- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Hmm, nem hiszem hogy az a célnak megfelel, bár nem is próbáltam még, meg gondolom ott elég sok minden kellene állítgatni ha működne is... Igazából azért kellett volna hogy tudjunk lan-ban játszani wifiről. De már sikerült megoldani, kiderült hogy a barnacle is alkalmas erre, csak a settingsben be kellet állítani hogy local, csak erre először nem jöttem rá, csak miután beleraktam a mobilnetet a telóba.
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Tud valaki olyan progit androidra amivel wifi routert lehet csinálni a telefonból? Itt most nem arra gondolok hogy mobilnetet megosztani wifin mint pl. a barnacle-el lehet, hanem hogy egy helyi hálózatot csinálni a telfonnal amihez nem kell net, a lényeg hogy két gép feltudjon rá csatlakozni és közöttük lehessen adatot cserélni. Van egyáltalán ilyen progi
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Nekem olyan program kellene amivel lehet full komplett biztonsági mentést készíteni a telefonról, beleértve minden beállítást, alkalmazást, játékot és azok beállításait. Tehát ami minden adatot képes lementeni a telefonról. Egyébként SE X8-ról van szó, amiben van gyárilag egy progi, de az csak a beállításokat képes lementeni és a marketről telepített appokat, de azt is csak úgy h visszaállításnál újra le kell töltenie és frissen telepíti, tehát a beállítások ugranak! Olyanra gondolok mint pl. az SPB backup a windows mobilos időkben! Azért lenne rá nagy szükségem hogy ne kelljen minden flashelés után félnapig konfigolni a telefont! Ha valaki tudna ajánlani egy ilyen progit azt nagyon megköszönném!
-
Brianiac
aktív tag
Üdv.
Most került hozzám életem első androidos telója, egy t-mobile pulse
Kellene rá néhány jó progi aminek hasznát veszem. Amikre leginkább szükségem lenne egy task manager, v.mi divx player, meg egy jó ebook reader és ebook konverter. Meg ezen kívül még írhattok pár hasznos progit amit ti is használtok.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RAM topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest