- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
válasz
kgymac #54828 üzenetére
Szóval meg van ez a scatter fájl, de a baj tetézve, az, hogy mivel be sem kapcsol már a telefon, a driverek telepitésekor pld. a preloader usb vcom sem telepszik, illetve manuálisan -eszközkezelő/régi tipusú hardver telepitéssel megy, majd a zopo-hoz letöltött usb driverből kiválasztott - win7 - inf. fájl felmegy, de kód 10. hibával el sem indul, ezután ha az sp flashtoolt elindítom, bármit csinálok - ugyan feljön egy pld usb com9 kapcsolat, de a piros csik betöltése után rögtön el is száll és megjelenik ez :
Szóval teljes az elkeseredettség.......innen már nincs vissza út ?
Valaki segítsen . HELP ME !!!
-
gyurci83
újonc
válasz
Chrisdry #54892 üzenetére
Köszi a gyors választ, az első sor:
CWM-based Recovery v6.0.3.2
a kéernyő közepén van még egy kis szöveg: "MOD by Cappa72" for Lenovo S750
Error mounting/external_SD hiba jön vissza ha mountolni vagy telepíeni akarokTudsz nekem segíteni hogy újra használni tudjam a telót?
Gyurci
-
gwagen
csendes tag
sziasztok!ezt szerintetek meg merjem venni?[link] nagyon olcsonak tünik
-
Chrisdry
csendes tag
Üdv, mivel dual simes ázsiai android telefon vásárlás előtt vagyok, magamnak készítettem egy xls-s, összehasonlítás képen (szubjektív vélemény alapján), lehet hogy valami adat már változott, de megosztom veletek, hátha van benne számotokra információ: http://www.chrisdry.com/2013/12/01/azsiai-android-mobilok-osszehasonlitasa-2013-november/
-
gyurci83
újonc
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, vállal valaki üzleti alapon (nem ingyen) Lenovo S750 telora android telepítést. Elbasztam az upgradet, mert a külső SD-re tettem fel az új ROM-ot (S026_130517 MOD) és a CWM sajnos nem mount-olja be a külső SD-t. Így van egy 2 napos telóm, de nem tudok rá androidot visszatenni. Backupot meg sajna nem csináltam amiről vissza lehetne állítani a gyárit.
El lehet esetleg érni a Win7-el a CWM-en át belső SD-t?Ha valaki tud és akar segíteni jelezze, gyorgy.szedlar@gmail.com-on.
Előre is köszi srácok.
Gyurci
-
anonym1s
őstag
válasz
janakbacsi #54862 üzenetére
Hali.
En nem vagyok muszeresz, de csereltem mar kijelzot tabletben es telefonban is, de komplett telefon belsot is raktam mar at masik hazba ugy, hogy a neten kerestem szet es osszeszerelesi leirast meg videot. Ha leiras szerint csinalsz mindent es van egy cseppnyi kezugyesseged, akkor nem kell felni tole. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
dethroner #54851 üzenetére
"N" kupon kóddal JiaYu- G3ST 158.2 dollár a még 1nap15óráig feketepéntekező Merimobiles-en , a szállítás talán freeshipping...
-
nyurga82
tag
Hogy lehet pontosan megnézni hogy hanyas android van az Advancemen?
-
steve1977
tag
válasz
DarknessHope #54872 üzenetére
Szia! Lenovo S750, itt is volt tesztelve [link] Kisebb méretben tudom ajánlani a Haier w718-at. (Mert lenovo A660at elég nehéz beszerezni)
-
-
kisda
aktív tag
válasz
citkar #54875 üzenetére
Működés közben akku ki-be? Nekem is volt ilyen, megcsináltam az előbb leirt folyamatot, így "nullázza" elméletileg az akku paramétereit, vagy nem tudom hogyan fogalmazzak. Nem tesz jót a telefonnak meg semminek ez a hirtelen tápellátás megszűnése, de nálam ettől ált helyre. Ma például a 3g-t nem akarta bekapcsolva hagyni, mindig átváltotta magát a kínai APN-re. Ilyenkor a repülőgép üzemmód sem segít, ugyanúgy visszalövi a kínai APN-re kis időn belül. Ekkor Aksi ki-be működés közben, és helyreáll minden. 55%-ot irt ki a telefon mielőtt kivettem az aksit, majd mikor bebootolt, már csak 27% volt. Ez is azt jelenti, hogy már rosszul határozta meg az akku kapacitását, és a resetelés után állt helyre.
Kicsit kacifántosra sikeredett, de remélem érthető
-
tolvaj!
őstag
nőnek ajánlott készülék, mivel kissebb nem nagyon van normális HW-el. a SOC meg szinte mindegy, csak azt ne felejtsd el, hogy a 6582 még új, és ahogy te is írtad a 6589 kipróbált cucc. saját tapasztalat szerint pedig 768 Mb ramnál kevesebbel nem szabad szóba állni.
citkar
valszeg akku csere, sajnos, mert a hideg ( ha tényleg nagyon- nagyon hideg tehát folyamatosan ki van téve minusz 5C- nek pl ) az kinyírja. a hidegben amúgy is sokkal gyorsabban merülnek az akkumulátorok. esetleg még azt megpróbálhatnád, hogy egy egész estére egy 1000mAh ás töltővel megtolod és 12 órás töltést csinálsz vele. vagy magáhoztérnek a cellák, vagy a hidegben sérültek a litium cellák és elvesztették a minimális töltésüket ( pontosabban lecsökkent bennük a minimális töltési szint).
(#54877) kisda
az a baj, hogy gyorsabban is merül. és gyorsabban is töltődik.... ez cella hibára utal, amit viszont túltöltéssel lehet éleszteni, ha LEHET!
-
citkar
addikt
Üdv!
Van egy ilyen kínai telefon, aminél az a probléma, hogy az akkuja egy rövid ideje határozottabban gyorsabban merül és úgy tűnik gyorsabban is éri feltöltésnél a 100%-ot.
Lehet egy nemrég, hidegben történő kerékpározást követően lett ilyen, amikor egy táskában volt a telefon.
Vajon lehet valamit alakítani ezen vagy csak egy új akku segíthet, hogy a régi legyen? -
kisda
aktív tag
THL W100S és a W100 között csak a SoC a különbség? W100S-ben MT6583 1.3 ghz órajelen ketyeg a 4 mag, Mali 400 gpu a gyorsító, w100-ban pedig a jól bevált Mt6589 1.2 ghz-en és sgx544-el.
Árban azonosak, ezért érdekelne hogy kinek mi a véleménye. Melyiket érdemesebb venni?
Esetleg más bevált telefont is mondhattok, ami 150$ alatt megáll. Akár Mt6577 vagy 6572 is lehet, úgy sem használja ki a 4 magot, talán az 512 mb rammal lenne gondja.(Barátnőmnek lenne karácsonyra valamiféle gyors postával)
-
DarknessHope
senior tag
üdv... valaki próbált már ilyesmit?
http://www.youtube.com/watch?v=pg4myn8uPCk
esetleg ismer valaki más megbízható ismert márkától teljesen vízálló 2 sim-es telót? két féle is érdekelne.. magamnak egy nagyonn 4,3-4,7 kijelzős... és kisebb méretben 3,5"-4" kijelzővel.
tud valaki ilyesmit ajánlani?
előre is köszönöm
-
Dot
őstag
válasz
ekrisztian #54865 üzenetére
Köszönöm. Hát akkor szerintem felejtős.
-
tvamos
nagyúr
válasz
berigazek #54860 üzenetére
Nekem meg nincs ilyen telefonom, de erdekelne... Hatha rafanyalodom egyre.
Ahogy keresgeltem a vagyott telefont (olyat szeretnek, amire van CM ROM, mert tetszik, ezekre az MTK-sokra meg max MIUI-t latok,) azt olvastam, hogy csak az egyik kartyahelyen tudjak 3G-t. (Pl. a 780, meg a 820.) Vagy rosszul nezem?
-
ghiottone
nagyúr
Jövő heti pandawill Happy Hour akciók.
-
citkar
addikt
válasz
Kevesen vállalják, de ráadásul drága dolog is, nem szokták ajánlani a kijelzőcserét.
-
berigazek
őstag
válasz
Nem nagyon vállalják itthon,kényesebbek a képernyő cseréi.
-
janakbacsi
őstag
tegnap sikeresen leejtettem zte v987-es készülékemet és a kijelzője kakukk lett. eltört és nem működik. láttok arra reális esélyt, hogy ha kínából berendelek egyet, akkor itthon azt valaki be tudja építeni?
-
berigazek
őstag
-
Dot
őstag
Hali!
Kaptam egy Jiake A199 telefont. Állítólag nem mindig ad képet "alvás" után. Új rom megoldaná a problémát? Van valakinek hasonló telefonja? Esetleg tud valaki hozzá romot? (needrom-on nem találtam, vagy hogy keressem?)
Már sikeresen rootoltam és raktam rá cwm-et, mert csak kínai factory mód volt rajta. Ezt MTKdroidtools-al csináltam. root->ok, ok, ok->finish módszerrel.
-
gyurci83
újonc
Sziasztok,
Egy S750-en szeretnék cserélni gyari ROM-ot és (CWM 6032 Cappa-t) CWM-et szerenék feltenni rá. Ehhez kérnék segítséget, valami "hogyan csináljam linket". A cél az hogy a "Lenovo S750 - HUN custom ROM (S026_130517 MOD)" ROM-ot tegyem fel, a gyáriban a calendar, gmail és egyéb mail szinkronizálással baj van.
Kösz előre is. Gyurci
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
4"os 2 magos kategóriában (kb jiayu g2) mi most a best buy teló?
Illetve 4,5"-5"ben? Itt már valami nagoybb akksi meg gorilla glass jó lenne.
Előre is köszönöm szépen! -
Mik001
csendes tag
válasz
janaman01 #54850 üzenetére
Igen kipróbáltam többet is. Van amelyiknél később, van amelyiknél hamarabb, de mindig elkezdett csíkozódni.
1.:Vagy a kamera rossz, de szerintem akkor nem lennének olyan időszakok, hogy hibátlanul működik.
2.:Vagy valami kontakt hiba lenne (pontosan nem ismerem a kamera csatlakozását a teló alaplapjához,de ott is lehet valami hiba)
3. Vagy a gyári rom hibája, melyen egy új frissítés lehet segítene (CWM Recovery telepítése kellene előtte, amelyből még nem találtam megfelelőt THL W7-hez) -
Mercutio_
félisten
Szakik!
nevesebb 4,5"-4,7"-os qHD/HD kijelzős 4 magos IPS kijelzős telók között még mindig a Lenovo A820 a bestbu, vagy van 150$-ig valami jobb vétel?
-
dethroner
veterán
Dzsiájdzsó
G3T hol kapható a legolcsóbban? Esetleg valami olcsóbbá tevő kupon hozzá?
-
-
RBJ
addikt
Be tudja valaki azonosítani eme telefont. Kamu andorid biztos.
Valami hasonlót keresek, vagy ha nem okos az se baj mivel kártékony vagyok a telefonokra. -
Mik001
csendes tag
Sziasztok!
THL W7S tulaj vagyok. Az lenne a problémám, hogy hátlapi kamerával történő fotózás vagy videózás közben néha-néha elkezd becsíkosodni a kijelzőm.Nem tudom, hogy mi lehet az oka, de szerintem szoftveres lehet a gond, mivel néha meg hibátlanul tudom használni a kamerát.Gyári firmware frissítést kerestem, de azt nem találtam sehol.(Előlapi kamera rendesen működik). Valaki találkozott már hasonló hibajelenséggel?
Üdv.
-
hunior
csendes tag
Sziasztok, meg tudna mondani nekem vki melyik a legbiztonsagosabb site, ugyanis szeretnek venni 100 euroig egy 1 gb ram-os 4.5-5.5 collos IPSes kepernyo, 2 akksis 4.2 androidos telefont. Olyan model erdekelne aminek mar van fent rom-ja es paran kozuleteknek van tapasztalata a markaval/modellel. Mit javasoltok?
http://www.pandawill.com/w450-smartphone-mtk6582-quad-core-13ghz-android-42-3g-gps-45-inch-black-p82217.html
http://www.pandawill.com/malata-i8-smartphone-mtk6577-dual-core-android-40-3g-gps-45-inch-qhd-screen-1gm-ram-p77862.html
http://www.pandawill.com/charmpin-g7s33-smartphone-mtk6589-quad-core-android-42-3g-gps-45-inch-qhd-screen-black-p83698.html
http://www.pandawill.com/n900w-smartphone-android-42-mtk6582-quad-core-1gb-4gb-55-inch-ips-screen-3g-gps-p83803.html
Eddig ezeket halasztam ki, ha nem is a modellt de legyszives mondjatok par markat amelyek mar bizonyitottak.
Koszonok mindent! -
GJ70
tag
Ok, közben rátaláltam.
Belemélyedek .Köszi.
-
anonym1s
őstag
válasz
bprubin #54813 üzenetére
Most latom hogy te a rom verziorol beszelsz, en meg a hw verziorol. Jol elbeszeltunk egymas mellett
Holnap rarakom ezt a rom-ot, allitolag ez a legjobb, kivancsi leszek ra. -
norbec
csendes tag
válasz
ggiiddaa #54708 üzenetére
Hali!
Barátnőmnek vettünk ilyen telefont fehérben, 1/4gb verzió, minidealtől. Masszív, kijelző nem karcolódik, szép,ügyes,okos, szereti összességében. Két problémánk van vele, az első az, hogy a bekapcsoló/lezáró gomb a tetején van, ráadásul nem igazán emelkedik a készülék testéből, néha sokat kell ügyeskedni, hogy be lehessen nyomni...
A másik probléma, amivel egyben a tisztelt nagyérdemű felé fordulok, néha telefonálás közben "zúg" a telefon, ilyen statikus zaj-szerű hang van a háttérben. Érdekes módon, csak bizonyos szituációkban csinálja, vagyis ha a városban (Miskolcon) telefonál vele, kristálytiszta a hang, de ha pl más településről hív, akkor jön az idegesítő zúgás. elképzelésem sincs mitől lehet ez, valaki találkozott már ilyennel? a hálózat miatt lenne? van rá mód, hogy kiküszöböljük? (azon kívül, hogy ne menjen Miskolcon kívülre
)
-
Maximum1
őstag
válasz
dethroner #54827 üzenetére
Itt van és gondolom ezt a tesztet keresed.
Sajna a tesztből nekem csak az jött le hogy ugyanolyan szőnyegpadlónk van. -
dethroner
veterán
Meg tudnátok mondani mi annak az oldalnak az elérhetősége, amit innen a fórumról csinál valaki, és kínai telefonok bemutatásáról szól?
-
GJ70
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, ha lehet.
Megbízható, segítőkész szervizest keresek, aki kínai , konkrátan zopo zp980 telefont tudna rendbe tenni, újra flashelni, gyári romot húzni rá.
A készükléket az ősszel vettem, egy sd kártyás rom (needrom oldaláról) frissíités után próbáltam egy másik romot rátenni a sp flashtollal, amely végig vitte,,zöld kör, ok majd utánna leállt, és azóta a telefon se ki se be.
Miután újra kapcsolatba lépett volna a programban, leállt hibaüzenettel : DRAM FAILED 4032, MEG NINCS KAPCSOLAT PRELOADED, stb..
Szóval ha lenne valaki, aki elvállaná - ésszerű keretek között - a javítást.
Vagy szájbarágós leírást dna,hogyan/honna/mit .
Máűr végigtúrtam az összes lehetséges és elérhető külföldi fórumot, weboldalt is, de meg vagyok rendesen akadva.
Esetleg miskolc környékéről valaki?Javaslatot előre is köszönve.
G. János
-
Hrabci
tag
Sziasztok,
ZTE v987 front kamerája kicsit megzakkant, átkapcsolva rá, színes hangyafoci van. Nemrég raktam fel skype-ot, egy fél percig láttam magam, majd hangyafoci jött. Letúrtam a skype-ot, akksi ki, wipe-ok törölve, de továbbra is szar. Valaki tapasztalt már ilyet esetleg? Bruno féle v3 rom van rajta egyébként.
Illetve 3.1-es
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #54804 üzenetére
Lehet hogy nagyon csúnya gondolat amit kérdezek , de az a kínai kinaiGarancia-matrica nem helyrerakható? vagy reprodukálható esetleg (mintha igazi lenne csak replika)? Az ember alapvetően még mindig azt gondolja hogy a kínába visszaküldős garancia nagyon nem komfortos - nem tuti dolog, akkor már utolsó szalmaszálként elkövetne ilyet...
Azt a "megint vám" szituációt például valamilyen "okiratokkal" el kellene tudni kerülni
-
barnam_
nagyúr
válasz
janakbacsi #54792 üzenetére
tanulj meg kínaiul.
bocs -
válasz
berigazek #54786 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél...
Ettől nem lesz NFC-képes a készüléked, mondhatni, a képen levő termék csak adó, de nem fogadó egység.
Ilyen chip-et vehetsz magadnak is, amivel elérheted azt, hogy az éjjeliszekrényedre rögzítve minden alkalommal, amikor az NFC-s készüléked rárakod, akkor a fixen beállított ébresztés aktív lesz (csak egy példa), de ehhez NFC-s készülék kell. -
Maximum1
őstag
Three SIM, akciósan.
-
pityu8
tag
W718-nál hogyan lehet a képernyőt kalibrálni, mert kicsit balra van csúszva. 2.3-nál megtaláltam a menüpontot, de itt (4.2.2) nem találom.
-
válasz
janakbacsi #54812 üzenetére
Mtkdroidtool-os mentes is van?
-
grizlisandor
veterán
Garanciáztatni akarom majd a G3S-emet, addig kellene valami cseretelefon.
4,5 vagy kisebb kijelző, IPS panel, nagy akkumulátor(~2k vagy nagyobb). Leginkább telefonálni kell, meg facebook néha... Árba kevesebb legyen, mint a G3S és legyen hozzá pár ROM. -
anonym1s
őstag
válasz
bprubin #54732 üzenetére
Na tegnap keresgeltem es olvasgattam a temaban cseppet.
E szerint ket fajta premium (2/32) verzio letezik. A regebbi (szeptember 22 elottiek) jelzese E02, az ujabbak meg V1.1-W1.1 jelzesuek. A kulonbseg a ketto kozott az elolapi kamera, es hogy az ujabb tamogatja az nfc-t de az nfc chip nincs benne, csak a helye az alaplapon! Szoval ezert nincs az enyemben sem nfc.
Arra a rom-ra amit ajanlottal meg eleg sokan panaszkodnak, hogy nem megy vele az elolapi kamera, szoval az nem jo. A legjobbnak itelt rom amit mindenki dicsert, az a november 5.-ei. Annak adok en is egy probat, de ha azzal is rossz lesz, akkor visszakuldom a telefont.
Ja, te honnan szedted hogy az enyem a regi fajta amikkel gondok voltak? Tisztan latszik a kepernyimentesemen hogy nem E02 hanem V1.1-W1.1 tehat az ujabb. -
válasz
janakbacsi #54808 üzenetére
Hat ugye az attol fugg...
Az s820-hoz illo romot valasztottad biztosan?
Csinaltal-eelotte mentest? -
b0bcat
addikt
válasz
Gergő170 #54800 üzenetére
Ha nem kell a 3G, akkor a C11 is jó választás.
A Cubot csak akkor nem jó, ha kell a 3G, mert nem tud itteni 3G-t. Tehát ha neked nem fontos a 3G, akkor mindkét készülék jó választás lehet.
Elméletileg a DG300 jobb választás (feltételezve, hogy valóban IPS kijelző van benne, amire van némi esély, hogy kamu, mert kínai barátaink szeretik rámondani a "sima TFT"-re is - ezzel szemben a Cubot-ban biztosan IPS van), hiszen tud európai 3G-t. Én azért nem a Doogee-t választottam, hanem a C11-et, mert számomra fontos, hogy mindkét SIM foglalat normál méretű legyen.
-
w.miki
veterán
és mi legyen inkább?
ConCorde SmartPhone 4300 vs. Samsung I8262 Galaxy Core Duo (Dual SIM)
esetleg valami más...? -
RVR400
veterán
válasz
szili.tamas1 #54794 üzenetére
Mivel már szét lett szedve, így a csavaron a biztonsági matrica sérült. Szerintem rendeljen hozzá kijelzőt, mert így a visszaküldés díja, a munkadíj, valamint az ide visszaküldés díja is az övé lesz. Főleg, ha megint vám lesz belőle, akkor a beépített alkatrészekre, a munkadíjra és a postaköltségre is rá kell fizetni.
-
zoollerman
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #54794 üzenetére
Szia, köszi a választ. Gari az egyik opció. Várható hátulütő: 2 hónap átfutás, vám ismét. Ha más ötlet nem lesz,akkor bevállalom,de még várok a messiásra aki azt mondja hogy a vezérlés szűrő tekercs,és vagy ellenállás csere segíthet. Ezeket talán magam is meg tudom csinálni. Csak kellene valami támpont.Lenovo support nem válaszol, pedig még a kínai oldalukon is posztolok. Holnap kirakom ókantoni dialektusban is,hátha ez a baj...
-
válasz
janakbacsi #54792 üzenetére
Nezd meg a blogomat.
Ott van egy temaosszefoglalo tervezet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged