Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Mármint az író barátja az Oracle admin? Ez utóbbi egyébként nem sokat mond arról, hogy mit tud azon kívül, de még azt sem, hogy ahhoz mennyire ért. Én még mindig azt tartom valószínűbbnek, hogy aki az e-mailt kapta már korábban összerendelte a két e-mail címet ugyanahhoz a contact-hoz - vagyis a küldőhöz, aki ezt a hozzászólást írta az index fényképezős topikjába.
Szerintem elég régóta dolgozok programozóként, hogy tudjam hogy a user hülye a számítógéphez és könnyű megvezetni, átverni, de azért néha igaza van

Egyébként nem kívánom védeni a Google-t, mert nincs rám szorulva és nem is ez lenne az első "tévedésük" adatkezelés szempontjából.
Aktív témák
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- Trollok komolyan
- Milyen program, ami...?
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest