- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
Martinmentor #13225 üzenetére
Ez tűzforró:
Please Note:This phone we pre-print SAMSUNG logo on the back and front of the phone,if you not like Samsung Logo,leave comments before check out.thanks
SEMMIKÉPP se kérd rá a Samsung logót, mert ha ezzel megbuksz a vámon azonnal bezúzzák mérlegelés nélkül, mint hamisítványt és még meg is büntethetnek!
-
b0bcat
addikt
válasz
Martinmentor #13225 üzenetére
Ami ezen az oldalon van írva róla, az nem hangzik rosszul (ki tudja, mennyi igaz belőle
), ám rákerestem egy másik oldalon ugyanerre a modellnévre, és lényegesen rosszabb adatokat kaptam: sokkal gyengébb proci (MTK6573), kisebb és rosszabb felbontású - természetesen nem IPS - képernyő (5,3", 800x480), negyedannyi ROM (4 giga), stb. Persze az is lehet, hogy én a régebbi generációs modell leírását találtam meg, de gyanús is lehet.
-
LámaZ
addikt
válasz
Martinmentor #9546 üzenetére
Lehet, hogy megtelt a RAM-ja, és nem tud teljesen lefutni. (?)
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #9548 üzenetére
Hmm....
-
hevizms
addikt
válasz
Ott valami nem stimmel az biztos.
5000 pont feletti eredményt kellene produkálni azzal a teloval.
Honnan szedted azt az antutut és mi a verzioszáma?
Nekem is Star n9770 van és az Antutu v2.9.3 -at lefuttatva 5380 pont lett. -
berigazek
őstag
válasz
Többször végezd el,de a zöld android szoródás után mindig meg kell jelenljenek a ,,színes harcosok" is...
-
válasz
Martinmentor #6563 üzenetére
ICS "alap" launcher nem forgatja
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #6500 üzenetére
Kár,hogy csak 1 SIM-es... :-(
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #6487 üzenetére
Mennyiért adnád?Lehet,hogy tudnék vevőt...
-
naspoja
csendes tag
válasz
Martinmentor #5264 üzenetére
szia,
következő lenne a kérdésem: meg merjem-e ugyanezt a tipust rendelni? mivel a motorola razr maxx eléggé borsos áron kapható,így elkezdtem keresgélni hasonló akkukapacitású okostelefon után a nagy hálón. és ez jött ki eredményként. nagyon bíztató amiket olvastam a készülékről a hálón. amiket Te írtál abban bízom,mivel ez nem egy szponzorált oldal és ahogy elnézem létező személyek osztják meg véleményeiket,tapasztalataikat. így gondoltam regisztrálok és megkérdezlek-hozzáteszem bárki más feedbackjeire is kiváncsi vagyok a készülékkel kapcsolatban.
előre is köszönöm a segítséged, és mindenkiét aki hozzászól érdemben a kisregényemhezitt egy link a készülékről,csak hogy biztosan egyről beszélünk.
-
robit1973
aktív tag
válasz
Martinmentor #5372 üzenetére
Nekem így nézett ki a vámolás:
2012.08.27 00:55 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.08.27 08:30 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
És két nap múlva megkaptam.
-
Wasted
csendes tag
válasz
Martinmentor #5280 üzenetére
Nekem most így áll a csomagom (china post):
09.08. posted
09.09. departure from transit office of exchange
09.14. departure from transit office of exchangeMa 18.-a van. Hát mikorra ér ez ide, hó végére??
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #5280 üzenetére
-
válasz
Martinmentor #5264 üzenetére
Pixelmentes???? Akkor nem is látsz semmit a képernyőn??? Mer' az gáz...
Ne haragudj, ezt a magas labdát nem tudtam szó nélkül hagyni...
C.
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #5060 üzenetére
Válaszoltam neked,sztem ,,megúsztad" :-)
Jazz!
Nem tudom,hogy mit jelent,de nem jót az biztos....mit keresne Svédországban a csomagod?
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #4929 üzenetére
Nem biztos,hogy fizetsz VÁM-ot és utána 2 nap múlva kézbe kapod,attól függően,hogy mennyire gyors szolgáltatást fizettél...
(ha külön fizettél Gyors vagy mit tudom én milyen Postáért,akkor ,,Ők" is igyekeznek túl lenni a ,,dolgokon"...,MERT te FIZETTÉL ezért!)Amúgy én már aznap megszoktam kapni,azaz a VÁM-olás napjánm vagy esetleg másnap...
-
DJGABI
addikt
válasz
Martinmentor #4929 üzenetére
Épp csak eddig kellett volna visszaolvasnod: [link] ....
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Martinmentor #4570 üzenetére
Ha megnézed, leírtam neked előre, hogy ezt fogod tapasztalni: [link]
-
Wasted
csendes tag
válasz
Martinmentor #4570 üzenetére
Nekem 3.-án adtak fel egy csomagot, és még nincs a nyomonkövető rendszerben. Lassan már kezdek aggódni.3-4 napot írnak a rendszerben megjelenésre, de ez már az 5., ha jól számolom.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Martinmentor #4547 üzenetére
várj még pár napot, utána már angol lesz.
Most nagyon lassú az akkumulátoros kínai herce-hurca miatt. -
ztibor
senior tag
válasz
Martinmentor #4175 üzenetére
Minden nem EU-s küldeményre kivethetnek vámot és áfát (ez kb. a csomag értékének + szállítási költségnek a 30%-a)
ha normál postával érkezik, kisebb értékig (50-60k) nagy eséllyel elkerülik a vámolást, felette már necces.
DHL, Fedex és egyéb csomagküldőkkel érkező csomag biztosan vámolás alá kerül.
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #3368 üzenetére
Igen távol keleten ez a neve....,de még Amerikában is.
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #3182 üzenetére
Itt van ez is:
http://cnktc.en.alibaba.com/product/609481903-210109793/MTK_6577_cortex_a9_dual_core_GSM_3G_android_4_0_4_GPS_bluetooth_5_0_smart_phone_N9770.html -
berigazek
őstag
válasz
Én ilyet várok a napokban:
http://www.aliexpress.com/store/product/5inch-i9220-MTK-6575-Star-N9000-Smart-phone-Dual-Core-1-2GHz-512MB-4GB-3G-phone/811569_612347757.html
Ha erősebb kell RAM-ban és Prociban majd megvárom az első ,,fecskéket".Mindenben első voltam és sajnos meg kell mondanom,hogy nem minden volt kiforrva (Samsung sorozatra gondolok,a mostani S3 SEM hibamentes,tökéletes sajnos!)
-
NivoSzaki
tag
válasz
Elképzelhető hogy ez az lenne? Tényleg lehet már kapni? elég hihetetlennek tűnik hogy csak ennyibe kerülne
http://www.wholesaleonepiece.com/meepad-i5270-smart-phone-53-inch-qhd-mtk6577-dual-core-android-40-os-wifi-3g-gps_p4608.html -
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #3177 üzenetére
Akarsz Meepad-ot venni?Augusztus vége felé lesz megint,nekem is azt mondták...akkor az 1 Gb-os RAM-os kell neked?
-
NivoSzaki
tag
válasz
Martinmentor #2815 üzenetére
szia elvileg lesz belöle 1GB változat is csak még kinlódnak vele a kínaiak mert gond volt a 1GB RAM kezeléssel valami olyasmit hámoztam ki a gyártó oldalán hog csinálniuk kellett külön drivert hozzá, mert alapból az android nem támogatta. elvileg már kész de tesztelik gondolim nem akarnak megint besülni vele.
-
NivoSzaki
tag
válasz
Martinmentor #2754 üzenetére
Egyik fórumtársunk most vett ilyen telefont ezt le is írta a 2743hozzászólásban.
Én is a kijelzőre vagyok kíváncsi éppen ezért kértem képet róla.
Viszont azt ne felejtsük el hogy nem jobba a felbontása egy LCD monitornak sem mint ennek és mivel nagyobb a kijelzője ezért nem is kell olyan közel tartanod a pofádhoz hogy lásd mi van rajta, ezért aztán a pixelek sem látszanak annyira.Bár olvastam más fórumokon olyan emberekről akik a 4 colos 1280*720 kijelzőn is látják a pixelek. Mondjuk szerintem ott már agyilag valami nagyon nincs rendben aki 5 centiről nézegeti a kijelzőjét bezárkózva a WC-be, de ez csak a személyes véleményem.
-
devast
addikt
válasz
Martinmentor #2669 üzenetére
Fogalma sincs mennyibe fog kerülni, és mikor lesz.
Kirakta out-of-stock -al, $200-ért, és ha lesz majd neki, utánna állítja az árat. (addig úgyse tudod megvenni, $1-et is írhatna ki)
Logikus, nem ? -
XM-L T6
tag
válasz
Martinmentor #2665 üzenetére
Mindenhol azt írják, hogy kétmagos. 1GHz DualCore.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest