- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
sasa311 #7496 üzenetére
A Zopo 300+ (vagy féltégla, fólia, "nem nyert" tábla stb.) már jó egy hete úton van. Akkor még nem volt DHL szállítás. A G3-at már így rendeltem, de nagy lett a csend és ezért döntöttem a sztornó mellett.
Ha rendben ideér az első rendelés és normalizálódik a helyzet, esetleg visszatérek rá. -
sasa311
veterán
válasz
Sanyesz. #7495 üzenetére
Fene tudja, lehet most fogyott el a cucca, vagy most lépett le, esetleg beteg lett / el kellett utaznia.
Én most már megvárom a két úton lévő csomagomat (úgyis van 45 nap a paypalra), pláne, hogy nekem valami ismeretlen okból visszautalta a pénzem 70%-át kérés vagy indoklás nélkül
-
Sanyesz.
őstag
Tegnap este elindítottam egy refundot a hootablet felé, mert az előzőleg megrendelt G3-ról semmi hír nem jött. Úgy néz ki, sikeres lesz a sztornó.
De vajon mi történhetett a hoo-val? -
pmikloska
aktív tag
Az eTotalk-os Standard Air Mail-nél lehet választani $5.99-ért csomagbiztosítást. Erről mit tudtok? Kell ez egyáltalán? Vagy úgy értik, hogy a Standard a reg nélküli, ha fizetek "biztosítást", akkor pedig regisztrálttal küldik?
-
Daneeka14
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valakinek segít.
Szept 30.-án megrendeltem a myefox-ról egy i9300 clone-t.. Most 12.-én adrák fel. DHL expressel. Remélem minden rendben lesz a telefonnal és megérkezik..
Majd írok tapasztalatokat.
-
lor
tag
jah hogy maps alapu
az nekem nem jo mert nincs net a telefonon
csak wifivel nyomom ha otthon irodaban uzemben vagyokmajd a rendes gps-t kell valahogy beuzemelnem
memo kartya:
http://www.edigital.hu/Kartyaolvaso/Hama__USB_2.0_kartyaolvaso_fekete-p268603.html?pack=4041003olcsobb egyutt, mint a kartya magaban
en ilyet lottem erre mar rafer az osszes rajz szerzodes minden tosz amit amugy pendrive-on hordtam amit most megint nem talalok :-) -
ÁrPi2
senior tag
like.
G3 az ejiayu.com-on 899 Yuan.
(899 yuan +Kínagyker százalék + kb.5 usd DHL-ráesőrész (és ? vám ráesőrész)) ,,forintositva ez X,,
rátesz Rawulf-Kft. 5-10 percent haszonkulcsot,, ezután 27% áfával megkapjuk a brutto fizetendő összeget.899x35+5x220=32600, +jó % (Rawulf-Ex-Im Kft)= annyi, +ÁFA=45-55 E huf, magyari számlával, garanciásan. Ha a gyárkapunál Kinai-nagykerrel még az ejiayu.com-os 899RMB-nél is kedvezőbben lehet beszerezni, akkor a vég ár is kedvezőbb lehetne!!
Dream.
Ja, Engem is érdekel a Dream X (ha 8GB ram-os mint a Kid) is :-)Tisztelt Rawulf Kereskedelmi ZRT.!
++ G3 :-)
-
berigazek
őstag
válasz
Mathiax Rex #7390 üzenetére
Nekem a WEBCARD-ra a refund max.3 nap és látom,azaz SMS is jön,ha visszautalták a pénzt!
Most is,azaz ma reggel jött az e-mail a 25,-USD Refund-ról,mert nem kértem a 32 Gb-os Micro SDHC kártyát,azért mert csak Class 4 volt...kb.2-3 nap és a kártyán látom az összeget. -
tuxihome
csendes tag
válasz
Black&White #7481 üzenetére
Csak nem ZP900 -lesz, senkinek nincs még?
-
Black&White
addikt
zopomobileshop-ból való rendelés esetén kb mennyi a DHL felára?
Mo.-ra jönne a csomag. -
lor
tag
masnak is csinalt mar olyat a telcsi (w3), hogy elfelejtett elfordulni a kep?
ugy latszik hasonlit a rendszer a windows-ra kell neki az ujrainditas.
kb 1,5-2 hete nyuzom ma vettem eszre, hogy nem fordul el a kep. restart majd kikapcs es aksi ki be jatek utan fasza.
igaz ritkan hasznalom.@beers: GPS-s, hogy oldottad meg?
csak ez a sport tracker meg hozza valahonnan terkep? (ha igen milyen?)a gepen amugy minden baba
fut rajta officesuite adoe reader egy k9 mail meg tegnaptol total commander.
ritka wifi (gyors mail letoltes a privatra meg a cegesre) ill viszonylag sok telefon hasznalattal harom napot is elmegy. -
xhege
veterán
Jazz fórumtárs, neked, hogy volt a szívás a ttmalls-al? Tudom hogy sokáig kellett várnod meg fenyegetőznöd, de végül megjött a telefon. Tracking numbert te akkor kaptál és ezután volt a szívás vagy a tracking number megkapásáig tartott a szívás? Szóval bizakodjak, vagy még ez nem jelent semmit?
-
xhege
veterán
A ttmalls-nak küldtem egy e-mailt, hogy rootolva google play-el küldjék a telót ha lehet.Választ nem kaptam az e-mailre, de ma reggelre a státuszom "delivered"lett és van tracking number is. Azt viszont nem tudom, hogy most rootolták-e vagy sem. No majd kiderül ha ideér. Remélhetőleg az is megtörténik mihamarabb.
-
válasz
miklosandras #7473 üzenetére
Mennyi "egyforma" csomag lesz hamarosan a vámosok előtt... Majd vakargatják is a fejüket, h az égbe van ennyi $30-os telefon a földön...
-
Bagira01
veterán
válasz
miklosandras #7473 üzenetére
Ha hètfön se írnak valami visszaigazolást, akkor èn elindítom a pènz vissza procedúrát.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
MotorBoy79 #7470 üzenetére
Dream X/ Sundance Kid nem tunik rossznak
-
miklosandras
csendes tag
Újabb sor a húútabletről rendelt G3 -nál:
2012.10.05
02:31Item information :
Küldemény felvéve / Item accepted
2012.10.10
08:48Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.10
21:29Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.11
21:28Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad -
Novicsok
tag
válasz
Novicsok #7469 üzenetére
hungobungo,
Mint már említettem, nem értek hozzá, csak csinálom, ami le van írva.
Csak user data restore-t kellett volna elkövetni, én meg teljes restore-t csináltam, tehát visszaállítottam a V1.1MOD_hun ROM-ot-
Ez a ROM nem hibátlan az átpartícionált telefonnal, nincs USB storage.
A V2.2MOD ROM-mal van USB storage.
Csak jelzem.
Reggel visszamegyek a V2.2MOD ROM-ra,, és adat restore-al fejezem be. Angol lesz.
Gyerekjáték Recoveryből, a zip fájl és a Backup ugyis bent van a telefonban. -
MotorBoy79
tag
Kellően baráti áron engem is érdekelne egy többmagos, 2 simes androidos mobil Kínából.
Nem feltétlenül G3, mert én inkább ezeket néztem ki magamnak:
- október 26-án megjelenő Itt még Sundance Kid-ként, majd itt már Dream X-ként emlegetett MTK6577 telefon hatalmas (3000 mAh) akksival
- Amoi Neptune V5 egy elérhető árú (~240 USD) Tegra3 procis 4 magos telefon -
Novicsok
tag
Kedves hungobungo!
Az 1.1MOD_hun ROM-ot alkalmazva kalandjaim kezdődtek. Eltűnt az USB storage mode.
Próbáltam Brunoval levelezni, de az ottani fórum nem ad jogot hozzászólni nekem, a PM-eket meg ő sem kedveli, mint Te sem. Ezért ide másolom, amit írtam neki:Dear Bruno,
Excuse me disturbing you in PM, but this stupid forum does not allow me to reply there.
As I see, you have a Hungarian partner, he is publishing on a forum on prohardver.hu.
I installed his ROM update_ICS_V970_V1.1MOD_hun.zip
I made internal memory repartition, finished by instructions in #131 thread, because the sdcard was not recognised.
Became normal. But the USB storage mode was not available.
Today I made backup from Recovery, then updated your V2.2MOD from Recovery. I checked the phone, it was good, the sdcard O.K., USB storage mode worked.
Then I made restore from Recovery. The phone now has Hungarian language, I can not understand why. But connecting the USB cable, only USB debugging appears, there is no USB storage.
I think, that when you will issue your new ROM with Polish, Czech and Hungarian languages added, I try to update it, and not to restore from Recovery. It will be more work to configure the phone, but I hope to solve this bug.
Best regards,
SandorA legfurcsább, hogy a 2.2MOD-ot (amiről Bruno állítja, hogy szikla szilárd) felrakva, majd restore után a USB storage nem jelenik meg (restore előtt megjelent), viszont bejött a 2.2MOD szerinti ROM magyarítása. Egy rossz és egy jó meglepetés - egál!
Van esetleg véleményed? -
MotorBoy79
tag
Ezt láttátok már?
Ismeri valaki?
Esetleg rendeltetek is már innen? -
osztraksajt
őstag
Esetleg az adathordozókra kivetett jogdíjnak nézz utána, ugyanis előfordulhat hogy a nagyobb kapacitású telefonokra Artijus matrica kell. Továbbá azt nem tudom hogy a telefonoknak kell-e legyen valamilyen Hírközlési Hatóság felé történő bejelentési kötelezettsége, vagy csak valamilyen normamegfelelőségi nyilatkozat elég a gyártó részéről.
De egy belföldi korrekt ár engem is érdekelne, az áfás számlával tudok mit kezdeni, szóval nekem is az úgy teljesen jó lenne.
-
tuxihome
csendes tag
Hát én is egy hónapja nézegetem hogy mit kellene, egy-két hetet még kibírok...
-
Rawulf
őstag
tuxihome: Egész nap elérhetetlenek voltak. Üzeneteimre nem válaszoltak. Én magamban már eltemettem őket.
ztibor: Mivel Október 20. körül lenne a következő tablet pc import szállítás, ezért én jövő hét elején le akarom zavarni ez ügyben a tárgyalást. Ha ez a dolog működik, akkor a G3 telefonomat sem maszek intézem, hanem inkább a munkahelyemen keresztül.
Mivel kínaiak holnap is güriznek, ezért az ottani szitut remélem holnap nagyrészt körüljárom ez ügyben. - Őszinte legyek, azért feltettem a kérdést magamban, hogy hiányzik ez a bürokrácia nekem? Ahelyett, hogy intéznék magamnak egyet és lapulnék a fű alatt. -
tuxihome
csendes tag
hoor-ról valami friss infó valakinek?
-
Rawulf
őstag
válasz
smilecat #7442 üzenetére
Vettem a lapot részedről. Biztosíthatlak, hogy szólok, ha működik a dolog.
Hülye magyar posta az egyik tabletnek rögtön benyomta a kijelzőjét, mikor a bevételezés és csomagolás után elküldtük. Valami irdatlan nehéz cuccot tettek a dobozra, oszt behajlott a doboz és az érintőképernyőnek annyi. A vicc az, hogy a tablet burkolatának meg sem kottyant az egész és az üveg sem sérült meg.
Kínai emberem tud alkatrészt is küldeni viszont. Remélem telefonnál is működik ez majd. Mármint nem a Magyar belföldi postára gondolok. -
-
Persze hogy azt akar, én azért kérdezek hozzávetőleges árakat, mert akkor tudom mivel számolhatok.
Vaktában senki nem fog belemenni egy "tömeges rendelésbe" se ha nem jól jön ki belőle.MyAudio 5? ez pont olyan még kinézetre is mint a STAR N9000 ami nekem is van, igaz nem 60 hanem csak 36e volt.
-
chinaminman
tag
válasz
chinaminman #7423 üzenetére
OTG valaki?
-
Rawulf
őstag
válasz
smilecat #7435 üzenetére
Csak kíváncsi voltam, hogy érdekel-e valakit, erre már mindenki árakat akar tőlem.
Remélem jól mondom és nem hagytam ki valamit:
A folyamat úgy nézne ki, hogy a gyárból elmegy a cucc a nagykerbe, ott a szervizes ember leellenőrzi, hogy a termék okés, rendben van-e. Kínai nagyker rátesz pici hasznot, aztán DHL-nek leadja a naaagy dobozban.
DHL elhozza a rendelt tabletekkel együtt, ami kell.
1kg esetén kb. 30dollár a DHL maximum, ahogy nézem. Havonta változtatja a Hong Kongi DHL az árakat, ezért pontosabbat nem tudok mondani.
Az áru 3-8nap alatt megjön. A vám gyors szokott lenni. Áfa átutal és másnapra már izgatottan bonthatom ki a naaaagy dobozt.
Papírok lead a könyvelésre, bevételezés leltárba, aztán forintosított beszerzési árra rámegy az áfa és a picike termékdíj.
Aztán mondjuk olyan 5-10% haszonnal máris lehet kiállítani a magyar számlát és gari papírt.
Persze ez most nagyon nyersen lett felvázolva.
Nekem inkább a belföldi tovább-szállítással van gondom, bár Budapest és Szeged megoldható lenne személyes átadással.
Ha azt nézem, hogy a MyAudio 5-öt 60ezer körül árulják, akkor... -
Novicsok
tag
válasz
vicopapa #7412 üzenetére
A refund azonnal jön a PayPal számládra, onnan rendelkezned kell, mi legyen vele. Lehet újabb vásárlásra is használni. És lehet Withdraw-val visszahívni, arra a számlára/kártyára, amelyről fizetted, de becsatolhatsz néhány bankszámlát is (közvetlen családban), kiválasztod, melyik a Primary, és oda kéred a Withdraw-t. 2 munkanap. 25000 Ft felett díjtalan, az alatt kis díj. Kényszerkonverzió, mindig előnytelen.
-
Moleman
addikt
Sziasztok, pár kiszemelt közül szeretnék tippeket, véleményeket, ötleteket kérni:
4.3"
Huawei U8836D
ZTE V9704.5"
Jiayu G3 (a többinél nagyobb mérete miatt kevésbé preferált, de az akksija jó nagy)
THL W3 Dual Core
UMI X1A legjobb egy 4.3"-os 720p-s telefon lenne, de olyat nem találtam, ezért ilyen vegyes a mezőny. A cél minél szebb kép és minél nagyobb kapacitású akksi, minél kisebb házban, minél kisebb tömeg mellett. Nem egyszerű.
A Huawei és a ZTE megbízhatóbbaknak hangzanak, a többiről semmit nem tudok, akinek esetleg van ilyenje, szívesen várom a tapasztalatokat.
Ja, és a tmallbox-nál venném.Előre is köszi!
U.i.: Ezek gyárilag rootoltak, lehet mókolni őket? Leginkább alulfeszelés és a gyári programok törlése lenne a cél. Egyedül a V970-ről olvastam, hogy már most egész komoly nemhivatalos support van hozzá.
-
Rawulf
őstag
válasz
osztraksajt #7433 üzenetére
Nem csinálok belőle titkot.
0% vám, 27% áfa és még egy picike környezetvédelmi (doboz) díj menne a telefonra.
Viszont magyar számlával és magyar garival lehetne megvenni.
Nekem mondjuk mindegy, mert én privátban is meg tudom venni magamnak a telefont, de ha már 10 embert érdekelne a dolog, akkor rajtam nem múlik.
Mégiscsak olcsóbb a DHL posta, ha a nagy dobozba a tabletek mellé lenne csomizva a telefon, hisz úgyis kilóra kell fizetni a szállítást.
Nagy tételnél pedig a DHL is olcsóbb. -
osztraksajt
őstag
Ezen nem kell meglepődni, Európa nagy részében a számlákat szintén Excelben készítik. Angliában például kitépett füzetlapra is írhatsz számlát kézzel.
Csak itt megy ez az idióta bürokratikus túlbonyolítás amivel csak a normális adózókat szívatják ipari méretekben. Aki csalni akar az úgy is megtalálja a módját.
-
Rawulf
őstag
válasz
Sanyesz. #7429 üzenetére
Azt mondta, hogy ha komolyan érdekel a G3, akkor megnézi, hogy van-e számomra még belőle.
A négymagosak ára úgyis lemegy év elejére, aztán G3-at meg akármikor el tudnám adni másnak.Tuxihome : Meglátjuk. Szerintem nem olyan bonyolult az, hogy az óriás dobozba telefon is legyen becsusszanva a tabletek mellé. Legfeljebb a vámosok megnézik, hogy mi az, mivel a számlán rajta lesz.
Ahogy hallottam, a tableteket is csak azért bontották ki, mert kíváncsiak voltak rá.
Azért mókás dolog, hogy Kínában a számlákat egyszerű excel táblázatban készítik. -
Rawulf
őstag
válasz
chinaminman #7427 üzenetére
Remélem nem a forrásomra érted.
-
chinaminman
tag
USB-s OTG kábel működik ezeknél a telefonoknál? Pl. ha rádugok egy pendrive-ot, vagy esetleg gamepad-et.
-
Sz.Tamás
csendes tag
válasz
siryeti #7419 üzenetére
Hát ez érdekes volt, mert $19 volt a szállítás ( a telefon a weblapon hirdetett $285), és a rendelés szerint ( illetve a számla szerint is ) "Registered Air Mail" volt a szállítási metódus, de szerintem annyira berágtak rám a napi 2-3 email miatt, hogy DHL-el küldték (pár napja bombázom őket, hogy "hol a telefonom, amit már kifizettem", meghogy "sürgős lenne, mert a másik tönkrement, és most kölcsöntelefonnal mászkálok" - szóval sírtam nekik picit).
-
Rawulf
őstag
válasz
Sz.Tamás #7418 üzenetére
Főnökömmel még nem beszéltem, de a kínai haverral már igen és pozitív.
Azt mondja, hogy ő nagyker és nem kisker, ezért közvetlen ügyfeleknek már nem szeretne egyesével forgalmazni, viszont ha a főnököm benne van a buliban, akkor szállítana telefonokat is.
Mivel hozzá lehetne csapni a tábla gépekhez a dobozba a telefonokat is, ezért látok rá esélyt, hogy működne a dolog.
Természetesen áfa lenne rajta, de magyar gari és magyar számla is járna hozzá.
Ez csak ötlet. Jövő héten meglátjuk mit mond a főnököm erre. -
Sanyesz.
őstag
Hát a hoo.... behúzta kéziféket. A tegnap esti megrendelésemről ezidáig semmi hír, azon kívül, hogy kaptam egy automatikus visszaigazolást.
Azt hiszem hamarosan sztornózom a cuccot. -
Sz.Tamás
csendes tag
Srácok, a bőrömből ki tudnék ugrani! Megérkezett a ZP300+! (a zopomobileshop-tól) Tegnap este adták fel Olaszországban DHL-el, és ma délben itt volt, vám nélkül! Azonnal használatba vettem, még ismerkedek vele (első androidos telefonom), amint lesz konkrét tapasztalatom, máris megosztom veletek. Elsőre annyi, hogy nagyon egyben van a cucc, kiváló az összeszerelés (pedig Nokiához vagyok szokva, abból is a felsőbb osztályhoz...).
Gyárilag rootolt, csak kissé furcsa volt, hogy olaszul kapcsolt be (nyilván tesztelték, ami nem baj), de könnyen megtalálható a nyelvválasztás, most angol, mert magyar nincs.
-
Rawulf
őstag
válasz
cappa72 #7408 üzenetére
Látom nagy a szívás a kínai cégekkel. Hootablet is csak ígérgeti nekem a képeket, aztán kép helyett ígérgeti a videót és egyre ritkábban lehet elérni őket a neten.
Isten a tanúm, hogy nyitott voltam eddig az etotalk-tól kezdve mindenki felé, de...
Kb. most lett tele a tököm a várakozással és azt hiszem a jól bevált kínai barátomon keresztül szerzem be a telefont (is).
Jövő héten beszélek főnökömmel és a kínai haverommal is, hogy mi lenne, hogy ha telefonokat is importálnánk, ha már tábla pc-ket amúgy is havonta hozunk nagy mennyiségben.
Ha van igény rá. Ha nem akkor csak magamnak rendelek és részemről ennyi. -
vicopapa
csendes tag
a refund mennyi idő alatt jön vissza?
Pay palra jön vagy a bank számlámra?Valakinek tapasztalata?
-
vicopapa
csendes tag
a refund mennyi idő alatt jön vissza?
Pay palra jön vagy a bank számlámra?Valakinek tapasztalata?
-
hevizms
addikt
-
Mathiax Rex
csendes tag
Sziasztok a Star 001S mtk 6577-ről van valakinek véleménye, tapasztalata?
-
válasz
banderasz77 #7405 üzenetére
Lehet, hogy az etotalk. Ahogy eddig visszaolvastam, drágább, de korrektnek tűnik... Hja.. ez írtam a tmallbox-ról is, aztán mások meg belefutottak a málnásba...
-
mikrofon
veterán
válasz
banderasz77 #7405 üzenetére
Erre nem lehet biztos és tuti tippet adni!
Én írogattam nekik előtte a fórumtársak javaslatára! Készletről, adóról szállításról kérdeztem! A válasz és weblap alapján próbáltam választani..... -
Mathiax Rex
csendes tag
válasz
adamka17 #7398 üzenetére
Szerintem nincs G2 a tmallboxnál. A legjobb, amit tehetsz, hogy felveszed Skype-ra Justint, rákérdezel a rendelésedre. Ha azt mondja, hogy 2-3 nap türelem, akkor vagy elhiszed és megvárod, vagy megmondod neki, hogy adjon egy full refundot, akkor pedig úgy jársz, mint én...neked nem kell ilyenkor semmit tenned a paypal 10 percen belül értesít, hogy megszűnt a megrendelésed
-
mikrofon
veterán
válasz
banderasz77 #7394 üzenetére
Biztos jól meg gondoltad?
Azt vedd figyelembe, hogy vannak nagyobb, picit drágább, régi boltok és vannak újak, olcsóbbak!
Azt is vedd figyelembe, hogy sokan rendeltek már innen a fórumról is és gond nélkül megkapták!
Meg hát a fórumra olyan emberek kevesebben írnak, akik megkapták és minden rendben volt....
Az olcsóbb, nagyobb kockázatot én sem mertem bevállalni! -
mikrofon
veterán
válasz
adamka17 #7395 üzenetére
Ha nem kaptál semmilyen e-mailt! Akkor elírtad regisztrációkor az e-mail címet!
Én is két napja regisztráltam oda és a regisztrációkor kaptam egy e-mailt az adataimmal és a bejelentkező adataimmal is. Benne volt a felhasználói név, és jelszó is!
Persze írtam nekik üzenetet e-mailbe! Skype-on is! De azóta sem válaszoltak! Ezért nem rendeltem tőlük!@F.Kornél: ttmalls nálam azért esett ki, mert náluk drágább volt a készülék!
-
Mathiax Rex
csendes tag
válasz
banderasz77 #7394 üzenetére
Sajnálom, hogy elment tőle a kedved, nekem még a történtek után sem. Az egy másik kultúra a saját szokásaival. Itt a fórumon azért vagyunk, mert jó ár-érték arányú telefont szeretnénk vásárolni 1/2-1/3 áron, igaz nagy kockázattal. A lehetséges kellemetlenségek mellett van benne valami kihívás, izgalom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest