- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Milyen olyan dual simes telefon van, amelyik olcso, es kijelzi beszed kozben a masik sim kartyara beszed alatt beerkezo hivasokat.
-
sasa311
veterán
válasz
sandrik #7192 üzenetére
Naés?
Rendőrök is szokták olvasni az autótunninger /gyorshajtós / kocsmai verekedős témákat, mégse indítanak átfogó nyomozást.
A Vámost sem kell ám hülyének nézni, vágják ők mi a dörgés, de most őszintén: Neki fontosabb dolga, hogy drog, fegyver és miegymás ne kerüljön be az országba. Majd pont azon fog vitatkozni meg vergődni, hogy egy 100$-os telefon után befizet-e az ember 27 $ adót.
-
sasa311
veterán
ITT egy belga srác aki megkapta az első rendelését hootabletről.
A többiek kérésére egy helyi, belga (valami önkormányzati választási) szórólappal igazolta is magát:
http://imageshack.us/photo/my-images/84/img0609tk.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/850/img0610t.jpg/Habár a végére odaírta ezt is:
I cannot say if this website is legit or not, all i can say is that my first order was fine, and that i've made other orders.If i got my other stuff i will update this thread (if i don't get my parcels i will also update this thread)
-
smilecat
aktív tag
válasz
sasa311 #7191 üzenetére
Én nem voltam tökös
, de a kínai hülye volt 3x küldte el nekem ugyanazt a félig kínai félig angol hibrid számlát amivel nem tudtam mit kezdeni... kifutottam a 3 nap várakozási időből így maradt az eredeti paypal bemutatása qwa gyorsan... ez +15.000ft volt, viszont imádja a lényom a telefonját
#7193 miklosandras
Nekem is ez van, úgy néz ki összeszedték az egy irányba postázott cuccokat és most küldik végre.
Kínai postából ítélve ez kb 10 nap míg ideér. -
sasa311
veterán
Hivatalosan talán 40 vagy 50$.
A gyakorlatban a VÁMosok teljesen random vesznek elő egy csomagot (utálnak dolgozni) és az elővett csomagok 50%-ára is csak ránéznek és ha van benne valami számlának látszó tárgy valami nevetséges értékről akkor sz@rnak bele aztán továbbküldik. Nekünk a céghez pl. 500 $ értékű alkatrész 1,25 $ (!!!) értékű fake számlával jött kínából! (nem kértük, így küldte!). Le is vámolták hivatalosan, rajta volt a vámhivatal pecsétje - persze semmit nem kellett rá fizetni. Aztán mailben átküldték a rendes számlát.Ha fennakadsz a vámon akkor amúgy is az fog történni, hogy felhívnak, hogy prezentálj nekik egy számlát, amivel bizonyítod a termék értékét. És akkor aki tökösebb, az fogja a paypal számlát, lehúz róla egy nullát aztán kinyomtatva beviszi. Vagy kérsz a kis ferdeszeműtől egy számlát.
-
nyuszi123456
aktív tag
ezekkel a kütyükkel álmodtam
-
-
zso76
csendes tag
Ezt ismeri valaki?
Jónak tűnik. -
berigazek
őstag
Uraim!
A Zopo ZP 300+ -nak 8 mp-es a kamerája vagy csak 5,mert mindenütt 8 mp-nek olvasom,mi az igazság? -
hevizms
addikt
Hootableten végigmentem egy rendelési procedurán egészen a végéig,ahol már csak a fizetési gomb lett volna vissza,de sehol nem találkoztam a szállitási beállitásokkal.Végig az ingyenes szállitás volt.
Hol a fenébe lehet beállitani hogy ha DHL-t akarok? -
-
xhege
veterán
mixeshoppal bárkinek valami tapasztalata?
-
somogy
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem nem e tudjátok, hogy a 6577 procis telók közül a lenovo A789-en kívül melyikben van fm transmitter?
Légfőkép ezek közül:
ZTE V970
ONE X
Freelander i10
Ulefone V1277
Star B92m -
ZaXXoN
tag
A HDMI kimenetével kapcsolatos szoftver hibáról pampognak sokan, hogy ti. a kép függőlegesen középen jelenik meg a tv-n, és nem lehet elfektetni - nem hat a telefon elforgatása a kimenetre.
Ettől függetlenül, ha mindenképp szeretnél bele kapásból magyar nyelvet, akkor ne ezt válaszd. -
sasa311
veterán
Tényleg nem akarok genyó lenni, de én (és még 2-3an) beleinvesztáltunk pár minimálbért már a Hootabletbe. Mivel én most DHL-el is rendeltem, ezért az legkésőbb jövő héten ki fog derülni, hogy megjön-e. Ha megjön ha nem be fogok róla mindenképpen számolni!
Szerintem - hacsak nem vagytok totál vállalkozó kedvűek - most már várjátok ki mi lesz velünk.
-
tuxihome
csendes tag
válasz
hevizms #7157 üzenetére
Hát szerintem egy nagyon is létező telóról beszélünk, bár nálam a ZOPO ZP900 a befutó, tesztek videók, alapján teljesen körbejártam a témát és árban is igen jó. A hooteblettel én is e-maileztem megerősítette a diszpécser vagy aki ott ült hogy van raktáron G3, de rendeljek kurva gyorsan mert fogy, amúgy 1 GB ram és a magyar alapból rajta van...
Dear Sir,
Thanks for your interesting on our site!
The black color for the JY-G3 is in stock now,you can enjoy shopping it on us! But please hurry,for we only have some in stock now,and a lot customers buy it.
And it is really the 1GB RAM.
It is with the Hungarian Language.Regards!
Hootablet.com -
xhege
veterán
A Huawei túlmutat azon az áron amit én megcéloztam (max 180$).
Az ulefon esetén milyen szívásról van szó ha nem titok? Sajna annyi időm nincs, hogy még egy (ráadásul angol) fórumot végigbogarásszak. Meg igazából nem vagyok nagyon képben , ez lesz az első okos mobilom.Ezért is lenne vonzó valami amiben van magyar nyelv már gyárilag, mert én nem nagyon tudom buherálni.
-
hevizms
addikt
Basszus megőrülök.
Addig olvasgatom itt a hootabletes rendeléseket hogy már én is erőteljesen gondolkodom.
Mi a sztár telo onnan amit sokan rendeltek?
Ez a jiayu g3 jó lenne,de azt irták itt hogy az még ne, létezik.Akkor hogy lehet a kinálatukban? -
ZaXXoN
tag
Bővítem még egyel a listát, csakhogy nehezebb legyen a választás. Egy igazi nagy márka, Huawei!
Az ulefone-nhoz áll a legközelebb, az aksija picit kisebb, de azért még felkerülhet a versenyzők listájára. Hátránya, hogy drágább, viszont Gorilla glass-os.
Szintén előnye, hogy aktívan birizgálják, valaki csinált hozzá egy rengeteg javítást tartalmazó rom-ot, az xda-developersen lehet ezt követni, és pl. a tmallboxon már eleve ezzel a BM rommal árulják (magyarul alapból nem tud). Tehát:Lenovo A789 - 2000mAh - 4.0" TFT 800x480 16M
JY-G2 Plus - 2050mAh - 4.0" IPS 800x480 16M
ulefone V12 - 2x2200mAh - 4.3" TFT 540x960 16M
HuaWei U8836D - 1920mAh - 4.3" IPS 540x960 256k Gorilla [link]
ThL W3+ - 2x2000mAh - 4.5” IPS 1280x720 256k
Bluebo L100 HD - 2x2000mAh - 4.7" IPS 1280*720 Gorilla -
sasa311
veterán
válasz
hevizms #7151 üzenetére
Na jah... Jövő hét eleje / közepe és minden kiderül.
Bár érdekesség, hogy cseten mikor beszéltem a csávóval külön megkért, hogy majd mikor megkapom a cuccot (akkor még csak 1 rendelésről beszéltem vele) akkor írjam ki a Magyar fórumokra a tapasztalataimat. Így ha mást nem lehet legalább én megkapom azt a 10 telefont amit rendeltem, aztán mindenki mást megszopat
-
tuxihome
csendes tag
Akkor az már tényleg csak pár nap, várjuk a pozitív megerősítést, remélem innen a fórumról senki sem dolgozik %-ért a hootablet-nek
...csak vicc volt...
-
chinaminman
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem van, hogy blade-ről lementettem az appokat Titanium-mal és ha megjön az N1, akkor ezeket fel tudom tenni rá? Fognak működni? Ugye más a telefon, a felbontás, stb. -
ZaXXoN
tag
Egészségedre.
Az ulefon nekem pl. abból a szempontból is szimpatikus, hogy az xda-forumon is foglalkoznak vele, "emberi nyelven".
Hogy van-e benne magyar, az nyilván a firmware verziótól is függ. Egy kollega meg is kérdezte, és nemleges választ kapott, igaz a V1277-es modellről. De ezt ez elvileg megoldható root-olás után kézi buherával, kvázi bármilyen androidon, mint itt már mások írták.
Az egyéb szívások persze nem vetnek rá elég jó fényt, pl. a HDMI csatlakozó ügyében. -
smilecat
aktív tag
Szia!
A Singpostnál azt látod ha feladták és utána már csak azt ha ide beérkezett kis hazánkba. A köztes időt, hogy merre járt azt nem mutatja. De amint bent van az országban mindent látni fogsz a posta oldalán. Kb 6-8 nap a feladástól számítva, nekem ennyi idő alatt ért ide a csomagom, és +2-3 nap amíg a vámot intézték+kihozták.
-
berigazek
őstag
Mit szóltok az Amoi N 820 készülékhez és sok-e 195,-GBP adni érte postával együtt,amely 4 nap alatt a kezedben van?E-bay vásárlás UK-ból!
-
fila
senior tag
válasz
Ghostdog77 #7092 üzenetére
a posta.hu-n később jelent csak meg a követés
-
sasa311
veterán
Én megkértem a hootabletes csávót, hogy értelmezze a krixkraxokat
Azt mondta, hogy még a helyi (megyében) van a postán a csomag. Onnan fogják majd átvinni valami nemzetközi elosztóba.Én nem szaroztam tovább, rendeltem még egy pár telefont a családnak hootról DHL-el. Aztán vagy nagyon megszívom vagy nagyon jól járok
Jövő héten jelentkezem!
Ami biztos, hogy este 7 és 9 óra között volt több, mint 10 rendelése (sorszámok alapján).
-
Jazz
veterán
Na hogy állnak a Hook kapitányos G3-as rendelések?
-
GIJoe
addikt
-
berigazek
őstag
Szerintetek?
smashing-market.com
Mennyire megbízható?
Valaki rendelt már onnan,mert nekem megtetszett a Dipper Chili Pepper Nvidia Tegra3 Quad Core 4,8 Mp Kamera,4.7",stb,stb....? -
emill
tag
válasz
Novicsok #6950 üzenetére
Köszi! Én rögtön használatba vettem, mert az előző telefonom bosszantóan lassú volt. Jól megy rajta az iGO is (kicsit majd csiszolni kell rajta, mert kicsik az IGOban a betűk), ebyen vettem gb-os samsung class 10es kártyát, az remélem elég lesz. A Tmallbox már rootolva a brunoval küldte, egyelőre nem magyarítom, nem akarok variálni a rom-mal amíg jó.
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Kis összeesküvés elmélet: pozitív oldalról megközelítve a hühoo-t, ha valóban megjönnek a cuccok és normálisan működik minden, akkor el kell gondolkozni azon hogy egy nagykurva kínai árkartell szivassa a fél világot feltornászott árakkal, amikhez hozzászoktunk évek alatt, vagyis nekünk ezek a "magas" árak a természetesek. Közben kiderül, alacsony árakkal is lehet haszonra szert tenni. Akkó nagybazmeg van.QWERTY-seknek: amit be lehet neki adni (imél, SMS) hanggal azt minek billentyűzitek
-
Male
nagyúr
SD kártya gondom adódott
A telefon x26i. A 4GB-os SD kártyát simán kezeli, viszont ha a 16GB-osat teszem be, akkor már maga a telefon is lassan indul, és utána egyszerűen nem látja a kártyát. (Mindekettő SDHC... sőt, még a márka is ugyan az, SanDisk.)
FAT32-re van formázva, Android 2.3.4-es tabbal próbáltam előtte, ott simán ment, ahogy a gépen is.
Mi lehet a gond, mit kéne megpróbálni? (A telefonnak kezelnie kéne a 16GB-osat is szerintem... a leírásban is benne volt.)
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #7127 üzenetére
Azért arra kiváncsi lennék hogy mi a helyzet ha fennakad a vámon?
Vajon ki fizet?
Gondolom a megrendelő,de erről az "apróságról"nem beszél az oldal. -
bendi806
aktív tag
http://www.androidvasar.hu/uj_jiayu_jy-g2_ket_magos_okos_telefon_4_0_huvelykes_ips_monitor_android_40_mtk6577_1_0_ghz-es_3g_gps
erről mi a véleményetek?? Szerintem nagyon korrekt kis telefon!
-
ZaXXoN
tag
válasz
banderasz77 #7121 üzenetére
Keress rá, csak a fél topic szól erről. Röviden: még csak a mesében létezik.
-
banderasz77
addikt
Erről mi a véleményetek? Esetleg valakinek van már ilyen?
JiaYu G3 JY-G3 Smart Phone 4.5 Inch IPS Retina Screen Android 4.0 MTK6577 3G GPS WiFi
Nagyon szimpi, vetélytársa lehet egy kiszemelt Alcatel 997D-nek?
-
berigazek
őstag
válasz
sasa311 #7114 üzenetére
Honnan rendelted és mit kérlek szépen,mert már nem tudok lépést tartani a sok rendelésekkel? :-)
Melyik a legolcsóbb,de megbízható helyről rendelhető következő paraméterekkel rendelkező DUAL SIM-es teló?
Csak azért kérezlek benneteket,mert elszállt a netem és nem tudok utánanézni ezeknek és MA kell rendelnem egy ilyet:
MTK 6577 DUAL CORE
DUAL SIM
1 Gb RAM
4 Gb ROM...32 Gb-ig lehessen bővíteni!
4.7 ".5"-ig max.a képernyő
960X540 vagy 1280X720 felbontás
HDMI jó,ha van,de nem feltét!
Ki tud segíteni?
Van valakinek ilyen paraméterekkel rendelkező telója?
Csak azért fordultam hozzátok,mert elszállt a netem és éppen,hogy röviden más valakinek a telójáról fellépek ide és elolvasom a kommenteket! -
encoder
tag
Azt észrevettétek, hogy a http://www.hootablet.com/about-us-ezp-8.html oldalon található "Quality Control" kép a http://www.chinatabletshop.com/files/qc.jpg címről jön?
-
sasa311
veterán
Na megérkezett a H2000+ -om Pandawilltől.
Tapasztalatok:
- Autós töltő (amiért KÜLÖN fizettem) nincs a csomagban
- Extra akkumulátor (ami alap felszereltség lenne) nincs a csomagban
- A memória kártya (amit szintén külön vettem) benne van a csomagban.
- Védőfólia tapicskos, karcos, letépve félig róla...
- Oroszul jött, magyar nyelv ígéretek ellenére nincs telepítve, de legalább van angolPozitívumok:
- Vámon átjött szó nélkül
- Az akku nem 1200-as hanem 1600-as!
- Szép külső, igényes és minőségi hatás. Megdöbbentően hasonlít egy Iphone 4-re
- NAGYON GYORS! Most is androidos mobilom van (ZTE Skate), na annál kb. 10x gyorsabb
- Wifi erős és gyors, net megy
- Magyar kártyát lenyelte simán
-Hangszóró elég jól szól, 70% hangerőig nem is recseg nagyon, de már 70%-on is bőségesen hangos
- Képernyő KIVÁLÓ minőségű, nagyon jó a touchscreenA használatát majd meglátjuk, hogy alakul
-
Szerintem aki erre adja a fejét, az nem is igazán a app-hajhászat miatt teszi, hanem hogy hegesszen, egész pontosan hekkeljen (mert ugye tudjuk, hogy a hekkelés az etikus, a crack-elés az nem, csak a média feketíti be a hekkereket azzal, hogy azonosítja őket a crack-erekkel.)
-
lhurgoyf
tag
-
nyuszi123456
aktív tag
kissé sovány a tapasztalatbázis az oldalon.
vajon egyszerre használják a két rendszert? mert pl a firefox után nem sírnék, meg egy csomó minden egyszerűbben és gyorsabban futhat az androidon, mint a vendégrendszeren.egy HTC Shift-hez hasonló elgondolás sem lenne hülyeség. a dual sim persze maradjon stabil.
-
ZaXXoN
tag
válasz
cappa72 #7102 üzenetére
http://androidadvices.com/install-ubuntu-android-phone-tutorial/
De azért ubuntuhoz nem fogsz találni milliónyi, telefon hardverre kihegyezett szoftvert...
-
Unsign
tag
válasz
sasa311 #7036 üzenetére
Én hiszek a reklám erejében és természetes, hogy jó árakkal lehet felfuttatni egy új vállalkozást. Azért nem árt a kellő önmérséklet, mert már láttam más topikban is reklámozni a kérdéses oldalt és akinek nincs elegendő infoja nem kellően körültekintő, az könnyen beleszaladhat egy kisebb-nagyobb buktába.
Nekem az a bajom, hogy az alacsony árak mellett olyan telefon típusokról is szó van, amik a bejáratott oldalakon sem érhetők el vagy csak korlátozottan, itt meg "utánad dobják fillérekért". Ilyen helyzeteben nekem már az is elindítja a vezérhangyát ha látom, hogy az átlagos ár -10% és még készleten is van.
Természetesen, bár nem sokat számít, én drukkolok mindenkinek, hogy megérkezzen a rendelése.
-
nyuszi123456
aktív tag
na most ugrott egyet a gyomrom: szerintem százezer éve erre van szükség. gyengébb hardverrel is megoldható lett volna már. az Android ki is hagyható a történetből. lassú víz partot mos. addig már nem költök sokat, inkább erre gyűjtök. nem lesz olcsó.
ha esze lenne a Microsoftnak, -- nade hagyjuk... -
válasz
nyuszi123456 #7094 üzenetére
Állítólag lehet rá ubuntut hegeszteni, de a link most nem jutott eszembe.
-
ZaXXoN
tag
válasz
banderasz77 #7099 üzenetére
Igen, mindegyik 2 magos (mivelhogy mtk6577), és 1G ram-os. A szokásos "megbízhatóbb" boltokban kaphatók: ttmalls.com , etotalk.com , tmallbox.com , mixeshop.com .
Igazából különbség a kijelző méretében van, kinézetben, és legfőképpen olyan dolgokban, amit a bolt weblapján úgyse látni, csak személyes tapasztalatokból lehet összevadászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged