- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
werszomjas #48151 üzenetére
A legtöbb navi app tud koordináták alapján navigálni. De amire te akarod használni arra nem alkalmas se telefon, se autós, se túra GPS. Hívj földmérőt!
-
Apuka12
csendes tag
válasz
Röhögnöm kell, hogy ezt egy telefonnal akarod megoldani. A földmérők néhány cm-es pontossággal dolgoznak a telod meg +- 10 méterrel.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Szerintem ezt mindegyik használható navi tudja, pl. Google és a Locus amik nálam fent vannak.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Gyári Google Maps. Kerestem egy koordinátát a neten és működik. Ezt pl. másold be a Maps-be: 47.42374 19.23323
-
Kingfisher1
tag
válasz
werszomjas #16867 üzenetére
Ez nem nemtudás! Hanem Google szabvány, hogy nincs benne.
Persze azért Te rakhatsz rá! -
válasz
werszomjas #16867 üzenetére
,,Droidra keresnék valami programot, amivel
a telefon beszélgetést rögzíteni tudom.,,
Próbáld ki a AllCallRecordert, a SE X8-on tökéletesen működik. Nem kell semmit nyomogatni, automatikusan indul, nem csipog percenként, nagyon diszkrét. Root se kell hozzá, marketről ingyen letöltheted. -
VD
őstag
válasz
werszomjas #16865 üzenetére
Bár rég volt ez téma, akkor még a 2.1 volt a legfrissebb droid verzió. De a hívás rögzítése a legtöbb esetben tilos (országonként eltérő a jogi szabályozás), így a gyártok lekorlátozzák ennek a lehetőségét a készülékekben. Root nélkül szinte esélytelen (de még ugysem biztos) hogy találsz normális appot ami tudná ezt a funkciót.
Most néztem meg a marketen a hívás rögzítő programokat és szinte az összesnél ott az apróbetűs megjegyzés, hogy "recording both side of the call is not avaliable on every device".
-
dokee78
félisten
válasz
werszomjas #16865 üzenetére
Keress rá a Marketen a "record,recorder" szavakra.
Nekem ajánltak itt korábban egy jót,de nem emlékszem már. -
canniball
nagyúr
válasz
werszomjas #9697 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
werszomjas #9590 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a település beírása helyett bepipálom, hogy (talán) geolocation, ekkor bedob egy ablakot, ahol engedhetem a programnak, hogy use wireless connection vagy mi.
ennél értelmesebben nem tudtam megfogalmazni...
-
RootRulez
félisten
válasz
werszomjas #9588 üzenetére
Beautiful Widget?
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas #9526 üzenetére
ilyen színes, kék színű ikonokat a status barban csak custom rom-mal tudsz elérni , gyárival nem tudtommal. illetve rootolt telefon kell hozzá.
ha csak simán ilyen battery ikont szeretnél a statusbarba arra itt a battery status bar
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas #9518 üzenetére
-
schmo07
tag
válasz
okostárcsázó (azaz keres névben és számban is): Dialer One
(ja és magyar ékezeteket is ismer, abban is keres)naptár ügyben nincs ötletem (már hogy egész lapos , közvetlenül irható legyen)
-
thesound
addikt
válasz
a másodikra a Youlu adressbook: https://market.android.com/details?id=com.youlu&feature=search_result
-
petipetya
nagyúr
válasz
werszomjas #951 üzenetére
A market-ben sms unread count néven találod meg ezt a progit. Habár a képen csak az sms-t szemléltetik, de 3 dolgot tudsz egyszerre kipakolni vele a képernyőre:
- sms
- gmail
- hívások
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest