Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor079
csendes tag
válasz punky10 #114198 üzenetére
Mind a Telekomnál van akcióban hálózatfüggők szerintem egyik se dualos csak megkérdezném, hogy ezek közül melyik lenne jó az első kettő közül az alternatívák csak akkor ha az előző kettő nem lenne
Samsung I5800 Galaxy 3, SonyEriccson Experia Mini, LG L 40, Alcatel Fire E, Samsung Galaxy Core Prime VE, Microsoft Lumia 435, Microsoft Lumia 640 LTE, Honor 7, Motorola Moto E4.
-
Gabor079
csendes tag
Üdv nektek!
Szerintetek melyik teló a jó LG Leon, Samsung Galaxy Core Prime VE vagy Huawei y5 vagy még esetleg HTC 510 az első kettő tuti jó a másik kettő meg csak egy alternatíva
Samsung I5800 Galaxy 3, SonyEriccson Experia Mini, LG L 40, Alcatel Fire E, Samsung Galaxy Core Prime VE, Microsoft Lumia 435, Microsoft Lumia 640 LTE, Honor 7, Motorola Moto E4.
-
veterán
válasz gipsztigris #114184 üzenetére
Bevallom, már nem vagyok otthon a piában, pedig bő húsz éve ott voltam a határán, hogy a 850.000 egyike leszek, de végül alkoholista helyett lelkész lettem, a pia helyett pedig Istentől függök. Nem bánom a cserét.
Egyelőre nem kell egyenlőre Később sem."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz nyuszi123456 #114192 üzenetére
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
medica
senior tag
válasz gipsztigris #114184 üzenetére
Valóban a gyenge minőségű borra szokták inkább használni a kifejezést. Ha már témánál vagyunk ... épp most főzök ki bioborból (nem törkölyből!) bio-grappát, na az tiszta anyag. Sárgabarack és kétféle szilva (besztercei, ringló) ledugózva.
[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
nyuszi123456
aktív tag
Keresnék egy jó ebook olvasót
- nagy pdf fájlokhoz
- fekete alapon fehér betűkkel jelenítse meg.[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz Hali1975 #114171 üzenetére
Szia!
Itthon a 8 magosok 180 euró körül mozognak, ez 65+áfa alapján igen más kategória! Igen erős kompromisszumokkal. A kínai vállalható 8 magosok is itt mozognak! Sajna! Hogy itthon még árulnak 2 magost, és néha ettől is drágábban, ...
Kamera a mostanimban is xar, gps van a kocsiban, power bank van! Erősen gondolkodom. Csak a 4g miatt lehet bukta!Köszi a segítséget!
-
gipsztigris
addikt
válasz fateless #114180 üzenetére
Az a baj, hogy a lőre kifejezés nem hozható össze a pálinkával, legfeljebb a törköly pálinkával, ugyanis a lőre egyértelműen bor v. borszerű ital. Ettől eltekintve szellemes magyarázattal szolgáltál.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
alexw801
senior tag
válasz fateless #114180 üzenetére
Egyetértek!
Sok hulladék gyümölcsöm van nagy kertemben, de nem főzök belőle, nem igénylem az egyen-lőrét.
14 évet dolgoztam keleti irányban, ott meg kellett innom az egész életre szóló mennyiséget, nem kell több.
A csúcs Mariupolban 8 napos munka során minden este fejenként 1 üveg vodka volt. Közben nappal dolgozva.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
punky10
addikt
válasz klogw #114181 üzenetére
A B20 a 4-s hálózatok egyik, leginkább vidéken hasznát frekvenciája.Van akinek fontos, van akinek sokadrangú.
A SÍM foglalatba még mindig nem lehet microSD-t rakni.Illetve lehet, csak nem lesz jó...
Viszont egyre több gyártó épít be a telefonjába dual foglalatot, aminek az a lényege,hogy a felhasználó dönti el, hogy 2 SIM-mel használja a telefonját, vagy az egyik SIM helyett egy memóriakártyát tesz bele, növelve a teli mindig szűkös memóriáját.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
klogw
aktív tag
Üdv!
Majd' két éve jártam itt sokat. Akkor még nem volt téma ez a Band20. Mi(re/mitől jó) ez?
Más. Én értek félre valamit, vagy újabban a memóriakártya-foglalatba is be lehet tenni a SIMet?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Lehetséges, hogy amióta a pálinkafőzés újra nemzeti spprt lett kis hazánkban, és a cefre minden utcában várja valamely házban, hogy kétes minőségű alkoholszármazélká váljon, azóta jött be a mindenki számára kijáró 50 liternyi főzési lehetőség megnevezési változataként az egyen-lőre szókapcsolatból ez a gyakori előfordulás, lásd a következőkben:
Manapság mindenki pálinkát próbál főzni a saját kis kerti gyümölcsöséből. Ezen egyre több háztartásban fellelhető egyenlőre a Magyarországon található 850.000 alkoholista és a 2.5.00.000 nagyivó órszágából sajnos nem engedi, hogy a statisztiát javítva visszább lépjünk.
A tudatmódosító szerek közül az alkohol az elsőszámú hazánkban, igazán nevezhetjük hát a házipálinkát egyenlőrének.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
dethroner
veterán
válasz keszo #114143 üzenetére
Valamiért Android kell neki. Megjegyzem, eddig egy symbianos nokiája van.
De nem hinném hogy az 1GB ramra rábólintana, neki valamiért most olyanja van, hogy nem túl nagy, de minden legyen benne, ami egy fullos phabletben van.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
bajcsan
újonc
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan felső vagy felső-közép kategóriában olyan dual sim-es mobilt ajánlani, ami sd kártyát is támogatja. De ne úgy hogy dual sim vagy sim+sd, hanem egyszerre (pl.: Honor 7 nem megfelelő emiatt). Előre is köszi!
-
nimfas
addikt
Ez az Oppomart megbízható bolt?
Nem igazán találtam róla itt a fórumon sok mindent egyeLőreVan náluk Olyan szállítás, hogy :
"Shipping Option
EU Expedited Shipping(8-12days,No tax,No VAT) $19.99
DHL/TNT/EMS Express Shipping(6-8days) $39.99"Érdekes, hogy olcsóbb, mint a DHL, konkrétan fele
Merjek innen rendelni PayPal-lal?
-
dlaj
őstag
válasz WOT-H-A-C #114174 üzenetére
Bocs a hsz-ért, tudom nem lesz kedves.
Annyiszor tapasztalom, hogy az egyenlőre kifejezést keverik az egyelőre szóval.
Nem akarok én a topik Grétsy Lászlója lenni (annál is inkább nem, hogy nekem pl. pocsék a helyesírásom, és én is mindig átfuttatom az írandómat valamiféle helyesírás ellenőrző progin), de azt azért megjegyezném, hogy az egyenlőre (amit sokan tévesen használnak ebben a topikban, és milyen meglepő a magyarított alkalmazások topikban is) szó, egy egész valami két egyenlő részre való elosztását jelenti. Míg az egyelőre kifejezés jelentené, hogy időben egyelőre nem található, nincs meg stb.... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz Bjorngolf #114169 üzenetére
A coolpad f1 bevállt sokat bizonyított típus, régebbi mtk soc-ok közül kitűnve, jó kamerával és gps-el és nem utolsó sorban remek hazai közösséggel. A gond vele, hogy már rég nem gyártják és könnyű belefutni használt/visszaküldött példányokba, amit újként árulnak. Illetve nem tud 4G-t ha ez számít.
x5 pro pont ma volt a kezemben, 30k ért szerintem megygyőző, bár nem volt időm megnyomkodni rendesen, majd később.Ha most nekem a kettő közül kéne választanom , akkor talán az x5 pro a 4G miatt, mert a szolgáltatóm és szokásaim miatt sajnos "rá vagyok kénysuerülve"
-
Hali1975
tag
válasz tibcsiworld #114168 üzenetére
Szia,
meg nem tudom most varom.
En is csak az itteni tanacsok miatt neztem meg.
/Mondjuk en magamnak nem vettem volna meg. /
A soc mar oreg, de szerintem egy gyerkocknek meg jo lesz. Es ennyiert lenyegesen otvarabb telokat kapni itthon.
4G: lehet hogy csak wifin keresztul lesz hasznalva a net, igy ez mindegy.
Lehet ennyi magos:-)A cubot x12-t megfogtam masik tesomnak 74 helyett 55ert:-) , az ugyan mar az ujabb 4 magos,de teljesen vallalhato keszulek.
Es amit valt, az mar regota nem a hasznalhato telefonok koze tartozo ocska kis samsung.
Neki ez is nagyon jo a telo a regihez viszonyitva.Szerintem ezek hatranya:
Elsosorban a mar emlitett esetleges gps funkcio nem 100as. Es meg mindig elsosorban emlitve: a kamera tuutira nem jo.
Az akkutol is tartok egy kicsit.
De mondom : ahova kerul ott mar az egy napos uzemido is nagyon jo ,ha tobbet bir ,akkor ez a keszulek lesz a kiraly:-) -
RufuszX
senior tag
válasz tibcsiworld #114168 üzenetére
Nem rossz készülék, de az akku nagyon kevés, a GPS meg nagyon gyenge.
Családba vettem egyet 1,5 hónapja. Aki használja meg van elégedve vele, de nem ajánlanám, akkor inkább Bluboo Xfire. -
Bjorngolf
tag
Sziasztok. 2 telefont neztem ki. Coolpad F1 es a Doogee X5pro. Melyiket ajaljatok es miert? Nagyon fontos lenne a velemenyetek koszonom elore is. Udvozlettel
-
nimfas
addikt
Meizu metal - t honnan érdemes rendelni? Melyik boltnak van még vám biztosítása amire vissza is fizet Antlife - on kívül? DHL szállítás is jó lenne, vmiért Antlife-on csak "csigaposta" van....
EU raktár is jó lenne, de én nem láttam sehol
[ Szerkesztve ]
-
Hali1975
tag
válasz RVR400 #114163 üzenetére
Hello,
En csak a batyamnak vettem,aki nemi hezitalas utan ezt valasztotta. Mutattam mas hasonlo kinezetu megbizhato ujabb tipust.
Elmondtam neki a hatranyait, de az o szokasaihoz ez is eleg lesz. Ez tetszett neki.
MOndtam neki, hogy vagy az ujabb socost valassza vagy varjon meg. Most akart egy ujat es eus raktarbol.Mlais is o valasztotta. Gyereknek lesz egy elso okostelefon ,aki valoszinuleg nem fog navigalni.
Batyamnak fontos volt az eu-s raktar.Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
grosy
senior tag
Talán ide inkább való a kérdésem.
Mindent összevetve Oneplus Two vagy Zuk z1? -
svgyula
addikt
Szia! Hát ha két telefont összegumizol az is jobb A gumizásnál legalább elég csak átfordítani és nem kell percekig várni a szolgáltatást és elérnek dual activban mindkettőn!
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
nagyúr
válasz ÁrPi2 #114151 üzenetére
Csak hát ez is 5". A kérdező meg 4" felé menne...
Nodeakkor (Deviszont helyett ) azért annyira nem tűnik rossznak.
Nekem az 5" még bejöhet, csak megin' a 6735... nem mintha lebecsülném, csak valahogy még mindig azt várom, hogy max 5", 6752 minimum, jó kamera (JY G4S szint az nekem jónak számít). Lehet, hogy a Meizu-n kívül nem ad ki más ilyen szegmens-űr-betöltő telefont?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
ÁrPi2
senior tag
válasz ouzohuto #114152 üzenetére
Hát az meglehet de a phonearena ilyen képeket közölt róla,
éshát amellett ez egy ócóságnak ígérkezik, nemlehet bezelless
-
KTU
addikt
válasz cappa72 #114148 üzenetére
iPhone 5 Dual SIM Adapter video
de nem azt tudja mint egy dual standby droid
váltogatni kell hogy melyiket használod,
Azért a dual standby droid is, közel szimultán használatot biztosít.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
WOT-H-A-C
veterán
"Zavart érzek az erőben..." Valaki iphone-t emlegetett a dualsim-ben?
-
Beni2360
félisten
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nimfas
addikt
válasz SzalaiG #114141 üzenetére
Kár hogy az Akksija olyan pici 2200mAh :S
Más:
Közben néztem Meizu Metal-t, EU-ból még nem láttam sehol beszerezhetőnek.
Kérdésem hogy az http://www.antelife.com Oldal megbízható-e és hogy működik-e a Vám biztosítása rendesen, azaz ha rendelnék onnan és megfogják a vámon, amire 99% esélyem van akkor visszafizetik-e az ÁFA részt?Itt 248,84 USD lenne a Meizu Metal telefon DHL szállítással és Biztosítással (Customs Insurance offers premium protection and safety for your valuable items during internationl shipping. We will refund you the penalty duty once package has been caught by the customs or you will undertake all.)
Anélkül 232,1 USD, de ha rászámolom az áfát és a DHL 2-3eFt-os vámkezelési díját akkor már 17eFt-tal drágább is. (kb 90.000 Ft VS 73.400 Ft)
Egyéb ötletek?
-
Revoltek
aktív tag
Három hét után végre megérkezett hozzám a novemberben értékesített 740ezer LeTV 1S egyik példánya. Első benyomás: a boltból érkező szoftver hulladék, teli bloatware-el, szóval ment fel a gyári droid, amit utána rootoltam majd megpakoltam egy google-féle alkalmazáscsokorral. Eddig nincs vele különösebb bajom. Amit észrevettem: a házban nincs 3G, valami árnyékolja itt, az utcán viszont 25/6Mbit-es netet mértem vele. Engem ez annyira nem bosszant, mert a lakásban kizárólag wifit használok. A nagy szívfájdalmam, hogy a Light Flow nevű hasznos kis progit nem sikerült működésre bírni, pedig szép fényes értesítésjelző led csücsül a képernyő bal felső sarkában.
-
nimfas
addikt
Meizu M2 Note vagy Huawei P8 Lite?
Érvek, ellenérvek? Előre is köszönöm.
Nem tudjuk megvárni a Meizu metált mire lehet kapni és normalizálódik az ára... Xiaomi-t meg nem akar az asszony ☺ -
hunaqua
addikt
CM12 alatt,hogy tudom előhívni a SIM kártyáról a telefonszámokat?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
dethroner
veterán
válasz gipsztigris #114133 üzenetére
Hát magyarázd meg a vaknak hogy virrad
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz gipsztigris #114130 üzenetére
Az xperia z5 compact-ot én is javasoltam neki.
De az oneplus x az kizárt, 5 col, az akkora mint egy féltégla. meg hogy azt cipelni egész nap.
Mondja ő, pedig nem tizenéves kislányról van szó, aki azért aggódna hogy nem tudja 1 kézzel kezelni.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
gipsztigris
addikt
válasz cappa72 #114127 üzenetére
Azért az OnePlus X mellett nem mennék el. Tudom, hogy 5", de a kijelző-keret arány nagyon jó! Egy Redmi 2-től csak 1,5 mm-el szélesebb. Elvileg lesz, vagy talán már van is Xperia Z5 Compact DualSIM verzió, ami pedig 4,7"-os.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősöm lehetetlen küldetésre vállalkozna. 5col alatt keresne bivaly hardverrel telefont. Maximalista a faszi, szóval legyen benne annyi cpu mag mint egy szotyis zacskóban, temérdek ram, jó felbontású kiváló kijelző, remek kamera stb, stb. Szóval mindenből a legjobb, pénz nem számít. De a legfontosabb hogy nem lehet 5 colos, inkább a 4colhoz közelítsen Szerintetek van ilyen?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
veterán
válasz b0bcat #114103 üzenetére
Nem, úgy értem, hogy nem jók.
Lehet, hogy csak el vagyok kényeztetve, de ezek nem jó képek. Nevezzetek finnyásnak, nem bánom, de megtévesztők ezek a képek. Tökéletes napsütésben készültek, és így érik el az elmegy kategóriát. Ha megnézed őket eredeti méretben, akkor látod, hogy mennyire hiányzik a vonalélesség, túlmosottak a képek. Az embereken még inkább látszik a kamera gyengesége.
Elismerem, a Meizu m1 Note és az Innos D6000 elkényeztet, de ezek a képek csak első pillantásra jók, megtekintve őket már csak az elmegy kategória.
Nem rossz, csak éppen nem jó.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
A texasi
aktív tag
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék: comebuy mennyire megbizhato oldal?
Innen meg nem rendeltem.
Egy olcso kis telefont kene vennem.
Ez teljesen jo lenne:
[link]Szerintetek?
Ez megjon meg karacsony elott?
Illetve jo-e ?Koszonom a segítseget
Udv -
YxVs
senior tag
Blackview Omega Pro készüléknél mennyire lehet problémás a 900 mhz-es 3G hiánya?
Csak 850 mhz van, illetve 1900 és 2100 mhz.
Melyik hazai szolgáltató használja a 900 mhz-et? -
RufuszX
senior tag
válasz zolipapa66 #114109 üzenetére
Ennyiért drága lenne ezzel a tudással...
-
zolipapa66
tag
[ Szerkesztve ]
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
KTU
addikt
válasz Viktor0610 #114102 üzenetére
Egyik fiamnak le kellene cserélni a V5-öt.
mert ugye nincs LTE.
De nem hajlandó, mivel a kamera a 150$ > alattiakba ........Rákerestem a Second hand-re itt a topikba, a mai napon kívül nincs találat.
Lehet megkockáztatom."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest