- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
punky10 #28224 üzenetére
Ezen negatív hozzáállás miatt (rendőrség nem tesz semmit, nem érdemes ezzel fecsérelni az időt, majd okosba megoldjuk, stb) kerülik egyre többen a rendőrségi feljelentést, aztán meg csodálkoznak, hogy ők is a vádlottak padján ülnek önbíráskodás miatt.
Én megtettem a feljelentést, röviddel azután a rendőrség megtalálta a telefonom, lefoglalta (már el lett adva) és visszaadta nekem.
Amint raknak bele más simet, az feljelentkezik a hálózatra, ahol minden adat rögzül (imei szám, imsi szám, adótorony, ahová feljelentkezett, stb).A nem profi tolvajok közül kevesen tudják, hogy az imei számot is cserélni kéne, mielőtt bmit is kezd vele, és ezen bukik el mindegyik.
Főleg, ha mondjuk csak azt gondolja, hogy az a két perc nem számít, amíg ellenőrzi a készülék függőségét.
Tök mindegy mennyi ideig vagy fent a hálózaton, mert rögtön rögzül az összes infó, és ezzel is egyszerűsítik a rendőrség munkáját.Szóval, ha ellopnak bkitől telefont, az legyen az első, hogy rögtön feljelentést tesz, az önbíráskodást meg felejtse el mindenki.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest