Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
kaller1
üzenetére
Nem mondtam, egy szóval sem,hogy nincs igaza,de nem akartam és nem is FOGOK vele beszélni,köszönés nélkül,,ajtóstól berohantani és lerohanni " engemet...kifizettem volna egyébként,de,ha nem olvassátok figyelmesen amit írok,nagyon sajnálom,mert oda írtam,hogy 6 e-amilt is írtam,de nem válaszolt,hogy oldjuk meg a problémát!Itt ő is tévedett,mármint az eladó.Én álltam a szavam amikor 1 perc alatt kifizettem a nem kevés számlát,nem kellett rám várnia!És adás-vétel után megpattan,mint a ...,,kámfor" :-( EZ nem tetszett!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
kaller1
üzenetére
Nagyon sajnálom, de mindakitől hírt hallottam itt a fenti 15.000, postban azok arról tudósítanak hogy jött ugyan csomag de SNAD (ez a paypal terminológiája) significantly not as described.
Húú...Nincs is mainapság már olyan karcmentes, kicsinyke telefon amelyre azok a képernyővédőfóliák eladhatóak lennének...
-
-
berigazek
őstag
válasz
kaller1
üzenetére
Én értettem,miért nem a tisztelt Urakhoz írod ezt??
Ma nagyon túlléptek a célon...
(én is Moderátor vagyok egy-két másik helyen,de ilyennel még nem találkoztam,Egészségükre,de sértésért én már rég kizártam volna őket...én nem beszéltem ordenáré módon,mint ,,valaki"..vissza lehet nézni a párbeszédeket)
Jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)