- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
malisonX #18881 üzenetére
Csak az a baj az Nvidia és Tegra cuccokkal (pont most volt róla cikk a PH-n), hogy mindig lemaradnak a fejlődésben és a valóságban nem is olyan erősek (pont a játékhoz elegedhetetlen) VGA terén. Nem beszélve arról, hogy igen nehéz rájuk optimalizálni egy rendszert, ami melegedésben és aksi-zabálásban jelentkezik. Részemről a "Do not want" kategória.
hunaqua
Igen a Zopo, Thl, Jiayu, Bedove és még pár márka van olyan minőségi, mint a nevesebb gyártók termékei. -
-
Novicsok
tag
válasz
malisonX #11326 üzenetére
Vicc volt, nem lehet beüzemelni, ami nincs.
De vettem itt Tajvanon egy ASUS Nexus 7 tabletet, azon van iránytű és homlokkamera is.
A két kütyü szerintem jól kiegészíti egymást.
Nem értek hozzá, hogy miért, de a Nexus 7 GPS-e mindenféle net támogatás nélkül félig takart helyen (épület ablakában belül) is szuper rövid idő alatt feláll.
A ZTE V970 először fél óráig tekert. -
lor
tag
válasz
malisonX #6378 üzenetére
tmallbox-bol (amokbuy)
megrendeltem regen majd leallitottam a postazast, hogy varjunk ket hetet hatha csoda lesz a g3-al aztan szept 20.-an irt, hogy feladta majd pedig a heten hetfon volt egy probalkozas kezbesiteni /csak en csavarogtam a dojcsoknal igy szerdan vettem at/par foto van benne kinai kornyekrol
semmi kinai app
play rajta es mukodik
azota toltam ra egy k9 email clienst meg egy office suite progit
ma meg vettem bele egy 32gb kartyatha valaki tudja hogyan rakhato be a pc-s thunderbird mailboxa androidon futo kliens ala irja le legyen szives.
-
sasa311
veterán
válasz
malisonX #6143 üzenetére
Idézet a paypal.com -ról:
If you buy something that never arrives, or if it arrives significantly different than described, you're eligible for a full refund. Check out our Purchase Protection policy, or learn how to open a dispute.
Semmi értelme nem lenne a paypalnak különben, mindenki feladna egy féltéglát és kész...
Csomagot érdemes bontatlanul fotózni / kamerázni, majd dokumentálni a felbontást is. Jól jöhet még.
-
vicopapa
csendes tag
-
vicopapa
csendes tag
válasz
malisonX #5986 üzenetére
jól néz ki csak a HDC vagy a Goophone ezek talán nevesebb gyártók, ha valami gondom van az oroszforumosok orvosolhatják... bár nem látok sok különbséget a HDC s3 és a Goophone s3 között
néztem még a Goophone I5 öt is de mellé van linkelve egy HERO H2000+ os youtube videó... sztem ugyanaz a kettő más néven
-
smilecat
aktív tag
válasz
malisonX #5972 üzenetére
Kissé fentebb leírtam miért...[link]
Eredetileg nem ez a teló volt, de mivel fizetve volt és genyóztak vele, meg mellébeszéltek a support tagjai, így ennek az árában választottam másik telefont+ kiegészítőket... az eredeti 221$ volt és + a DHL-s postaköltség. Így jött ki a 257$ a végére.
Mivel DHL így tuti a vámügyintézés, csak nem mindegy, hogy 60$ vagy 257$-os értékben intézik. Minden csomagot Circuit Board néven adnak fel de nem lehet látni ki a feladó és mi a címe. Ebbe kötnek bele - jogosan. Innentől meg el lehet dönteni mit csinál az emberSzóval ha valaki innen rendel nyomatékosítsa a teljesen angol számla meglétét a csomagon(ban) is!
-
chinaminman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- EAFC 25
- Witcher topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest