- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
RootRulez #11687 üzenetére
/data/app vagy /userdata/app (APK fájlok -> programok)
és
/data/data vagy /userdata/data (LIB fájlok -> adatok)
és
/data/app-private vagy /userdata/app-private (ezt nem tudom, hogy mi)
és opcionálisan
/sdcard/.android_secure (froyotól kezdve a natív App2SD ide rakja a fájlokat) -
dokee78
félisten
-
-
törölt tag
válasz
RootRulez #10844 üzenetére
igazából már mindent sikerült belőnöm rajta, amire szükségem van (navi, fényképező), már csak egy normális képernyő nyitó-záró cucc kell.
amúgy meg, Isten ments, hogy net legyen a mobilomon, még akkor is kapnám a mail-eket amikor szabin vagyok... én szeretek offline lenni
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #10587 üzenetére
Mivel Temp mappáról van szó, "elvileg" törölhető. De csak saját felelősségre.
(Nézz bele, milyen apk-k vannak, találsz-e olyat ami nincs is már a telefonon. Gondolom lesz pár)(#10585) Krisinto: Sok minden ingyenes, de kb. 1,5 hete már vannak fizetős appok is dögivel (mindig látod a neve mellett hogy free avagy xy Ft)
Mobilnet? -
-
norbesz74
aktív tag
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #9779 üzenetére
RootRulez, Punky:
Azt hiszem, a 3G kicsit részletesebb beállítást tesz lehetővé pl. a tarifák terén.
Hát, ha nem méri a wifit, az jó. (Bár ez egyben azt is jelenti, h eléggé megszaladt ma a fogyasztásom... azt hittem, a wifi miatt mutat ilyen sokat, már a hónap első napján...)
-
Sir Sparrow
tag
válasz
RootRulez #9629 üzenetére
Akkor lehet ez lehet a probléma, mert nekem a Call Meter NG van fent.
Amúgy annyira nem megy rajta ez a perc alapú számlázás beállítás, h bármit állítok be neki, mindig ugyanazt írja ki költségként.Nem értem a dolgot!
A Call Meter 3G-t pedig még azért nem tettem fel, mert most egy béta verzió van fent a marketen és azt nem szívesen pakolom fel, inkább várok.
Viszont lehet kipróbálom a Traffic Counter-t hátha ott lehet finomítani a számlázási egységet.schmo07: Az én Samsung Galaxy Ace-emen is pontosan ugyanilyen a gyári időjárás widget
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RootRulez #9575 üzenetére
Akkor azt kiírná: van már telepítve ez és ez a verzió számmal, kívánja-e lecserélni?
Sokszor pár program nem kompatibilis bizonyos rom verziókkal (ugyanaz a rom fajta és oprendszer szám, csak más készítette) és egyszerűen nem hajlandó települni.
Míg más programok települnek rendesen, el is indulnak, csak két mp után összeesnek, és nem használhatóak (pl: spica 2.3al és a navigon), stb..
-
dokee78
félisten
válasz
RootRulez #9510 üzenetére
Nem tudom mennyire eszi,de ezt próbáltad már?--->Traffic Counter Pro
-
válasz
RootRulez #9440 üzenetére
Nem, semmi ilyesmi nem történik. Nálam még a telefonszámoknál sem volt olyan lehetőség, hogy Skype-al hívjam őket. Bár én eltávolítottam az alkalmazást, mert alig használtam. 11 mega...amíg nincs App2SD (ahhoz pedig egy nagyobb kártya kellene), addig nem nagyon tudok ugrálni...
-
sssz
őstag
válasz
RootRulez #9402 üzenetére
azt hiszem azért, hogy ha valaki hiv azt felismerje. akkor hàttérben fut tovàbb ès elötèrbe kerül a tàrcsázó futtatása.
de ekkor max annyi lehet a telepitèsi feltètelekben, hogy "...állapot figyelèse...". ha olyan van benne, hogy hivàsokat kezdeményezhet akkor inkàbb ne telepitsd fel.
-
dokee78
félisten
válasz
RootRulez #9077 üzenetére
A Titánium backup tud menteni Dropboxra is.(Akinek még nincs Dropbox.)
-
Thome
veterán
válasz
RootRulez #9088 üzenetére
Kaptam egy In-ear fülhallgatót (saját gumijaim vannak hozzá) csak úgy, aminek az egyik oldala nagyon halkan szólt, azt gondoltam, hogy a membrán, vagy bármi elcsúszhatott benne, de jó minőségben szólt, ezért kompenzálni akartam ezzel a hang módosítással, hogy ugyanúgy szóljon kb mindkét oldala, vagy hogy is nevezzem ezt. Aztán beleszaladtam egy In-ear fülhallgató tisztítása bejegyzésbe (Gugli segített), aztán ez alapján beugrott, lehet hogy el van tömődve. Na most a fülhallgató elején levő vékony szivacskán volt egy kis fika, azt letéptem róla tűvel, és problem solved.
(+ Ha már így kéznél volt a leírás + a füles, ki is takarítottam teljesen, azaz higiénikusan is használhatóvá tettem a saját részemre is) -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #9079 üzenetére
Én nem ismerem ezt a "buzidobozt", de tuti rootolva vagy? Mert ezt akkor akarja, ha nem vagy rootolva. Most íg megy? Talán automatán is felrakja a box-ot? Mert én külön nem tettem fel.
Esetleg próbáld ki marketről a MyBackup Root-ot is, az is kér az elején rootjogot. Ha az se kap, akkor vmi bibi van a root-tal.
-
erikke17
őstag
válasz
RootRulez #8799 üzenetére
Bubble nevezetű app kifejezetten vízmérték, lehet kalibrálni, ha akarod mutatja a fokokat lehet fixálni, meg azt hiszem középpontnál rezzen ilyen beállítások vannak, és ha telefon fekteted akkor fektetve mutatja ha állítva teszed akkor vízmérték végét látod, egyszóval ahogy fordítod azt az oldalát mutatja.
-
petipetya
nagyúr
válasz
RootRulez #8744 üzenetére
A megfelelő beállításokkal a k9mail is egyből jelzi az új leveleket:
- telón beállítások / fiókok és szinkronizálás / háttéradatoknál maradjon bent a pipa, míg az auto szinkronizálásból vedd ki.
- ezután a k9mail-ben az opciók / settings / network / background sync-nél ezt jelöld be: when background data is enabled
- telefont indítsd újra - ez kell, nálam addig nem működöttTesztelve, működik.
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #8732 üzenetére
Nem lehet, hogy valami privacy beálltás a ludas?
Vagy nincs fenn valami más app (led, hang...) amivel összeakadhat?
Ha gondolod, megírhatnád mik a beálltásaid, és összenézem az enyémmel (priviben is jöhet)handcent: feltettem újra a magyart, és nem romlott el. Akkor viszont nem értem a dolgot. Miért volt rossz eddig és miért javult meg amikor uninstalláltam, aztán miért nem romlott el, amikor újra installáltam... Furcsa.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
RootRulez #8601 üzenetére
Ez nem a SIM kártyára rakja a mentést, hanem az SD kártyára.
Viszotn ha az SD kártya mentés is jó, akkor inkább ezt javaslom:
SMS Backup +
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest