Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tartozik ide a kérdés, de a contact list is android app.

Tehát:Van egy emberke, akit beszinkronizált FB-ról is és googleról is (korábban már megcsináltam a címjegyzékem, mielőtt lett volna androidom)
Emberünket hívjuk "Szabó József"-nek, kinek a beceneve "Csiga" (az említett nevek kitaláltak egyezésük a valósággal csak véletlen lehet)
Na szóval FB-ról bejött, hogy Szabó József, googleról meg, hogy Csiga (ahogy eddig is benne volt a korábbi telefonomban) Rájöttem, hogy a több oldalról kapott azonos személyeket tartalmazó kontaktokat lehet egyesíteni "link"-elni.
Tehát linkeltem többek között őt is, de az ő nevét mindenképp a FB-ról írja ki, de én azt szeretném, hogy "Csiga" néven szerepeljen. Próbáltam már más sorrendben, minden lehetséges mezőt Csigára is átírni, de akkor is Szabó Józsefet (illetve "József Szabó"-t) ír ki. Mit csinálok rosszul, mert a többit jól csinálta (vagy a többi személynek nem ragaszkodok a beceneveihez?).

Van valami megoldás?
Köszi: RR
Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest