy ideér?
Ha sima postázással + használ valamiféle track-elést az van, szokott olyan megbízható lenni mint a futárszolgálatos?
Utolsó két termék amit rendeltem kinából nem volt nagy érték csak pár dollár de nem kaptam meg. Nem örülnék ha 2-3 teló eltünne :S -
berigazek
őstag
OFF:
Tippeljünk egyet,mintha játszanánk,de EZ nem játék mindnyájan tudjuk.Ki mondja azt,hogy megkapjuk a rendelésünket és ki mondja azt,hogy nem.Kiváncsi leszek az eredményre!1.berigazek...Igen
2....
3....
4....
(Ha Ti is úgy gondoljátok természetesen,ha nem elnézést kérek a merész gondolatomért!)[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz robit1973 #6490 üzenetére
Gyerekek! Szerintem tök fölösleges tesztelni a hootabletet. A legjobb teszt az a néhány rendelés, amit itt páran már leadtunk. Ha ezek a cuccok ideérnek és az lesz a csomagban, amit várunk, akkor az talán elég bizonyíték.
Amúgy pedig pl. az autókereskedő sem tudja az összes általa forgalmazott modell felszereltségét. Mégsem vonunk le belőle messzemenő következtetést.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
feca81
aktív tag
én rendeltem tőlük g3-at,de még várnék a helyedben a megrendeléssel. még mindig nem tisztázott,h kamu-e az oldal v sem. szóval azt javaslom,h ha vigyorgó arccal azt mondom 2-3 hét múlva,h itt a g3,rendelj.addig várj
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
berigazek
őstag
válasz Martinmentor #6487 üzenetére
Mennyiért adnád?Lehet,hogy tudnék vevőt...
-
Martinmentor
csendes tag
Sziasztok!
Azt hiszem én is beállok a várakozók listájába a hootablet oldalon hirdetett zopo zp 900 miatt! 1:megvárom az első visszajelzéseket az oldalról, majd a telefonról!
2:El kéne adnom jó áron a mostani note 2-em jó áron... -
-
robit1973
aktív tag
válasz sasa311 #6484 üzenetére
Persze, én sem várom el, hogy fejből tudja, de több mint két óra múlva válaszolt az üzenetemre. Ennyi idő alatt megnézhette volna, főleg, hogy állítólag heten dolgoznak ott.
Kb. 5 perc megnézni. Vagy írja azt, hogy nem tudja! Szerintem nincs neki. Vagy csak lusta volt? Eddig nagyon segítőkésznek tüntette fel magát![ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz robit1973 #6474 üzenetére
Néha ha egy nagyon menthetetlen okostojás ügyfél jön be hozzánk én is szoktam ezt csinálni
No offense, de nyilván nem lehet elvárni, hogy fejből tudja XXXX termékről, hogy milyen firmware van rajta (pláne, ha az nem is szerepel az adatlapján).
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
ZED58
tag
A hoo oldalról nekem is 20 percen belül válaszoltak
Dear Sir,
Thanks for your
interesting on our
products!
The Bluebo 9300
MTK6577 is in stock now
for the color Navy Blue
( you can
leave the color request
while you placed the
order,then we will send
the
blue color phone for you)/
The Bluebo 9300 and the
Bluebo L100 LW is almost
the same!
Surely that we can root
the phone and preinstall
the Hungarian before we
send it!
EU charger will be in the
package!
Regards!
Hootablet.comazért megvárom az első bátor vállalkozók visszajelzéseit
-
berigazek
őstag
válasz tihibaby #6475 üzenetére
Nem rossz!Végső sorban ugyanazt tudja,mint minden másik,csak a proci nem két magos vagy 4,de minden ugyanaz.
Most írtam e-mailt 5 perce a hootabletnek és 3 perc múlva válaszoltak is,azt kérdeztem tőlük,hogy okt.17-én lesz még ZP 900-as és ugyanilyen árért náluk,mert csak akkor kapok pénzt és ezt kaptam válaszul:
,,Dear Sir,We will keep one ZOPO ZP900 LEADER black color for you until you buy it on day 17/10/2012,please not worry,the price will be the same as now!
Regards!
Hootablet.com"Az biztos,hogy a válaszban gyorsak még e-mailben is :-)
-
malisonX
aktív tag
Na hosszas őrlődés után berendeltem egy V970-est a Tmallboxtól. Remélem jól döntöttem. Nem volt képem tarhálni hozzá kiegészítőket, de azt olvastam, hogy valamit mindig szoktak küldeni mellé... 2.2-es moddolt szofttal érkezik, várható ebből is magyar nyelvű verzió?
-
ouzohuto
senior tag
válasz robit1973 #6474 üzenetére
Jó azért ez már egy kicsit sok, mármint ha tőlem vásárolnád, pont én is elintézném ennyivel. Mivel van rajtad kívül sok más más kérdésekkel :S
Na szóval ezt én is így csináltam volna ennyi, de én se merek rendelni, majd ha megérkeznek az első telók akkor
XiaomI RedmI Note|||
-
tihibaby
senior tag
Sziasztok!
A madaras teszkóban lesz ilyen telefon 49990-ért,1 év garival.
Gondolkodom rajta,véleményeteket várom,szerintetek megéri? -
robit1973
aktív tag
Írtam én is a hútabletnek. Érdeklődtem egy telefon után, hogy van-e raktáron. Természetesen van, írták, hogy vegyek tőlük. Poénból megkérdeztem, hogy melyik firmware van rajt, és a hasamra csapva megadtam két dátumot. Természetesen kiválasztotta a frissebb dátumút a kettő közül, azt írta az van rajt.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
lehet bevállalnám csak még külföldről soha nem rendeltem még semmit .se paypal se semmi. eddig mindig belföldi rendeléseim voltak utánvétellel.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
azt nem értem, hogy a one x miért drágább mint a one x ++ a hutableten?
Jiayu 3g rendelt már valaki innen?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
lor
tag
válasz malisonX #6378 üzenetére
tmallbox-bol (amokbuy)
megrendeltem regen majd leallitottam a postazast, hogy varjunk ket hetet hatha csoda lesz a g3-al aztan szept 20.-an irt, hogy feladta majd pedig a heten hetfon volt egy probalkozas kezbesiteni /csak en csavarogtam a dojcsoknal igy szerdan vettem at/par foto van benne kinai kornyekrol
semmi kinai app
play rajta es mukodik
azota toltam ra egy k9 email clienst meg egy office suite progit
ma meg vettem bele egy 32gb kartyatha valaki tudja hogyan rakhato be a pc-s thunderbird mailboxa androidon futo kliens ala irja le legyen szives.
pityputy
-
csaszi007
csendes tag
Úgy látszik mindenki kap 5%-ot októberben, aki regisztrált. Én is kaptam kb. fél órája.
[ Szerkesztve ]
-
Ádibádi
tag
Srácok!
Időközben írtam a Hootablet-en a Xiaomi Mi2 miatt és ezt a választ kaptam:
"Dear Sir,thanks for your interesting on our product! This XiaoMi Mi2 is available for sale now,it is not for the pre-order,please not worry! You can choose one of the colorful case as a gift in the package! We will send EU charger for the EU country!"
Tehát van készleten, választhatok hozzá egy színes hátlapot is és küldenek EU töltőt
Érdekes....Egyelőre még várok hátha lesz már valami tapasztalatotok az oldalról
A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69...
-
-
-
feca81
aktív tag
én már kupont is kaptam a tudjukkitől
October comes,here is the Discount Coupon in this month: OCTOBER, you can
get another 5% off for the total order value!
Do not hesitate,just placed the order!
Paypal Payment,tracking shipping,cheap price,30 days money back warranty! We
can provide the best online shopping experience for you!aki most rendel,használja egészséggel
-
Novicsok
tag
-
osztraksajt
őstag
Időközben 2 órája nekem is befutott a trackingnumber a hútáblából, csak most néztem rá az e-mailre. Nyomonkövetésnél egyenlőre értelemszerűen nem látszik.
-
berigazek
őstag
Novicsok!
Amúgy igazad van a 6 órával,stb.-vel kapcsolatosan,de amint mondtam,nem lehet tudni,hogy melyik időzónából írnak,azaz,ki lehet deríteni.Én e-mailnél látom azt,hogy mikor írnak nekem és,hogy ,,ott" mennyi az idő!
-
sasa311
veterán
Pandawillnél is érdekes srácok dolgoznak, 2-án elküldtek egy rossz DHL trackinget ill. egy automata üzit, hogy feladták postára a cuccot, azóta ígérik, hogy elküldik a jót de nem válaszolnak semmire.
Felhívtam a DHL-t, megnézték nekem, se a nevemre se a címemre (ha esetleg elírták volna a nevem) nem adtak fel semmi a világon.
Most megírtam nekik, hogy 24 óra múlva SCAM címszóval reclaimet indítok paypalon, ha nem magyarázzák meg marha gyorsan, hogy ez WTF. Kíváncsian várom a reakciójukat...
[ Szerkesztve ]
-
-
lehike85
csendes tag
Szerintetek melyik a jobb?
Dual core 1000 Mhz 512 ram
vagy single core 1000 mhz 1 Gb ram
amit rendeltem Jiayu G2-t sajnos elnéztem és single core-t rendeltem, belezavarodtam a sok dual dual dulal sim dual camera dual core szövegekbe......
-
fi:zi'k
nagyúr
Beszéltem én is most az ügyfélszolgálattal. Teljesen normálisnak tűnt és viszonylag gyors is, egyedi kéréseket is megold.
Bár nem dual sim, erősen gondolkodok egy Xiaomi M2 beszerzésén.
Csak az a kérdés, hogy várjak még rá, hogy ti megkapjátok, vagy rendeljem meg?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
sasa311
veterán
Hootablet:
Dear Sir,
Thanks for your order on us!
We have send your packages on today morning!Your tracking code is
RA240117895CNThe tracking information will be showed on the official traking site in 2 or
3 days,please be patient! You can track your package on the following site!
http://www.17track.net/IndexEn.html
http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?lan=0Regards!
Hootablet.comEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
fi:zi'k
nagyúr
Innen ki volt aki legkorábban rendelt a hootablet-től?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Novicsok
tag
válasz hungobungo #6415 üzenetére
Köszönet a feltöltött anyagokért és a magyarításért.
Felraktam Bruno Custom Recovery-jét, az ördög a részletekben: én adminiszrátorként futtatom a Flash Tool-t, a Download lenyomása után feljön egy ablak, ott igent nyomtam, és akku visszarakás nélkül indult el. Kb. 20 próbálkozás után. Még az orosz magyarázatot is elolvastam, az egy kicsit részletesebb.
Ezek után a Recoveryből élvezet dolgozni, a Te 1.1 ROM-odat tettem fel. Oroszoknál valaki a Bruno 2.2-t is említette, az is hibás még?
Üdv. -
lehike85
csendes tag
Noh rendeltem a tmallbox-ról egy Jiayu G2-t 1GB ramos és 8mpxeles version....
kíváncsi vagyok ,hogy meg fog e érkezni....... grr
-
turkburk
tag
válasz hevizms #6426 üzenetére
Root Explorert próbáld meg, azzal át lehet mountolni RW-be a /system-et.
-
turkburk
tag
válasz Sir Csimbók #6423 üzenetére
Ezt a Hútabletről rendelted? Ha csak szám van de nem változott még a státusa az nem jó. Persze lehet, hogy az ünnep az oka.
-
hevizms
addikt
Rootolva van a telefonom,azzal nincs probléma.
-
feca81
aktív tag
diszkvalifikállak,legalább 5 nap előnyben vagy
-
sasa311
veterán
Nekem meg pandawillről lassan ideér DHL-el a csomag (elvileg 36 órája kaptam a mailt, hogy feladták), de küldtek egy szar trackinget. Lehet előbb ér ide a csomag, mint megkapom a valós trackinget
-
feca81
aktív tag
válasz siryeti #6414 üzenetére
elsőre szalagkábel hibát mondtam volna,de nem folyamatos, és nem nyomásra történik,így kizárnám. Mondjuk én ezzel a hibával együtt tudnék élni,h csak resetnél csinálja Lehet,h felbontás megváltozott,és nem birkózott meg vele. inkább szoftverhibának tűnik,mint hardvernek...
-
Sanyesz.
őstag
Még én sem kaptam (1178.), pedig Kínában már kicsit előbbre jár az óra. Lehet, hogy Wang úr még nem józanodott ki a hosszú ünnep után.
Egyébként miket vállaltál be, ha Te vezeted a képzeletbeli listát?[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
GIJoe
addikt
Ez miatt (ilyen nincs)
-
feca81
aktív tag
na ki kapott ma tracking id-t a tudjukkitől? jelenleg vezetek a házi versenyben, az egyszerre megrendelt kategóriában igaz nyomon követni még nem lehet,de 2-3 nap és már azt is lehet!
-
hungobungo
senior tag
válasz hevizms #6410 üzenetére
Azért kell hogy root legyél, hogy ne csak olvasható legyen a /system partíció tartalma. Ez miatt nem tudtad menteni...Az ES file explorer-ben is be tudod állítani a root jogokat és a /system partíció felcsatolását írhatóként.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
siryeti
tag
Helló, valaki értelmezi ezt a G3 videót?
Az illető küldi vissza, bár pontos leírás nincs.
Gondolom a 0:45-től jelentkező dolog miatt. -
hevizms
addikt
válasz body007 #6404 üzenetére
Megszereztem a system tuner pro-t,sikerül is az átirkálás,viszont nem változik meg a név,hiába irom át.
Nagy valószinűséggel vagy rosszat irok át vagy máshogy kellene.
Na mindegy nem olyan tragédia,csak hülyén néz ki amikor használom a tapatalkot azt ilyen van aláirásként:
"Tapatalk 2-vel küldve az én e1809c_v77_gq1008_5647-ről"
A build.prop fájlban az összes olyan bejegyzést átirtam amiben ez a -e1809c_v77_gq1008_5647-név volt,de akkor sem változott a helyzet,pedig biztosan átirta a progi,mert visszanéztem egy fájlkezelővel.Mindenesetre megpróbáltam.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz hungobungo #6398 üzenetére
Köszönöm a segitséget,sajnos nem megy.
Az ES file explorerben megnyitottam a fájlt,átirtam az ES Note Editorban,megkérdezte mikor kiakartam lépni hogy mentem-e,leokéztam és ezt irta ki:
Error occurred when trying to save the file.It will not be saved. -
GIJoe
addikt
Egyre szerelmesebb vagyok a Jiayu 3-ba, flexibilis hátlap videó
-
motocoder
aktív tag
Én csak azt nem értem,hogy miért nem találok erről a kínai rendelő oldalról egy Facebook vagy egy YouTube linket se?
Ahonnan eddig rendelte mindig találtam az iménti oldalakon videót vagy like-ot. -
GIJoe
addikt
JiaYu G3 sikeresen rootolva...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia