- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Hmm, nem hiszem hogy az a célnak megfelel, bár nem is próbáltam még, meg gondolom ott elég sok minden kellene állítgatni ha működne is... Igazából azért kellett volna hogy tudjunk lan-ban játszani wifiről. De már sikerült megoldani, kiderült hogy a barnacle is alkalmas erre, csak a settingsben be kellet állítani hogy local, csak erre először nem jöttem rá, csak miután beleraktam a mobilnetet a telóba.
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Tud valaki olyan progit androidra amivel wifi routert lehet csinálni a telefonból? Itt most nem arra gondolok hogy mobilnetet megosztani wifin mint pl. a barnacle-el lehet, hanem hogy egy helyi hálózatot csinálni a telfonnal amihez nem kell net, a lényeg hogy két gép feltudjon rá csatlakozni és közöttük lehessen adatot cserélni. Van egyáltalán ilyen progi
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Nekem olyan program kellene amivel lehet full komplett biztonsági mentést készíteni a telefonról, beleértve minden beállítást, alkalmazást, játékot és azok beállításait. Tehát ami minden adatot képes lementeni a telefonról. Egyébként SE X8-ról van szó, amiben van gyárilag egy progi, de az csak a beállításokat képes lementeni és a marketről telepített appokat, de azt is csak úgy h visszaállításnál újra le kell töltenie és frissen telepíti, tehát a beállítások ugranak! Olyanra gondolok mint pl. az SPB backup a windows mobilos időkben! Azért lenne rá nagy szükségem hogy ne kelljen minden flashelés után félnapig konfigolni a telefont! Ha valaki tudna ajánlani egy ilyen progit azt nagyon megköszönném!
-
Brianiac
aktív tag
Üdv.
Most került hozzám életem első androidos telója, egy t-mobile pulse
Kellene rá néhány jó progi aminek hasznát veszem. Amikre leginkább szükségem lenne egy task manager, v.mi divx player, meg egy jó ebook reader és ebook konverter. Meg ezen kívül még írhattok pár hasznos progit amit ti is használtok.
Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest