- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
janos666 #32528 üzenetére
"Normál" szélességű szigszalag pont jó a célra, hosszában félbehajtva.
Csak annyira kéne rárakni, hogy megnézd, X16 slotban indul-e a hibás.
2.0x8 megfogja egyébként, érdemes lenne egy Ivyt bedobni a lapodba.
Persze csak akkor, ha megtartanád és/vagy kellene erősebb proci is..
Én is elégedett vagyok a 2500Kval OCzva, de agyalok egy 3770esen. -
Speed®
titán
válasz
janos666 #32523 üzenetére
Fogod a karit, leragasztod x8ra és berakod x16ba..ha megyen, akkor ez a gond.
CFhez attól még 3.0x8/x8ban hibátlan, ha így hirdeted meg némileg értékcsökkenten is, lesz vevőd rá. Vagy..megoldod, hogy szükség legyen a CF erejére..multimonitor/WHQD+ és egyéb módok. -
bajnokpityu
félisten
válasz
janos666 #32373 üzenetére
nemtom mi az a placebo szűrő.
nálam komolyabb számolás közben madVRel is felmegy a freki, annyira, amennyire játékoknál is. fogyi is kb ott alakul ilyenkor.gyári hűtővel is felment, most nemtom miért, de meg se nyikkan, inkább akad. nekem is gyanús, h figyeli a fordulatot.
lehet, h csak a fordulatszám tűt kéne bekötni, a 3 tűs ventin az egyik gondolom az. csak ezt nem tudom, melyik, valamint a pwm modulált gyári hűtőn se tudom melyik a fordulatszám.
27 fokos a vrm is és a gpu is. érintve is jeges a borda. nincs teljesitmény, egyáltalán.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
janos666 #32371 üzenetére
létezik, h elrontottam valamit hűtés csere közben? gondolom, akkor nem lenne kép.közben van, és stabil a kártya. csak valamiért nem megy föntebb a freki.
eddig úgy volt, hogy ha kapott pl madVR renderelni valót, akkor szépen felment a freki, és a fogyi is. most meg 150/300 és csókolom. éppen lassabb, mint az alaplapim..
-
deadwing
addikt
válasz
janos666 #32289 üzenetére
Igen, de hogy én mindig belenyúlok... Procim se megy csak 4.5-öt stabilan 1.32V-on, ez persze AVX-el 1.41, szóval nem is álmodok arról, hogy feljebb mehessek esetleg.
Mások meg 4.8+ eh.
Mondjuk így is megvan a vga-val az 1180, az már stabil volt. Pedig vágyam volt elérni az 1300-at, ha már víz van rajta. De mindegy, jobban járok ha nem mérgeskedek ezen a pár MHz-en
Egyébként nem célom a határán járatni, 5-10 fps-ért cserébe lehet veszítene a tartósságából, így lehet 1150-el megalkuszom. -
Pocok9b
aktív tag
válasz
janos666 #32281 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a véleményét tanácsát, tudom hogy 1 kártya valószínűleg kevés lesz az uhd-hoz, de a későbbiekben akár CF is lehet belőle, illetve sajnos a 290-es széria nem a legjobb mert sajna rossz tapasztalataim vannak velük, most is van 1 ami garanciális ügyintézés alatt áll, ezért gondolkodtam a 390-ben mert 8gb vram meggyőző uhd-hoz CF-ben, már csak azt kell eldönteni melyik legyen.
Tailor igen arról lesz szó, de próbálok alkudozni még hátha, aztán meglátjuk mi lesz, de ugye itt mégis csak 1 használt kártyáról van szó, amikor újonnan az asus strix 390-et 107k-ért tudom megvenni ami szintén 1 nagyon jó kártya akkor nemigen akarok 98k-t kiadni egy használtért, ez gondolom érthető, még egyszer köszönöm mindenkinek a hozzászólását.
-
válasz
janos666 #32281 üzenetére
Részben egyet értek veled, de azt se felejtsük el, hogy a 2 éves 290/X kártyák, amiket azért jellemzően még mindig 75k - 80k -85k környékén árulnak, ki tudja mit kaptak az elmúlt 2 évben. Nem mindenki bánik szépen a cuccaival, és azért még mindig bele lehet nyúlni sz@rrá hajtott bányász kártyákba is.
Az msi 390 új ára 119k, és ha ez az, amelyikre én gondolok, ezen még 2018 nyár közepéig van gari, így már nem olyan rossz ár az. -
Xmister
senior tag
válasz
janos666 #32227 üzenetére
Nem tudom, esetleg normális stílus? Mint amilyet most használtál.
A notebookokról tudok, de az ugye teljesen más, pont amiért írtad, vagy multiplexer, vagy a gyártók saját Optimus/stb. megoldása, ami IGP framebufferbe másolgatja a képet.
Ahhoz képest hogy ennek mekkora standardnek kellene lenni, mindegyiknél probléma van a hosszú távú támogatással, mert csak a gyártó drivereivel működik.A Lucidról is tudok, de az szintén nem egy standard technológia, és arról sem lehet a legjobb tapasztalatokat olvasni.
Pont azért kételkedem, hogy ez egy általános környezetben is működik, mert egy szem videót vagy leírást nem találtam, ahol egy játéknál ezt bemutatták volna.
Ettől még persze elképzelhető, csak gyanús, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. -
Omli85
őstag
válasz
janos666 #32198 üzenetére
Miért hány játék jött ki eddig Frostbite 3-al ? Mert tudomásom szerint nem sok sőt hivatalosan egy sem, a Battlefront és az NFS fogja első körben használni ha jól tudom ezt a motort. Ebből PC-n egyet láttunk futni szóval akkor mire alapozod a tapasztalatodat? Véletlenül nem kevered a Frostbite 2-vel
?
-
adamcadmon
csendes tag
válasz
janos666 #32135 üzenetére
Szia,
Nem teljesen erre gondoltam. Printscreenem nincs, de a lényeg az, hogy pl. a Dirt Rallyban a fű úgy néz ki, mintha négyzetrácsos füzetre lenne rárajzolva. Vagy az ESO-ban, mikor elrakom a térképet egy négyzetrácsos áttűnés jelenik meg. Ez engem azért zavar, mert a valóságos megjelenítés illúzióját teljesen elrontja. Lehet ezzel valamit kezdeni? Gondolom, ezért nem fogják kicserélni garanciában.
-
dannyl
addikt
válasz
janos666 #32138 üzenetére
Nem tudom javítva lett-e már, de a cikk, ami alá írunk, ezt irja:
"Ambient occlusion: A képkocka szintjén számolt ambient occlusion effekt minősége határozható meg. A program aktuális állapotában csak a teljesítményt csökkenti, de valójában nem jelenik meg a képkockán. Erre állítólag lesz egy javítás."
-
oliba
őstag
válasz
janos666 #31999 üzenetére
Fujipoly 17W/mk pad van rajta, annyira nem félek
Összerakom készre a rendszert, akkor csinálok 30 perc Heaven tesztet. A kis radin még nem is mennek a ventik
Leszabályzás nagyon nem lesz. Engem egyáltalán nem zavar a hangja. Most 50%-on megy 2000rpm-en, de még mindig a 900rpm-es ventik a leghangosabbak. A zárt házból kihallani őket, míg a pumpa kívül van
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
janos666 #31990 üzenetére
egyik ceg itt gumicukrot csomagolt garizasnal a HW melle. ugyan kb a posta toredekebe kerulhetett, megis mindig melegseggel toltotte el a szivemet
.
viccen kivul, volt mar egy idoszak amikor csucs videokartyak melle kb hatalmas dobozokat csomagoltak, azok az idok szerintem nem kar, hogy elmultak. vilagosan latszik mi van a csomagban, ha valakinek spec kabel kell, az rendel melle.
terjunk vissza onba
-
-
dannyl
addikt
válasz
janos666 #31869 üzenetére
Végső megerősítésért jöttem. Gondolom unjátok már, de visszatekergetve nem találtam meg ezt a kérdést. R9 390 vs gtx 970. Melyiket vegyem, illetve ha r9 390, akkor melyik márka? Van vagy 20k különbség köztük. Pl. Giga tök jó áron van, az MSI meg annyira nem... Felbontás 2560x1080.
-
oliba
őstag
válasz
janos666 #31826 üzenetére
Erősen játékfüggő. Van amelyik játék sokkal szebb lesz tőle, de van olyan, ahol az élsimítással többet ki lehet hozni a grafikából.
fanti: igen, főleg a fű, rács, lombkorona és a sűrű vonalkás tárgyak (kerítés, autó hűtőrács, stb...) lesznek sokkal szebbek. Ezeket élsimítással meg sem lehet oldani
hpeter10: és a smoothot kikapcsoltad nv driverben? Nálam sokkal élesebb lett a kép a DSR-től.
-
zack
nagyúr
válasz
janos666 #31700 üzenetére
Az én hash számomat hogy tudom megnézni?
Egyébként annyira nem hinném hogy lényeg...Ami fent van Tri-X BIOS az 1100/1500, pont mint az enyém.
Vapor-ból nincs is ilyen verziók, csak 1070/1550.
Úgy gondolom ez elég bizonyság.Egyébként írtam a support-nak, hogy nem ezért vettem Vaport, hogy fesz záras legyen 2x8 pin-es tápcsatival.
Kértem őket, adjanak egy tényleges VaporX-et garanciában. Meglátjuk mi lesz belőle. -
oliba
őstag
válasz
janos666 #31636 üzenetére
Szóval kb ~100 ponttal többet kapok az X nélküli 290-es kártyámmal. A procid még mindig erősebb, mert az enyém csak 3,6GHz-en megy. Nekem Stilt-tel dobott 80,5 pontot a Thief, míg 390X-szel 83,5 FPS-t. Emellett Stilt biosszal semmivel sem lett gyengébb a memóriatuning, ugyan úgy, mint a 390X-szel.
Lehet, hogy Elpida memórián nem használ a Stilt bios, míg Hynx-en igen. Ugyan ez igaz fordítva, csak Hynix memóriás darabokra. Most már nem ökörködök ezzel. Szétszedem a kártyát és a gépet és készítem elő vízre
-
oliba
őstag
válasz
janos666 #31454 üzenetére
Feltettem a Stilt BIOS-t és azért most bajban vagyok. A rendszer már kicsit furcsán állt fel, de nem sokat problémázott. Aztán elkezdtem benchelni. Nyomtam különböző memória-órajeleken a Thief benchmarkot (1250/1375/1500/1625). Az értékek elmaradtak a 390X biostól, így akartam egy driver uninstallt csinálni. DDU-t leszedtem, akartam volna csökkentett módban bootolni, de azóta nem tudok bootolni a kártyával. Tenném vissza a régi biosokat, de nem tudom, mert nincs az adatpter csatlakoztatva...
hpeter10: megy, csak azt írja ki, hogy "adapter not found"
-
Ghoula
senior tag
válasz
janos666 #31459 üzenetére
Ezt nem tagadom, de az sem árt, ha a memória illesztve van a gpuhoz, a magas órajelet ne tétlenül töltse a gpu.
Lehet max fps-ben többet hoz egy kitekert gpu,de stabilabb és/vagy magasabb min fps-t egy alcsonyabb,de finomhangolt rendszer. Szerintem utóbbit többet ér.
Nem tudok erről nyilatkozni, load alatt ugyanazokat a feszeket láttam, kivétel a Stilt app szerinti alap VID.
Ennek ellenére alapfeszen nem megy annyit a kártya, így azt mondanám, ha változott is,nem biztos,hogy jó irányba. Mivel Stilt szerint az app-ok nem jó feszt mutatnak, így max multiméteres,de leginkább oszcilloszkópos mérés után mondanék rá biztosat. ( amit műszer hiányában nem tudok prezentálni)Tudtommal AFR load balance van, fix (közeli) timing-al a microlag elkerülése végett. Mi lett volna részedről az elvárt eredménye a tesztnek?
-
Ghoula
senior tag
válasz
janos666 #31454 üzenetére
Nyilván más a két kártyán a memória IC típusa 2Gbit vs 4Gbit.
Utóbbinak ugye lazábbak az időzítései. Alap 390X biossal csak bukod az időzítést, bár emiatt lehet tovább bírja a gpu memvezérlője órajelben. Ha nem viszi, lehet VDDC feszt emelni, 1.1V fölé nem mennék.Amit fentebb linkeltem módosított 390X biost, abban a Stilt féle 1250-es timing van 1250 és 1375 Mhz-es strap-en, az 1500as strap-nél pedig az 1375-ös gyári 290x timing.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
janos666 #31451 üzenetére
Mondjuk azt,hogy ritkán stabilak 1500 felett.Nálam 1600-on is szépen megy felfelé,de pl Valley-ban nem is annyira jön ki mint más alkalmazásokban/játékokban (Witcher3,DAI,ETS2).
Hozzáteszem ezt AB alatt ha kilövöm a PP-t 1625-ig tudom srófolni (az AB nem enged tovább) és tovább gyorsul.
Ez Ref kari/Ref bios,de majd rápróbálok a 390x biosra is. -
Aby_2014
aktív tag
válasz
janos666 #31446 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, 5leteket, kicsit előbb kérdeztem, mint kerestem
Látom nem egyedi eset az enyém, mindenki hasonló cipőben jár a melegedéssel mint én...
Backplate -hez plusz venti nem játszik, a hangkari ott van mindjárt a videó mellett. (sajnos régi lap és csak itt van pci sín.Eddig az tűnik a legjobbnak, hogy a jelenlegi plusz venti helyett egy nagyob teljesítményű kerülne be, illetve a ház tetejére egy elszívó venti kerülne (mivel a meleg felfelé száll
ehhez viszont meg kellene furkálni, mivel ott most nincs semmi, vagyis van...
a TV beltéri egysége ami gondolom még plusz melegít....
Hülye kérdés:
Ha húzom a procit (i5-2500k) , de a vidkari OC -ját nem változtattom attól ez még okozhatta a "képernyő illesztő nem válaszolt..." típusú hibaüzit?
Olvastam, hogy a memóriának kell egy kis feszt adni... ez megoldás lehet?
Jah és gondolom azt is vegyem figyelembe, hogy csak egy 500W chieftec tápom van
Köszönöm válaszaitok...
-
oliba
őstag
válasz
janos666 #31451 üzenetére
1150/1250-es órajelen 2789 pontom lett. 2% különbség, pedig a tiédbe benne van az X
Tedd fel a 390X modbiost, mert hozni fog még az eredményeden.
Amikor én feltettem a Stilt BIOS-t, akkor nagyon csúnya eredményeket produkált. Lehet azért, mert csak sima 290-es karim van.
Másik kérdés. Lehet az AMD is a Stilt Biost tette fel a 390-es kártyáira és így ért el növekedést?
-
CsonkaImo
addikt
-
helkis
veterán
válasz
janos666 #31411 üzenetére
az X-esedés valszeg csak a powerplay miatt van szvsz (ha kikapcsolod, el fog tűnni), első körben én is azt hittem unlockolható a kártyám >>sajna nem. de legyen szerencséd!
ha belövöd a v-sync-et ergo fix60fps-t csinálsz, akkor jó ha 50-75%-on fognak tekerni a kártyák ill. az órajelek/feszek is változni fognak, nem fognak annyira melegedni, illetve fogyasztani sem, de akkor meg minek a CF?
-
helkis
veterán
válasz
janos666 #31404 üzenetére
keress rám, toltam korábban pár eredményt cf-el, volt is egy érdekes észrevételem cf-el kapcsolatban master/slave dolog jött elő, lehet pont ezért tud működni slave-ként, mert nincs "annyira" terhelve..
+van blokkom eladó..1. pöpecül ment a CF nálam, de ahol nincs ott nincs..
2. nincs jelentősége..
3. nincs jelentősége..
4. nem feltétlenül, milyen felbontásban tolod?
5. tartsd meg, jóideig elég lesz még a cucc, ahogy más is tanácsolta, használd, teszteld, aztán dönts.. -
Milka 78
nagyúr
válasz
janos666 #31404 üzenetére
Sok játék nem támogatja a CF-et,de ez baromira függ a játékos szokásaidtól (nálam pl 60%-ban ETS2 megy ami semmilyen multi gpu-t nem támogat,pedig marha nagy CF fan voltam sok éven keresztül).
Ja Gen 3-as lapod van mint nekem.A 2x8-as PCIE3 bőven elég cf-hez.
HT-s Haswell-nél is lesz időnként cpu limited,de mondjuk jól megrántva simán neki ereszteném egy cf-rendszernek.
Lényegtelen,hogy nem egyforma,de 2db 290-esként fog funkcionálni X-nélkül.
A tápod elég lesz.,de feszelős OC kizárval.A 860-as durván 1000w-t tud kiszívni konnektorból.
Van aki 2 napot nem bírt ki CF-el és van aki azt mondta teljesen jól megy.Nem egyszerű kérdés.
Szerintem rakd be és használd pár napig,játszogas vele.Ha bejön amit látsz akkor blokkot neki azt hajrá! -
Omli85
őstag
válasz
janos666 #29169 üzenetére
Szerintem én sem azt írtam, hogy ez milyen hiper szuper jó funkció, csupán megjegyeztem, hogy monitor csere nélkül is ki tudja próbálni nagyobb felbontásban a játékokat.
Nekem személy szerint nem szempont a fix 60 FPS, nekem tökéletesen megfelel ha stabilan megvan a 30+. Ehhez meg bőven elég ez a kártya nagyobb felbontásokban is még "megaszuperfelbontás" opcióval is. Mindenkinek mások az igényei ezek fényében talán tud dönteni is neki mi a jó
.
-
orionpro
tag
válasz
janos666 #29128 üzenetére
Nekem szerencsére soha nem volt ilyen problémám. A monitor DVI-HDMI, a tv HDMI. Mindig van kép mindkettőn. A 980 remek kártya, de én max a 970-est engedhettem volna meg magamnak, csak az a fránya 3,5Gb.
Nekem nem tűnt úgy, hogy bármilyen drivert is akart volna feltenni a opsys. -
Ghoula
senior tag
válasz
janos666 #29029 üzenetére
Az egész jól hangzik, kb ezt várnám el a tweak-elt biostól.
Alapfeszen viszi az 1150-et? Feszben az mit jelent?
Speed(R): Szerintem 290-re is fel lehet tenni azt a bios-t, max nem unlock-olja a tiltott shader-eket. Feltéve ha viszi azt az órajelet.
AB vs Trixx témaáraa csak annyit, hogy soha nem volt semmi bajom AB-vel, pedig használtam több gép,oprendszer, vga kombóval, és egyszer nem szívatott meg. Ellenben trixx-ben ha a settings fülre kattintok, azonnal eldobja magát a progi.Maotun/odorgg: Szerintem célravezetőbb, ha először alapfeszen nézi/nézed meg a végét, aztán lehet feljebb menni +25mV-onként.
GPU, és mem órajel külön-külön. Offszetelet fesszel nem csak a gpu fog feljebb menni, hanem a memória is, mert akkor több feszt kap a memvezérlő is.
Szerk: Látom alapfeszen túlvagyunk.
Én úgy szoktam, hogy adott offszet, +50Mhz. Viszi, ok, újra. Ha nem felezzük, +25 Mhz, és így egyre lejjebb. Nyilván 10Mhz-enként is oda fogsz eljutni, de talán egy fokkal gyorsabb így a tesztelés.
-
Speed®
titán
válasz
janos666 #29029 üzenetére
290re lesz-e vajh ilyen BIOS? Bár itt nincsenek ref. hülyeségek, jól megy sajáttal.
Nem repülne sehová, süvítés is relatív, 1000rpm körüli ventikkel. Jó a víz, csak költséges/macerás/parás. Mondom ezt úgy, hogy épp 2 kompakt épül befelé, mert a ProdigyM mindenre jó, csak nem 400+W léggel lehűtésére :S
Maotun
Persze, fokozatosan kell húzni, nem lehet ajtóstul menni a házba..Lightning ide vagy oda, közel sem biztos, hogy 1200hoz elég +100mV, RAMot meg egyből 1500ra tolni is felesleges rizikó szvsz, nem vicc az 512bit busz, van sávszél bőven. -
HSM
félisten
válasz
janos666 #28977 üzenetére
Az ECC-t nem tudod kiiktatni szerintem, szerves része a GDDR5 szabványnak. Ugye, ez a rendszer "tréningezi" is magát az adott elektromos körülményekhez való alkalmazkodás miatt. Bár az újabb kártyáknál már bele van égetve a BIOS-ba a "tréning eredménye". Sajnos ez nem olyan egyszerű rendszer, mint annak idején a GDDR3 volt.
-
Speed®
titán
válasz
janos666 #28980 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy bőven elég a sávszélesség és felesleges piszkálni..?
nubreed
Körülményektől független, "szerencse" kell hozzá, más nem. TriXre jellemző.
Vapor verzió combosabb anyaggal operál, azzal nem emlékszem hasonlóra..
290 és X között érdemi tempókülönbség nincs, viszont hűvösebb lehet az X..
Kisebb feszültség mellett jobban megy általában, mégiscsak a "top" GPU ;p -
Ghoula
senior tag
válasz
janos666 #28965 üzenetére
Szerintem az a része sokat nem hoz, csak bányászásnál, ahol csak compute-ot futtatsz.
Az izgibb része az llc, meg vrm freki. Főleg llc kéne, mert +200-nál a drop miatt kb +160 amit meg is kap a gpu, nem beszélve arról, hogy így a teljes frekitartományban offszeteled a feszt.
gurus topik-ban is felpörögtek a srácok, remélem lassan eljutunk oda, hogy a fesz lépcsőket tudjuk állítani.De pöcs, mert segíthetne a többieknek is, nem csak refhez kiadni pár biost. Nem a belsős progi kell, hanem infókat megosztani, nem csak a 'hírnevét' építeni, hogy ő bizony tud 290 bios-t editálni, részemről kukigyula marad.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
janos666 #28960 üzenetére
Nálam pont így van kiakasztva az órajel.Míg PT 1580mhz a vége a memóriának,kiakasztva 1630-nál járok és még nincs kitesztelve.Ugyan akkor a PowerLimit nálam látszólag működik AB-ből is,bár +100mv-nél talán az ETS2-ben van egy-két olyan pályarész,hogy visszaveszi az órajelet 1160-ról 1110-1120-ra.Máshol még nem tudtam ezt produkálni.
-
-
-
Malibutomi
nagyúr
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
janos666 #4436 üzenetére
Annyiban érdekes lehet a mantle itt, hogy szerintem vannak egy páran akik a GTx 780 Ti és a R9 290X között vacillálnak (köztük én is). És ha nem tuningbajnokságra pályázik az illető, hanem a játék a lényeg akkor egy mantle eldöntheti, hogy Custom R9 290X-et vegyen valaki vagy GTX 780 TI-t (elsősorban játékosról beszélek nem benchmarkosról). Szóval ha legalább megjelenik a mantlerről valami tuti hír akkor azért egy linket ide is be lehessen már tenni róla
Természetesen nem itt kell kitárgyalni a dolgot azzal egyetértek
De a friss fejleményt meg lehessen említeni
Ez a hozzászólás most off vagy témába vág? Mert szerintem ez tartalmaz releváns infót
-
ffodi
veterán
válasz
janos666 #4402 üzenetére
Igen, és igen.
Rossz taktika volt így bekötni, célszerű lett volna az egyes kártyákat azonos tápról hajtani, főleg akkor, ha a tápok máshol nem voltak "összeföldelve". (vagyis táponként 2 vga 6+8 pines csatival.) Lehet ezeket a kapcsolóüzemű tápokat egymás mellett hajtani, de akkor úgy szokás őket bekötni, hogy a tápon a zöld (power on) és valamelyik fekete (GND) pineket közösíteni kell. (már csak a közös indítás miatt is célszerű.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest