- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
fo_di
őstag
sziasztok!
valaki otthon van az app építésben? hogyan tudok egy egyszerű appot építeni (nulla előképzettséggel), ami annyit tesz, hogy telepítéskor kibont egy fájlt az sdkártya meghatározott könyvtárába, uninstallkor meg ezt eltönteni? (miui témát lehetne így marketben is terjeszteni és esetleg fizetős formában ha letörli uninstallkor, nem lehetne visszaélni a 15perces pénzvisszafizetéssel) -
fo_di
őstag
nem tudom, érint-e valakit, de állítólag a doplhin browser a 6-os verzió óta kémkedik:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1319529 -
fo_di
őstag
van esetleg olyan progi androidra, ami a hangtárcsázást a "butatelefonokhoz" hasonlóan oldja meg? ezalatt azt értem, hogy előre felvehetem minden kontakthoz a hangmintát, amit ha bemondok, tárcsáz. (sajnos a gyári hangvezérlés nem ismeri fel, akármit is karattyolok)
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest