- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
csak rootolt készüléken lehet, mert a gyárilag telepített alkalmazások a /system/app mappában vannak, ami read-only, és ezt normál felhasználói joggal nem lehet megváltoztatni.
de ezek nem foglalnak helyet a normál programok elől, mert a /data/app másik partíción van
rootolt készüléken meg root manager progival, vagy olyan fájlkezelővel, ami újra tudja mountolni a partíciókat rw módba és vissza. -
schmo07
tag
Kezman,
Tudok jobbat! Minden napra kell valami teendőt kreálnom magamnak, és akkor nem lesz ilyen gondom. Végülis milyen dolog az, hogy mondjuk ma nincs semmi dolgom?Doc,
Az tuti lenne !Llaszlo,
na ezt még nem szedtem le... megnézem
Ja nem, látom Petipetya megnézte és nincsPetipetya,
Hát, lehet, hogy akkor furcsa vagyok (illetve kezdek benne biztos lenni)
Én azt szeretem,ha a képernyőn nincs más teendő felsorolva, csak amire aznap kell koncentrálni. A naptárba meg úgyis belemegyek időnként megnézni a hét további részét, jövő hetet.
Mindegy, átmenetileg megoldottam úgy, hogy a Jorte egy hetes csíkját kitettem... aztán hátha egyszer rábukkanok a tökéletes megoldásra -
schmo07
tag
Igen, egy nap, de nem a mai
Pl mára és holnapra már nincs semmi beirva, úgyhogy a holnaputáni első tételt irja ki.
Én meg ugye azt szeretném - a telhetetlen mindenemet - hogy csak a mai napot irja ki, ha van teendő, azt, ha nincs akkor meg üres legyen.
De kezdem azt gondolni, hogy ezzel egyedül vagyok a bolygón, mert ha másnak is lenne ilyen igénye, minden bizonnyal csináltak volna rá valami kis applikációt. Szóval próbálok besimulni a népigénybe -
schmo07
tag
Kezman,
Smooth calendar: letöltöttem, de nem tudom beállitani, hogy csak a mai nap eseményeit tegye ki. Végigpróbáltam pár variációt, de nem megy. Ha ma nincs semmi program, akkor fogja magát és kipakolja a holnapiakat. (Vagy lehetséges, hogy ő az "1 nap" beállitást 24 órának veszi és azért teszi ki azokat is?)
Ha tudod, hova mit kattintsak be, akkor megirnád? Köszi !.....
kipróbáltam, ha holnapi nap 23.45-re irok be valamit, azt már nem rakja ki
szóval az egy nap az nála 24 óra
végülis ha nincs jobb...de ha mégis van ötleted, irj légyszi
-
petipetya
nagyúr
Ennek hogyan is kellene működnie?
Nálam ezt csinálja:
- Le van kapcsolva a képernyő.
- Ráköldök egy emailt a telóra, ekkor felvillan az ikon, de 3 mozgás után el is tűnik.
- Benyomom a telefonon a bekapcsoló gombot, ekkor megjelenik az ikon.
- Megint benyomom a bekapcsoló gombot, elalszik a képernyő.
- Újra megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor a lock screen fogad, és sehogy sem lehet előcsalni ezt a noled-et.Szerintem ennek így kellene működnie:
- Le van kapcsolva a képernyő.
- Ráköldök egy emailt a telóra, ekkor magától be kellene jönnie a fekete képernyőnek és az ikonoknak.
- Benyomom a telefonon a bekapcsoló gombot, ekkor megjelenik a lock screen, de ha újra benyomom a gombot akkor vissza kellene jönnie a noled-nek.
Nem? -
KrAt
veterán
Stílusodon kérlek alakíts kicsit, és olvasd el ALAPOSAN a címet.. Köszönöm!!
Well, látom nem ez az első alkalmad, és ugyanebben a témában, akkor 1 napig gondolkozz el ezen kérlek..
Még jobban megnézve most jöttél vissza a banból, megint kezded? Legközelebb sztem búcsúzhatsz a nickedtől..
-
mexel
veterán
Nekem inkább az a bajom a háttérben futó alkalmazásokkal, hogy erőforrást igényelnek. Mint minden ilyen erőforrást igénylő alkalmazás proci és memória használattal is járnak, így az energiát is viszik, és egy ennyire kihegyezett készüléken mint egy pda, (akksi szinten) eléggé fontos lenne minél jobban kihasználni az akku idejét, ezért nem tetszik nekem teljesen, hogy egyszerre igen sok dolog fut a háttérben. Jobb ötletnek tartanám, ha minden proginál lenne kikapcsoló vagy kilépés gomb, és ezeket ténylegesen le lehetne állítani, nem csak eltüntetni a kijelzőről (ezek igen kisméretű progik a pc-khez képest de a pda procik majdnem olyan teljesítményűek mint egy nem túl régi pc, így nem lenne gond nulláról indítani az alkalmazásokat). Nem ártana olyan lehetőség sem mint a win-ekben, hogy megszabhatnám milyen alkalmazásoknak milyen tevékanységet engedek. ( pl automatikus indítások, és a háttérben végzett frissítések, stb - ezt próbálják talán utánozni a task killerek) Szerintem itt túlságosan szabad kezet kapnak a programok a garázdálkodásra. ( a mobilnet adatmannyiségéről, áráról és sebességéről nem is beszélve)
Én akkor tartanám profinak és teljesnek a rendszert, ha ezek meg lennének oldva, vagy legalábbis jócskán finomítva. Szerintem eléggé értelmetlen dolog, hogy belehallgatok egy zenébe akarva vagy akaratlanul, kilépek a lejátszóból és az még ott röhög a háttérben.) -
deino
csendes tag
Írtam úgy másfél hete kicsit hosszabban erről a "kell-e androidra task killer" témáról.
Kommentek között van pár hasznos észrevétel még, pl. a Watchdog Lite-ot ajánlják páran, ami csak a gebaszos appokat lövi ki.
-
-
petipetya
nagyúr
Screen Off and Lock (ingyenes)
-
petipetya
nagyúr
Szia!
Beírtam a keresőbe, hogy screen lock widget, és kiadott egy szép találati listát.
Ebből kikerestem egy ingyenes, kis méretű alkalmazást. A Screen Off and Lock nevű kell neked, telepítés után csak húzd ki az ikonját a home-ra és rábökve lockolja a képernyőt. Előnye a widgetekkel szemben az, hogy launcherpro és adw esetén az alsó dokkra is rá tudod varázsolni az ikonját.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo 3
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- BMW topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest