- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
antihero0112
tag
válasz
hellboy0415 #42161 üzenetére
Az ASUS oldalán asszem még régebbi van, megpróbálkozok akkor azzal, aztán meglátom mi lesz. Köszi az ötletet
-
antihero0112
tag
válasz
antihero0112 #42157 üzenetére
Ja és ha telepítésnél közben kifagy, utána újraindítom a gépet, betölt az asztal, fekete kép és kifagy.
-
antihero0112
tag
Sziasztok!
Lehet hogy már volt itt ilyen kérdés, rá is kerestem a problémámra, de nem találtam megoldást, így hozzátok fordulnék segítségért.
Adott egy Asus R9 290X Matrix Platinum, Windows 7 alatt tökéletesen üzemelt, viszont Win 10 alatt, ha az AMD oldaláról telepítem a driver-ét, telepítés közben fekete kép és kifagy. Próbáltam a legújabbal, az egyel régebbivel, sőt még egy Crimsonnal is. Mindegyiknél ugyanazt produkálja.
Win 7-en a 18.2.1-es driverrel ment, a 10-en ezzel a driverrel, ugye megint csak fagy.
Gyanakodtam tápra is, kipróbáltam többel, más gépben is. Mindegyiknél előjött.
Windows 10 eredeti példányát használom. Újratelepítés is volt.Van rá valami megoldás?
-
antihero0112
tag
válasz
Raggie #39707 üzenetére
Annyi különbség nincs a két kártya között, ami az ennyi FPS különbözetet indokolná, csak a proci. Húzni meg tök felesleges a videó kártyáját, nem nyerne vele túl sokat. Procit meg nem is lehet. Monitorozáson kívűl nem nagyon tudunk segíteni, vagy hogy ha nem küld mondjuk egy képet miket állítgatott be a GTA-ban. Vakon nehéz...
-
antihero0112
tag
válasz
digo00 #39703 üzenetére
8X-os élsimítás nem fog menni, ha normális FPS-t akarsz. Valószínű hogy elfogy alóla a proci, ha nagyobb grafikára rakod fel. Esetleg próbáld meg MSI Afterburnerrel megnézni, hogy mi fogy el a leghamarabb. Nekem 6700K-val megy fullon 4x-es élsimítással fix 60 FPS-en, de ha mondjuk az advanced graphics fülön beállítok ezt-azt, akkor ez már 40 körül van.
-
antihero0112
tag
válasz
hackeeeee #39524 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, sőt kettő is.
1. Van egy Samsung UE32J5500-as TV-m, ezt használom monitornak, elvileg 100Hz-et tud a TV, de csak 60Hz-et tud a géppel összekötve. Erre valami megoldás?
2.GTA V-özök mostanában, elég sokat, mióta kijött a Cunning Stunts-os update, van viszont egy elég zavaró dolog, ha belépek a játékba akkor csak 30Hz-re állítja magát, de a beállításokban 60Hz van megadva. Viszont ha vissza állítom 30-ra, és megint 60-ra, akkor megy 60FPS-el fixen. Újratelepítés is volt már, kártyacsere is volt közben, de nem oldotta meg egyik sem. Valaki találkozott ezzel a problémával?
Ui: nem válasznak szántam, bocsi.
-
antihero0112
tag
Sziasztok!
Most léptem be a csoportba egy R9 390 Nitro Tri-x-el. Lenne is egy kérdésem, MSI AB-vel ha húzok a kártyán mondjuk 1120-ra, memória 1600-ra, és közben monitorozom GTA 5 alatt a MHZ.et, akkor látom hogy összevissza ugrál az órajel, de amire beállítom arra csak párszor ugrik fel, de van amikor 800mhz környékérre is leesik, a kártya viszont elvileg 100%-on pörög. 280x-el nem volt ilyen problémám. Esetleg valaki valami megoldást, vagy ez normális lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest