- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #19219 üzenetére
2.3-on (az androidot csak a verzió számok alapján azonosítom, az ilyen elnevezéseket nem jegyzem meg). De nem gond, felraktam a
BlackList-et, ez most szépen elutasítja az ismeretlen számot - a hívó fél csak a bip-bip-bip-bip hangot hallja és már meg is szakad a vonal. Nálam pedig a hívásnaplóban is megjelenik a kísérlet.
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #19081 üzenetére
Csak hogy lásd, milyen jó vagyok Hozzád: megkerestem Neked.
Smart Keyboard skinek telepítése:
Csinálj az SD-kártyán egy "skins" nevű mappát, ha nincs ott magától. Oda tedd be a "zip" fájlokat. Kész. Ha megnyitod az alkalmazást, a skin-lista végén ott fognak figyelni az új skinek.
Próbáld ki, és írd meg, hogy jó vagy nem jó.
-
Ghard
őstag
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #18144 üzenetére
Jó neked! Én nagyon irigykedek azokra a szerencsésekre, akiknek nem frissült.
Tiszta WP7 fíling: nagy zöld kockák egymás alatt, egyik kisebb, másik nagyobb, szerintem szörnyű. Egyszerűen ronda, na.
Ráadásul eszméletlenül lassan tölt be még az SGS II-n is, el tudom képzelni, hogy más telókkal mennyit kell várni.
Persze a csúnyaság szubjektív dolog, de nekem az.
Elvileg 23-a után lesz meg, ha addig is jó kislány leszek.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #18060 üzenetére
Ez csak egy alkalmazás.
Van Google Earth, de nekem sosem volt kompatibilis egyik androidos eszközömmel sem.
-
spiritex
veterán
válasz
dokee78 #17867 üzenetére
Hát a 100% után még el kell telnie vagy 2 órának mire kiírja, hogy "Húzza ki a töltőt". Én még arra is rádobok párat. Egyszerűen nem precíz a telók visszajelzése. Az nem lehet valós, hogy 10 perc töltés után 40%-on van már a töltés, 20 perc után meg már 60%-on. Ezért jobb ha tovább tölti az ember még az értesítés után is, és ezt tapasztalom is.
Tyer: A 220-as átalakító nem biztos, hogy ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint a gyári töltő. Gondolok itt a töltőáramra, amivel tölt, nem mindegy ám, hogy az milyen. Én a gyári hálózati töltőre esküszök.
-
chab7
addikt
válasz
dokee78 #17719 üzenetére
Én erre az értesítési felületen levő képernyőforgatás enged/tilt gombot használom csak. Mikor pl ágyban fekve olvasok rajta vagy ilyesmi, nekem ne forogjon ha én is oldalra fordulok
A romban amit használok ez az értesítési sávon van, de létezik hozzá widget gomb is - mint a wifi, apn stb (szvsz ezt felesleges külön apponként megadni egy újabb appal) -
St3ven
addikt
válasz
dokee78 #17511 üzenetére
Szeretném egy új SIM kártyával, így új számmal használni ezentúl a telómat.
A kérdés az, hogy az új számomhoz megadhatom a korábbihoz társított gmail címet, anélkül, hogy ez galibát okozna?
Igazából nem tudom, egyáltalán okozhat-e valamilyen galibát (appok, névjegyzék), csak biztosra akarok menni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #17113 üzenetére
A DocumentsToGo Full-t használom napi szinten (az egyetlen fizetős alkalmazásom, amelyet nem vásároltam meg), képbeszúrási funkció nincsen benne. Nálam 1/3-ad annyi idő alatt nyitja meg ugyanazt a word dokumentumot, mint amit a telóval együtt kapott Quickoffice, illetve a Docs to Go-val sokkal gyorsabban tudok görgetni a fájlban.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #17066 üzenetére
Nincs. Szintén stefi által van benne.
-
TRob1
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #17003 üzenetére
Nincs mit.
Elárulom a titkomat: mindennek a nyitja a Google Olvasó, melyben be van állítva pár androidos blog. A kérdésednél rémlett, hogy valamikor én is olvastam ilyen cikket - ezért az Olvasó webes felületén lévő kereső mezőjébe beírtam azt, hogy Viber és abból a 4-5 találatból könnyen kiszűrtem a kérdéses cikket.Amúgy nem használom a Vibert, mert hetek óta csak egy érdemleges ismerősöm van rajta, akivel amúgy is ingyenes az sms, beszélgetni pedig nem szeretek a telefonon.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #16997 üzenetére
Erre gondolsz?
"Az alkalmazás mobilnethasználata mérsékeltnek mondható, minden letelefonált óra 14 megabájtnyi adatot jelent, azaz kb. 4 percenként fogyaszt 1 megát. Egy havi 100 megás (kb. 1000 forintos) mobilnet tehát havi 400 percnyi beszélgetésre elég, míg egy 500 megás (kb. 2000 forintos) már havi 2000 percre. De mivel az alkalmazás wifin is működik, otthon vagy az irodában még a mobilnetet sem kell használni hozzá."
-
Breki
veterán
válasz
dokee78 #16907 üzenetére
természetesen Go Launcher EX
A magyarosító ki fog akadni
GO Launcher EX v2.55 beta1
Requirements: Android OS 2.0+
Overview: GO Launcher EX is the extended version of GO Launcher, one of the most popular home apps in Android Market. It’s a highly customizable home replacement application, which will run when you press your android phone’s HOME key. GO Launcher EX supports hundreds of themes, fast flip speed and tons of useful functions.Image
Features:
- Hundreds of themes
- Fancy home screen transition
- Smooth scrolling experience
- Icon popup menu
- Folder and task manager in app drawer
- Gesture supported
- Scrollable & resizable widgets supportedNew features:
1. (New) 4 new home screen transitions
2. (Improve) Restore option of hiding notification bar
3. (Improve) Supports screen rotation of first installation
4. (Fix) Wallpaper zoom issue -
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #16877 üzenetére
Ha jól értem, akkor összeírod az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat.
Ez esetben feltoltam x8-ra, és tényleg gyors az effektekkel egyetemben. A gyári home felületéhez képest ez nagyon gyors. Külön tetszik, hogy az alkalmazás listában kétféle megjelenés közül lehet választani:
- Jobbra-balra húzható lista
- Fentről-lefelé görgethető lista, egy sorban egy alkalmazás az ikonjával és nevével - ez még gyorsabbPersze több napig kellene használni ahhoz, hogy tárgyilagos eredmény szülessen.
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #16872 üzenetére
Én egy ideig a Visidon Applock-ot használtam, elég vicces kis progi. Be lehet állítani azt is, hogy csak a Te arcodat látva engedje megnyitni az alkalmazást, de természetesen van jelszavas védelem is.
Sajnos ez a vicces feloldás Neked nem lesz jó, mert a Mininek nincs előlapi kamerája.
-
werszomjas
addikt
válasz
dokee78 #16866 üzenetére
Köszi már próbáltam kettőt de egyik sem vált be, valami olyat keresnék ami olyat tud, hogy beszélgetés alatt nyomok egy menü gombot és lesz ott egy olyan funkció hogy beszélgeés felvétel indítása.
szerk: am vicces ez az okos telefon, az 1000eves sony ericssonom-ban alapból benne van ez a funkció,na de reméljük a HTC-m is meg tudja tanulni
-
vétó
aktív tag
válasz
dokee78 #16848 üzenetére
urak, ebben semmi újítás nincs. a képen ábrázolt hívásfogadó felület feloldott screen állapotában látható a go launcher-ben.
ha valakinek ez jön be lezárt készüléken, az bug. ilyen előfordult korábban a Motorola Defy 2.1-es ROM-nál, amit egy készülék újraindítás megoldott. Tehát ez most éppen nem egy feature, hanem egy bug.(teszt go launcher használóknak: oldd fel a képernyőt, majd csörgesd meg a telefonod.)
-
válasz
dokee78 #16790 üzenetére
-BS Player.
- Xperia Minin is használod?
Nem fagy?A SE X8-on sokkal stabilabban fut, mint a Mobo Player, gondolom, akkor Xperia Mini röhögve lekezeli. Anno, egy pár hete én ajánlottam aggleánynak, előtte mind ketten Mobo Playert részesítettük előnybe.
A pdf fájl folyamatos nagyításra találtál már programot? Amit ajánlottam kipróbáltad? OfficeSuite
-
atillaahun
veterán
válasz
dokee78 #16643 üzenetére
Én TrafficStatsPro-ot használok. Nem jó, de az összes többi még rosszabb. Ez sem képes pl. a Youtube, és a VOIP/SIP alapon forgalmazott adat mérésére, viszont App-onként mér le/fel-töltést bájtra pontosan. Mivel nem minden típusú program forgalmat jelzi ki a listában, így a részadatok összes kevesebb lesz az összegnél. De az összeg a valódi. Meg persze ez mér WiFi-t is.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest