- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
-
Pogika
aktív tag
válasz
_Hodor_ #103491 üzenetére
P6000 rel kapcsolatban: jò gps, jò tèrerő, 4g megy ahogy kell, a kamera nem a legszebb kèpet lövi, de nem is rossz, viszont a led villanò használhatò sötètben fènykèp kèszìtèsèhez is.A játèkok szèpen futnak rajta, cserèbe ekkor melegszik is mint állat,de a működèst nem befolyásolja. Otg nincs, illetve külső tápos usb hub megoldással lehet csatlakoztatni usb tárolòkat. Wifi erős. +/- 5 òra kijelzőidőt bìr az akuja. A kalapácsròl mèg szerintem nincs infò, mert nem olvastam mèg arròl hogy valaki rendelkezne e vele itt.
-
_Hodor_
tag
Üdv, felkért ismerősöm hogy szerezzek be neki egy használható. ár/érték arányba jó telót. A rossz usd-ft árfolyam miatt a számomra szimpatikus márkákat (xiaomi, meizu stb) hanyagolnom kell.
Két telon agyalok: a kalapácson és az elefánton
Olvasom itt, hogy másnak is ez a dilemmája és sokan inkább a kalapács felé "hajlotok" amirőlkiderült hogy nagyon gyenge az akksija. Ennek ellenére továbbra is azt ajánljátok, vagy az p6000 így már ajánlottabb. Illetve ha van tesztetek, kis leírásotok, összehasonlítás bármelyikről, de ide nem tennétek ki, örömmel várom őket üzenetbe is! -
válasz
aytukabozs #103489 üzenetére
Van, hogy csak labdaleütős kedvem van, de ajánlani nem tudok.
Na jó. Xiaomi Mi3?
Bocs, ez nem dual SIM. (Látod, mondtam, hogy néha bedöglik az ajánlókám...)
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #103488 üzenetére
"Jó hát akkor a proci is lehet jobb fajta... mint írtam nem értek hozzá..
No lássuk... akkor legalább a G2 szintet üsse meg... vagy lehet erősebb is..."Az van hogy a két postot egybeolvasva (és miért ne tennénk?) úgy érthető hogy a proci legyen erősebb, nem pedig a telefon jobb (vagy egál)...
kb olyan mint a "A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz"
ha akarom így értem, ha akarom úgy.De ha már ilyen szépen leütötted ezt a magaslabdát, akár ajánlhatsz is
-
válasz
aytukabozs #103487 üzenetére
"akkor legalább a G2 szintet üsse meg"
Ha "fotózásban pl. ez nem jeleskedik", akkor nem üti meg a G2 szintjét.
-
aytukabozs
addikt
válasz
solyom76 #103486 üzenetére
Hát ennyi infóval max vaktában lehet lövöldözni de legyen,
akkor
Lenovo P702 giga pipa
5 coll pipa
erős proci pipa
a bónusz a bazinagy akksia többi igényről nem tudunk
fotózásban pl. ez nem jeleskedik...80k-ból újonnan garanciával megvan.
-
solyom76
senior tag
válasz
aytukabozs #103484 üzenetére
Jó hát akkor a proci is lehet jobb fajta... mint írtam nem értek hozzá..
Köszi. -
aytukabozs
addikt
válasz
solyom76 #103483 üzenetére
mikben?
van olyan dualsim teló jó sok, ami bár 2 gigás és 5 coll környéke, de meg sem közelíti a snapi 800-at....
szerintem szedd össze kicsit bővebben milyen tudásra van szükséged, így az okosabb topikolók könnyebben tudnak ajánlani,
neked meg kevesebb olyan telefont kell megnézned ami valahol kilóg... -
solyom76
senior tag
válasz
aytukabozs #103482 üzenetére
azért ezekben már gondolom az nem gyenge...
-
solyom76
senior tag
Sziasztok, lg g2-ről váltanék dualsimes telóra.Kérdésem az lenne ,hogy ha 2 kártyával használom t-mobil és osztrák mobil netes kártya akkor lehetséges,hogy az adatforgalom csak az osztrák kártyáról menjen?Nem szeretnék külföldön magyar netet használni.
Remélem érthetően írtam,nem értek hozzá..
köszönöm. -
janaman01
addikt
Nos gyerekek , aki azon gondolkozik hogy az aliexpress es Shenzhen Chigon Technology Co., Ltd. tól vegyen bármit is, az kétszer is gondolja át ....
röviden: kb egy hónapja próbálom gariztatni a jiayu s3 am le se xarnak....
kicsit hosszabban ( a teljesség kedvéért): elkezdődött egyfajta beszélgetés miszerint én jeleztem az eladónak hogy a beszédhangszóróval van probléma, válaszolt is hogy megoldják és ha úgy jó nekem küldenek alkatrészt, amit vagy belerakok én vagy elküldöm a magyarországi képviseletnek ( sokan tudják kiröl van szó) és ők megcsinálják..
ennél jobb nem is lehetne gondoltam még kinába se kell visszaküldeni....csakhogy itt meg is állt a történet kb 3 hete se a chigon csapat , se a magyar képvislet nem reagál semmire még annyira se méltatnak hogy kabberöviden ennyi a történet lehet valakinek jó tapasztalatai vannak velük kapcsolatban , nekem sajnos nem...és azért irtam le hogy ne a saját károtokon tanuljatok...
-
nash13
aktív tag
Használ valaki dual simes telót Parrot kihangosítóval? Zte v5 nem akar párosodni a parrot ck3100-el. Közben néztem a parrot oldalán és nincs a kompatibilitási listában. Akkor lehet esélytelen is? Cm11 van a telón. Azt hittem a parrot full univer
univerzális -
-
petrosilov
tag
Ahogy meg tetszett mondani. 10/10.
Az UMI hazudós. Átragasztották az akkut. Legalábbis egy utánajárós ember szerint.
Ezek szerint 1750mAh
(De hogy mi a csudának csinálják ezt? Nem megérte volna pár dollárral drágábban pont akkora akkut tenni, mint amit igértek? Őket is utolérték mint a sánta Doogeet (aki emlékeim szerint szintén csúsztatott akkumérettel ugye.
)
Update: saját fórumán magyarázkodik az UMI, szerinte "The capacity of the battery is same as it is listed.".
Most már kezd vicces lenni a sztori, jobb mint egy tévésorozat. Még figyelgetem egy darabig. (Igaz új telefonom azóta sincs
)
-
tototos
addikt
Sziastok!
50 ezres kategóriában melyik a legjobb dual simes telefon most. Tavaly a Zte V5 volt de sajnos már nem kapható.
-
cs.zs.
veterán
válasz
tevfik #103460 üzenetére
Telefonáláshoz nem kell nagy akku. A legnagyobb fogyasztó a kijelző, az meg (fej mellett tartva) olyankor épp nem működik. 4,5" MTK6582 a TescoGazdaságos Op3nDott, 29900 Ft, 24 hó magyar garival, és csókolom - 4G nélkül, vagy nézz szét edigitalon (Lumia630 Dual-Sim, 4,5" 26900Ft, emailezni azon is lehet), vagy emagon, vagy van még bőven magyar lehetőség.
Távolkeletről 75 dolláros eszköz x280 Ft + 27% +2000, az már ~29.000. Ft , nem pedig 15-20. 2-szer is gondold meg! -
válasz
aytukabozs #103466 üzenetére
Azonban nem definiálta a kurrenszit (pénznemet), így nem tudjuk, hogy JPY, HUF, USD, €, GBP, vagy mit.
Tehát 20k körül biztosan van, han nem HUF a megcélzott pénznem. -
Magnat
veterán
válasz
tevfik #103460 üzenetére
Szia,
Sztem ennyiért nem létezik ilyen... Ennyiből -főleg, ha a nav is megsarcolja, amire elég nagy a sansz- nem kapsz kintről normális telefont. Szóval max azt tudod, h veszel 2-3k-ért egy butafont és mellé a maradékból egy használt vmi okosat... Mondanám a Galaxy S2-t, de ennyiért még nem kapni.
A Lenovo a3600 a kevés ramnak meg a kicsi akksinak köszöntően felejtős ilyen célra - meg általában is.
-
tevfik
tag
válasz
Terentius #103459 üzenetére
Ide pateroltak..
Üdv,
Egy kis segítséget kérnék.
" üzleti " felhasználásra keresnék dual simes mobil-t lehetőleg android rendszerrel.
- Email
- Intenzív telefonálás ( akku teljesítmény )
-Kijelzőméret
Kijelzőméret ne legyen nagy de túl kicsi sem. 4,5' Max ár: 15-20.000
Ő lenne az egyik alanya:
Lenovo A3600 4G LTE FDD Android 4.4 Dual SIM MTK6582M Quad Core 4.5
Lumia 435,530 szintén ( Windows miatt kiesik )
ZTE Blade 25-től és szárnyalunk ami már nem megfelelő. -
nepszter1
addikt
Lenovo A8 A806 nak van valami más alternatívája ár/értékben ?
-
törölt tag
válasz
Gwent1 #103435 üzenetére
Feltétel: MTK SOC. Az automatizálók (E-Robot, Tasker) tudnak időzíteni, de kapcsolni nem, mivel az Android SDK (szoftverfejlesztő eszköz) csak 5.1 -től ismeri a dual SIM opciót. Az MTK azonban saját SDK -val ad lehetőséget a SIM -ek kapcsolgatására. Ezt a Dual SIM Control segítségével lehet megtenni. Ennek a fizetős verziója egyben Tasker/E-Robot plugin is, tehát ezekkel az automatizálókkal is lehet kapcsolgatni, tetszőleges szempontok szerint. Remélem, hogy érthetően sikerült leírnom az összefüggéseket! Én E-Robotot használok, abban tudok segíteni. Van itt topikja, ahol a Tamás, a fejlesztő is tud segíteni.
-
tyuli76
tag
[link]
ez jo fajta,vagy tud valaki linkelni autotöltöt amely legalább 1,5A-os V5 max-hoz kell,
láttom h ez nem sima kábeles,az van ithon -
Do0ma
csendes tag
válasz
BullZeye #103449 üzenetére
Nem tudom, én is csináltam többször is Format All + Download-ot (még külön formáztam is azért, biztos ami biztos
) a telefonomon és nem is gondoltam volna hogy kell bármilyen mentés is, de most már jó tudni
eddig olyan bátran formázgattam meg minden, de a lényeg akárhányszor használtam az IMEI beírást amit írtam, működött. Beírtam 2x, Töltött, Újraindítottam és jó lett.
-
Lecs@
addikt
válasz
petrosilov #103445 üzenetére
Szerintem MTK Droid tools _ nál is kell legyen egy mentés. Jól működik amúgy, anno próbáltam.
-
petrosilov
tag
válasz
Lecs@ #103443 üzenetére
Ilyesmi tudna esetleg segíteni? (Nem próbáltam még, csak a gúgli dobta, az igen rég volt, hogy telefonokkal ilyen mélyen foglalkoztam - azaz már nem értek hozzá...)
-
hunaqua
addikt
Az AOSP 5.0 alatt hol lehet bekapcsolni az akku %-os kijelzését?
-
Lecs@
addikt
Hahó szakik
Bocsi, hogy ide írok de gondoltam itt van a legnagyobb mozgás.
A lényeg, IMEI - em beadta az unalmasat. Érvénytelen lett. Tudom, Userhiba. Alá is írom. És tök égő, hogy ennyi éves androidos múltammal nem a mentéssel álltam neki egy új telónak. Aznap mikor vettem, külföldre utaztam, stb-stb . Ez nem magyarázkodás, és nem mentség. A lényeg, a kiutat keresem.
A lényeg : Jiayu S3 ( imádom ). Utolsó Flashelt Romom ( official 20150430 ) SP_Flash_Toollal flasheltem, és úgy , hogy nem csak Download Only, hanem Format All + Download ( itt lehetett a baki ) . Csak egy mentésem IMEI.bak mentésem volt ( Jiayues.apk - val ), az is a telómemórián ami törlődött. A Flash szépen lezajlott, wifire lépve minden ok volt. Mentem is melóba. Akarok telefonálni, na puff " a mobilhálózat nem éhető el ". Hopp baj van. Imei érvénytelen.
Megnéztem a /protect_s könyvtárat, hátha a telepítő oda akarta tenni a systemet, de nem. Szokásos 2 mappa :
lost+found
md.
Próbáltam pár Romot flashelni, hátha vmelyik " visszahozza " de nem.Szeretném a hozzáértők tanácsát kérni, van-e valami módszer ( és ha igen mit próbáljak ) amivel helyre tudom állítani az IMEI - m. Jó lenne tudnom, mert fontos a telefonos elérhetőségem. Ha rossz helyre írtam, sorry .
Köszi előre is minden segítséget !
-
petrosilov
tag
válasz
petrosilov #103420 üzenetére
No csak végigolvastam a jelenlegi helyzetet. Elég erős gyanú merült fel egy másik fórumon, hogy az akku nem akkora mint ami rá van írva. (Ezt itt is emlegettétek már páran úgy emlékszem) A többi dolga a telefonnak szerintem rendben van.
-
alexw801
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #103422 üzenetére
Csak idéztem sorg véleményét, ami főleg a ZE551ML 2/16 GB verzió miatt született.
Én is elvagyok azok nélkül, amit írsz.
Bár ahogyan látom, nem ez a jövő, hanem mindig mindenütt nyomkodni, online lenni, stb. A kínaiak 80 %-a ezt teszi metrón, család ebédnél, mindenütt. -
Gwent1
tag
Szép estét
Lehet volt már posztolva, tud esetleg valaki egy használható appot ami a sim kártyákat ki és be kapcsolgatja időzítve egymástól függetlenül? köszönöm
-
Sas madár
őstag
válasz
aytukabozs #103423 üzenetére
Nézem a linket ,hol kellene látnom a szállítási díjat a 20 $?
-
kovybaby
csendes tag
Sziasztok!
Régi telefonomat szeretném hamarosan lecserélni.
Már nézegettem, de nem igazán tudok dönteni.
Amit szeretnék:
android
dual sim
max 5"-os kijelző
LTE
micro sd bővítés
megbízhatóAmiket kinéztem:
Samsung A5
Sony M4 aqua (ez csak mostanság fog jönni és dual sim-es is lesz)
sony z3 compact-ot is néztem, de abból nincs 2sim-eskb 100 körül van/lesz mind
Olvastam jókat kínai telefonokról, de nem tudom mennyire bízhatok bennük.
Vélemény, javaslat?Köszi
-
b0bcat
addikt
válasz
janakbacsi #103429 üzenetére
Ha ez az, amire gondolok (íbéjen lehet kapni a 4 aljzatos változatát), akkor nem éppen csúcsminőségű.
-
janakbacsi
őstag
válasz
KurtCobain #103428 üzenetére
köszönöm. közben megláttam ezt is.
[link] -
KurtCobain
őstag
válasz
janakbacsi #103427 üzenetére
-
janakbacsi
őstag
jó minőségű hálózati töltőt tudna ajánlani valaki? lehet ebay-es vagy hazai is. köszönöm.
-
KTU
addikt
válasz
aytukabozs #103423 üzenetére
Izé, odáig nem jutottam
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
alexw801 #103416 üzenetére
Sorg -al viszont én nem értek egyet. A Vibe Z tökéletessen megy a 2 giga ram-al 5.5" FHD kijelzővel. Röccenés sehol sincs szabad ramból pedig az én szokásaim mellett átlag 800 mega szabadon van. Bár az igazsághoz hozátartozik, hogy viber, arckönyv meg az ezekhez hasonlók nálam nem játszanak.
-
KTU
addikt
Germany and France Warehouse UMI HAMMER 144USD
-
petrosilov
tag
válasz
klarkzone #103390 üzenetére
Figyelem az eseményeket, olvasgatom a teszteket én is. Nagyjából 40 körül lehet kalapácsolni, eddigi vélemények nem túl rosszak. Van akinek a GPS, van akinek az akkuidő nem jön be, illetve a kamera talán a leggyengébb láncszeme. Ettől függetlenül benne van a kalapban, kíváncsi vagyok az első hazai véleményekre.
-
gabetti
újonc
Lenovo X2 és Thl 2015 között gondolkodom.Melyiket???Esetleg más javaslatotok lenne cirka200 eurom lenne rá!
-
beg
veterán
Akik sokat kalapácsoznak egy ideje:
EU raktárból egyéb költség nélkül 150 USD. Há'mmer jó. -
aytukabozs
addikt
válasz
zolipapa66 #103404 üzenetére
Amúgy az egész poémia hiábavaló volt mert az 1949 UK warehouse csak UK-be szállít ahogy nézem...
-
klarkzone
tag
válasz
Enikő92 #103403 üzenetére
Exportáltad a névjegyeidet a SIM-ről vagy a telefon memóriájából a Google fiókodba? Csak úgy nem fogja a címtárat szinkronizálni. Egyébként amikor telepíted a gmail-t akkor kér egy engedély külön az értesítő sávban a szinkronizáláshoz, azt meg kell neki adni, különben hibát ír. Ez egy Bug, mert a gmail rögtön elkezd a verziófrissítés után bemutatózni, ezzel elveszi a lehetőséget az "engedélyezi a szinkronizálást" kérdés megválaszolásától, majd nem jönnek az értesítések. Törölni kell az alkalmazás adatokat és kész. A névjegyeket, pedig beexportálni a google fiókba, aztán szinkronizálni.
-
klarkzone
tag
válasz
zolipapa66 #103404 üzenetére
Reklámozni már nem kell biztos, én is UK-t láttam először...
-
zolipapa66
tag
Facebook link és befejeztem...elnézést kérek mindenkitől.
-
Dhampir
félisten
válasz
zolipapa66 #103400 üzenetére
Nálam is HK (Firefox).
-
trebrona
nagyúr
válasz
zolipapa66 #103400 üzenetére
Shift + F5 után is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest