-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoollerman
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #54794 üzenetére
Szia, köszi a választ. Gari az egyik opció. Várható hátulütő: 2 hónap átfutás, vám ismét. Ha más ötlet nem lesz,akkor bevállalom,de még várok a messiásra aki azt mondja hogy a vezérlés szűrő tekercs,és vagy ellenállás csere segíthet. Ezeket talán magam is meg tudom csinálni. Csak kellene valami támpont.Lenovo support nem válaszol, pedig még a kínai oldalukon is posztolok. Holnap kirakom ókantoni dialektusban is,hátha ez a baj...
-
zoollerman
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #54761 üzenetére
Sziasztok, kellene egy kis segítség, vagy támpont, hátha valaki látott már ilyesmit.
Adott egy Lenovo A760, aminek
egy hét után meghalni látszik
a kijelzője, bár reménykedem
hogy még sem.
A kép széle halványan
villódzik, középen jóval
sötétebb a tónus, és az egész
szellemképes.
A képeken látható "beégés"
szerű tünet idővel halványul,
de mindig felváltja a később
megnyitott, majd háttérbe
került kép.
Abban reménykedtem hogy
esetleg kontakt hiba, de
szétkaptam megpiszkáltam a
csokit, semmi hiba. A fő
kérdések a következők:
1. Azt gondolom hogy ez
hardver hiba, de ha kicserélem
a kijelzőt (talán menni fog,
varrógép műszerész vagyok, az
meg ugye majdnem android...)
akkor nem fogja egy hét után
az új kijelzőt is megfőzni az
esetleg hibás vezérlés?
2. Érdemes nekem nekilátni
tudva azt, hogy elvben a
garanciát vállalná a kínai
eladó, viszont
az oda vissza kb 2 hónap. Egy
kijelzőt beszerzek 2 hét alatt.
3. Elég sok hasonló IdeaPhone
screen problémával keresik a
Lenovo hivatalos fórumát, pl
A780 esetében egyenesen
"Mass defect" - ről beszélnek
az orosz romgyárosok.
Ps.: Recowery képernyő is
ugyanezt csinálja.
Szóval tud valaki valami okosat mondanI erre
?
Egy pár fotó róla:
https://drive.google.com/
folderview?
id=0B8vWsxQXpiyXT1gtMTJHYW
llQ1E&usp=sharingElőre is köszönöm!
-
zoollerman
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, szerelésben jártas fórumtárstól. Adott egy Lenovo A760, aminek egy hét után meghalni látszik a kijelzője, bár reménykedem hogy még sem. A kép széle halványan villódzik, középen jóval sötétebb a tónus, és az egész szellemképes. A képeken látható "beégés" szerű tünet idővel halványul, de mindig felváltja a később megnyitott, majd háttérbe került kép. Abban reménykedtem hogy esetleg kontakt hiba, de szétkaptam megpiszkáltam a csokit, semmi hiba. A fő kérdések a következők:
1. Azt gondolom hogy ez hardver hiba, de ha kicserélem a kijelzőt (talán menni fog, varrógép műszerész vagyok, az meg ugye majdnem android...) akkor nem fogja egy hét után az új kijelzőt is megfőzni az esetleg hibás vezérlés?
2. Érdemes nekem nekilátni tudva azt, hogy elvben a garanciát vállalná a kínai eladó, viszont az oda vissza kb 2 hónap. Egy kijelzőt beszerzek 2 hét alatt.
3. Elég sok hasonló IdeaPhone screen problémával keresik a Lenovo hivatalos fórumát, pl A780 esetében egyenesen "Mass defect" - ről beszélnek az orosz romgyárosok.
Szóval tud valaki tanácsot adni?
Ps.: Recowery képernyő is ugyanezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest