Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppper
csendes tag
Pontosan ez a funkció kellene nekem is, mivel 2 ország között fogok ingázni és nem szeretném mindig cserélgetni a kártyákat
. Sajnos kétlem hogy vissza tudom kapni az LG árát az Euronicsban, de talán kicserélik vmi másra. Samsung Core tudja ezt vajon? Olvastam azt is hogy tudja, meg azt is hogy nem tudja... -
ZED58
tag
Én a Star 9500-on menüböl tudok váltani, hogy melyik kártya legyen 3G, és higy melyik kártya adatkapcsolata éljen. A telefonom gagyi kategória (nagy megelődéssel használom egy éve, céges plusz privát sim, mindkettő telenor)
nálam pöpecül működik
kollégámnak lenovo P780 van helyzet ugyanaz
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Sajnos kétlem hogy vissza tudom kapni az LG árát az Euronicsban, de talán kicserélik vmi másra. Samsung Core tudja ezt vajon? Olvastam azt is hogy tudja, meg azt is hogy nem tudja...