- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Olyan GPS programot keresek, amibe be tudok pötyögni koordinátákat és az alapján tudok navigálni.
Mást nem kell tudni, utak városok nem kellenek.
Egy puszta földterületen kéne a telekhatárt megtalálnom

-
werszomjas
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Köszi már próbáltam kettőt de egyik sem vált be, valami olyat keresnék ami olyat tud, hogy beszélgetés alatt nyomok egy menü gombot és lesz ott egy olyan funkció hogy beszélgeés felvétel indítása.
szerk: am vicces ez az okos telefon, az 1000eves sony ericssonom-ban alapból benne van ez a funkció,na de reméljük a HTC-m is meg tudja tanulni

-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Droidra keresnék valami programot, amivel a telefon beszélgetést rögzíteni tudom.
Nem kell semmi extra funkció, csak vegye fel a beszélgetést.

-
werszomjas
addikt
Ti milyen zenelejátszót használtok?
Annyi van mint égen a csillag, valami szép hangú kéne, nem kell a csicsa, legyen benne suffle, meg hangszíneket lehessen állítani.
És legyen widgetje

-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Olyan időjárás widgetet keresnék, ami automatikusan, GPS nélkül, a mobilnet/wifi helymeghatározással a frissítésnél update-li a tartózkodási helyet, illetve természetesen az időjárást, sajnos eddig két ilyen widgetem is (GO weather, fancy widget) csak manuálisan megadott városokat mutatott.
Ja és természetesen az sem baj, ha pontos az időjárás

Ti mit használtok?

-
werszomjas
addikt
Köszönet mindenkinek, jók a programok.
Ezt a naptár dolgot meg rosszul fogalmaztam, közvetlen nekem sem lehetett bele írni, úgy volt ugye, hogy kint volt egész hónap, és ha hosszan nyomtam az egyik napra, akkor megnyitotta a naptárat és új dolgot írhattam bele.

Még annyit, hogy ilyen status bart hogyan tudok csinálni?
Főleg ez a kör alakú akksi kijelző kéne, tudom van egy link, de most hirtelen nem találom

-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Most cseréltem le egy Sense rom-ot, egy nem sense-re, sajnos néhány dolog hiányzik.
A sense-ben lévő calendar + agenda.
Ez az alap andorid calendar nagyon gyenge, olyat keresnék, ami kitehető widget-nek egy teljes oldalra, és abban közvetlenül tudok lépkedni, új eseményeket beírni.
Illetve valamilyen sense féle Contact kezelőt is keresnék, ami tudja azt a fajta gyorskeresést, hogy mutatja a tárcsázót, és ott beütve a számokat (a számok alatt ugye betűk vannak) rákeres az adott névre, aki használt sense-t remélem érti

köszi

-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Spica-ra keresnék olyat, hogy mutassa az elmulasztott hívásokat és sms-ket a képernyőn.
Tudom van a Missed Reminder, azt olvastam, de az csak hangjelzést ad, van esetleg olyan ami mutatja is
?
Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gaming notebook topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Witcher topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest