Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
omega88
csendes tag
Helo! A zte blademre keresek olyan appot amivel megoldható, hogy a hangerő gombok nyomkodásával lehessen zenét váltani. A válaszokat előre is köszönöm és elnézést ha már volt erre vonatkozó kérdés.
-
omega88
csendes tag
Heló! Most vásároltam egy zte bladet. A telefonon a gyári 2.1-es rom van. Szükségem lenne pár app-ra és gondoltam itt kérek segítséget. Fontos lenne az is, hogy direkt linkeket is adjatok meg mert a mobilnet adatforgalmam nem tesz lehetővé túl sok letöltéts és wi-fi most nem áll rendelkezésemre.
A következő appokra lenne szükségem:
-Net állítgatos app. Egy olyan app amit ki tudok rakni az asztalra és kapcsolgatni tudom vele a wifit és mobilnetet.
-Futó alkalmazásokat meg jelenítő app. Szintén ki rakom az asztalra mutatja az alkalmazások számát és az app segítségével ki tudom őket kapcsolni.
-Adatforgalom figyelő. Lehetőleg olyan app ami nem csak a net adatforgalmat mutatja, de a beszélt időt stb-t is
-Egy olyan app aminek segítségével tudok telepíteni sd kártyára is.
A válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- PR-Telecom
- Battlefield 6
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest