- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Hmm, nem hiszem hogy az a célnak megfelel, bár nem is próbáltam még, meg gondolom ott elég sok minden kellene állítgatni ha működne is... Igazából azért kellett volna hogy tudjunk lan-ban játszani wifiről. De már sikerült megoldani, kiderült hogy a barnacle is alkalmas erre, csak a settingsben be kellet állítani hogy local, csak erre először nem jöttem rá, csak miután beleraktam a mobilnetet a telóba.
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Tud valaki olyan progit androidra amivel wifi routert lehet csinálni a telefonból? Itt most nem arra gondolok hogy mobilnetet megosztani wifin mint pl. a barnacle-el lehet, hanem hogy egy helyi hálózatot csinálni a telfonnal amihez nem kell net, a lényeg hogy két gép feltudjon rá csatlakozni és közöttük lehessen adatot cserélni. Van egyáltalán ilyen progi
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Nekem olyan program kellene amivel lehet full komplett biztonsági mentést készíteni a telefonról, beleértve minden beállítást, alkalmazást, játékot és azok beállításait. Tehát ami minden adatot képes lementeni a telefonról. Egyébként SE X8-ról van szó, amiben van gyárilag egy progi, de az csak a beállításokat képes lementeni és a marketről telepített appokat, de azt is csak úgy h visszaállításnál újra le kell töltenie és frissen telepíti, tehát a beállítások ugranak! Olyanra gondolok mint pl. az SPB backup a windows mobilos időkben! Azért lenne rá nagy szükségem hogy ne kelljen minden flashelés után félnapig konfigolni a telefont! Ha valaki tudna ajánlani egy ilyen progit azt nagyon megköszönném!
-
Brianiac
aktív tag
Üdv.
Most került hozzám életem első androidos telója, egy t-mobile pulse
Kellene rá néhány jó progi aminek hasznát veszem. Amikre leginkább szükségem lenne egy task manager, v.mi divx player, meg egy jó ebook reader és ebook konverter. Meg ezen kívül még írhattok pár hasznos progit amit ti is használtok.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest