Aktív témák
-
sssz
őstag
ejnye, látom te nagyon szeretsz kötekedni.....ok, akkor lássuk
először, amit a dockról írtam, azt Tyer kérdésére írtam válaszként, mert nem tudta milyen változás van az új adw-ben a dockoknál. egy szóval nem írtam hogy én ezt használom. ezt csak te gondoltad oda hozzá
a másik, a GO-t használtam kb 2 hétig (nem két percig), mindenféle verziós beállítást kipróbálva, nekem nem jött be. mondom ezt úgy hogy most is fenn van a legújabb hogy ha megjelenik a frissítése ki tudjam próbálni mi változott.
szóval, ha kérhetem, ne kötekedj légyszi....főleg mivel úgy látom főleg engem tüntetsz ki vele
azt hogy 2 perc után dönt valaki arról hogy milyen launcher, azt arra írtam, hogy dokee itt írta nemrég valamelyik szólásába, hogy nem jött be neki és vissza is állította a Go-t alapértelmezettnek. Én ebből azt szűrtem le, hogy kb 2 perc alatt kipróbálta most egy beállítását, nem tetszett és ennyi. De lehet hogy félreértelmeztem én is ezt.
de ennek a launcher vitának amugy sincs semmi értelme, nekem a Desire S-en az ADW EX a gyors, másnak meg lehet nem...ennyi.
-
porse
őstag
Hát a launcherpronak 9000 el több letöltése van és 1500 al több 5*-a
(#24658) dokee78
Hát hova kell fejlődnie.. most az, hogy csinál lockscreent, nabumm nem hinném hogy kevesebbet fogyaszt mint egy widgetlocker, vagy bármi amit pluszba csinált pl a go, van rá alternatíva ugyanúgy...
(#24656) TRob1
Igazad van, ezeket csak az értékelések számai
-
fatal`
titán
Van, de most olvastam, hogy CIBnél internetkártya kell, sima kártyával nem engednek neten fizetni. Tudnám akkor minek van a kód a hátulján? Most igényelhetek ilyen szart, ingyenes mondjuk, de mire az megjön... Mondjuk ezt mondhatták volna számlanyitáskor. Én nem foglalkoztam vele, mert az OTPnél lehetett vele fizetni.
-
fatal`
titán
Nem vagyok jogvédő. Honnan tudod, hogy nem egy mobilnet lóg a másik végén?
Itt viszont konkrétan lopod a sávszélt, ami nem tudhatod, hogy mire kell.
Egyébként ha olyan helyen vagyok én is használom más wifijét, csak egy tényt állapítottam meg.
De otthon szvsz jobb a saját, nincs ára egy wifi routernek.
-
-
Kakumix
senior tag
Igen, és nem csak külföldön, hanem Magyarországon is. Nem nyílt WiFi, mert olyan nem lehet a törvény szerint - ill. az hogy nem védi le attól még nem lesz nyílt -, hanem engedély vagy felhatalmazás nélkül, jogosulatlanul csatlakozni WiFi-re. Én is szívesen megosztanám az enyémet, de
1. engem vesznek elő, ha pl. pedofil képeket vagy csak egyszerűen warezt töltenek le vele, esetleg fenyegető levelet küldenek róla vagy ...
2. nehéz korlátozni, ha én is használom akkor részesítse előnybe a saját forgalmamat. -
Something_
őstag
Köszi, ezt már áttanulmányoztam.
Nekem ez a progi nem valami praktikus, valami ftp-s progi kéne, ami biztosít ingyen tárhelyet és gyors. Azért kellene valami ftp-s, mert nem tetszik, hogy automatikusan letölti a file-okat minden bejelentkezésnél. Laptopon telenoros hipernetem van, asztalin kábelnet, telefonon 150 mb-s mobilnet és wifi. Ezért nekem nem jó, hogy a laptopon egyből lekapja az összes felrakott dolgot.
Esetleg ilyen progit tud valaki, ami biztosít ingyen tárhelyet és én választom ki, hogy az adott file-okból jelen pillanatban mire van szükségem ? -
aggleány
addikt
Nem nekem kell, Démon. Én nagyon jól megvagyok a gyárival is, az illető SGS-re szeretne valami mást tenni, az ok számomra ismeretlen.
Hát ez az, hogy csak kezdtem hiányozni. Bezzeg nyiszinyuszi után már pár nap után sírtatok. Láttam! Na jó, azt elismerem, hogy én nem nézek olyan édesen, de azért igyekszem.
-
aggleány
addikt
Nyuszicica projekt:
Bátor vagy. Nagyon. Lemutánsoztál. Tükröd nincs?
Mercutio_
Észrevettem, hogy lemaciztál, de így mégis egyértelműbb, hogy vallomást is tettél a tárgykörben. Bár, hogy miért...?
janes74
Végre egy igazán udvarias férfiember, aki odafigyel a hölgyszemélyekre is.
Nem vagyok pár napig, és mindenféle érdekességekből kimaradok.
Olyan naptárt keresek, amiben be lehet állítani ismétlődő eseményeket, és ezekhez figyelmeztetőt. Tudnátok segíteni? Az lenne az igazi, ha a Jorténak lenne általam ismeretlen helyre eldugva ilyen funkciója, mert amúgy nagyon tetszik.
-
Jah tényleg! A memóriám nem a legjobb már így 40 felé...
Calendar kontra gmail:
Azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy mikor bejelölöm, hogy mi jelenjen meg a naptáramban, pl. ünnepnapok, névnapok, időjárás, és ezek mind meg is jelennek, akkor pl a sport/seriaA/AC Milán miért nem jelenik meg a telón?
Az csak a gmail naptárban jeleníthető meg, vagy itt is én csinálok valamit rosszul?
A gmail naptárban megjelenik, és tök jól is működik, de a telón semmi. -
dokee78
félisten
Én szedtem le anno a Paper camera appot,Free volt,
de az a gond azokkal az appokkal,hogy a Marketről nem frissülnek.
Engem ez zavar,hogy nem frissül.Most nézem Amazonról van szó,én meg a Getjarnál járok.
Amazonon nem jártam,de a paper nálam is a Getjarral együtt repült.
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Van: Ha jól tudom, a magyaron szigorúbbak a rejtési szabályok (milyen közel lehet egy másik ládához, illetve hány ládát kell megtalálnod ahhoz, hogy te is regisztrálhass saját rejtésű ládát), mint a nemzetközin. Az utóbbin talán nincsenek is ilyen megkötések, de erre nem teszem le a nagy esküt.
-
-
-
-
-
Most kicsit tanácstalan vagyok, ugyanis kipróbáltam és tényleg nem ébreszt, ha kikapcsolom.
Viszont mikor megvettem ébresztett, mert ezt direkt kipróbáltam.
És itt is azt írják, hogy ébreszt kikapcsolva...
Nem lehet, hogy az a baj, hogy feltelepítettem egy androidos ébresztőt? Mert valamit bekavart?
Már letöröltem, de ugyan úgy nem ébreszt. -
-
domerator
veterán
"Vazze, beállítom a gyárit, és ébreszt amikor kell. Mi kell még hozzá, Full HD grafika CGI-vel, 7.1 THX hanggal, kávéfőzővel meg fogmosóval, és Dzsásztin Bíbert vetítse a plafonra???"
Hehh... így vagyok vele én is... épp tegnap vadásztam olyan alarmot, amiben CSAK alarm van, egyetlen jóság kell, hogy emelkedő hangerőt lehessen választani... hát alig találtam... apám, olyan alarm clockok vannak, hogy egy taskert előbb beállítok, mint azokat...
Ez az alvásfigyelős cucc meg egy vicc...
-
fatal`
titán
-
-
icons
addikt
Más témájú dolgokat osztok meg rajtuk
. De ehhez igazából az égvilágon semmi közöd sincsen!
Mi az, hogy Android? Azért ezt gondold át párszor, és elég hamar rá fogsz jönni, hogy mekkora hülyeséget írtál. Ha mégsem, az a csúnyábbik eset..
Az Android rendszer nagy előnye a testreszabhatóságban rejlik és a nagy mennyiségű (ingyenesen) letölthető alkalmazásokban, illetve a stabil rendszer sem elhanyagolható szempont. Semmi köze sincsen ezeknek az SMSek szerveren tárolásának.
Fantáziál? Lehet, hogy az olvasással van a gondod, úgyhogy ess neki még egyszer az előző hszemnek! A szövegértés már más tészta persze! -
icons
addikt
Sajnos az a megbízható, amelyik nem működik. A többi csak rosszabb
De majd valahogy megoldom, felrakok minden appot, lementek, betöltök, aztán csak lesz valami! (de még mindig nem tudom, mi produkálja a hibát)
Ja. Képzeld hátrány? Az, hogy egy szerverparkban ott csücsülnek az SMSeim, nem képzelt hátrány. Nem vagyok összeesküvés-elmélet-szövögető, egyszerűen nem szeretném, ha bárhol egyben meglenne az összes adatom, levelezésem, beszélgetésem. Nem hiszem, hogy elolvasta volna bármelyikőnk a feltételeket, de biztos vannak benne olyan dolgok, amiket nem szeretnék elfogadni. De ez egy másik téma
-
icons
addikt
Igen, elvileg ott lehet a probléma, csakhogy a dátum alapján akkor is tudnia kéne rendszerezni a Droidnak.
Ez biztos megoldás lenne, de nem szeretném bevetniSőőt, van amelyik threadnél még a legelső üzenet is ebben az évben küldődött (csak vissza lett állítva), mégis 1970esnek sorolja be... Ha valakinek van más tippje, mint a teljes törlés, szívesen meghallgatom
(de nem úgy tűnik, hogy lesz rá esély!)
-
-
-
-
-
-
xSide
őstag
Köszönöm, közben leszedtem egy frissebbet és meg van az átlátszó felirat háttér...
Rengeteget változott a Go előnyére pár hónap alatt mikor legutóbb próbálgattam: )
Lehet maradok is ennél.
Lock-oltam a menüben, mely szerint kiderült csak szerkesztő módban lassú.
Most már pörög! -
zozyk
addikt
Érdekesség,átléptem a proharverről a mobilarénára,itt működik minden gomb...
WTF???
Még a Link beszúrás is működik....
-
DrJános
aktív tag
Köszi, de szerintem kibírom holnapig
Csak nem akartam feleslegesen 2x telepíteni. Bár az is igaz, hogy most még csak a gyári 2g-s kártya van benne, szóval csak próbálkozni fogok vele.
hunfatal Köszi a tippet a TC vel.
Amúgy tudom, hogy van Magyar Astro már a gépemen is van, csak kell majd 1 másik fájlkezelő, hogy fel tudjam rakni.
(Amúgy pont viccelődtem is, hogy az Angol Astoval majd felrakom a Magyart
)
-
DrJános
aktív tag
-
DrJános
aktív tag
Tudom, hogy van benn gyári, csak az nekem nem tetszik (fene az ízlésem mi?
) Amikor "rábökök" egy napra akkor belemegy és óránként vannak idióta vízszintes vonalak és az egész nap átnézéséhez fél évet kell görgetni. átláthatatlan az egész. Ráadásul nem egyszer akaratomon kívül is hozott létre új eseményt. Persze ha más nem lesz akkor majd használom azt vagy a googlet.
De erősödő csengőhangban és film lejátszóban ne tudsz segíteni? Azok fontosabbak lennének.
Wifi meg főleg letöltés miatt lesz, bár lehet, hogy hamar ráérzek, hogy milyen jó is egy droid nettel.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest