- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sotetlovag97 #101531 üzenetére
Ha kintről vásárolta, akkor mielőbb indítson dispute-ot, ha vateráról, akkor
megérdemeltenincs mit tenni, max az értékelésben leírni, hogy hamis készüléket kapott.Valószínűleg egy MTK6572 proci 52MB RAM-mal, "mázlis" esetben egy 6582-es proci 1GB RAM társaságában lesz a készülékben, de ez utóbbit kétlem.
A kijelző felbontása talán 800x480 lesz, esetleg 854x480, de ezt egyszerű egy screenshot elkészítésével megtudni.Telefonálásra és alap dolgokra (pl net, mail) nagyjából elég lesz a készülék, illetve arra is hasznos lesz, hogy ne higgyen a mesékben.
Sajnálom, hogy így járt a barátod, és hogy nem érdeklődött előre.CineDOG1 #101534
Magam is meglepődtem, hogy milyen jó a Here. Ha korábban nem vettem volna meg a Sygic-et, most már tuti nem venném meg a jó ingyenes alternatíva miatt. -
cs.zs.
veterán
válasz
4G Ram , 20MP fényképezővel 100 dollárért, és van aki ezt beveszi ? Már a leírás is egy kamuözön. Döbbenet.
-
törölt tag
válasz
Én sem vagyok Lenovo szakértő, de sztem egyértelműen hamisítvány. A nevében ott a "c", ami Lenovoéknál nem szokás. Ezzel a "custom" -ra utalnak, ami itt magát a hamisítást jelenti. Aztán nézd meg (Google képtalálatok) egy eredeti Lenovo home gombját! Az nem házikó, hanem egy lótuszvirág szimbólum, amolyan Lenovo specialitás. Eddig már nem szoktak eljutni a hamisítványok.
Szerk: megelőztek.
-
törölt tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest