Hirdetés
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tartozik ide a kérdés, de a contact list is android app.
Tehát:Van egy emberke, akit beszinkronizált FB-ról is és googleról is (korábban már megcsináltam a címjegyzékem, mielőtt lett volna androidom)
Emberünket hívjuk "Szabó József"-nek, kinek a beceneve "Csiga" (az említett nevek kitaláltak egyezésük a valósággal csak véletlen lehet)
Na szóval FB-ról bejött, hogy Szabó József, googleról meg, hogy Csiga (ahogy eddig is benne volt a korábbi telefonomban) Rájöttem, hogy a több oldalról kapott azonos személyeket tartalmazó kontaktokat lehet egyesíteni "link"-elni.
Tehát linkeltem többek között őt is, de az ő nevét mindenképp a FB-ról írja ki, de én azt szeretném, hogy "Csiga" néven szerepeljen. Próbáltam már más sorrendben, minden lehetséges mezőt Csigára is átírni, de akkor is Szabó Józsefet (illetve "József Szabó"-t) ír ki. Mit csinálok rosszul, mert a többit jól csinálta (vagy a többi személynek nem ragaszkodok a beceneveihez?).
Van valami megoldás?
Köszi: RR
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós kamerák
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest