- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #33811 üzenetére
Köszi.
Régebben már próbáltam a PowerAmp-ot, de nekem összességében nem tetszik. Jobban bejött az utána használt WinAmp. Annál meg az utána megjelenő MortPlayer tetszik jobban. A Mort-nál meg a ... Na az N7 "még" nem, de esélyes lehet a "címre".
A végső győzelem nálam Mort vagy N7-é lesz majd.
-
tomy86
addikt
válasz
punky10 #33654 üzenetére
MédiaMániaS csomag beállításait el tudom küldeni. 2 hónapja tesztelem és jól számol. Az alapján már könnyen beállíthatod a Mozaikot.
Ezt a beállítást elküldtem a program készítőjének is, úgyhogy elérhető az importálás menüből. Szabályok importálása -> import pre-configured... és a weboldalon kiválasztod a HU t-mobile media mania s csomag beállításait. Azóta csak minimálisat változtattam rajta. -
petipetya
nagyúr
válasz
punky10 #33174 üzenetére
Igen.
- Anysoft beállításai / billentyűzet részben csak a "magyar qwerty 4 soros" van beállítva.
- Ha előjön a bill. egy szövegmezőben és mégis ez osztott nézetet látod, akkor bökj a jobb felső sarokban található ->ABC-> gombra (persze ehhez az anysoft beáll. / felső bill. sor / sor típusa / kis gombok legyen bejelölve). -
pepe10.10
tag
válasz
punky10 #33114 üzenetére
megcsináltam, így sem jó, viszont ahogy bemegyek az apn beállitásokhoz, majd az acces point names-re akkor ott kihoz ilyet hogy t.mobile H, t-mobile H DUN és T-mobile H mms , és itt az első kettőre ha rámegyek akkor ott felsololja hogy proxy port username meg iylesmik, és az APN alatt az egyiknél ezvan, hogy -elixir- ( ami kivolt eddig is jelölve a t-mobile H) van valami köze ennek az elixir programhoz?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
punky10 #32246 üzenetére
Nem, te nem akarod érteni. Egy alkalmazás "életének" két fázisa van ebből a szempontból. A fejlesztés, majd a támogatás. Egy dolog, hogy az alkalmazás fut x hardveren (azért az Android többé-kevésbé kompatibilis saját magával), de mivel nem tesztelhető az összesen (nyilván nem tudják megvenni az összes androidos telót, jó részük nem is kapható Európában, csak a gyártótól lehet beszerezni a fejlesztéshez, ha lehet), utólag még rengeteg munkát kell felvállalni, mert az egyszeri vásárló szépen reklamál, hogy az ő telefonján nem fut tökéletesen és ő nem ezért fizetett (és lehet, hogy nem is a hardver miatt, hanem mert pl. egy főzött ROM-ot rakott rá). Nem csak a fejlesztéshez kell pénz, hanem utólag, a támogatáshoz is (hiszen a támogatást nyújtó szakemberek, ügyfélszolgálatosok stb. nem ingyen dolgoznak...)
A térkép megint csak nem tudom, hogy jön ide. Az teljesen egységes minden Igo alkalmazásnál, minden platformon. Jó, hogy működik vele. Esetleg ha változik a térkép formátuma a jövőben, akkor majd nem fog... Támogatáson én a szoftver hibáinak javítását, az ügyfelek kezelését (emailes, telefonos ügyfélszolgálat) értem.
Igo által hivatalosan támogatott PNA-ból közel sincs olyan sok, mint ahány androidos teló van (külön számolva nem csak a hardvert, hanem a rajta futó Android verzióját is!). És megint leírom: A PNA-knál a támogatást a PNA gyártója nyújtja első körben, sokkal kisebb gondja (azaz a költsége) vele a NavNGónak. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
punky10 #32141 üzenetére
Nem értem, mit akarsz nekem megmagyarázni. A NavNGo egy piacorientált magáncég, a piacból él. Szerinted mi más okuk lehet arra, hogy nem adják ki az androidos Igót, mint az, amit leírtam? Azaz: nem éri meg. De ha szerinted igen, írj nekik... Egyszerűen egy szoftver kiadása után támogatást is kell nyújtani. Ez pedig a NavNGo piackutatása alapján többe kerülne, mint amennyit a szoftver hoz. Ha ez változni fog, akkor nyilván kiadják megvehető formában is. Egyébként jogi oka is lehet, hogy nem adják ki: Pl. a PNA v. az autógyártókkal olyan megállapodásuk van, hogy nem jöhetnek ki Androidra megvehető appal x ideig.
Nem tudom, hogy jönnek ide a PNA-k. A PNA-k esetében nem a szoftvert veszed meg, hanem a hardvert, amihez gyárilag adják a szoftvert is. Ergo ha pl. garanciális problémád van, nem a NavNGóhoz kell fordulnod, hanem az adott PNA gyártójához. Az pedig szépen összegyűjti a hibákat, és továbbítja nekik. Ergó nem többszázezer ügyféllel kell foglalkozni, hanem kvázi eggyel.
De jó ideje nem lehet pl. Windows Phone alapú Igót sem kapni. Egyedül az iPhone-ra van megvehető app. És éppen azért, amit írtam: egységes hardver és szoftver, fizetőképes kereslet. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
punky10 #32042 üzenetére
Ha valakinek a mondandójára azt mondod, hogy hülyeség, azzal azt állítod, hogy hülye...
De a lényeg: Én sehol nem beszéltem képernyőméretekről. Ezt írtam: "Apple-nél lényegében 3-4 hardverre kell megírni, optimalizálni az alkalmazást, Androidnál pedig kb. 100-ra vagy még többre."
Nyilvánvalóan nem arra gondoltam, hogy 100-féle képernyőméret/felbontás létezik. Abban ugye egyetértünk, hogy két telefon között nem csak a kijelzőméretben lehet különbség? Sőt, két azonos kijelzőméretű telefon is igen jelentősen eltérhet más szempontokból hardverileg és szoftverileg egyaránt. Szerencsétlen esetben pedig ugyanaz az alkalmazás nem fog futni mind a kettőn valami apró eltérés (pl. hibásan megírt belső driver) miatt. Egy navigációs alkalmazás pedig sajnos elég bonyolult ahhoz (lényegében a telefon minden képességét kihasználja), hogy könnyen belefussanak a fejlesztők valamilyen inkompatibilitási hibába.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
punky10 #31979 üzenetére
Tök jó, hogy lehülyézel, amikor érezhető a hozzászólásodból, hogy abszolút nem értesz a fejlesztéshez, programozáshoz, a hardverek és szoftverek közötti különbségek áthidalásához, egy szoftver mögé szükséges háttértámogatáshoz...
Ajánlom figyelmedbe az alábbi, igencsak friss cikket:http://totalcar.hu/magazin/technika/2012/02/10/minden_pixel_kulon_tortenet/
"Egyébként egészen meghökkentő hibák derülhetnek így ki. Ilyenként említik a gyilkos vécék sztoriját, amikor a német autópálya-pihenőknél a név nélkül jelzett illemhelyek valamiért egy bizonyos típusú navi teljes összeomlását okozták, annyira, hogy újra kellett a szoftvert telepíteni. Persze néha akad térképhiba is, ami nem várt eredményre vezethet, mondjuk, amikor bizonyos szakaszokat nulla méter hosszúként adtak meg a BAH-csomópontnál – erre a számra nem gondoltak a programozók, és szintén komoly fagyásokat okozott. De mint mondják, amióta az iGO-t csinálják, gyakorlatilag már minden pixelnek külön története van."Pl. az én telómon is működik, de néha belassul, késik (pedig kétmagos proci van telóban), és van, amikor ki is lép. Szerinted egy ilyen szoftvert nyugodtan piacra lehetne dobni ebben az állapotában? Ugye nem?
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #31609 üzenetére
Persze, itt nem is az volt részemről a téma hogy melyik a jobb Launcher (egyértelmű hogy Go, max ha vkinek csak és kizárólag a sebesség a lényeg - már pedig sokan így vannak hogy csak azt nézik -, akkor lehet hogy ADW), hanem az, hogy egyik Launcher se fog 40szer annyit fogyasztani a másiknál, de meg 4szer annyit se, annak meg rég úgy kell, aki ilyen hülye appokban hisz és nem a valóságnak... tele vagyok Go appokkal, mégsem merül extrém módon a telefonom (ez alól 1 Rom volt kivétel - ami kb 3,5 napig volt fenn -, ott fél-háromnegyed napnál tovább akkor se bírta, ha hozzá se nyúltam)
(#31611) akyyy:
GTalk-ot nem használom, de Gmail ment alapból, nem kellett semmi portot nyitnom neki. -
meko1
tag
válasz
punky10 #31119 üzenetére
lehet,hogy igazad van>>a vírusirtók ilyenek ,az érdekes ebben az,hogy többféle oldalról
próbálkozva sem sikerült,márpedig nem a program/apk/,hanem a letöltési forrás kér/ne/
hozzáférést,egymástól függetlenül,pedig ugyane források korábban nem szerettek
volna pofátlankodni>>>>azt hiszem,ez máshová tartozó téma,sajna a problémám
megoldásához nem visz közelebb üdv meko1 -
frensys
tag
válasz
punky10 #30891 üzenetére
nem adja csak viccel,de a tények akkor is tények,ha feloldod a zárat elkezd wifizni mindkét program és azon is marad ha egy gyenge jelet is talál,márpedig mindig ez van az utcán ha megyek,talál egy totál gyenge wifi jelet és azt várná el az ember hogy akkor hagyja a francba és átvált gyorsan 2g vagy 3g-re de nem,és ha manuálisan leszeded wifiről és bekapcsolod a 2g vagy 3g-t akkor is utána ez a hülye visszavált wifire mert talált jelet,de könyörgöm az egy GYENGE semmit nem tudok vele mit kezdeni cimű jel,úgyhogy ennyit ezekről a programokról.
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #30227 üzenetére
Szerintem ő arra gondol, hogy az appdrawerben (alkalmazásfiók) szeretne mappákat...
(Persze lehet hogy az említett alkalmazás ott is tud csinálni, nem ismerem)
(#30215) bencus3:
Mire gondolsz pontosan? Home-on vagy Appdrawerben létrehozott mappára? Vagy hogy sd-t tisztítsa meg vmi? -
SZATA
senior tag
válasz
punky10 #29440 üzenetére
Valóban arra gondoltam, hogy ha pl. kitalálom, h autóval megyek dolgozni, akkor jól jön a 30 perc szundi. Az ébresztés állítgatásával meg azért nem próbálkozok, mert véletlenül a későbbin felejtem és másnap gáz van. Meg én első csörgésre nem bírok felkelni, muszáj éledeznem, az sem zavar ha 30 perc a szundi, tehát annyival előbb szól az óra.
Azt még kipróbálom h közel azonos időpontra két ébresztés eltérő szundival. -
fatal`
titán
válasz
punky10 #29720 üzenetére
Ez most, hogy jön ide? Nem is rólad volt szó. Vagy talán frensys a nicked? Talán, ha az olvasással problémáid vannak ne engem cseszegess.
Semmi baj sem a gyári billel, sem másikkal. De egyértelműen kijelenteni, hogy az a jobb és cirkuszolni miatta, ha valaki állóban is qwertyvel használja, röhejes. Ott van az SMS beállításaiban, hogy konvertálja, sőt még alapból be is van pipálva. Akinek problémái vannak a telefonjával és nem nézi meg a beállításait, az talán ne az androidot szidja.
-
atillaahun
veterán
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
punky10 #28224 üzenetére
Ezen negatív hozzáállás miatt (rendőrség nem tesz semmit, nem érdemes ezzel fecsérelni az időt, majd okosba megoldjuk, stb) kerülik egyre többen a rendőrségi feljelentést, aztán meg csodálkoznak, hogy ők is a vádlottak padján ülnek önbíráskodás miatt.
Én megtettem a feljelentést, röviddel azután a rendőrség megtalálta a telefonom, lefoglalta (már el lett adva) és visszaadta nekem.
Amint raknak bele más simet, az feljelentkezik a hálózatra, ahol minden adat rögzül (imei szám, imsi szám, adótorony, ahová feljelentkezett, stb).A nem profi tolvajok közül kevesen tudják, hogy az imei számot is cserélni kéne, mielőtt bmit is kezd vele, és ezen bukik el mindegyik.
Főleg, ha mondjuk csak azt gondolja, hogy az a két perc nem számít, amíg ellenőrzi a készülék függőségét.
Tök mindegy mennyi ideig vagy fent a hálózaton, mert rögtön rögzül az összes infó, és ezzel is egyszerűsítik a rendőrség munkáját.Szóval, ha ellopnak bkitől telefont, az legyen az első, hogy rögtön feljelentést tesz, az önbíráskodást meg felejtse el mindenki.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
punky10 #28224 üzenetére
ez amit mondasz az esetek nagyon elenyésző %-a!
ahogy terjed az android, úgy mindenkinek lesz már elég fingja ahhoz, h alapba kell hozni minden lopás után XD
az ilyenekben mellesleg a tolvajok a legjobbak... ezért is "szeretem" őket, mert ezért tud fejlődni a biztonságtechnikai eszköz (pl biometrikus azonosítás: ujjnyomat ellenőrzés sokan azt hiszik, h eszméletlenül biztonságos, gyakorlatilag ma már ott tartunk h a bio-k közül a legbiztonságtalanabb mód
-
thug
tag
válasz
punky10 #27459 üzenetére
Recovery módban véletlenül nem a reset android&storaget-nyomtam, hanem a reformat device-t...
Gondoltam sebaj, google és letöltök egy gen8 aos-t és visszatöltöm, de ez mégsem lett ilyen egyszerű!
Hiába töltöm vissza az .aos-t update faile: (221)-es hibával leáll az update... -
beci
őstag
válasz
punky10 #26843 üzenetére
és hunfatal!
Ezt már próbálltam,de ha lehúzom az állapotsort,és rábökök a berakott progik bármelyik ikonjára,akkor kidobja a képernyőre az egész sávot,és onnan kell újra ráböknöm a progi ikonra,hogy elinduljon.
Jó lenne,ha elsőre indítaná a progikat.mkRoland!
Ennél sajna progikat nem lehet berakni.Azért köszi. -
TRob1
veterán
válasz
punky10 #25327 üzenetére
És miért nem használod azon meg a GO_Launcher_EX_HDTest_V2.69Beta (for Pad)-et?
(#25326) Csibcsala:
A MortPlayer is jó, és azzal is lehet Rock-ot lejátszani.(Vagy az kérdés volt hogy jó-e?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen processzort vegyek?
- Revolut
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Ford topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest