- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Hmm, nem hiszem hogy az a célnak megfelel, bár nem is próbáltam még, meg gondolom ott elég sok minden kellene állítgatni ha működne is... Igazából azért kellett volna hogy tudjunk lan-ban játszani wifiről. De már sikerült megoldani, kiderült hogy a barnacle is alkalmas erre, csak a settingsben be kellet állítani hogy local, csak erre először nem jöttem rá, csak miután beleraktam a mobilnetet a telóba.
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Tud valaki olyan progit androidra amivel wifi routert lehet csinálni a telefonból? Itt most nem arra gondolok hogy mobilnetet megosztani wifin mint pl. a barnacle-el lehet, hanem hogy egy helyi hálózatot csinálni a telfonnal amihez nem kell net, a lényeg hogy két gép feltudjon rá csatlakozni és közöttük lehessen adatot cserélni. Van egyáltalán ilyen progi
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Nekem olyan program kellene amivel lehet full komplett biztonsági mentést készíteni a telefonról, beleértve minden beállítást, alkalmazást, játékot és azok beállításait. Tehát ami minden adatot képes lementeni a telefonról. Egyébként SE X8-ról van szó, amiben van gyárilag egy progi, de az csak a beállításokat képes lementeni és a marketről telepített appokat, de azt is csak úgy h visszaállításnál újra le kell töltenie és frissen telepíti, tehát a beállítások ugranak! Olyanra gondolok mint pl. az SPB backup a windows mobilos időkben! Azért lenne rá nagy szükségem hogy ne kelljen minden flashelés után félnapig konfigolni a telefont! Ha valaki tudna ajánlani egy ilyen progit azt nagyon megköszönném!
-
Brianiac
aktív tag
Üdv.
Most került hozzám életem első androidos telója, egy t-mobile pulse
Kellene rá néhány jó progi aminek hasznát veszem. Amikre leginkább szükségem lenne egy task manager, v.mi divx player, meg egy jó ebook reader és ebook konverter. Meg ezen kívül még írhattok pár hasznos progit amit ti is használtok.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Path of Exile (ARPG)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest