- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
A most kapott Samsug Galaxy S2 telefonomban van kettő mozgó kép amiből az egyiket beállítottam háttérképnek. A feleségemnek is megtetszett és Ő is ilyet szeretne, ezért azt szeretném kérdezni, hogy az én telefonomból ki tudom másolni ezt a képet a laptopomra majd onnan a másik Samsungra bemásolni, hogy ott is ez a háttérkép legyen? Ez a BUBBLES nevű mozgókép. Helyileg hol van ez a kép a telefonban? -
v-man
őstag
-
zörgö
tag
Sziasztok !
Megszületettva döntésem telefon vásárlással kapcsolatban.
Xiaomi redmi note 2 36GB os tipusra került a választáson.
Nagy kérdés már csak az honnan rendeljem meg , nem szeretnék 2hónapot ücsörögni és várni mikor érkezik meg:-)
Ha eu-s raktárból rendelem mennyi kb a szállítási idő és érdemes-e dhl el szálíttatni? -
Crytek
nagyúr
Oukitel K10000 van itt valakinek? (Kereső nem adott ki semmit)
-
Zeki
nagyúr
válasz
cappa72 #115452 üzenetére
Itt is érdekes a vezetékes net, ha jobbat akarok, 2 év hűség sok pénzért.
Inkább pár kis trükk, és mobilról megy fel a videó a youtube-ra, vagy torrentezek. Nem vagyok sem helyhez, sem időhöz kötve.Az asszony meg olyan minőségben hív a munkahelyéről 4G-n VOIP, hogy mindig azt hiszem simán hív. Amíg csak 3G-s telója volt, sokszor nem működött a dolog, olyan terhelt volt a cella (mert térerő okés volt akkor is).
Szóval nekem 800 MHz nélkül nem telefon a telefon.
De lehet hamarosan már VoLTE tudás is kell a telókba.... Telekom.
-
csampei
senior tag
válasz
Biluxzsolt #115478 üzenetére
Érdekes,hogy a PH-s tesztfotókon a P70,és az A7000 is jobb képeket készít mint az enyém! Bemozdulás? Lehet! De állványról is (mielőtt jönne a hülyének nézés: igen megtakarítottam a lencsevédőt
)? Na erről ennyit...Mint mondtam kinek mi a jó minőség,valaki az élességre ,megy valaki a színekre,valaki meg a szakzsargonos profifotós marhaságok után kajtatnak... Nekem inkább az élesség,meg a színek amik számítanak,a "szaturáció,meg a beégett sülthúsos f@szom",és a többi fotós szakzsargonos sz@rság nem érdekel (azt se tudom mi az
)!!! Ez egy TELEFON elsősorban!
Szerintem meddő vita,vagyis csak annyira hogy ki szereti a spenótot és ki utálja...
(#115480) dlaj
-
papsajt89
csendes tag
-
Biluxzsolt
aktív tag
-
PanUser
tag
válasz
Outlander #115429 üzenetére
Outlander, dlaj ha már így "beleszeretettek" a ZTE Axon Elit-be elsősorban Nektek ajánlom: Vkworld VK700max
Véletlenül akadtam rá, muszály volt linkelnem, mert a ZTE képen nekem kimondottan tetszik.Kollégámnak van One Touch Idol 3-ja, arra hasonlít, az "élőben" kimondottan szép - még nem giccses - szerintem.
-
PanUser
tag
válasz
junkpod #115473 üzenetére
Lányomnak van, szereti: Doogee Y100X
Esetleg erre is ránézhetsz: Mlais M9 Plus
Az Mlais csak 960x540.Most vettem csak észre, EU-s lerakatban csak feketében van az Y100X.
-
csampei
senior tag
válasz
Surda- #115471 üzenetére
A többi csájnafone-hoz képest szerintem kimagasló de kinek mi számít jónak. Én is más szemmel nézek egy mobilos képet,a PH-is más szemmel nézi a tesztekben (pl amire Ők azt mondják hogy jó az nekem a köpedelem kategória,néhány kivételtől eltekintve...) Volt Samu Xcover3-am aminek az 5mpx-es kameráját a PH ajnározta,sajnos az én szemembe egy f@s volt amit az csinált,de ez csak egy példa. A lenovo A7000 képei szintén a köpedelem kategória a szemebe (lehet nekik az is isten sőt a tesztbe egész jónak mondják,csak én látok benne semmi jót...)
Szóval mindenki mást lát vagy mást akar látni egy fotóban.Nekem az Mlais kamja jobban bejön mint a Lenovo vagy az XC3 kamja. Természetesen egyiket se lehet egy tükörreflexes NIKON mellé tenni ez(ek) telefon(ok)
Vagy akkor vegyél Samu GS6-t esetleg egy szifon 6S-t
Azzal biztos megleszel elégedve (vagy azzal sem
)
-
junkpod
veterán
Van valami ajánlott mobil 20k-25k kategóriában?
Csajos, 5", 720x1280 kellene. -
Outlander
addikt
válasz
RVR400 #115470 üzenetére
Vagy a kép tárgya volt olyan.
Ha ennyien mondjátok akkor biztos jó, számomra ugyanolyan szar vagy jó, mint a jiayu g4sem, ulefone bet2 vagy az mlais m52(miután beállítottom snap cameraban a színeket, mert amúgy undorítóan szint téveszt az m52)
Szaal, én nem gerjedtem rá, igaz havonta max 3 képet csinálok, most számoltam össze a tavalyiakat.
Szaaal kamera oldalról irreleváns amit mondok. -
WOT-H-A-C
veterán
Nem voltam figyelmes...
De akkor már ne legyünk kicsinyesek és tegyük hozzá a dual aktív és jó kamera kritériumokat is!
Sajnos az általa linkelt készülékekről lövésem sincs!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
Puszunty
csendes tag
Sziasztok! Eljött a fizetésem napja, és emiatt szeretném meglepni magam a születésnapomra.
Ár/érték arányban a legjobbat kersem, 40-50 k között, eu-ból rendelve.
Dual sim, jó akksi, és lehetőleg 5"-nál kisebb (kis kéz), örülnék a b20 nak is. Jiayu g2f-et váltanék le.
Csak "lövöldözök":
Samsung Galaxy Core PrimeAcer Liquid Z410
BQ Aquaris A4.5
Összehasonlítás
Esetleg tudtok valamit javasolni? Köszönöm! -
csampei
senior tag
válasz
Surda- #115462 üzenetére
Tessék eredetiben az Mlais M4 képek: [link]
Halkan megjegyzem,hogy nemrég hozzájutottam egy zsír új Lenovo A7000-hez ami a 8 magjával ami szintén 64 Bites történet azaz kb a duplája teljesítményre,a fasorba sincs az Mlais M4-hez képest! se gyorsaságra (néha akad a rendszer,hiába a dupla erőforrás) a kamerája meg egyenesen köpedelem (8Mpx)
Egyedül az akksi jobb azt kifújt mindezt 59900Ft a MM-ban
-
csampei
senior tag
válasz
Surda- #115434 üzenetére
MLAIS Note 4! 13Mpx kamera,és teljesen vállalható a képe! Gyönyörű és erős kijelző (HD) gombsor világítás 4G (800Mhz) Dual SIM+SD 2Gb Ram 16Gb Rom 1.5Ghz 4 magos 64 BIT-es proci,kib@szott gyors és akadásmentes rendszer,fém keret! Egyetlen negatívum az akksi ami egy napot tud,legfeljebb 1.5-et.
(2db is van a családban,úgyhogy nem légből kapott infó)
-
válasz
Jenne #115458 üzenetére
Ne ostorozd magad. Ráérsz megtanulni.
Viszont kérdezel.
Annak idején Farkasházy T. mondotta: ha nem megy a neted, ne a szolgáltatót hívd, hanem menj le a térre kezedben egy csokival, és kérj meg egy tizenévest, hogy állítsa be... nincs ebben semmi "gáz". Amikor én voltam fiatal, és bejöttek a számítógépek (jellemzően a komondor - Commodore -, akkor a néhány középiskolás tanár engem kérdezett.
Tanunli sosem szégyen. -
csibe1
addikt
válasz
Jenne #115458 üzenetére
Ezen ne aggódj túlzottan.
Apránként ahogy használod majd belejössz.Senki sem úgy született, hogy egyből tudta a telefonokat kezelni.
Egy ismerősöm jópár éve használ hasonló telefont, és neki sem ment a névjegyek lementése, hogy átköltözzön az új telefonba; mert eddig nem kellett ilyesmivel foglalkoznia, nem is érdekli túlzottan.
Szóval nem a világvége, kitartás. -
Jenne
őstag
válasz
iMaverick #115451 üzenetére
Megoldottam és megint csak én voltam a béna.
Pedig a számítógéppel elég jól boldogulok.
Egy apró kis dolgot felejtettem el az Importáláskor. Kijelölni, betenni a pipát azok elé, az a három névjegy elé,amelyeket át szerettem volna tenni a telefon memóriájába. Ezek után már minden ment magától. -
Sanyesz.
őstag
válasz
cappa72 #115452 üzenetére
Hasonló a szituáció nálunk is a Telenorral. 3G nincs, de van 4G és 70/30 Mbit-tel száguldanak le/felfelé a bitek.
A készülék, amin próbáltam egy Doogee Y100 Pro.
Nekem is 20 megás ADSL-em van, ami olyan 14 megát tud ténylegesen. Amíg 15 megás előfizetésem volt, addig tudta is a 15-öt.(#115453) nimfas: Van bajod ezzel a Meizu Metal-lal.
De látom, már nem eladó.
-
nimfas
addikt
Hali!
Ezek a kínaiak tényleg hülyének nézik az embert....
Ebay-ről rendeltem egy tempered glass-t az asszony Meizu Metal telefonjára.
Be is futott az áru. Egy kis probléma van vele, hogy rohadtul nem jó a méret. Nem "ragasztottam" rá, csak mellé tettem.Ebay-en írtam is tört angolsággal az eladónak:
"I Ordered a tempered glass for Meizu Metal. I get it today, but the item does not fit in size, see the photos I attached. (There is one centered, and one right side pass image, you can see the different on the left side of the screen) The tempered glass in this size is smaller a lot than the phone itself. This tempered glass is not for MEIZU METAL."
Erre jött a válasz:
"hi dear buyer ,please don't worry i think the item have right ,you can Put it in the same last one photo place as him. You can put the product in turn posted up, mark (1) is Paste. This product is correct, use no problem, you can try it ,ok? You can also see how the tutorial is operating, Http://v[]youku[]com/v_show/id_XODI1Mzc4ODI4[]html please don't worry ,if you fail i will send you a resend or refund ,i am a responsible seller ,ok? thank."Most én értem félre vagy tényleg azt írta, hogy ez a jó méret és tegyem rá nyugodtan???
Nyissak egy PayPal vitát azt jónapot?
-
Őszintén megmondom, hogy érdekes dolog ez a nyóccáz.
Főleg falusi révén érdekes.A telenyomornak a falunkba' edge van; 3G nincs, nem is volt soha,
Azonban ki tudtam póbálni egy 4g képest telefont, amiben támogatott ama b20, és láss csodát, 22MB/s sebességet produkált. Ez már nem edge kategória. Tekintve, hogy a legjellemzőbb vezetékes netcsomag a faluban a 20MBit/sec (van 60-as csomag is), azért ez egy egész jó alternatíva (most nem a kötség tekintetében, hanem alternatíva mint lehetőség tekintetében).
A vodkafonnak 3G-je van, és szépen megy. 4G - egyenlőre - nincs.
Így jogos, hogy jópáran igenis igénylik a b20 (nyóccáz) meglétét.
Természetesen van más célközönség is, amelynek mindegy, hogy van-e ez az frq sáv támogatása. -
-
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Elakadtam a Névjegyekkel. (Samsung Galaxy S 2 DUOS)
Szeretnék három névjegyhez három különböző képet hozzáadni és mindháromhoz más-más csengőhangot.
A három Névjegyet külön-külön egy-egy csoporthoz rendelném azoknak a csoportoknak adnék csengőhangokat és képet. A SIM kártyákról importáltam a telefonba a névjegyeket de lehet hogy itt rontottam el valamit mert nem tudok a csoportokhoz névjegyet hozzáadni és képet sem. Jelen helyzet az, hogy ha belépek a Névjegyekbe és megnézem az opciókat akkor négy lehetőség van. Importálás a tárhelyről/ Exportálás a tárhelyre/Importálás a SIM kártyáról és Importálás a SIM kártyáról.
Lehet, hogy valamit elrontottam és nincs a telefonban egy névjegy sem? Ezért nem tudok képet hozzárendelni és nem tudom betenni a csoportba? -
válasz
WOT-H-A-C #115444 üzenetére
A G4 is megvan még, de a céges telefonom okos "kell" legyen, de nem akarok magamnál tartani két okosat, így az 5c-t hozom-viszem egyelőre.
(Egyébként mindig is ki akartam próbálni az iOS-t, és az 50 ezres "álomhatár" alatt csak ezt tudtam megvenni.
)
Nem mondom, kompromisszumos, főleg a 8 giga tárhely miatt, de egyelőre együtt tudok ezekkel élni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #115442 üzenetére
G4 után 5C ?????
Viktor csalódnom kell benned!! Hová lesz a nagyok dicsősége...
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #115442 üzenetére
Engem is érdekelnének
Igen, sajnos az van,amit írtál,hogy hiába jött az 1S, a 2, a 2pro, sőt Note 2, valahogy nem hajlandó fejlődni a kamera, pedig illene ezen a téren is kicsit elmozdulni jó irányba
Ebből kiindulva a Redmi 3-sem lesz világverő kamerájú,de ne legyen igazam.
Sajnos a marketing is ellenem dolgozik, ha csinálnak középkategóriában egy jó kamerás mobilt,ki veszi meg a drágákat és miért?
Mert a gyorsaságra szerintem note2 (azaz 160-180$ szinten) sem lehet panasz. -
válasz
Surda- #115440 üzenetére
A Hongmiból a kamera, azon belül a képek színei, és a szuper jó minőségű makrók hiányoznak.
Kár, hogy a visszajelzések alapján "túl jól" sikerült, és semelyik utód (1s, 2, 2 Pro) nem hozta ezt a szintet már...
A 3 képeire kíváncsi leszek! Bár most egy iPhone 5c-vel "csalom" épp' az Androidot, de továbbra is érdekelnek a jó kamerás olcsó készülékek. -
Surda-
őstag
válasz
bubu256 #115437 üzenetére
bocsánat,bocsánat,reggel van még nekem,igazad van és köszi a tippet,ezt megvárom!
Végre valami, kifejezetten örülök neki.
A 4c merült fel még,csak kicsit drága még EU-ból.Outlander:
2éve használom az egyik legrégebi Rommal,elég kritikus vagyok,tényleg nem note2 szint a gyorsasága,de szerintem kifejezetten gyors még mindig,röccenés nélkül megy.
Képekben ez a szint.
Ilyen képeket lő a mai középkategória is.
Erre én azt mondom rendben van,de alább nem adnám, inkább olyat szeretnék,amire azt mondom: ez igen,ezért érdemes lecserélni a mostanit. -
-
Outlander
addikt
válasz
Surda- #115434 üzenetére
Most erről beszélünk nem?
Legendásan rossz memória kezeléssel (bár október óta már jobb egy picit) és gyorsan merülő aksival. 4x1,5ghz / 1 Gb ram...
A kamerája sose volt jó, ilyen van bnőm hugának is, meg a szomszédnak is.
Ha erről beszélünk, akkor gyakorlatilag szószerint belinkelhetek neked bármit ....
Bármit veszel nem nyúlsz mellé...
-
Surda-
őstag
válasz
bubu256 #115435 üzenetére
Igen xiaomikat figyelem,a Note 2-3 szerepel is lehetséges alternativaként, de 5,5 + kamerában nem egy nagy előrelépés. Sőt,van,aki szerint visszalépés.
A Note 3-al az a baj egyelőre,hogy zárt a bootloader + nem cserélhető az aksi + nincs sd kártya lehetőség.
Szóval oké,jobb,de nagyobb is,nem érzem ,hogy akkora előrelépés lenne,hogy azonnal cserélnem kelljen.
Haverom note2-jét én üzemeltem be,jó telo egyébként. -
Surda-
őstag
Hát gyerekek,megőrülök,hogy nem találok alternativát a 2 éves Hongmim lecserélésére.
Amire szükségem lenne:
-5 -ös kijelző és nem nagyobb (nagyobba is belemegyek,ha muszáj)
-kifejezetten jó kamera,hogy legyen valami előrelépés
-legalább xiaomi minőség (nem kell heti támogatás,csak legyen valami frissítés olykor,ha bugos lenne a soft)
-Mindez 200$ körül -
Jenne
őstag
válasz
cappa72 #115425 üzenetére
Szia!
Köszönöm és megértettem amiket leírtál.
Nagyon szépen köszönöm Neked és mindenkinek a segítséget, aki válaszolt nekem és próbált segíteni.
Mindenkitől bocsánatot amiért ilyen amatőr szintű kérdéssel fordultam a fórumhoz. Kicsit szégyellem is magamat érte, hogy ennyire butának tűntem.
Most jöttem a közeli GSM boltból ahol feltettek egy üveg fóliát a telefonomra, és ott ugyan ezeket mondták. Ott már más WI-FI csatlakozásokat látott a telefonom mint itthon. -
RomiJosy
aktív tag
válasz
nimfas #115411 üzenetére
Köszi. Tehát nem kell utána a 27% áfa.. Mint említettem nem rendeltem még Kínából, nem tudom hogy megy.
A mal.hu-n csak a piros 119k a fekete ott is 130k felett van. 40k külömbség már megéri a kinlódást.
Ha esetleg tudtok jobb két simes telefont hasonló áron, írjátok meg.. -
válasz
Jenne #115416 üzenetére
A srácok leírták a lényeget, csak több módon, általánosan összefoglalva az általuk leírtakat:
Ha bekapcsolod a wifi-t, akkor az elérhető hálózatokat is mutatja, illetve az általad addig beállítáott hálózatokat (mivel még nem állítottál be semmit, ezért vélhetően csak az éppen aktuálisan elérhető hálózatokat látod).
Ha kikapcsolod a wifi-t, eltűnnek ezek. Mind az aktuálisan látható, mind pedig az általad addig beállított.Amennyiben te már állítottál be hálózatot (kapcsolódtál hozzá), akkor azok bekapcsolt wifi-nél megjelennek, és azok esetén lehet használni a hosszú érintést, amire előjön, hogy "elfelejt, kapcsolódás, stb..." opciók.
-
-
b0bcat
addikt
válasz
Jenne #115405 üzenetére
A titkosított wifi hálózatok nem fognak eltűnni a listából akkor sem, ha beteszed a SIM kártyát.
Ezek csak akkor fognak eltűnni a listából, ha kikapcsolják azokat a hálózatokat. De miért zavarnak?
Ezek az elérhető wifi hálózatok. Jó eséllyel te is majd többnyire titkosított hálózatokhoz fogsz kapcsolódni, de lesz jelszavad hozzájuk.
-
Jenne
őstag
válasz
#79335424 #115412 üzenetére
Szia!
Kösz. Ezt a megfoldást megtaláltam a kézikönyv leírásban, és megpróbáltam így, de ilyen lehetőséget nem dob fel. Ha rábökök akkor azonnal feljön egy ablak és kéri a jelszót.Az Opcióknál meg csak három közül választhatok, ott meg nincs a Felejtés lehetőség. Az nem lehetséges, hogy azért nem jutok előbbre mert még nem tettem be a SIM kártyákat?
Addig nem akartam beletenni őket amíg nem tiszta a telefonom. -
törölt tag
válasz
Jenne #115405 üzenetére
Nyugodtan törölheted a gyorsítótárat, semmi fontos sem fog eltűnni. De, amit szeretnél eltűntetni, az sem. Ezek a korábban konfigurált Wifi hálózatok. A listában bökj egy elemre! Dob egy ablakot, amiben lesz egy "elfelejt" opció. Bökj rá és az a hálózat eltűnik a listából!
-
laychi
veterán
Üdv urak/hölgyek!
Érdeklődnék tőletek,hogy melyik webshopokról érdemes rendelni telefont
Németországban tartózkodom,itteni is jó,vagy olyan,amelyik rendelkezik itt raktárral,vagy csupán egy olyan,ami gyorsan szállít.
Olcsóság is szempont lenne(főként más webshopokkal szemben)
Eu-s legyen,nehogy vámot kelljen fizetni.MTK 6752 chippes Jiayu S3-am volt,esetleg hasonló vagy jobb telefont tudtok ajánlani?
MTK 6752-MTK Helio X10 v. snapdragon procikkal(800-astól felfelé) max 200-250 euro-ig -
Zeki
nagyúr
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
A készülék egy Samsung Galaxy S 2 duos.
Most kaptam, teljesen új de akitől kaptam az szerintem előtte próbálgathatta. (sajnos nem tudom elérni, mert közben külföldre utazott)
A jelenség: Beállítások/WI-FI >> ez ki van kapcsolva. Viszont ha áthúzom a csúszkáját és zöldre vált majd ezután belépek akkor ott van egy csomó név (kb 20 db) és mindegyik titkosított. A Beállítások/Egyebek/Tárhely/Gyorsítótárazott adatoknál viszont van 1,88 MB-nyi adat amit találtam. Itt ha belépek akkor van egy olyan felajánlott lehetőség, hogy akarom-e törölni minden alkalmazás gyorsítótárazott adatait? Ha az OK-ézom akkor eltűnnek azok amiket fentebb írtam? Nem törlök így ki semmi olyat ugye amitől meghalna a telefon? Bocs a kérdésekért de nem vagyok a fiatal korosztály tagja és kicsit bizonytalan vagyok ezekben.
Fontos, hogy eddig még nem tettem be a saját SIM kártyámait sem és az SD kártyát sem!
Előre is köszönöm a segítséget. -
tpeter77
addikt
sziasztok,
17TRACK oldalon ha nyomon követem a csomagom, ezt az utolsó bejegyzés róla:
2015-12-27 11:50 Hungary, Item Arrived at Hungary
2015-12-25 12:18 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to HUNGARYEzt úgy értsem, hogy már meg kellett volna kapnom, vagy a kínai szerint ez azt jelenti, hogy 27-n feladták Magyarországra? és majd egyszer csak megérkezik?
december 16-n rendeltem meg a terméket. -
szilfu
csendes tag
Kéne egy kis segítség.
5" vagy nagyobb telefont keresek. minimum 2 GB RAM, Snapi 615 vagy MT6752, lollipop, LTE B20 kellenének.
max 50 ezret költenékKinéztem ZTE Blade S6 -ot. Forintban 42 ezer lenne. Boltból, új, tuti garanciával.
Tudtok ajánlani valamit ami kb ilyen tudású csak esetleg frissebb, esélyes a marshmallowra?
köszi
-
Surda-
őstag
válasz
rokarudi #115400 üzenetére
Én is pont ugyanígy vagyok, note 2-3 vásárlásán gondolkodom,olvasom a fórumát.
Ahogy nézem árában még mindig best buy.
Ennyiért csak rosszabb kínai cégek termékeibe futottam bele.
Umi Rome esetleg... bár ebben sem bíznék,megvárom a tapasztalatokat.
Redmi Note 2 ennyiért jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged