- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
törölt tag
#10846 és #10847: elsősorban nem a pénz miatt nem kell net, az igazság az, hogy van egy jól fejlett üldözési mániám is, nagy testvér komplexussal kombinálva
plusz, ha a főnököm kiszagolja, hogy mobilon is tudok emailt olvasni, akkor nem hivatkozhatok arra, hogy "egész nap bringáztam" vagy "a dugóban ültem"
-
törölt tag
válasz
RootRulez #10844 üzenetére
igazából már mindent sikerült belőnöm rajta, amire szükségem van (navi, fényképező), már csak egy normális képernyő nyitó-záró cucc kell.
amúgy meg, Isten ments, hogy net legyen a mobilomon, még akkor is kapnám a mail-eket amikor szabin vagyok... én szeretek offline lenni
-
törölt tag
sziasztok,
widgetlocker 1.2.4-es nincs meg véletlenül valakinek apk-ban?
esetleg ingyenes widgetlocker alternatíva?
sajna nem tudok marketelni, nincs net a telón.továbbá javasoljatok légyszi egy jó oldalt, ahol (legálisan) apk-t lehet letölteni.
előre is thx!
Aktív témák
- Battlefield 6
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Magisk
- Eredeti játékok OFF topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest