- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Speed® #39319 üzenetére
Szerintem akkor már 390, talán 390x, jóárban..
Engem még nem sikerült meggyőzni arról, hogy eladjam a 390-et, mert lényegében reális kereteken belül nincs mire váltani.
Lett volna vevőm rá, mert kaptam rá ajánlatot, de mire cseréljem le? 1060, hagyjuk, 1070, 1080 drága.. 980Ti, oké, dx11-ben.. De, dx12-ben.. Na mindegy.
Szal, ha a 390 is pariban van/lenne, akkor érdemes megfontolni akár azt is..
-
weri
senior tag
válasz
Speed® #39228 üzenetére
Ő kérte hogy vegyem le, mivel egy hűtő borda kiesett a dobozból. De nem a kártyáról esett le. Nem tudtam vele mit csinálni, már win betöltésekor is fagyott később. Olyan volt mintha fokozatosan romlana a kártya le. :\
1 év gari még van rá, és ahogy néztem unboxingokat ezen nem volt elvileg matrica a csavarokon és a régi hűtése még meg van.Táp elég 550 Raider. Munkatársam is ugyan ilyen konfiggal él. Neki megy már 1,5 éve.
-
weri
senior tag
válasz
Speed® #39226 üzenetére
Most gtx 770-el megy a gép, és ezzel hibátlan. Nem macerálom tovább a cuccot, inkább nézze meg a tulaj is. Kárt nem akarok tenni a kártyában fizikailag.
Bár annyit meg tettem hogy egyszer levettem a gpu-rol a hutot es a kozepso nagy negyszog alaku reszen kivul is van paszta nehany helyen azokon a kis egysegeken. Nem tudom az zavarhatja-e a gpu-t. Ha igen akkor szerintem szallitaskor is oda razkodhatott :\
-
Ghoula
senior tag
-
válasz
Speed® #38998 üzenetére
Nos, én segíteni akartam, de tudtam, hogy ezzel céltáblát rakok ki a mellemre, és helyre leszek rakva ahelyett, hogy más is esetleg az illető kérdésre reagálni... - Be is jött.
Tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet e fronton, és én is azért vagyok egy kicsit mérges Abu85-re, mert amíg a nyers marketing volt a GCN-el kapcsolatosan, az nagyon nem jött be eddig - pedig én ezért vettem 7950-et a 770 helyett, oszt jól megjártam, mert akárhol néztük, a 770 lelépte a 7950-et (ismerősnek volt mellettem ilyenje, és kb. ugyanazokkal játszunk).
Ezzel együtt ha azt írom, hogy a 680/780 erősebb, akkor jön a másik céltábla a fejemre, hogy most már a DX12 teljesítmény számít, ott pedig a 79x0 ilyen meg olyan tesztekben jobban szerepel.
Nem akartam belemenni ebbe, azt írtam, hogy kb. azonos teljesítményre képes.
Szóval tök mindegy mit írok ezzel kapcsolatban, így is, és úgy is az a vége, hogy valaki már csak azért is beleköt, amit leírok...
-
h-yle
addikt
válasz
Speed® #38583 üzenetére
Számlaérték 103k, az azért nem rossz, mondjuk nem is sok, de abszolut nem a nyerészkedés a cél. Egy tökéletesen működő 290-et szeretnék, se többet se kevesebbet. Persze ha 390-é, vagy kp-vá változik azzal is tudok mit kezdeni nyilván.
Majd megírom mi lett a vége a történetnek.
-
h-yle
addikt
válasz
Speed® #38578 üzenetére
Erre nem is gondoltam. Akkor meglátjuk mit mondanak a boltban. Rég gariztattam, remélem nem kell túl sokat vetyengeni majd a "hiba nem reprodukálható" és társai kérdéskörön...
Raggie: venti 100%-on valóban pörög (meg is vágott, szóval tuti
), vírus nem sanszos MSI AB szerint "normális" a GPU használat, és Process Explorerben sem használja semmi aminek nem kéne.
-
N3urotic
csendes tag
válasz
Speed® #38497 üzenetére
Egy i7-2600-es proci van benne, terhelés alatt nem néztem mennyi feszültséget kap. A biosban ezekhez az értékekhez nem nyúltam, mind autora van állítva. Nem is tudom mi lenne az az érték amire be kéne lőni. Vagy ez ilyen próbálgatás útján derül csak ki?
Egyébként van egy venti a ház oldalán aminek a teteje egy vonalban van a kártya tetejével, szóval pont a hűtőbordákból kijövő csőre és a kártya alá fújja a levegőt. Ez esetleg okozhat gondod? Bár én úgy tudom, hogy ez így a jó. -
N3urotic
csendes tag
válasz
Speed® #38495 üzenetére
Annyira nem vagyok otthon a témában, szóval nem kitesztelt érték. Majdnem minden default, kivéve a memória fix 1600 Mhz-s beállítása. Az kell, mert anélkül garantált fagyás van. Akkor ha jól értem azon kívül, hogy pörgetem a ventit mint állat, hogy ne melegedjen nagyon túl nem nagyon tudok mit csinálni.
-
N3urotic
csendes tag
válasz
Speed® #38488 üzenetére
Vram-ra futtattam tesztet és nem talált hibát. Vagy van olyan vram hiba ami csak melegedés esetén jön ki? A tápra is gyanakodtam, de mivel a hűtés felturbózása stabilizálta a helyzetet ezért kevés esélyét látom, hogy az lenne a gond. Még tesztelgetem aztán majd kiderül.
A BCLK-hoz csak annyiban nyúlok, hogy az XLM alapból benyomja, de az értékét 100-on hagyom ami az alap, lehet majd megpróbálom levenni 80-ra.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Speed® #38153 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, tegnap rákerült a Morpheus az r9 290-re!
Végül két arctic cooling 12-es pwm ventit vettem, amit egy pwm elosztóval rákötöttem a chassis fan alaplap kimenetre. Szerencsére az asrock utility-jével (na ez elég lassan indul el) még szabályozni is tudom a fordulatot, szóval ez a probléma megoldódott.
Az új hűtés nagyon jó, a referenciához képest idle-ben 25 fokot hűlt minden. Terhelés (Valley) alatt a GPU 20 fokkal, a VRM2 pedig 19 fokkal hidegebb, a VRM1 csak pár fokkal. Igazi terhelésnél (Furmark), viszont már problémás a dolog, 10 perces teszt után a GPU és a VRM2 továbbra is hozza a -15 fokot a referenciához képest, viszont a VRM1 9 fokkal melegebb, 95 fokon stabilizálódik.
Tudom, hogy még ez is bőven a maximum működési határ alatt van, de lehet ezzel kezdeni valamit? Igen, jó helyre raktam a bordákat, többször is leellenőriztem, és nem is estek le..
Előre is köszönöm!
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Speed® #38145 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Egy referencia kártyára fog rákerülni, így elvileg nem lesz gond vele. A meleg nem lesz gond, 3 db 14 centis venti mozgatja a házon keresztül a levegőt. Rendeltem két 12 centis pwm fan-t, illetve egy pwm Y kábelt. Egyelőre rádugom majd az alaplapra, aztán ha találok pesten is raktáron egy ilyen kábelt, akkor beruházok rá, nem egy nagy összeg..
Mennyire mindegy egyébként, hogy a két PWM fan az alaplapról, vagy a videokártyáról kapja az áramot? Gondolom kellő mennyiségű árammal mindkettő ellátja. Tudom esetleg a fordulatot szabályozni akkor is, ha az alaplapról kapja az áramot?
Ismét csak köszönöm!
-
-
valenc
tag
válasz
Speed® #36580 üzenetére
Ez rommá van húzva így is mert alacsony a szorzója. Lehet ht off-al nyerek valamit de jelenleg is 215-ös bclk-n megy nem akarom kinyírni a lapot. Azt tudom még esetleg hogy van itthon egy e5620-as ami csak 4 magos de cserébe azt 4-4,2-ig meg tudom rántani. Csak az másik gépbe van ezért szétszedni nemtudom...
-
Lemaitre
tag
válasz
Speed® #35307 üzenetére
Játék közben maximum 84 fokig megy a gpu, furmark-al pedig 85 ig maximum. Ez még tűrhető én úgy tudom, vagy nem jól tudom?
De mint mondtam ez az egyetlen játék ahol eddig ilyen problémám volt szóval lehetséges hogy a játék bugosígy 1000mhz-en is beugrik pár percenként 1x de az már gondolom nem probléma.
-
Lemaitre
tag
válasz
Speed® #35298 üzenetére
Mégsem csak azon a két beállításon múlik hanem egyszerűen összevissza ...
Ha kikapcsolom az AA részt ha leveszem legkisebbre ennek mind1 néha kicsit csinálja néha nagyon. Amikor frissen indítom a játékot és akkor pár percig mindenféle beállítással tökéletesen megy de kb 5 perc után fakereszt az egésznek.
Bezzeg most néztem a Dirt Rally-nak pedig semmi baja akkor csak a játékkal lehet valami gond
Egyébként ha nagyon kicsit csinálja és úgy játszok attól lehet bármi féle baja később a kártyának? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Speed® #35289 üzenetére
NZXTnel az oldallapi venti nem feltetlenul kifele huz, alapbol a 630on befele megy. de az a haz kb extrem tulnyomasos, (reszben) kiszedve a vinyokereteket pedig semmi nem all a levego utjaba.
300W halkan 60as deltaTvel teljesen jo egyebkent. a Hawaii annyit eszik mint anno a 4870x2 / GTX295 / 6990 / GTX590 / GTX480 szeriak, es azoknal minden piacon levo megoldas jobban teljesit zajra es hofokokra nezve is kb. tetejeben elegge brutalisan szivarog 80 fok folott.
emiatt se nagyon van tartalek a hutokben, egyszeruen a 30 centi hossz, ATX szelesseg es 2 slot olyan hatar, ami fole nem igazan szoktak menni a gyartok. azon elvezetni 300Wot pedig ugyes hutesi megoldas kell.
egyebkent van full cover viz is, azzal megvan a <60fokos load alapbol OC kartyakkal, cserebe a blokkok arabol legen triCFem lehetne kb.
---
annal a phantomnal egyebkent mehet ket 200as venti felulre, onnantol meg nem lehet problema, hogy a kartya hazon belul keringeti a meleget. sajatom alapjan az a felepites boven jo 800+Wra is.
-
válasz
Speed® #35295 üzenetére
Hat a Nitro hatul is tolja ki a meleget ,tudom mert munkatarsamnak van es lattam mukodes kozben ,az en MSI-m abszolut semmi meleget nem tol hazon kivulre a pci slotoknal. De mindegy ,ezert nem fogom szetvagdosni a gephaz oldalat egy ventinek . Eleg volt a Phantomot szetbarmolni
De meg igy sem voltam megelegedve a VGA -val igazabol
(elol 20cm venti besziv ,HDD keretek kidobalva ,oldalt VGA rol 12es kifuj ) -
válasz
Speed® #35289 üzenetére
Es akkor megis mitol lett ajanlott az MSI ? Ha sajat magad is elismered ,hogy nyitott/ventis oldallapos haz kell neki, ami lassuk be ;nemigen divat a modern hazaknal. Sapphire es az osszes tobbi gyarto hutese felfele fuj ,nem oldalra ,talan megis nekik volt igazuk hm hm....
Bar az en hibam ,hogy nem neztem utana jobban vasarlas elott , biztos volt irva itt a forumban ,hogy oldalra tolja ki a meleget,csak en atsiklottam felette. En csak azokat a hszeket lattam ,hogy mennyire ajanlott ,meg legjobb hutes stb.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Speed® #35289 üzenetére
Egy első kiadású Fractal Design Arc Mini-vel gond nélkül, csendesen lehetett 75°C körül tartani a GPU-t és a VRM-et is. 22-25K körül mozgott ez a ház. Pár középkategóriás ventilátor kell, meg ahogy Te is írtad, szabad légáramlás. Nálam így a zajjal se volt probléma.
Szerk.: A mostani felállás viszont nem túl előnyös,. Így 83°C és 2700rpm-en mennek a Tri-X ventilátorai. Még jó, hogy a fejhallgatóm jól szigetel.
-
szente
addikt
válasz
Speed® #35249 üzenetére
Az ok, hogy a furattáv stimmel, csak azért kérdeztem, mert egy csomó VGA hűtőnél olvasom, hogy csak a referencia nyákos VGA-nál garantált a kompatibilitás.
Igazából az lenne az elvárás, hogy ha pl végig pörgetem a Facebook falat, akkor ne kapcsoljon be a venti. A gyári hűtéssel, pl ha nekiállok masszívabban böngészni (sokat klikkelgetek) egyből felmegy a GPU 50fok fölé és bekapcsol a hűtés.
Nem tudom, hogy ezen a Peter segítene e. -
Don't Panic
senior tag
válasz
Speed® #35194 üzenetére
a VGA.mnak semmi baja nem birja a legujabb karácsonyi drivert. és az amd.s auto dedect optimalizációs szarsága is bekavart. u néz ki megoldódott.
eggyel régebbi driverrel gond nélkül megy.
Csak nem értettem az anomália okát egy frissítés leforgása alatt így elkurni valamit de biztos , h nálam van a gond mert felhasználók millióinál biztosan jó.
majd a héten dobok egy 100% friss wint is. hiszen új év stb..
-
Imurai
tag
válasz
Speed® #34852 üzenetére
Mindenképp bordázni akarom, de ezért is esik ki az AC, mert a 4. revízió egy vicc, 3-asat meg max ilyen aliexpressen találok, attól meg fázok. Ha 4-eset vennék is és veszek hozzá süniket, ki tudja, beférnek-e alá, stb, ááá, Morpheus! Az egy egyszerű, egymáshoz alkotott kit, csak jó venti kell rá.
Kösz az adaptert! Ventire van javaslatod? Valami csöndesebb kéne, de azért nem akarok 6-8 ezret költeni még azokra is. -
Andrej1
aktív tag
válasz
Speed® #34784 üzenetére
Csak egy venti van ami aktív a másik az csak a ventinek a műanyag kerete . Így halkabb és jobb hatásfokon dolgozik a venti . Ha símán a radira van rakva a venti úgy nagy a szélzaja és rosszabb a hatásfoka . Ez volt a legegyszerűbb , leggyorsabb , legolcsóbb megoldás ami még ráadásul mutat is valahogy. A ház felső részében van még egy tripla radi ugyanilyen megoldással.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Speed® #33665 üzenetére
Minden ventim hőfokfüggő profilos Asus AI3-ban fancontrol 2-ben,
Ilde vga: 35fok, proci szint úgy.
Elől két 120-as noiseblocker szív befelé előlap mögött (Corsair 350D ház) vinyókeret nincs útban, csak egy db SSD van a gépben.
Procin 1db 140-es scythe fúj hátrafelé
hátul 1db 120-as noiseblocker fúj ki a házból
felül 2dv 140-es Corsair fúj felfelé ki a hátból.kábelek rendezve nincs útban, szerintem elég jó az elrendezés.
Meló után meglesem az afterburnert.
-
válasz
Speed® #33654 üzenetére
also ventit probaltam, 1fokott hozott, szal felesleges zajforras. cpu hutot sajnos nem lehet forditva feltenn, de majd nemsokara veszek egy kompakt vizet amit a tetore rakok es az is huzza ki majd a meleget,igy nem lesz utba az az orias cpu borda a vga folott.
Az oldallapom meg hazilag keszitett plexi ,csak mar el van torve ,varom az uj plexi-t ,es majd abba vagok ventinek helyet -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Speed® #33656 üzenetére
nem ertem milyen holtterrol beszelsz
egyebkent felulre be lehet rakni ket 200as ventit abba a hazba. a 630 igy nekem hatalmas pozitiv csalodas a Cosmos utan, nagyon konnyen at lehet szelloztetni.
jo mondjuk en a CF miatt vettem a 630at, az egyreszt picit atgondoltabb, masreszt nekem kb ekkora felulet kell ha hazon belul akarom meghuteni a ket 290xet, csendben.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Speed® #33221 üzenetére
Néztem ezt a lapot,de az ohne gari és a pcie2 miatt nem tetszett.Tudom a pcie2 vs. pcie3 megint csak az én dilim,de erre mondtam,hogy savanyú.Csak emiatt vettem annó meg az MSI deszkát és később az Ivy procit.
390x jöhetett csak szóba abból is a csavarmatrica mentes.Az ETS2 vel tolom nagyipari szinten és oda a 290x agyontolva is éppen egy hajszálnyit kevéske volt (1185-1625 fix órajel,mod bios).A 390 1200/1700-on talán elérte volna,de ugye hogy mennyit megy azt nem tudni,így inkább a nagytesót hoztam volna.
Igen a szerencse az rám férne,mert kicsit sokkos voltam.Persze ha összeáll örülni fogok nagyon neki,de most így elég hülye érzés,hogy két talicskányi pénz után be sem tudom kapcsolni a gépet.Ellenben jó hír,hogy a Hybrid I cuppra rámegy a 980ti-re,most borítottam szét (nem bírok magammal) -
Milka 78
nagyúr
válasz
Speed® #33216 üzenetére
Kizárólag újban gondolkodom vásárlásnál.
Ivy alá új lap nincs,perpill volt egy z77G45 MSI,25 ért,2 hónap garival amit kösz de kösz nem (a többi gari nélküli Z68B3 ami egyéni hülyeség de a Z68GD80G3 után...savanyú).
Inkább 45-ért vettem egy 3 év garos Z170 Fatal1ty 4+est.
DDR4?Ezen lehet vitatkozni,hogy kellett e,de már nem akartam ddr3-t...jöttek volna a hangok a fejembeUgyan ez az I5 vs I7 és ez igen képlékeny dolog,hogy kell e...
A haswell durván 40-45 ropival olcsóbb lett volna amiből még lejön a felesleges memóriám ára ami durván 12 ropi.Elenyésző különbség az összköltségeket tekintve.
A hybridem csak ref nyákra megy fel (pl a 980tiwf3os-ra is úgy fest felmegy,de valóban ráment volna egy Giga 390x-re is).Akkor eladom a garis karimat (ha sikerül ugye) az mondjuk 80-90 pezó.Veszek egy 390x-et és itt már pénzt bukok ami durván még 30-35.Madj a következő generációnál megint bukok az eladásnál.Inkább vettem most egy bitang karit és fájó szívvel lemondok a csodálatos HBM2-ről vagy DDR5X-ről.Ha egy 290x-el szegről végről kibírtam 2 évet (ha nem döglik meg akkhónapot.belefér).Akkor egy OC-s és jó eséllyel Hybrides 980ti-vel is menni fog...remélem.
Nekem az lett volna a jó ha a régi gépem még kiír vagy 10 hónapot.Ez után úgy is váltottam volna teljes platformot és az új generációs csúcs vga is befigyelt volna (már ha 200k-ba).Itt az időzítés a fájó. Ha meg már zsebbenyúlós akkor iszkiri előre és üssön nagyot,de ez az én szemléletem. -
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Speed® #32652 üzenetére
Ablakos verzio, ergo oldalso venti hely nincs. Most vettem egy plusz 14 cm-es ventit ami még nincs beszerelve, az is 5 rongy volt, többet erre nem költenék, abból kell fôzni, ami van
3db 14cm-es (2gyári meg amit most vettem) meg egy 12 centis coolink swif2
Elôlre két ventit lehet beszerelni, annyi is van most, de a 14est kiszedem onnan, a coolink marad csak ott ami tisztán tudja betolni a friss levegôt (îgy a winyòs szekrènyt nem fogja semmi hûteni de az nem gond, az az egy szál hdd meg az ssd tùlmelegedni attól mèg nem fog). Alulra táp alá megy az egyik 14-es beszîvóra, felülre meg hátulra a màsik kettô kiszívóra.
Emellett még az alaplap miatt is pozitív változást várok mert a mostani mATX így a kártya nagyon közel van a CPU hûtôbordához 1vagy 2 centi lehet csak köztük. Az új meg normál ATX méretû már.
-
-
janos666
nagyúr
válasz
Speed® #32529 üzenetére
Mivel nálam a második, most üres slot fizikailag is csak 8x-re van drótozva, így 8x-et tesztelni ez is egyértelmű ragasztgatás nélkül is.
A visszafelé, 16x-es tesztelés a nehéz, mert az nálam vízleeresztős játék (merev és rövid a cső, nem lehet félrehajtani a kártyát blokkostól, így helyettesítenem kell egy csőtoldóval a vizes kártyát - mert a CPU is vizes...).
Innen jön ez az egész 8x-16x teória, hogy én 8x-ben teszteltem legutóbb, mikor visszakaptam, de még a 16x-ből vettem ki, mikor elküldtem javíttatni (de csak visszadobták -> extra csavar, ha azért, mert ők is 8x-el tesztelték).
Ez a CPU csere egy olyan ördögi kör, hogy ha elkelt volna 60k-ért ez a felesleges kártya, azt a "gépből kipottyant" pénzt könnyű szívvel "visszaraknám a gépbe" pl. új CPU és esetleg alaplap formájában, de egy 290X alá elég a 2500K is. Az pedig, hogy azért tartsam meg a második kártyát, hogy legyen egy mondvacsinált indokom új CPU-ra, kicsit talán már erős csavargatás.
A 2500K nekem is elég, de szerintem vettem volna most VGA-tól függetlenül egy Skylake-et, ha hozott volna annyit a Haswell-hez képest, mint a Haswell az Ivi-hez, "csak mert". Azért nem látom értelmét, mert úgysem sokkal gyorsabb a hasonló kiadás. Akkor lesz gyorsulás, ha több magos Extreme-et vagy legalább több cache-el és HT támogatással is rendelkező, esetleg tuningbarátibb (letesztelt) CPU-ra váltok.
A platform többi része viszont tetszik. Annak se lenne sok gyakorlati értelme, de azért érdekes az NVMe SSD PCI-E 3.0 4x sebességgel, és amúgy is kéne SSD-t cserélnem, mert elférne egy nagyobb (persze SATA-sból is van nagyobb, sőt, RAID-0 is akár, hogy gyorsabb is legyen...). -
janos666
nagyúr
válasz
Speed® #32524 üzenetére
Nekem ragasztás helyett a vágás jutott eszembe (egy vékony csíkban pengével/tapétavágóval), az biztosabb (nem esik le és marad a foglalatban) és kevéssé látványos, de van egy olyan érzésem, hogy 60 helyett 30-ról indulna a licit, annyiért pedig sajnálnám eladni.
Az maradt ki, hogy elvágom (vagy leragasztom) a PCI-E érintkezőket, kicserélem a hibátlan 290X-emre a blokkom alatt (amit utálok szerelgetni), és azt adom el. Amikor pedig generációs cserére kerül a sor, akkor abszolút értelemben kevesebbet bukok a szépséghiba miatti alkun.
Ne tudom, hogy hiányolnám-e még azt a ~15% difit (kipróbáltam és az X jobban húzható + több az SP + borravalónak 2.0-ás a 8x -- igaz, a kártyák közti különbözet is futná SB->IB upgrade-re, ha számítana észlelhetően, de nem hiszem).
-
Old FatBoy
aktív tag
-
Old FatBoy
aktív tag
-
zack
nagyúr
válasz
Speed® #32015 üzenetére
Apró nem játszik, számlásan kell. Akkor bőségesen elég lesz a 390, és szerintem ebből az MSI lesz a befutó 118k-ért.
(#32017) asdxv
Hajlok az MSI 390 felé én is, de a 290 verziójukkal befürödtem. Extrém léghűtés mellett is 85-90 fok volt a GPU, és szinte 0% volt benne tuningban.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Speed® #31653 üzenetére
tehat akkor a 3dmarkon belul is van ilyen opcio, koszi.
--
en furmarkkal szoktam tesztelni itthon max loadot, de jellemzoen nem OCzek.
viznel tavasszal a worst case scenario 1 ora smallFFT + furmark volt tesztelni a vezerles beallitasait, de az elso 10 percben vegig elegge kozelrol kovettem a vizhofok / vrm / gpu / cpu tempeket.
janos666: en harom kijelzovel tolom, Crysis3 siman 99%on tekerte mindket 7850OCmet. fogyasztasra is stimmelt a furmark koruli terheles.
csak furmarkot az ember nem tol egy egesz delutan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest