- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
citkar
addikt
válasz
fpatrik17 #54125 üzenetére
Ha a két giga RAM-tól eltekintesz épp fölötted (lévő hozzászólásban) van egy jó ajánlat.
Szerintem érdemes átgondolni kell-e az a két giga RAM, mert elég kevés 5 col alatti teló van s ha még ezzel az általában szükségtelen dologgal is szűkíti...nem sokat fog találni. -
-
peter76bp
aktív tag
válasz
fpatrik17 #29949 üzenetére
Egy S3 tulaj véleménye a W8 kamerájáról itt, tesztképek pedig itt Az elején ROM hiba miatt nem olyan jók, a végére jutottak a szebbek.
Azt most kijelentem, nem ismerem az S3 fotózási képességeit, és nem állítom, hogy a W8 jobb lenne, csak pont ilyen készülék tulaja írt pont erről a témáról nekem. De nézz szét a többi ajánlott készülék tesztképei között is.
Mondjuk magánvéleményem, hogy családi összejövetelek fotózására inkább egy jobb kompakt gépet kell venni akár használtan is
-
citkar
addikt
válasz
fpatrik17 #29961 üzenetére
Annyi S3-as lenne Mo-n? Vagy a Samsungok mind ugyanolyanok, csak a méret különbözik?
Sajnos a fényképezésről sok kiemelkedőt nem hallottam itt a fórumon (mármint a kínai telókkal kapcsolatban), de sose kerestem, számomra nem lényeges. Nehéz lesz olyat találni, ami tényleg jó, átlagon felüli képeket csinál -
Xabi78
aktív tag
válasz
fpatrik17 #17795 üzenetére
Egészen pontosan 67,4356%+-2,5487%, egészen reálisan, a stsisztikai hibahatárok figyelembevérelével. Vagy - más módszertan szerint - 50-50%. Mert ugye vagy fönnakad, vagy nem
On: sima postával (china post, singpost, hongkong post) jók az esélyek, DHL-el meg igen rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hívószám-hamisítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged