- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
domerator #27080 üzenetére
Én átkonvertáltam vele egyszer a vinyóm második felét (kb 500GB, tele adattal), és semmi baj nem volt. Ellenőrzés után ~20 sec és kész volt. Ajánlott előtte egy töredezettségmentesítést végrehajtani.
Teasüti:
Szívesen segítenék, csakhát legyalultam a Facebook appot, ezáltal nem is frissült -
-
-
válasz
domerator #23594 üzenetére
"Előfordulhat ez a cucc itthon is?"
Így ebben a formában nem valószínű, de ha újra gondolod a dolgot, akkor rájöhetsz, hogy fölösleges hisztéria keltés.
Senki sem szereti, ha a személyes dolgaiba beletekintenek ill. adatot gyűjtenek róla, de sajnos az informatika forradalom óta folyamatosan ez történik, ha akarjuk, ha nem. Az asztali gépeden is állandóan figyelik az internetezési szokásaidat, ez alapján kapod a remek reklám ajánlatokat. És kitudja még a háttérben milyen adatgyűjtés folyik. A levelezésedet is megtudják nézni, akár még törvényes eszközökkel is, a ha az ügyészség gyanúsnak tart. Pont most aktuális a Szlovák lehallgatási botrány. Arról nem is beszélve, hogy a sok felelőtlen ember mennyi személyes adatot tesz fel a közösségi oldalakra.
Ha ennek tükrébe vizsgáljuk újra, akkor saját magunk több kompromittáló dolgot teszünk fel az internetre, mint a Carrier IQ gyűjt rólunk. Szerintem ebben az esetben csak a rendszer fejlesztéshez gyűjti az adatokat, a felhasználók telefon használati szokásairól. Multimédiás tartalmakat nem hinném, hogy továbbít a program, csak rendszer infót.
Ettől azért még nem teljesen etikus eljárás, de nem nagyon tudunk ellene tenni semmit. -
Canonfan
senior tag
válasz
domerator #23594 üzenetére
Én is nagyon remélem, hogy nálunk nincs ilyen, de szerencsére főzött romot használok...
Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy ha az ember esetleg beszed egy olyan appot ami külföldet akar hívogatni, az ellen elég lehet a Call Confirm is?
Nálam alap progi, mert még az 1.6-os romoknál előfordult hogy magától egy rakás számot felhívott a telefon miközben csak simán a tokjában volt, + alapból is rezisztív a kijelzőm, szerencsére a 2.3-as romoknál már nem fordult elő ilyen, csak nem tudom, hogy ez a vírusok általi hívások ellen is megfelelő lehet, vagy ki tudják játszani?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
k.t.a.
senior tag
válasz
domerator #23479 üzenetére
Bocs, nem figyeltem a topic címet, csak ott (a teló topikjának első hsz-ben) volt egy link, hogy alkalmazással kapcsolatos kérdéseket ide írj. Samsung Galaxy ACE az áldozat.
Ha esetleg valaki így már tudna nekem segíteni a megfelelő alkalmazás megtalálásában azt megköszönném.
-
llaszlo
veterán
válasz
domerator #23295 üzenetére
Tudom, hogy van ilyen app fent is van egy. Viszont sehogy sem működik. Hiába állítom be, hogy csörögjön nem csörög. Ezért keresek olyat ami megy MIUI-val. A hívásszűrést DND-t én nem hoztam elő. Az az app amit használok az whitelist-nek írja azokat a számokat amiknek csörögni kellene.
A MIUI-ban eleve máshogy van a hangkezelés. Pl van amelyik játéknál más romnál néma módban is volt hang MIUI-val meg nincs. Nem gond csak ez a néma módos csörgés. -
llaszlo
veterán
válasz
domerator #23288 üzenetére
Nem vagyok hülye én is tudom, hogy a kettő nem ugyanaz. Viszont eddig használtam egy programot ami beállította, hogy néma módban is csörögjenek bizonyos számok. Csak azt nem tudom, hogy ha csak kötözködni akarsz akkor minek írsz ide, ha már a választ nem vagy hajlandó leírni.
-
Probert75
addikt
válasz
domerator #23158 üzenetére
Nem akarok én itt segb...úgni senkit! Viszont ennyire szerintem se legyen valaki lusta és elkényelmesedett, hogy a feloldás után ne tudna odabökni eggyel többet annak a kijelzőnek. És én nem osztottam 1000-rel, osztotta más helyettem. Régebben én is kaptam hideget-meleget is egyaránt, de már hozzáedződtem.
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #22511 üzenetére
"legalábbis a pro verzió" - Hehe, itt a fizetősbe a bogarak a plusz szolgáltatás. A free meg bogárnélküli.
Én Winampot használtam míg nem találtam a MortPlayer-t, és mivel bevált, már nem is próbálgatok mást (Régebben a PowerAmp-ot is próbáltam, de az vhogy nem tetszett egyáltalán, hiába a nagy hype körülötte). -
aggleány
addikt
válasz
domerator #22473 üzenetére
Még nem tudom, hogy mi lesz, de mivel céges teló, nem nagyon akarok belepiszkálni. Még az is lehet, hogy ha kicsit alaposabb vagyok, találok egy nagyon hasonlót, ami megfelel.
llaszlo
Ez nekem már túl magas.
Én csak mezei felhasználó vagyok.
Megnéztem, nincsen data app mappám.
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #22409 üzenetére
Gyro Galaxy, aTilt 3D Labyrinth Free ...
Nem próbáltam, de ezek sztem ilyesmik lehetnek.
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #22126 üzenetére
Nem találkoztam még vele, igaz, nem is kerestem, mivel az említett noteszbe lehet olyat csinálni, hogy beviszed előre a listát (csak egyszer kell, 1.kép), és utána amit bejelölsz, azt teszi a bev.listádra (vagyis nem kell mindig újraírnod, hanem csak katt arra, amit épp venni kell, és az lesz a lista, 2.kép). És amit megvettél, az értelemszerűen a fenti fülön látható Kész oldalra teszi.
(Vagyis ugyanazt tudja amit szeretnél, annyi különbséggel, hogy neked kell egyszer bevinni egy tetszőleges listát.)
-
petipetya
nagyúr
válasz
domerator #22041 üzenetére
Restart után tényleg van hatása, megszűnt az a kínos semmibe való töltés új alkalmazás telepítése és a meglévők frissítése során. Ám ezt leszámítva bűn lassú.
Gondoltam, hogy a 2-es fiók alól visszateszem az 1-es fiók alá a renitens alkalmazásokat. Fogtam pl. a flash playert és töröltem a frissítéseit a 2-es fiók alól, majd átváltottam 1-es fiókra és ott rákerestem majd telepítettem.
Az eredmény az lett, hogy most már az 1-es és 2-es fiók alatt is látszik.
-
-
ko9
addikt
válasz
domerator #21941 üzenetére
Konkrétan annyi, hogy csatlakozok rá, és egy olyan 30sec múlva dobja a kapcsolatot, és utánna telón WiFi-nél annyit látok, hogy: "Scanning... Disconnected.... Scanning... Disconnected", és ez ismétlődik. Ha kikapcsolom a WiFit, majd egy olyan 5 perc múlva megint vissza, akkor ez megy előröl, fél percig van Wifi, majd megint keres...
Próbáltam a legújabbal, az egyel előbbi Beta-val, ugyan az az eredmény... -
chab7
addikt
válasz
domerator #21354 üzenetére
Tudom, hogy tőlem vársz legutolsóként választ ez ügyben, és ráadásul nem is effélét, és hogy én könnyen beszélek, mert sosem dohányoztam, de van a közvetlen ismerettségemben egy elrettentő példa. Talán az ilyen valós esetek is segíthetnek (talán még úgy is hogy sem engem, sem a történetben szereplőt nem ismered).
Az illető már nem fiatal, apám lehetne. Kb tinédzser kora óta dohányzik és nem is nagyon akart lemondani róla soha. Nem régen már ott tartott, hogy napi 30 szál is megvolt amit szívott - és akkor lehet keveset mondtam, lényeg hogy egyiket gyújtotta a másik után - tekerős, zacsis fajtából, mert a dobozost már pénzzel sem bírta volna. (Bár azt nem tudom mennyibe kerül a dohány+papír, sem azt egy doboz cigi mennyi, így a mondat ezen része csak akkor számít ha valóban olcsóbb.)
A lakásba bemenve is borzasztó volt az a füstszag ami ott volt.
Hát ez a kemény dohányzás odáig juttatta, hogy érszűkületes lett a lába és a legutóbb már az egyik lábfején az összes ujja odalett.
A doki megmondta, ha nem hagy fel a bagóval akkor következőnek a lábfeje vész oda, még rosszabb esetben pedig nem csak az. Ráadásul még az sem biztos, hogy a cigi letételével nem lesznek további problémák, lehet csak lassabbodik a betegség.
Mindenesetre mostanára teljesen letette a cigit az illető és már gyógyul a lába is, (bár ahogy a doki jósolta, a másik lábán is egy ujj mínusz lett azóta.)
Persze sok minden más is közrejátszik az ember egészségében ill. betegségeiben, és a dohányzási szokások is különbözőek de már vannak ismerőseim akik ezt a történetet elrettentő példaként mutatva maguknak, hagyták abba dohányzást - még addig míg fiatalok, erősek és egészségesek.
Bocs a hosszú off-ért, és neked is, hogy válaszolok, de eléggé témába került, és én ennyivel tudtam segíteni - ha segít egyáltalán.
Mindenesetre annak aki le szeretne szokni, de még hiányzik egy pici akaraterő hozzá, jusson eszébe a sztori, hogy idővel mivé is alakulhat az erős dohányzás.
Tényleg minden fejben dől el. Mégegyszer bocs a hosszú off-ért -
petipetya
nagyúr
válasz
domerator #21292 üzenetére
Skynet fórumán elég komolyan beleásta magát egy-két ember ebbe az elektromos cigi témába. Kitapasztalták azt, hogy mit-mennyit-mennyiért kell vásárolni és olcsóbban jönnek ki, mint a rendes cigivel. Csak olvasgattam, mivel engem nem érint a dolog, de érdemes lehet átgondolni.
-
-B-
senior tag
válasz
domerator #21292 üzenetére
Én inkább egy könyvet ajánlanék a leszokáshoz: Allen Carr - Nikotinstop!
Szerintem amúgy a legfontosabb a komoly elhatározás és, hogy bízz magadban. Ha már a leszokás legelején kétségeid vannak affelől, hogy tényleg le tudod tenni a cigit, akkor már nagy az esély a kudarcra.
Én már lassan 2 hónapja nem dohányzom.
Ez a könyv talán ad egy kis löketet, nekem segített (bár tény, hogy nem ez volt az első próbálkozásom és a könyvet sem most olvastam először).
Szerintem mindenképpen olvasd el, nem veszítessz vele semmit!
Keress rá neten, biztos fent van ebook formájában valahol és akkor az androidos készülékeden is tudod olvasgatni!
(Ha esetleg megtalálod, elküldhetnéd nekem is, hogy ilyen formában is meglegyen.)
Egyébként meg sok sikert és kitartást!!! -
porse
őstag
válasz
domerator #21322 üzenetére
Én használtam egyet, fogalmam sincs melyiket. de widgetként rányomtam ha elszívtam egyet, aztán piros betűkkel írt, hogy vedd észre mer sokat szívtál ma már, amit te állítottál be mint limit.
.. Úgyhogy fél napig se volt fent.
CrAzY88
Titaniummal lemented aztán visszaállítod.
-
Darahian
tag
válasz
domerator #21301 üzenetére
Domenator: A dohányzásról való leszokáshoz nem elég egy app - keress egy másik pótcselekvést. Pótcselekvést nem lehet csak úgy egyszerűen abbahagyni - a nikotinhiányt még csak-csak lenyomod (izzadás, ingerlékenység, ilyenek), de a mozdulatsor mindig is hiányozni fog, ha nem pótolod valamivel: pl
- chi-kung golyókkal,
- cukorka szopogatással,
- angry birdezéssel, vagy
- labdazsonglőrködéssel,
mittudomén.Aggleány: nem voltál katona.
-
DigitXT
félisten
válasz
domerator #21010 üzenetére
Na ja. Tuti van a telefon olyan "intelligens" (elvégre okos telefon, vagy mi),
hogy "szabályozza" a töltőáramot. Már csak azért is gondolom ezt, mert
amikor ténylegesen tölt, nem csak a telefon, hanem a töltő is elég meleg,
amikor meg már zöldre vált és csak lóg a kanócon (csepptöltés, vagy mi),
akkor tök hideg minden: biztosan nem folynak nagy áramok -> nem káros.Nekem amúgy egy Desire Z-m van: minden éjjel töltöm, jobb a békesség
alapon.Ha egyszer kihagyom, akkor a második napon biztosan akkor
merülne le, amikor kéne, hogy működjön, és nincs a közelben a töltő.
(1 nap alatt azért "magától" nem nagyon merül le, csak ha játszom, stb.)Ha már szoftverek: ezt használom a főképernyőn (a Sense óra ment az
agyamra), ezen kint van kis számmal a százalékos töltöttség, ami néha
sokkal informatívabb, mint a kis színes ikonocska jobb felső sarokban...Keresztapper: hát igen, 24 órát még nem sikerült aludnom egyfolytában.
-
sssz
őstag
válasz
domerator #21005 üzenetére
azért van különbség, hogy egy laptopnál folyamatosan be van dugva a táp vagy egy telefont 2 naponta töltesz 8 árán keresztül
(ha jó esetben alszol 8 órát
)
én nekem azt mondta valaki anno, hogy ha a telefon a töltőn van és még meleg, akkor tölt. ha már hideg a teló, akkor lehúzhatod. és meg is figyeltem, hogy van mikor már 100%-on van a teló, de még 1 órán keresztül meleg.
a szoftveres akkutöltöttségkijelzés valószínűleg nem 100%-os egyik telóban sem a csepptöltés miatt (ez egy tipp csak, nem értek hozzá
)
-
DigitXT
félisten
válasz
domerator #21005 üzenetére
Nem egészen értem a magyarázatot: a telefon estére lemerül, mész
aludni, ekkor rádugod a töltőre, reggel fel van töltve, és ez ismétlődik.
Szerintem nem állítható párhuzamba desktopként használt laptoppal,
ami állandóan a töltőn van - és ezért 1-1,5 év alatt meghal az akksija.
Vagy a mobiltelefonodat nappal is a "kanócon lógva" használod? -
petipetya
nagyúr
válasz
domerator #19638 üzenetére
Sajnos nem, a gtask a fülek közötti lapozásnál meg-megtorpant egy pillanatra. Ez nálam elfogadhatatlan, ha van olyan ami villámgyorsan teszi a dolgát: task list - to do list.
Ezért ezt vissza is pakoltam gyorsan. Nem áll meg, nem gondolkodik, csak teszi a dolgát, például beállítottam hogy a nagyító ikonra új jegyzetet lehessen bevinni és a gomb megnyomásának pillanatában már ott is a szövegmező és a billentyűzet.
-
Necc
addikt
válasz
domerator #19742 üzenetére
Kezdő vagyok ehez a rendszerhez és semmi sincs leírva abba a bűvös 1. postba hogy miket kell leírni így csak a saját fejem után tudtam menni és leírtam az OS verzióját amit az "about" részből kotortam ki.
Amit javasoltál majd kipróbálom, de a marketes screenshotok alapján ez is az eléggé komplexnek tűnik.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Ultimate előfizetések
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest