- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
kezman
őstag
Sziasztok, kellene egy jó akku kijelző ami aránylag pontosan jelzi a töltöttséget a státus bar-on, fent van a Battery Indicator de állandóan lemászik onnan és idegesít, már mindent ki kapcsoltam a beállításoknál és mégis, köszönöm
-
kezman
őstag
válasz
noicenoice #5902 üzenetére
Nem használok task killert, szerintem erre a rendszerre fölösleges, meg oldódott, a beállításoknál nyomtam el vlamit, most jó, úgy néz ki
-
kezman
őstag
Üdv, fent van spicán a Battery Indicator, egy ideje azt játssza hogy el tűnik a status barr-ól, kirakom és egy idő után megint eltűnik,valamit el szúrtam , mit lehet tenni, tanácsot kérek????
-
kezman
őstag
Sziasztok, egy jó és nagyon egyszerű jegyzet programot keresek, ha valami fontos fel tudjam írni, ennyi, köszönöm
-
kezman
őstag
válasz
kissandras20 #5798 üzenetére
Osztán miért mutatna Magyarországon délafrikai időt??????????????
Mindig a pontos időt mutatja, én már rég óta ezt használom. -
kezman
őstag
válasz
kissandras20 #5796 üzenetére
A Beautiful Wiget -et próbáld meg, én azt használom, dunántúli kisvárosban lakom de benne van próbálg ki,
-
kezman
őstag
válasz
petipetya #5743 üzenetére
!!petipetya!!
Kösz, azt hiszem meg oldottam, névjegyzék>>beállítások>>csoportok megjelenítése>>megjelenített névjegyek>> és itt kipipáltam az összeset, remélem erre gondoltál, egyébként lenne még egy kérdésem, ha úgy szinkronizálom Google fiókból akkor miért tűnik el időnként, wifit használok, ha nincs wifi ugyebár nem tud szinkronizálni, és néha ilyenkor eltűnik az összes kontakt??
-
kezman
őstag
Üdv, szóval mégegyszer, hogy lehet spicán átmásolni a sim számokat a telefonra??? Importálom, elvileg át is tette de nem tudom megjeleníteni, Kösz a válaszokat
-
kezman
őstag
Üdv, Galaxy Spicám van, ma fogta magát és elfelejtette a kontaktokat, mivel nincs net előfizetésem nem tudtam munka közbe szinkronizálni, a sim-ről pedig nem volt hajlandó importálni, vagyis importálta csak nem jelenítette meg, most értem haza, szinkronizáltam a gogle fiokkal, minden ok, valaki már tapasztalt ilyet, mitől lehet, és hogy tudom a sim számokat át menteni a telefonra, esetleg valami program??? Megköszönném a hasznos észrevételeket, kösz!
-
kezman
őstag
Üdv, hogy lehet a gyárilag telepített programokat törölni amire nincs szükségem, bocs a láma kérdésért????
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
válasz
petipetya #5561 üzenetére
Namármost
ha feltelepítetted akkor az alkalmazások közt van egy ikonod ami alá az van írva hogy noLED beállítások, rá tapizol és máris bent vagy, ott úgy állítod ahogy akarod, magyar nyelvű, ha viszont a képernyőn tartod az ujjad akkor vidgetet tehetsz ki amivel ki és be tudod kapcsolni, bocs ha nem voltam érthető kérdezz bátran
Apropó, majd el felejtettem , nálam spicánál úgy tudom feloldani hogy a képernyőzár kapcsolót hosszan nyomva tartom, akkor nyitja ki, egyébként fekete kijelzőn mozognak a beállított ikonok ha nem fogadott hívás,sms,mail érkezett de ezt be tudod állítani mit jelenítsen meg -
kezman
őstag
Üdv, van egy billentyűzár progi "Tap-Tap app " nagyon ügyes, rátapizol a widgetre és lezár, de sajna csak 2.2 -őn megy , ha tud valaki hasonlót spicára (2.1) meg köszönném,
-
kezman
őstag
Sziasztok, csatlakozom egy előttem szólóhoz, nekem is lejárt a powerAMP, ajánljatok egy jó zenelejátszót amibe van hangszínszabályzó és tud mappákra keresni, köszönöm, meg is vásárolnám de sajnos nem tudom hogy kell vagy hogy lehet vásárolni a marketen
-
kezman
őstag
Sziasztok, letöltöttem a marketről a Fancy Widget v2.1.2.1-et, de csak egy skin van a csomagba, honnan tudok letölteni hozzá skin-eket?? Köszönöm előre is
-
kezman
őstag
válasz
hodostamas #5349 üzenetére
Kösz, ki próbálom, ha nem lesz meg a másik , talán ez is megteszi, nagyon szépen köszönöm
-
kezman
őstag
Üdv, nem találom a " Mi megy a Tv-ben? " alkalmazást, valaki meg adná a címet vagy a apk-ját, nagyon meg köszönném,
-
kezman
őstag
A gmail fiókodba, a naptárba készítesz egy bejegyzést 25-re, bejelölöd az ismétlést havonta és már kész is, szinkronizálod és jelezni fog minden hónap 25-én annyi órakor amit meg adtál
Bocs látom közbe rá jöttél
-
kezman
őstag
Teljesen egyetértek Hooper-el, ez a rendszer annyira jól meg van írva hogy felesleges a task killer, nem lassul a rendszer bérmennyi task fut is, ha meg kevés a memória a rendszer bezárja a feleslegesen futó taskokat, ennyi, ez nem symbian,
-
kezman
őstag
Üdv, a Handcent sms-t használom, de az alap sms -t is ki jelzi, tehát két értesítést kapok, mit kell és hol beállítani hogy csak a Handcent értesítsen, kösz és bocs a láma kérdésért, kezdő vagyok
-
-
kezman
őstag
Üdv, kapcsolódok a fenti kérdéshez, tudtok valami programor ami ki takarítja a SD kártyát, már eléggé tele szemetelte a sok program, vagy marad a formázás?? Kösz a választ
-
kezman
őstag
Üdv, Mindenkinek boldog karácsonyt!
Egy Screen Lockert keresek, Symbianra van olyan hogy rá tapizok a widgetre és lezárja a kijelzőt, na ezt keresem! Nyitási verzió az van millió de ezt nem találom sehol, Spicára kellene 2.1-re, köszönöm -
kezman
őstag
Üdv, olyan képernyőzár programot keresek mint a SPB mobile shell-be van, kiteszem a widget-et , ha rá tapizok, lezár, spicára kellene, köszi
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Autós topik
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest