- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
judit001 #6786 üzenetére
a rossz hír az,h ez a telefon nagy valószínűséggel hibátlan. Mivel nem androidos, így semmilyen android appot nem tudsz rá telepíteni. Gyanítom,hogy ezért volt az unsupported format.
Valószínűsítem azt is,hogy ez egy kínai oprendszerrel bír. elég nehéz rá bármit is telepíteni. Jól sejtem,hogy még resistive az érintője? (van ceruza hozzá, ami vékony,mint egy gyufa?)Teljes bizonyossággal nem állíthatok semmit, mert távgyógyítás csak a TVben van, de szerintem ez a telefon ennyit tud.
azt javaslom,mint egy ismerősömnek,akinek hasonló telója volt: villámgyorsan megszabadulni tőle,és a legolcsóbb androidosat megvenni, mert garantálom,h sokkal jobban fogod szeretni!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311 #6767 üzenetére
" He has already done a full refund but will also re-send and I will only have to pay as soon as I get the merchandise."
Ehhez az előző hozzászólásom fényében csak annyit fűznék hogy Húúú ez nagy pirospont
, ez még rávesz végül arra h hamarabb vásároljak (én is paypal-lal fogok) azaz mielőtt hogy korrekt és hibátlan árumegérkezésről olvashatnék... :-)
(pliz imigyötli report asz if jor hútábla.kom order und dö sipment iz ended vid full szakszesz!) -
GIJoe
addikt
válasz
bendi806 #6782 üzenetére
Szerintem a drágább: ZOPO ZP900S Leader , az olcsóbb Haipai I9277 .
judit001: A mosoly kevés lesz, Push up kell, és kivágott textil
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Valami jó Galaxy Note Klónt tudtok nekem ajánlani?? -
Sanyesz.
őstag
válasz
osztraksajt #6778 üzenetére
Igen ez benne van a pakliban, bár mostanság egyre ritkábban. Amikor kifizettem a Zopo-t, ugyanakkora összegről kaptam azonnal SMS-t, mint amennyivel megterhelték a számlámat 3 nappal később.
-
osztraksajt
őstag
Arra érdemes figyelni, hogy a kártyás terhelés legtöbbször +2 banki napra emelik le. Én pl jártam úgy hogy ezalatt a +2 banki nap alatt (főleg ha a hétvége is beleesik) több mint 16Ft-ot erősödött az angol font, (2011 szept8 ->12) Ott finoman fogalmazva jobban jártam volna hogyha a paypallal röptében váltatom, mert majd 9K-t hasaltam rajta, a paypallal viszont az aznapi árfolyammal csak 1,2K-val lett volna drágább. Szerintem az az 1-2% különbözet az áron megéri a biztonságot hogy nem függsz valami unortodox bejelentéstől. De persze ez pozitív irányba is elsülhetett volna, csak éppen Murphy törvénye itt is érvényes.
-
feca81
aktív tag
-
Rawulf
őstag
Paypal jelenleg az Unicredit-et szereti idehaza, mivel rajtuk keresztül folyik a lovetta.
-
Sanyesz.
őstag
Mellesleg én is a Zopo 300+ kütyüt várom. Valami már úton is van...
Nagyon nagy a mizéria itt a hootablet körül.
Könyörgöm, mielőtt bárminemű összeesküvés elméleteket gyártotok, várjátok meg, mi lesz a végkifejlet. Ez a legfőbb bizonyosság. Ha kamu, örültök, hogy ti nem rendeltetek. Egyszer korábban is írtam, hogy ha senki nem próbálja meg, sosem derül ki a valóság. Az a 10-15 ember, aki rendelt, majd leírja a tapasztalatokat. -
Sanyesz.
őstag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
tuxihome #6762 üzenetére
Azt írta ő sokkal fentebb, hogy Zopo300+ -t rendelt (akciózott aznap is a húúútablet)
Én itt trekkelek :-) néhány fórumtársat , mert ha megkapják (pl. nem screen-protectort ("seller-mistake" ... ) vagy féltéglát) a rendelésüket, akkor tán én is felbátorodom a húúútablet.com-ra.
Jav: Átírtam úúú-ra kedvenc shopunk nevét hogy véltlenül se reklámozzam a szélhámos bizniszüket.
-
sasa311
veterán
Tegyük hozzá az igazsághoz:
UPDATE 1 FROM REPORTER:
After I had posted my report the seller admitted a mistake and promised to do everything to solve the case. He has already done a full refund but will also re-send and I will only have to pay as soon as I get the merchandise.
UPDATE 2 FROM REPORTER:
hootablet.com just made a mistake with my order. They apologized for this mistake and will send my order again to proof they are trustworthy.magyarul:
Elismerték a hibát, VISSZAUTALTÁK a pénzt, ÚJRA elküldték a terméket, amire utólagos fizetést kértek.
-
Novicsok
tag
válasz
Sanyesz. #6754 üzenetére
Elképesztő értetlenség van ezekben a kérdésekben.
Soha nem alkalmaznak középárfolyamot.
Valuta árfolyamot sem, az az papírpénz váltók világa.
Inkább deviza vételi-eladásit, de ha én összehasonlítom a PayPal-nál elszenvedett konverziós árfolyamot az aznapi OTP deviza árfolyamokkal, a PayPal mindig előnytelenebb számomra.
Egyszer nyitottam az OTP-ben GBP alszámlát, és oda hívtam le PayPal GBP kis összeget (Withdraw...) Átkonvertálták HUF-ra, majd vissza GBP-re. Szép kis veszteség volt. -
judit001
csendes tag
Sziasztok.Nagy segitségre lenne szükségem.Vettem I9300 as dual simes telót.Okés rajta minden hatalmas kijelzővel,pont olyan amit szerettem volna.A a bajom vele,wifiről netezek,hogy nem tudok facebookra képeket feltölteni.Már próbáltam mindenhogyan.Böngészőt sem tudok rátenni mert ezt irja ki Unsupported format.Van rajta SOSO,meg még egy Baidu asszem.Van rajta gyárilag Facebook chat.Nem magyar menüs szóval igy még nehezebb.Ha valaki tud segitsen.Köszi.
-
xhege
veterán
válasz
sirály69 #6760 üzenetére
Nekem a fastcardtech 180$-ja is alacsonynak tűnik (pl tmallbox 215-höz képest), ez meg egyenesen nevetséges
. Nagyon kíváncsi leszek a rendelésekre, amit innen tettek.
Közben a tmallboxon már 3 különböző áron lehet venni a G2-t.
148$ Mtk6577 4Gb/512 Mb
165$ Mtk65774Gb/1Gb
175$ Mtk6575 4Gb/1GbBár szerintem az utóbbi kettőt felcserélték, mert nem hiszem, hogy 6577-es lenne az olcsóbb.
-
feca81
aktív tag
kicsit ijesztő. de legyen egy + is a - mellett. Valaki linkelte ezt az oldalt,h fake a "tudjukki". nos ez az oldal kapott 2 update-et:
http://www.ripoffreport.com/hootablet-com/audio-electronic-retail-stores/internet-internet-dfce0.htmpersze még ez sem bizonyít semmit,csak azt, hogy nem a konkurencia indított ellenük hadjáratot
-
sirály69
őstag
Hootablet.com oldalon a JY-G3 már csak 123,49$!
-
Megjelent magyar oldalon is a csomagom
Eredmények
RA240117728CN
Dátum Hely Információk
2012.10.05
02:31
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item acceptedmár nagyon várom...
-
xhege
veterán
(#6746) smilecat , (#6747) Male:
Igen azt hiszem ennek még utána kell járnom, mert nem mindegy azért a dolog és ezek a kicsi kínaiak rafkósak tudnak lenni.(#6748) Mathiax Rex:
Én ugyanezen az állásponton vagyok. A héten rendelek vagy G2-t vagy Lenovo A789-et, bár most , hogy feca81 fórumtárs tájékoztatott erősen elgondolkodtat a G3 is. A fastcardtech-en 180 USD (tmallbox-on 215). Attól tartok azonban, hogy hamar elfogy a készlet vagy nincs is annyi és hetekig/hónapokig eljátszhatunk azzal, hogy küldik/nem küldik.Én is megcsináltam a Paypall-omat és én a hitelkártyámat rendeltem hozzá. Kíváncsi leszek az árfolyamokra.
-
feca81
aktív tag
hello mind! fastcardtechnel jiayu g3 20 db eladó. tmallboxnál is megjelent a have in stock!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Mathiax Rex #6751 üzenetére
Bankkártyás fizetésnél a PayPal elszámolásának árfolyamához semmi köze a bankod árfolyamának. Semmiféle árfolyamot Te nem tudsz beállítani.
A PayPal, illetve a kártyatársaság jegyez keresztárfolyamokat, ezeket alkalmazza, amikor fizetsz. -
motocoder
aktív tag
Ezt az etechshow oldalt csalonak írják!
"CAUTION!! This site is a scam, they never send you the item and want to still your money. I place an order for a tablen and nevver got the package!! Now I`m claiming on Paypal"
-
zarew
senior tag
Olvasgattam a kedvenc kereskedőnk hoo.. után. Az oldaluk úgy néz ki egy ecoolgate nevű oldal folytatása ami etechshow című oldal folytatása. Keressetek rá a nevekre néhány fórumon említik őket.
De az tény,hogy a PayPal biztonságos ha bármi bibi van visszakerül a pénz.Tudomásom szerint. -
Mathiax Rex
csendes tag
válasz
fateless #6750 üzenetére
Köszönöm az információdat. Ha jól értem, akkor miután összepárosítottad a kártyádat a rendszerrel, akkor a bankod felületén tudod a középárfolyamot beállítani, nem a paypalon.
A másik dologban azt hiszem, hogy megfogadom a tanácsodat, szeretnék nyugodtan aludni. Mindenesetre azt olvastam, hogy normál postai küldeményként nagyobb esély van a "sikeres landolásra". Köszönöm még egyszer!" -
válasz
Mathiax Rex #6748 üzenetére
Én a bankkártyámat rendeltem a paypal-hoz, sok éve vásárolok már ilyen módon és még sohasem történt visszaélés - nem hiszem, hogy egykönnyen lehet.
Azért szeretem ezt jobban, mert így ha beállítom, hogy kártyás vásárlásként fizessek ,akkor középárfolyamon vált, egyébként viszont valuta árfolyamon számolna, ami rosszabb.A postára azt mondom: ne kérj semmi trükközést, légy becsületes. Így is sokszor átengedik a vámosok, mert azt mondják, hogy az ügyintézés költsége magasabb a befolyó összegnél és átengedik VÁM + ÁFA fizetése nélkül. Ugyanakkor mégsem csalsz és nem kell azon aggódnod, hogy vajon most mi lesz, ha mégis be akarják kérni a számlát, miközben pl 20 USD-t írattam rá.
-
chinaminman
tag
válasz
Mathiax Rex #6748 üzenetére
A bankod váltson, nekem 200 dollárnál kb. 1200 HUF-fal váltott kedvezőbben, mint a paypal.
Persze ez attól is függ, hogy melyik bank.
A tapasztalatok alapján a szingapúri posta a leggyorsabb. -
Mathiax Rex
csendes tag
Sziasztok! A héten megrendelem az alábbi smartphonok egyikét:
- Lenovo A789
- Jiayu G2-SA paypalon elkészítettem az accountomat, sőt számláról át is utaltam egy ezrest, mert ha jól olvastam 400 Ft-tal élesítik be a Paypal számlámat.
Több helyen is olvastam, hogy van aki dombor nyomott kártyával közvetlenül fizet, és van aki számláról feltölti a Paypal egyenlegét. Melyiknek mi az előnye és a hátránya? A HUF/USD váltásnál hogyan járok jobban? A bankom váltson dollárt vagy a PayPal rendszer?
A másik kérdésem a szállítással kapcsolatos. Többen írtátok, hogy szingapúri vagy hongkongi postával, illetve airmail (ez lehet, hogy a kínai légiposta) egyrészt olcsóbb is a szállítás, másrészt esélyesebb "olcsóbban megúszni" a vásárlást. Ilyenkor ha felveszitek a kapcsolatot az ügyintézővel, mit mondtok neki, mi legyen a borítékon. Magánszemély feladó?, ajándék? 20 USD érték? Sajnos tapasztalatlan vagyok a témában, ezért kérem a segítségeteket akár priviben is. Köszönöm -
xhege
veterán
A Jiayu g2-ban van 512 Ram-os meg 1 Gb Ram-os.:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14662-mtk6577-jaiyu-g2-dual-core-ips.html
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14784-mtk6577-jiayu-g2-dual-core-1gb-4gb-80mp.htmlMindkét telefont két magos procival írják. Valahol azonban olvastam, hogy az 512 Ram-os csak egy magos. Most akkor hogy is van ez? A két telefon mindenben egyezik az árkülönbség 27 USD ez lehet csak a RAM különbség miatt?
-
Jank
tag
Tisztelt hozzáértők!
Szeretnék vásárolni egy androidos telefont ami 2 Sim kártyát kezel. Jelenleg egy Motorola Defy és egy BB Storm 2 húzza a zsebemet , ami nem egy kényelmes dolog. Már 50+ éves vagyok és ezért a legfontosabb a leendő telefon nappali láthatósága. Fontos még az üzemidő, a kamera minősége, a kezelhetőség gyorsasága és fontos a strapabírás.
GPS, média lejátszás (zene) , wifi szintén fontos...
Játékra való alkalmasság , vételár másodlagos...Elolvastam a fórum eddigi hozzászólásait.... de belevesztem a szétszórtan elhelyezkedő információkba.
Javaslataitokkal előre is köszönöm.
-
kugli81
aktív tag
Srácok tudtok segiteni one x et akarom rootolni mtkdroid tools-al ,de nem látja a telot az eszközkezelőben mt65xx android phone driver kell neki .... win7 64bit
Az usb kapcsolat oké azaz a telot és az sd kártyát látja csak a progi nem -
andrasxx
tag
Zp500 tulajok figyelmébe!
Új rom, 2012-10-06-i:
HKPhone Revo (S) - SGS3- 4.0.4 - 6-10-2012
http://www.mediafire.com/?99a4avsgoldwo
Nekem már fent van talán még gyorsabb az előzőnél. Három részből áll....
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #6722 üzenetére
Szia!
Bármelyik telót lehet/tudod "magyarítani"? Jayu g2 vagy lenovo a789 esetén mi a helyzet?
-
htaos
tag
válasz
Sanyesz. #6738 üzenetére
A Samu indiai oldaláról guglival fordítva:
Dual SIM Always On egy forradalmian új szolgáltatás, amely biztosítja, hogy Ön soha nem hagyja ki a hívást. Samsung Dual SIM szolgáltatás lehetővé teszi, hogy hívásokat fogadjon, miközben csatlakozik az internethez, vagy akkor is, ha már beszél a telefonon, a másik SIM-kártyát. Maximalizálása az előnyeit, amely mindig tekintettel 2 SIM kártya áll az Ön rendelkezésére ugyanabban az időben!
-
htaos
tag
Sziasztok!
Tud valaki infot arról, hogy a Galaxy S DUOS-nál aktív mind a két kártya? Mintha ilyent olvastam volna valahol.
-
Male
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #6728 üzenetére
Hsz-em végén ottvan, hogy hol vettem
BT-t nem próbáltam, nincs mivel.
Viszont a korábban emlegetett GPS probléma már megoldott, az enyémmel már nincs ilyen téren gond.
A wifi viszont tényleg nem olyan stabil... eddig kétszer megszakadt ( viszont legalább tényleg gyorsan csatlakozik, szóval sima netezésnél ez nem gond, csak most egy 500MB-os filet töltött le, és 480MB-nál megszakadt... szerencsére lehetett folytatni ). -
DJGABI
addikt
Ilyen kínainál szerintem nem is nagyon lehet fél évnél továbbra tervezni. Update (mármint főverzió) nem jellemző, max a nevesebbeknél. De tényleg így, hogy még JB-ről sincs semmi hír... Meg sztem a 2 mag mindig is kapós aprón (nem sokan merik bevállalni ezt a kínából rendelősdit), max lecserélem ha nem tetszik/elavult.
(#6732) ouzohuto: persze-persze az csak példa volt, de mikor még pl Dead Trigger is simán elmegy az egymagoson is, akkor minek a kettő? Hogy 1-2 másodperccel gyorsabban töltsön be? Meg gondolom akksi idő szempontjából is inkább az 1 a jobb.
-
xhege
veterán
Mondjuk a játékok egyáltalán nem jelentenek szempontot nálam, szóval amiatt nem indokolt a két mag. Igazából azt sem tudnám megmondani, hogy miért indokolt. Csak az informatikusunk azt mondta, hogy két mag nélkül ne vegyek telót, mert a későbbiekben, ha nem csak fél évre tervezek vele már gondot okozhat.
-
csepelball
tag
válasz
zsoltocska67 #6605 üzenetére
Köszönöm!
-
dlaj
őstag
válasz
hungobungo #6724 üzenetére
A project butter tényleg egy hasznos újítás, az miatt talán én is várnék pár hónapot a vásárlással. Más, valóban funkcionális dolgokat pedig nem igazán hiszem, hogy várhatunk, akármelyik mobiltelefonplatformról beszélünk. Szerintem a mai okos-telefonokban már minden benne van ami kell. Legalábbis én nem várom a vérnyomásmérőt! (tudom, az is van)
-
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #6724 üzenetére
De, főleg a Butter miatt.. Ez az, hogy azon kívül más dolgot nem nagyon frissítettek (értsd nincs akkora ugrás mint 2.3 -> 4.0), azt hittem legalább hamarabb elkészülnek vele. Oké, az OS-t lehet nem a mediatek csinálja, de build alapján (maui kb mindegyiknél ott van) egy helyen készülhetnek, max kamerában, ebben-abban lehet eltérés. De még csak valami kiszivárgott 4.1 sincs, csak a kamu.
-
hungobungo
senior tag
DJGABI: mikor is kapta meg a Google gépe a 4.1 frissítést? Június végén? 3 hónap alatt még a nagy márkák gyártói sem képesek átállni. Nem is beszélve a sok 2.3.x-et futtató telefonról, amit most is árusítanak. A Mediatek chipgyártó, nem telefongyártó, ezt se felejtsd el.
Egyébként mire kellene neked személy szerint a 4.1? Mit tud amit a 4.0.x nem? És most ne a project butterről beszéljünk, funkcionális dolgokra gondolok...
-
xhege
veterán
Jogos a felvetés, a kávával nem is kalkuláltam.
(#6706) ans : Köszi a linket.
(#6707) DJGABI : A 918D-ről azt hiszem lebeszéltem magam. Már Lenovo A789-nél járok
, de a típusban azért rugalmas vagyok, ha ebben az árban (170-180$) van jobb ajánlat. A dilemmám még az, hogy ragaszkodjak-e a kétmagos procihoz, vagy elég nekem az egy is bőven, mert akkor olcsóbb gépeket is találhatnék. Pl. az általad favorizált x26.
Lenovo ügyben írtam egy mailt a tmallbox-nak de még nincs reakció.
-
DJGABI
addikt
Komolyan mondom már belefáradtam a keresgélésbe
Az van 45k-ig nincs itthon semmi épkézláb... Vagy a vas nem stimmel, vagy még mindig vacakolnak ICS frissítéssel. Ami picit vicces, mikor hónap végére már 4.2-t pletykálnak...
De MediaTek-ék se különbek, igen húzzák-halasszák azt a JB frissítést.. Na mindegy, jó áron az ICS + 512 ram páros is elég lenne. Most ezt az Xperia klónt nézem [x26i], oroszoknál egész pörgős a topicja. Ha valaki esetleg látta olcsóbban, ne tartsa magában. Vagy hát most még 1-2 hetet kivárok, megvárom ezeket a hootabletes rendeléseitek.
-
Male
nagyúr
válasz
hucsikoi #6716 üzenetére
Ennyiből én x26i-t vettem. Persze egymagos meg csak 512MB RAM, de egyelőre ezeknek nem érzem semmi hátrányát, elégedett vagyok vele. (ami eddig probléma volt, az az én bénaságom
, illetve a SIM-et elég nehéz volt beleerőltetni, de ez legyen a legnagyobb gond
)
Talán könnyebben van raktáron, mint a legfrissebb modellek... illetve szögletes, ami nekem jobban tetszik, mint a lekerekítettek. (CellPhoneMic-től rendeltem) -
hucsikoi
senior tag
Sziasztok!
A milyen telefont vegyek c topikból irányítottak ide.
Dual sim-es telefont szeretnék vásárolni, amiben van wifi és GPS. Nem vagyok jártas telefon ügyekben ezért kérem a segítségeteket. Árban úgy 30000 Ft-ot szánnék rá. Természetesen ennél az árnál egy kicsivel tudok feljebb menni, ha szükséges.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Daneeka14 #6712 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy pillanatnyilag még senkinek nincs érdemi tapasztalata. Néhányan rendeltünk pár napja, de értelemszerűen még senki nem kapott semmit. Mi is próba-szerencse alapon vásároltunk és egyelőre csak reméljük, hogy az lesz a csomagban, amit várunk, mert "valami" postázva lett.
Az más kérdés, hogy az eladóval való kommunikáció "bíztató". -
Daneeka14
csendes tag
sziasztok! Még egy kérdésem lenne!!
Kinek milyen tapasztalatai vannak a hootablet.com-al kapcsolatban? Megbízhatóak, korrektek?
Az árak nagyon jók, ezért gondolkozok, hogy ott is veszek egy dualsimes smart-ot. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
krisztian07 #6709 üzenetére
A képeket leméretezték, így kb semmit nem ér.
Amúgy meg van egy furcsa zöldes beütésük. -
krisztian07
tag
Akit a specifikáció nem győzött meg a G3-al kapcsolatban annak [itt] van egy pár fénykép. Éjszakai, nappali közeli távoli. Szerintem nagyon jók a képek. Remélem tényleg ezzel a telefonnal lettek készítve.
Várom már nagyon az elő magyar teszteket. -
dlaj
őstag
Ez így van!
Ismerősöm használ 918D-t. Néha a kezembe kapom és bizony eléggé érződik a ARMv6 proci meg a 256MB RAM együttes negatív hatása. Ha már van lehetőségünk chinamobileshopból hasonló áron sokkal jobb gépet hozatni, miért is ne innen választanánk? Persze kicsit kockázatosabb és problémásabb lehet a dolog, de az egész élet kockázatos. Ha nem vállaljuk nincs előrelépés! -
DJGABI
addikt
válasz
nyuszi123456 #6703 üzenetére
+ (#6599) xhege mindenki azt vesz amit akar, de szerintem a 918D - akármit is ír az itteni cikk, meg hiába dícséri a tulaj -, az ARMv6 proci meg a 256MB RAM (főleg utóbbi) miatt elég korlátozottan használható... Inkább kintről egy 6575-ös, vagy 993 legalább. szerintem.
-
nyuszi123456
aktív tag
sziasztok, én is egy ilyen telefon vételét tervezem, alacsonyabb árkategóriában, de nagy várakozással, fejlett igényekkel.
Van esetleg valakinek tapasztalata Alcatel OT 918D-vel, 993-mal, 997-tel?
Még nem döntöttem el véglegesen. Aminek igazán örülnék, az egy csepp kis droid lenne, ami mindazonáltal profi kis gép. A méret IS számít.
-
xhege
veterán
Megnéztem a lenovo honlapját, hát kissé le vannak maradva a frissítéssel, vagy nem is tudom:
http://www.lenovomobile.com/phoneshow/phoneshow_en.asp
A589 és A720 a legújabbak, amik fenn vannak
-
xhege
veterán
válasz
fi:zi'k #6696 üzenetére
Köszi a tanácsot! Legközelebb igyekszem úgy csinálni, bocsi.
(#6695) cappa72: az akksi inkább a Lenovo felé húz, nem a 20$ a fő ok. Magyarítás gondolom előbb vagy utóbb erre is lesz, hiszen oly sok okos leleményes ember él ebben az országban.
(#6698) Jazz: kevertem akkor ezt a ttmall és tmallboxot bocsi. Na megnézem azt a webshopot is
Általánosságban kérdezem. A 4,5 inchnél nagyobb telók nem túl nagyok a mindennapi használatra már? Gondolom netezni, filmezni, játszani jobb, de a minden napokban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest