Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Tudom, hogy van benn gyári, csak az nekem nem tetszik (fene az ízlésem mi?
) Amikor "rábökök" egy napra akkor belemegy és óránként vannak idióta vízszintes vonalak és az egész nap átnézéséhez fél évet kell görgetni. átláthatatlan az egész. Ráadásul nem egyszer akaratomon kívül is hozott létre új eseményt. Persze ha más nem lesz akkor majd használom azt vagy a googlet.De erősödő csengőhangban és film lejátszóban ne tudsz segíteni? Azok fontosabbak lennének.
Wifi meg főleg letöltés miatt lesz, bár lehet, hogy hamar ráérzek, hogy milyen jó is egy droid nettel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) Amikor "rábökök" egy napra akkor belemegy és óránként vannak idióta vízszintes vonalak és az egész nap átnézéséhez fél évet kell görgetni. átláthatatlan az egész. Ráadásul nem egyszer akaratomon kívül is hozott létre új eseményt. Persze ha más nem lesz akkor majd használom azt vagy a googlet.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)