- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Buccer
tag
válasz
berigazek #5698 üzenetére
csak és kizárólag az árcédula. Amúgy tetszett már régóta, még mielőtt a galaxy ace duos megjelent volna ez már fent volt, sokkal jobb paraméterekkel, de gondoltam, hogy többe fog kerülni, csak azt nem hogy ennyivel.
Pláne ezt a fórumot olvasgatva és látva, hogy ki miket rendel kintről... -
Bagira01
veterán
Zte V970-nél van olcsóbb hasonló tudású kínai mobil?
-
Buccer
tag
Durva ára lett, amíg nem jött ki az Acer addig ezzel szemeztem, de ennyiért kenjék a hajukra azt hiszem...
-
berigazek
őstag
Üdv társak!
Kinek mi a véleménye a Dapeng A8500+ készülékről,mert a haveromnak az este vettem a német e-bay-ről és ma fizettem ki az eladónak személyesen a Volksbank-ban,meg is kapta a pénzt 10 percen belül és fel is adta a Hermes csomagküldő-vel,a Tracking is elérhető már.1 óra után :-)
Van valakinek tapasztalata erről a készülékről,volt valakinek,van valakinek közületek, a GPS-ről mi a véleményetek? -
kugli81
aktív tag
Szia.Claimet mindenképpen inditsd el 45 napon belül ,de nagyon sok helyen le van irva ha rákeresel picit jobban .
http://logout.hu/tema/ebay_tapasztalatok/hsz_6154-6154.htmlPaypal pénzvisszaigénylés (claim) indításakor két fontos határidőre kell figyelni. A vásárlástól számított 45 napon belül van lehetőséged elindítani a claim-et, és a claim indításától számított 20 napon belül kell jelezned, ha visszaköveteled a pénzt a paypal döntése alapján 'escalate claim'.
-Maga a folyamat abból áll, hogy a claim indításakor leírod a problémád (nem érkezett meg az árú és/vagy nem reagál az eladó, nem azt kaptad amit hirdettek stb.) ezután az eladó lehetőséget kap, hogy reagáljon a resolution centeren belül a reklamációdra, esetleg felajánl árú újraküldést (resend), vagy pénzvisszafizetést (refund). Ha úgy érzed, hogy a problémád nem fog megoldódni akkor kell csak az escalate claim-et választanod. Ekkor a Paypal begyüjti az infókat, adatokat az adott tranzakcióról (eladót és a vásárlót is megkérdezheti) és dönt, hogy jogos-e a pénzvisszafizetési igényed. Nekem a gyakorlatban 1 hét alatt érkezett meg a pénz ilyen esetben, de én refundot kaptam az eladótól és nem kellett elmennem az escalate claimig. (Hivatalosan a paypal 45 napot ad meg a kivizsgálás határidejének)
-
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #5680 üzenetére
A 4pda-n mintha azt írnák z oroszok, hogy ezen kívül vége is a tevékenységének. Egyszer működik.
-
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #5680 üzenetére
A 4pda-n mintha azt írnák z oroszok, hogy ezen kívül vége is a tevékenységének. Egyszer működik.
-
hungobungo
senior tag
válasz
#16695808 #5685 üzenetére
Szerintem ha olyat akarsz ami loggolja a telefon pozícióját, van ezer másik anti theft program. Vírusirtó mint olyan androidra még felesleges, a market-en futó appokat is monitorozza a Google, bár volt már rá példa hogy megfertőződött egy alkalmazás (de ezt automatikusan a tudtodon kívül javították).
-
törölt tag
avast! Free Mobile Security
ezt használta már valaki?
milyen hasznos és nem hasznos dolgot tudtok róla mondani, érdemes felrakni.
az lopásgátló miatt érdekelne igazán nem feltétlen a linuxos vírusok miatt(működik ez a funkció?)
-
fecg21
aktív tag
szép napot mindenkinek !
Mivel a mai napig se érkezett meg az a cucc amit augusztus 23.-án rendeltem, így ma adok egy negatív értékelést az eladónak. Csak azt nem tudom hogy ezután mi lesz a pénzemmel? A paypal automatikusan visszautalja nekem a számlámra, vagy ezért még külön leveleznem kell az eladóval? Persze ez a levelezés elég egyoldalú, mvel eddig se írt, és nem is válaszolt nekem.
-
robit1973
aktív tag
válasz
hungobungo #5681 üzenetére
Így van, de elvileg root-olt a telefonja.
-
profi
aktív tag
válasz
zsoltocska67 #5676 üzenetére
Köszönöm szépen
Ilyenre gondoltam, csak más külsővel. Ez az ájfon kinézet nem jön be
Ez az oldal amúgy megbízható? Eddig az etotalk-ot néztem. Ott van esetleg tapasztalata valakinek? -
MotorBoy79
tag
Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem voltam netközelben.
A Wipe All Battery Data (vagy valami ilyesmi a neve) a készülék resetelésekor előcsalogatható menüből hozható elő.
Ugyanebben a menüben lehet a Dalvik cache-t is pucolni, meg minden User data-t is.
Ezt szokták ROM csere után javasolni mindenkinek.Ha ezek valamelyikére rákeresel, akkor biztos megtalálod, miről van szó.
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy készülék-, vagy Android verzió-, esetleg ROM-specifikus, hogy melyik billentyűt és mikor kell nyomni, hogy ebbe a menübe beléphess.Esetleg más tud segíteni, akinek itt még rajtad kívül v12-je van.
-
smilecat
aktív tag
válasz
sasa311 #5668 üzenetére
Mindenképp kérdezz rá a processing time-ra, hogy ez mennyi idő,(általában 1-6 nap) mert csak utána fogják a rendelt cuccodat feladni, addig meg kár idegeskedni... na meg hogy szerintük mikor kerül postára a cucc!
itt a pandawill-ről is írtak asrácok, kb ugyanaz a kategória mit a fastcardtech... kérdezni kell jó sokat előtte aztán vagy jön időben vagy nem...
-
smilecat
aktív tag
válasz
sasa311 #5661 üzenetére
paypal okés, azzal nincs gond...
@kugli81
én ugyanígy jártam, megkérdeztem van-e... van... akkor miért nem küldöd? - kérdeztem pár nap múlva... mert visszaküldtük hardveres frissítésre a gyárba... milyen hardver? - OS... bazz
na válasszunk másikat... így most ugyanazon árban kicsit nagyobb felszereltséggel egy másik GS3 klón jön a lányomnak.azért arra kíváncsi vagyok most akkor melyiket is kapom meg
-
kugli81
aktív tag
válasz
smilecat #5660 üzenetére
Én 2 napot vártam a fizetésnél utána irtam nekik g2-t rendeltem és elötte megkérdeztem azért tuti van e
persze volt csak amikor kifizettem utána derült ki mégsincs
Lecsesztem őket chaten \msn,skype \ és mondtam akkor adjak valamit ami kb olyan és igy az ihtc one x lett helyette.Én mostam gyors postát fizettem tehát ne üljenek a pénzemen.Végül kb 1 hét lett mire a hajón van a telóm.....
-
smilecat
aktív tag
válasz
sasa311 #5657 üzenetére
Szia!
Hogy mennyire megbízhatóak azt pontosan nem tudom, rendeltem onnan, de ültek rajta 10 napot, pontosabban 10 munkanapot, hiába noszogattam kérdezősködtem náluk mi a helyzet.
Válasz: mielőbb feladjuk a csomagot
De most legalább már elindult a csomagom, utána tudom megmondani nem-e féltéglát csomagoltak nekem.
Először kapsz egy TR számot ami változni fog amint bekerül a DHL-hez, ráadásul nem a normális módon kell a TR-t nézni először.
Erre oda kell figyelni, kaptam ez miatt okosítást
A support, már ami van, nincs a toppon, kérdezel valamit és megközelítőleg vagy nem is arra válaszolnak, az operációs rendszer náluk hardver, tehát ehhez mérten tegyél fel hardveres vagy csak a telefonnal kapcsolatos kérdéseket.
Ha kérdezed melyik telón van magyar menü/nyelv ennyivel lezárják a párbeszédet: nehéz megtalálni azt amelyiken van. hurrááá sokat segítettél
Szóval, most hogy végre elindult a szállításom a DHL-el, talán a jövőhéten meg is kapom, és akkor megmondom mennyire kamus a cég vagy sem. Addig meg van már itt olyan akinek nem jött be az oldal, mert nem azt kapta amit rendelt. (majd meglátjuk nekem mi jön)
Szerintem én először és utoljára rendeltem innen.
Vannak olyan boltok ahol legalább normálisan válaszolnak a feltett kérdésekre.üdv
-s- -
sasa311
veterán
www.fastcardtech.com -ot ismeri valaki? Megbízhatóak?
-
Ateb
csendes tag
Üdv.
Volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy tracking numbert kapott de nem tudta visszakövetni, mert a szállító cég szerint nincs ilyen csomag ?
kösz
-
Jazz
veterán
"Ilyen", mit tudsz te rólam? Honnan tudod hogy mennyit olvastam utána a témának és mit tudtam meg azóta? Ha nem akarsz segíteni másoknak, akkor ne fórumozz, de akkor minek vagy itt? Az ilyen beszólásokért? Egész nap ilyenekkel van dolgom....
A csinos barátnő szeretgetéséhez meg bocs ha nem kérem a segítséged. -
-
Edwin.
csendes tag
-
Jazz
veterán
válasz
cappa72 #5637 üzenetére
Ha megformázom ext 2-3-ra, nem látja a droid sem az sd kártyát.
Más:
Feltettem a PdaNet-et, a gépen is fent van, USN Tether Mode kiválasztva, még sem csatlakozik a netre a gépen keresztül.Tálcán: PdaNet ready to connect.
Hálózati kapcsolatoknál: PdaBroadband Connection fail.Az USB Tether Mode gomb nyomogatására peidg nem reagál.
Ha FAT32-őn van az SD kártya, a droid akkor is fog tudni futtatni róla programokat?
-
Jazz
veterán
Na mit tippelsz?
És el is mondod hogy működik?
ROOT-hoz readme.txt: Ezt valaki segít nekem lefordítani?
1. Ńęŕ÷ŕňü mkroot_adb.zip;
2. Ďîäęëţ÷čňü ďëŕířĺň ę ĎĘ, óńňŕíîâčňü äđŕéâĺđŕ;
3.  íŕńňđîéęŕő ďëŕířĺňŕ âęëţ÷čňü îňëŕäęó ďî USB;
4. Đŕńďŕęîâŕňü ŕđőčâ;
5. Çŕďóńňčňü mkroot.cmd äîćäŕňüń˙ ňđ¸ő ďĺđĺçŕăđóçîę.
Semmilyen kódolással sem tudtam értelmes betűket kicsikarni. -
DJGABI
addikt
V970 van megint aprón eladó: [link]
-
berigazek
őstag
Valamelyikötök kérdezett privátban,de nem emlékszem sajnos (sok a gondom mostanában :-( ),de tegyétek fel a Mobo Playert összes kodec-el együtt és az FLV Media Playert,csak ez a kettő lejátszik mindent :-)
A kkét progi kiegészíti egymást és tényleg minden lejátszott nekem eddig...ja és .avi-t hanggal is :-) -
DJGABI
addikt
Hmm, van paypal, de nem sokat ér, ha hozzájuk kell egy virtuális számlára feltölteni az összeget... Bár aztán ki tudja, talán nem lépnek le a pénzzel. Horvátok is innen rendelnek
[link]
Meg ugyanabban a fórumban linkelték ezt: [TaobaoRing] itt van PayPal
(#5627) Jazz miért kéne mégegyszer 32 giga? symlinkről hallottál már?
-
Vvarpi
tag
A helyi mágusokat kérdezném, Jiayu G2-re lehet rakni magyar nyelvet?
Ha igen, hogyan?
4.0.3 android fut rajta. -
Jazz
veterán
válasz
Sir Csimbók #5619 üzenetére
Ez sem jó sajnos. Csak mount-ol. Szóval ahhoz hogy mount-oljam a 32Gb-os NTFS karit, kéne egy másik 32+Gb-os, amiRe mountolom.....
Okostelefon, de az NTFS-el nem bírkózik meg. Röhej....Így aztán sok értelme lesz a HDMI-nek, meg hogy lejátszik e 1080p-s filmet, ha egyszerűen nem lehet rámásolni a mem kártyára, vagy rálehet, de akkor meg nem látja.
-
DJGABI
addikt
[M99]
4.3", MTK6575. Wolfson chipes csoda 112$. Amoled, 2500mAh-s akksi? Szép is lenne ha ez mind igaz lenne... -
profi
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem! Asszonynak keresek telefont, ami az alábbi feltételeknek megfelel:
- dual sim, dual standby
- 3,5" kapacitív kijelző
- min 800 MHz, de inkább 1 GHz processzor
- min 512MB RAM
- wifi
- minél erősebb akksi (lehetőleg bírjon ki 2 napot)
- Android op.rendszer
- magyar nyelv legyen benne
- piros színt szereti, de nem feltétel
- 25, de max 30K-t szánok rá (mindennel együtt)
Előre is köszönöm.üdv.
-
Jazz
veterán
Leformáztam NTFS-re -> nem látja a telefon. Amúgy gyönyörűen tudok rá akár 8Gb-os file-okat is másolni.
Leformáztam ext3-ra -> se a windows nem látja, se a telefon.Egyre jobb.
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
Erről volt már szó? MSM8225 (dual core, cortex A5, Small Chili-ben ~4600 pontot hoz) Qualcomm általában kiadja a forráskódot, talán lesz hozzá Cyanogenmod. Legalábbis Desire X-re tuti fognak fejleszteni, onnan meg talán könnyebb lesz portolniuk...
De az MTK6575-ös változat is "csak" 128$...
-
robit1973
aktív tag
A root, ha a driver telepítést nem számítjuk, akkor tényleg egy kattintás.
Nem, az a rom. 4GB, ebből te látsz 800 MB-ot, ahova a programok települnek, valamint 2 GB-ot belső SD kártyaként. A maradék van fenntartva a rendszer számára. Természetesen írható memória ez, de nem felejtős.
Az 512 MB ram az a "program futtatásra" van és felejtős.
Nekem 5.0 DIGITAL CAMERA van a hátulján.
Ezzel tudsz firmware-t cserélni. ( Meg mondjuk recovery-t is )
-
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5617 üzenetére
Akkor nekem ezek szerint felesleges firmware-t cserélni.
Az a root tényleg ilyen 1 kattintásos? Vagy csak kimaradt valami a readme-ből.
Azt hittem ez egy ilyen 1 órás hack-elés lesz.
Az a "készülék rom"-ja az ram akart lenni nem? Tehát nem csak olvasható, hisz különben hogy lehetne felül írni....a 4GB az nem 2GB? Vagy neked 4-essel van szerelve a teló?
Az az 512 ram a telefonba meg rendes "felejtős" memória és nem flash ugye?
A kameránál hátul neked is HD Digital felirat van feltüntetve és semmi 5MP?
Ez mihez kell? SP_Flash_Tool_v3.1222.00 MASTERBOX GIFT
-
robit1973
aktív tag
Nem a legújabb van. Ugyan az van mint nekem. A legújabbat azért csinálták, hogy javítsák a HDMI bugot. Én kipróbáltam a HDMI-t és ezzel a firmware-el is tökéletes ( legalábbis nálam ).
Firmware csere után kell a rootolás.
Olyan minta ROM, csak a firmware annál több. Ez tartalmaz mindent, boot szektor, recovery stb. , és a készülék rom-ját használja ( a 4GB romból van a rendszer számára elkülönítve ).
Igen, a CWM az a Clock Work Mod, több lehetőséget kínál mint az eredeti ( backup-restore, flash zipből stb. ).
A firmware csere töröl mindent, a root semmit.
Lejátszó: MoboPlayer
Bár az AC3-mal állítólag ennek is gondja van, mint általában a többi lejátszónak is. -
Jazz
veterán
válasz
berigazek #5615 üzenetére
Látja a 32Gb-os karit. Az NTFS formátomot nem ismeri fel az android. FAT32-ben tökéletesen működik. De FAT32-ő meg a 4.3Gb-nál nagyobb file-okat nem kezeli ugye. Ha meg ST-re formázom, akkor meg az XP nem fogja látni...22-es csapdája.
Egyébként egyik avi-nak sincs hangja a telefonon. Külön kell AC3 decodert telepíteni a telefonra?
Vagy tudok ajálnani valami pro lejátszót, amibe már bele van kódolva az összes codec, és z mkv-val is megbírkózik? Linux mplayer-szerű esetleg? Ja és hogy a hardveres gyorsítást is kihasználja, különben szaggatni fog az 1080p. Tán még a 720 is. -
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5611 üzenetére
Amikor egy olyan területre kattintok ahol nincs semmi gomb...
- Nézegetem a firmware-eket. Azt mondtad hogy nekem nem kell telepíteni, mert a legújabb van fent?
- Egyébként előbb kell a rootolás, és aztán a firmware? A firmware egyébként olyan mint régen a ROM volt, csak itt flash ram? A rootolás meg egy új OS. Ezek mind a telefon 512Mb-os RAM-jában tárolódnak?
- mit jelent a firmware-eknél az 'eredeti recovery" és a "CWM (gondolom clock work mod) recovery?"
- A Root vagy firmware csere töröli a telefon beállításait, nézjegyzéket, mindent?Mivel nekem most bekéne vinni minden adatot a régi telefonról, jegyzetek, névjegyzék....van mód ezeket számítógépen keresztül megtenni? Hogy itt tudjam begépelni. Még is csak gyorsabb.
-
Jazz
veterán
válasz
Novicsok #5607 üzenetére
Köszi a tippet, folyamatosan gyűjtöm az info-kat a szükséges alkalmazásokhoz, ez is köztük lesz.
Biztos lesz olyan szitu amikor jó lenne egy jobb minőségű képet lőni, de nincs nálam a gépem, ilyenkor jól jön a RAW és utólag én majd feldolgozom PC-n.
A RAW egyébként egy nyers formátum, ami nem hogy veszteségmentesen, hanem egyáltalán nincs tömörítve, emellett ugye eredeti állapoában, feldoldgozás nélkül tartalmazza a szenzor által összeállított képet.
Hát, pedig a kvantumfizika miatt lesznek használhatatlanok a képek.
PS zajszűrésre egyébként katasztrófális. Helyette pro célszoftver a javasolt, pl. Noise Ninja.Erre nem tudsz véletlenül valamilyen megoldást? 5578
-
Novicsok
tag
válasz
freestyler8 #5606 üzenetére
Csinálsz egy Withdraw-t.
2 munkanap alatt jön, konverzió előfordulhat (mindig nagyon előnytelen!), kb. 25000 Ft alatt kis díjat is felszámol, afelett díjtalan. -
Novicsok
tag
A Camera FV-5 egy alkalmazás, amely letölthető a Play Store-ból. Van free és fizetős változata. Ez annyiban jobb az eredeti Camera alkalmazásnál, hogy kezelő felülete megegyezik egy jó digi kompakt géppel. Tud RAW-ot is elmenteni.
Hozzám úgy került, hogy Szerjózsa beépítette "főzött" ROM-jaiba.
A RAW veszteségmentesen tömörített formátum, szemben a jpg-gel.
Magam már 15 digi gépen túl járok, 18 Mp EOS a gépem most.
Egy digi felvétel használhatóságát nem kvantumfizikai alapon értékelem, hanem a Photoshop-ban szokásos módon. -
freestyler8
csendes tag
sziasztok!
valaki megmondaná, hogy tudom visszautalni a pénzt az OTP-s számlámra a paypal számlámról?
előre is köszönöm!
bocs az offért. -
RBJ
addikt
azért akár milyen szupi egy telefon, nem kellene elvárni tőle, hogy fényképező legyen belőle.
-
Jazz
veterán
válasz
MotorBoy79 #5595 üzenetére
Mi ez a wipe, és hogy tudom kitörölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest