- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
lehike85 #6373 üzenetére
Na nálam meg pont a dealextreme szerepelt le.
Már nem emlékszem pontosan mennyi volt,de legalább 2 hónap is eltelt mire végre megkaptam amit rendeltem.
Persze emailok mentek sorban tőlem,azt végig csak azt hajtogatták hogy nincs még nekik raktáron,annyira új a termék.
Csak azt nem értem akkor minek teszik ki az oldalukra.
Persze megkaptam a végén,de soha többet nem rendelek tőlük semmit az tuti.
Amúgy ezt mások is irták már hogy nem egy kapkodó idegbeteg banda az tény. -
Jazz
veterán
válasz
lehike85 #6042 üzenetére
Mindenki sajnálatára nincs olyan hogy tényleg megbízható gyártó. Lásd ha kicsit visszaolvasol, itt valakinek volt hangszóró kontakt hibája (egy forrasztás és helyre tette)....nekem ugyan azon a készüléken semmi.
Olyan sincs hogy megbízható webshop. Mindenhol lehetnek problémák. A nagyobb oldalak valószínűleg nem az átverésre hajtanak, főleg ha van paypal is, de nem is őszínték. A pandawill-t javasolták itt többen talán....érdemes visszaolvasni, ki mit honnan rendelet és milyen tapasztalata volt.Itt az van hogy áron alul kapsz egy viszonylag igen jó készüléket. Persze hátránya is van, mert van benne rizikió. Aki mer, az nyer, de el is bukhat. Vagy lehet venni 1000$-ért itthonról gyári garis készüléket és egy órát se kell várni....és az "tényleg" megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest